- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Na végre egy jó bundle igaz kb ember nincs akinek ne lenne meg szinte bármelyik.
Ettől a pakktól azt remélem végre indiegala is magára talál és leáll a kukás gagyi sz*r játékokkal és újra lesz értelmes pak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
morvaigaben #3893 üzenetére
Sokan pipák lesznek az The Bureau: XCOM Declassified vásrálói közül, hogy ilyen hamar 1 dollárosra csökkent a cucc.
A 20 dolláros csomag viszont kissé drága ennyiért.
-
morvaigaben
tag
HOPPÁ
"We were attacked by aliens but no worries, XCOM saved us and we are thanking them in the only way we know how. The Humble 2K Games Bundle!"
-
warcat
veterán
Remek sorgyűjtős bundle bundlestarson : Firestorm bundle 3.99$/3.49€
-
warcat
veterán
Lol, Blade symphony indiegala filléres bundliban
Every Monday Bundle -
Vesa
veterán
Az "indie game" egy tág fogalom, ezért nem teljesen igaz amit állítasz. Vannak kiváló darabok, melyek játékléményben sokszor űberelik még az AAA címeket is, és ehhez nem kell csilivili grafika sem. Emellett azonban sajnos jóval több az olyan próbálkozás, amit nem is neveznék játéknak. 25évvel ezelőtti primitív grafika -amit persze egyedinek vagy minimal-nak szoktak mondani, megideologizálandó a nagy semmit-, 1980-as évek játéktermi platformjait idéző primitív játékmenet. Ilyen "játékokat" gyerekek írnak, pár éve még ingyen voltak letölthetők, mert kb. annyit is értek.
Most valaki rájött, hogy süket dumával el lehet adni bármit (MLM szisztéma nyomán gondolom)...Rajzolnak 2db háromszöget meg három négyzetet, ez a világ amiben játszol, a játékmenet meg kimerül a szimpla ugrálásban, amit már a Mario 1.0-ánál is untunk 1992-ben, de megkapod mellé a dumát, hogy ettől lesz artisztikus és egyedi, nem beszélve arról az életérzésről, hogy Te más vagy mint a többi hülye, mert Te értékeled ezt a hihetetlen egyediséget és művészetet. Na mindegy...Én kifizetek akármennyit ha egy játék engem szórakoztat és nem akarok ingyen semmit. De azt sem akarom, hogy hülyének nézzenek. Szóval az indie világ egy eléggé ingoványos terület, nem lehet általánosítani.
-
bladegery
senior tag
Vicces hogy azt szamitasba se veszitek, hogy a humbet charity-re is lehet nyomni, ami szerintem eleg sokat szamit.
En pl. mindig megveszem, akkor is ha 100%-osan tudom hogy nem fogok egyik jatekkal sem jatszani. Most miert ne adakoznek 200 ft-ot, meg amugy is plusz sor -
Vesa
veterán
Iszonyat...Az 1 dolláros pakkban olyan szintű "játékok" vannak, amiket gyerekek írnak scratch-ben általlános iskola 6-8-adik osztályban.
A számlálót meg esélyes, hogy hackelik. Kizárt, hogy ebből a hulladékból ennyit adtak el. Sokkal komolyabb pakkokból pl. indiegala hetek alatt hoz össze 20k-t. Na mindegy... -
maross
nagyúr
válasz
eszement24 #3869 üzenetére
ezt rossz embertol kerdezed, nalam eleg huszadrangu hogy ad e kartyat vagy sem
-
warcat
veterán
válasz
eszement24 #3869 üzenetére
Rosszul látod, a Mount&Blade kártyás,de lényegtelen,mert a kulcsok ára 33 cent,ami az alja,nem mindig kell,hogy még pénzt is adjanak mellé
-
szami777
addikt
Negyed óra múlva új humble weekly, Remélem alkotnak valamit.
-
warcat
veterán
Reboot 5.0 Bundle 1.99 dollárért elmegy
-
slayer006
addikt
-
warcat
veterán
Új Indieroyale. The Mixer 6 bundle 2.19€
-
warcat
veterán
Ejj,ti lustaságok.
Tuesday 2 az 1 dolláros nobrainer, mindhárom kártyás és +3sor jujj jujj -
bul07
nagyúr
Jött válasz
Egy része:I'm sorry to hear about the trouble! We've noticed that email addresses which use Microsoft as the email provider tend to have more trouble receiving emails than other providers such as Gmail or Yahoo. We've been in contact with our email provider to see where this issue lies and unfortunately the issue is that Microsoft's servers are discarding messages before they can be delivered.
-
maross
nagyúr
Nem erkezett szakerto a groupees greenlighthoz
-
bul07
nagyúr
humblebundle.com-al bajom van
Mégpedig az hogy nem jönnek meg az e-mailek amit küldenek a hotmail.hu-s email címre , vásárolni már régen nem merek erre az email címre
De most meg a régi csomagoknál is gondom van , rányomok a gomra hogy kérem a kulcsot és feljön egy ablak hogy azonosítani akar és küldött kódot az email címemre , na igen csak az email sose fog megjönniHallottatok már ilyenről?
Mit tehetek?
Nem tudtok valami megoldást? -
warcat
veterán
Nem bírnak magukkal bundlestarsnál, megint szántó-kapa-nagyharang-traktorszimulátor bundle,
kicsapnám mindet augusztusban kapálni a földekre.
Ha már megveszi valaki,tegye amcsiktól,mégiscsak 3.99$ nem 3.49€ -
warcat
veterán
Groupees Build a Greenlight Bundle 5-ben volt a Magicians & Looters. Megjelenés július 2,de már adtak hozzá Steam kulcsot.
-
gszp
tag
Ma szerencsém volt. Felraktam a játékot (iBomber) steamtradesre, pikk-pakk elkelt egy Sang-Froidért, amit már amúgy is kajtatok egy ideje, és még kártyákat is ad.
Hunbeast:
Ha a 87 a születési éved, akkor van egy jó hírem. Te vagy a fiatal!
-
gszp
tag
válasz
Hunbeast87 #3846 üzenetére
Ne menjünk bele, de neked ez (Azt pontosan hogyan csináltad) hol kijelentő?
Persze írhattam volna így is: Azt pontosan hogyan csináltad? Nekem nem engedi.
Vagy te vagy fiatal, vagy én vagyok öreg, vagy a tanár volt hülye. Én így tanultam.
Bocsánat a többiektől, eltakarodtam.
-
gszp
tag
válasz
Hunbeast87 #3842 üzenetére
Magyar nyelvet tanultál?
-
warcat
veterán
Ez a Creeper World 3 tényleg jónak tűnik,ezért megváltoztatom a véleményem.Kár,hogy sosem lesz idő játszani vele
-
warcat
veterán
új Indiegala Monday 1.49-ért,de eléggé újrafelhasznált cuccok sajnos.
Egyik sem kártyás. -
warcat
veterán
Megérkezett az új groupees greenlight bundle, szakértő kerestetik...
-
Qmi
tag
COD Bundle
-
Zamery
senior tag
A Chernobyl Commando a Groupees BAB6-ban benne volt. Kapott Steam kulcsot is. De van egy fölöslegesem belőle.
Mondjuk 4 Summer Adventure kártyáért odaadom.
-
warcat
veterán
Sajnos menthetetlenül szar ez a bundle,fele már volt ezerszer máshol,és egy darab kártyás sincs benne
-
-
Crytek
nagyúr
Ha valaki ne adja isten megveszi az indiegala friday bundle-et átvenném a Chernobyl Commando game-et 0.5 $-ért!
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie #3824 üzenetére
én pont ezért szerettem, főleg az első részt. Ráadásul éjszaka toltam térhangzású fülessel, rendes kis adrenalin löket volt
-
törölt tag
Tízből kb. egy bundle amit érdemes megvenni. Legalábbis eddig ez volt a helyzet. De én pl. sokat megvettem amiből egy játékot nem vittem végig pl. az Origin bundle-ből elkezdtem a Mirror's Edge-et (borzalmas irányítás) és a Dead Space-et (annyira fosok tőle hogy nem merem elindítani
) de azóta se fejeztem be.
-
Anonymusxx
senior tag
Helló!
Keresem a mostani bundlekból a steames Dracula: Love Killst, és a Wizardry 8-at. -
warcat
veterán
Na,ez a humble weekly sem nekem készült.
-
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #3817 üzenetére
Ja igaz, nem igazán figyeltem...Lényeg, hogy hosszabb mint a heti...:-)
-
kristof11
csendes tag
Sziasztok! Egy kérésem lenne felétek. Ha lenne valaki olyan nagylelkű az legyszives vegye meg nekem az új indiagala bundlet amig 1 dollár. Elfogyott a pénz paypalon a kartyamrol meg most vettem le, igy hó vége miatt szóval mar annyi se maradt rajta. Természetesen kifizetem és nem kell előre elküldeni csak ha kifizettem az árát
Valahogy hétvége felé de legkésőbb jovohet elején már lesz pénz.
Kérem aki hajlandó lenne erre dobjon egy privatotezer hála.
Ui. Telefonról írok, elnézést az esetleges hibákért. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #3817 üzenetére
Haviból csak baj van, HB-ből meg heti/kétheti.
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #3814 üzenetére
Mintha kezdene kifújni a bundle lufi...Hetek óta semmi érdemleges...Hol vannak már a régi ajánlatok...HB-n nem is tudom mikor volt használható, a havi bundli ráadásul hetek óta haldoklik...
Bár ha belegondolok, túl sok game már nincs is ami érdekelne (mármint bundle képes, nyilván nem AAA címekről van szó)... Addig is, az arra érdemesebb, komolyabb játékokat vásárolgatom maross-tól...:-)
-
warcat
veterán
válasz
Hunbeast87 #3811 üzenetére
Filléres,de kártyás bundlikból alapból 4/5-ös pakkot veszek indiegalanál(általában visszajön az áruk,mintha walletre töltenél,pluszsor,playfire jutalmak stb) ,az 5ös most 4.25 dollár volt és megduplázták valamiért
-
warcat
veterán
The Debut 15 Bundle 1.51€ és ballag felfele.
Breath of wind Bundle 1 USD
-
-
maross
nagyúr
De elhanyagolt lett ez a topic, 6 nap szunet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest