Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ZsZso
Közösségépítő
Bocsi, mobilról voltam és mikor elküldtem akkor jöttem rá, hogy ez így kevés lesz.
Lifeless Planetre már lenne vevő!
Így maradnának az alábbiak:
- Oriental Empires
- Ziggurat
- Snake Pass
- Fantasy Versus
- Masquerada: Songs and Shadows
- Asura: Vengeance Expansion0,50 € -s darabáron. Ha 2 játék híjján megvagyunk, akkor megbveszem a csomagot.
Készítettem egy táblázatot is, hogy az aktuális állapotot mindig lássátok (csak olvasható). Privi + ide jelezhetetiek ha érdekel valamelyik cím.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest