- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Azt nem tudja valaki, hogy mi van akkor ha behúzom az évest de közben nekem még bőven fut a korábban (júniusban) megvásárolt? Hozzáadódik és 1,5 évre jó vagyok vagy mi történik?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
chris0000 #12838 üzenetére
Parancsolj, ha érdekel itt olvashatsz róla bővebben: https://forums.obsidian.net/forum/91-pillars-of-eternity-characters-builds-strategies-the-unity-engine-spoiler-warning/
Nincs mit!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
s7evcsenko #11483 üzenetére
Ha tippelnem kéne egy évig kb. semmi nem fog történni, amíg megtörténik a roll-out, aztán lesznek majd jelentősebb változások. Kiderül melyik irányba... Attól függ, hogy a másik cégnél milyen overhead-el és profit-elvárásokkal számolnak, ha magasabbal akkor fognak hígítani, de kár találgatni, mert elsülhet bármilyen irányba. Változni biztosan fog.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
A Total Commander shareware verziója szerintem teljesen rendben van, indításnál 1 v. 2 v. 3-as gomb és többet nem zavar, én meg 1x indítom el aztán fut egész nap.
Amiket írtál nem ismerem, de a TC annyira a "kezemben van" hogy nem tudom mennyire menne ha csak egy picit is más logika szerint működik a többi.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#41133696 #10644 üzenetére
Nálam a Total Commander az ami a win-el együtt indul és kb. soha nem lövöm ki, mindig fut.
Fényezhetik bárhogyan a win file kezelőjét, a Total Commander akkor is üti - ezerszer kényelmesebb, gyorsabb és hozzá se kell érni az egérhez, mindenre van hotkey. Sose értettem aki képes meglenni nélküle - borzasztóan nehézkes lenne a dolgom, ha nem tudnék TC-zni. Én is örülnék ha bundliba kerülne végre. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Vertigo18 #10328 üzenetére
Gondolom azt, akinek az b*ssza a csőrét hogy az origi játék nem warez áron fut, az inkább ne vegyen játékot.
Ezt amúgy én se értem, most vagy az van hogy valaki iszonyat fukar és sajnál 5-10 dolcsit egy ütős pakkért, vagy a havi büdzséjébe nehezen fér bele - mindkét esetben azt tudnám javasolni, hogy akkor inkább tegye félre azt a pénzt és warezolja le oszt csókolom.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10195 üzenetére
"...amíg aludtam az ölében"
Baszki, te tényleg egy fórumozó macska vagy?
-
Agyzuzo
addikt
Anno az volt a mondás a monthly-ra, hogy ha többször is lesz bundle-ben egy játék, az a monthly-ban jelenik meg először. Jelen esetben ez a Grim Dawn-ra is igaz - oda jött először, ráadásul olcsóbban. Én nem látok itt semmi problémát. 14$-ért már nem olyan jó deal hogy az ember gondolkodás nélkül behúzza, főleg nem a BTA árához képest - túl széles a gap. Úgyhogy szerintem nincs ezzel gond, a BTA nekem pont jó volt így.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Hunbeast87 #9517 üzenetére
Nekem is pörög a kezdetek óta, úgy vagyok vele hogy ez a havi lottószelvényem.
-
Agyzuzo
addikt
Azért nem egészen trilogy, mert nem a még meg sem jelent Ghost Warrior 3 van benne (ami kemény lenne
), hanem ez a rosszpcjátékok díjas alkotás: Sniper Art of Victory
-
Agyzuzo
addikt
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Hunbeast87 #5784 üzenetére
Nagyon jó pakk, a Silence of the Sleep-et különösen ajánlom.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DrTechnoid #5532 üzenetére
"Bundles Sold: 283"
Ennyi sorstársad már biztos van. Legalábbis ebben a pillanatban.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie #4183 üzenetére
Viszont a Putt-Putt® and Fatty Bear's Activity Pack benne van, ezért reménykedem benne, hogy később még bővítik a Humongous Pack-ot (eleve szép lassan adogatták hozzá a játékokat anno Steam-en, nem egyszerre jött ki mind és a Pack megvételével előre megvehetted a megjelenő címeket is).
Egy fórum topicban is van némi elcsöpögtetett info.
Illetve:
http://kotaku.com/remember-putt-putt-pajama-sam-freddi-fish-theyre-com-1564576509
"Night Dive Studios' CEO took to Reddit to answer a few fan questions, where he said that Putt-Putt Saves the Zoo, which is missing from the press release list, will be out in August. He also noted that the studio will be looking into bringing over Fatty Bear's Birthday Surprise (my personal favorite) and a "rare Pajama Sam game that slipped through the cracks." -
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie #4180 üzenetére
Nem is értem miért hagyták ki, az egyik legjobb volt. Azért reménykedem benne hogy valamikor még hozzácsapják.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
kriszpontaz #3440 üzenetére
Steam-en ezerszer akciózták már 2 EUR környékén, kb. annyit ér meg, egy vicc a bundlis ára.
Amúgy pontosan arról van szó, ami a neve is... Össze vissza lehet pakolgatni a bolygókat és ütköztetni őket, nincs konkrét cél, egy játszótér az űrben. -
Agyzuzo
addikt
válasz
DrTechnoid #3021 üzenetére
Availability: Out of stock
Így semmi, helyfogó hogy eccő valamikó lesz.
-
Agyzuzo
addikt
Aki esetleg vesz egyet/többet és úgy alakul hogy marad egy feles példánya az Edna & Harvey: The Breakout-ból az dobjon már rám egy privit, mert nekem csak ez kell, de emiatt nem venném meg az egész bundlit.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maddionmax #1239 üzenetére
Én a Fifa 11-el jártam érdekesen anno. Beírtam a dobozon levő kódot (990 Ft-os tecskós dobozos) és nem fogadta el a kliens. Írtam a supportnak, beírtam a srácnak a kódomat, írta hogy várjak picit, próbálja regisztrálni. Várok-várok, írta hogy nem sikerült, ezért beregisztrál nekem egy másik kódot. Kiléptem-beléptem a kliensbe, erre megjelent 2 Fifa 11, az egyik a dobozos kóddal a másik pedig egy újjal...
Ez mondjuk nem kliens error, de mindenesetre érdekes...
-
Agyzuzo
addikt
Akinek esetleg nem kell a Huntsman The Orphanage - Halloween Edition, az dobjon rám egy privit pls, mert megvenném szívesen, de más nem kell a bundliból.
-
Agyzuzo
addikt
A benti laptopomon nekem is iszonyú laggos (noti + USB-vinyó + HDMI fullHD moncsival használom) és nem azért, mert lassú a játék. Kb. fél másodperccel később kapcsolnak a "karok". Elég komoly arculcsapás volt ez, mikor rájöttem, hogy nem munka közben fogom megdönteni a rekordod...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maddionmax #821 üzenetére
Vihar előtti csend.
-
Agyzuzo
addikt
Gondolom erre az epic pillanatra gondolsz a Grim Fandango-ból.
(3. perctől) Igen, ez tényleg nagy szám volt.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
djculture #743 üzenetére
Nem kötelező egy acc-ra reggelni minden bundli kulcsot. Én megvettem a mostanit, linkeltem a steam fiókom a superfrog miatt, azt hozzáadtam, aztán eltávolítottam a linket, hozzáadtam barátnőmét (a Worms-ök nekem megvoltak), neki bereggeltem a többit és megint eltávolítottam a linket. Macerásabb, de nem kötelező minden játékot aktiválni amúgy sem.
-
Agyzuzo
addikt
Az okos fejemmel kimaradtam a Train Sim 2013-ból (azt hittem megvan, közben mégse
). Van esetleg még valakinek? Az megdobhatna egy privivel, köszönöm.
-
Agyzuzo
addikt
Hoppá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged