Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teko99
tag
na közben nekem is bevált a maszek tömítésem,nem szórja már az olajat pedíg megzargalásztam a mocit rendesen
Ráadásul a futár is szólt hogy holnapra itt a főfékhenger
-
-
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
sdavic01 #1829 üzenetére
Azért egy Mz nem egy atomreaktor szintű valami.
Egy minimális elektronikai tudással simán áttudja valaki nézni,főleg annak tudatában hogy nagyon jó kis kapcsolási rajzok vannak a neten.
Egy villanyszerelő,akinek van némi kreativitása is vagy bárki műszaki ember aki szeret foglalkozni az elektromossággal. -
teko99
tag
válasz
sdavic01 #1829 üzenetére
hát az etz-k bírják,csak nafta legyen és irány egy másik városka/megye.
valami elkötés lehet ott,ha ráadod a világítást járó motornál akkor sem aludna ki a töltésjelző ha töltési gondok lesznek.
lehet hogy ez nem segít,de a gyujtáskapcsolónál is rásasolnák a csatlakozókra
-
teko99
tag
válasz
sdavic01 #1825 üzenetére
féklámpa csak gyujtásra hajtva van minden etz-n. ha nálad van gyujtás nélkül is,akkor ott elkötözgetés van,és az is megeshet hogy ugye gyujtás nélkül is áram van a mociban,ezért az aksit leszívja valami. Azt a mocit én alaposan átnézetném egy villamossági szerelővel aki már csinált etz vezetékelést.
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #1807 üzenetére
-
sdavic01
tag
válasz
hevizms #1822 üzenetére
Ne haragudj de ezer felé állt a fejem!
Az van hogy ráadom a gyújtást beindítom a motort és bárhogy pörgetem nem alszik ki a piros visszajelző csak akkor alszik ki ha ráadom a tompítottat. Az a feszmérő a kormányon az aksira van kötve hogy lássam mindig mi a helyzet mert okos döntésnek véltem beszerezni egy ilyet amikor ilyen gondok támadtak kb már egy éve.
Szerintem gyári feszültségszabályzó van. -
-
-
hevizms
addikt
sdavic01!
Megválogatod hogy kivel állsz szóba,vagy csak elkerülte a figyelmed hogy kérdeztem tőled valamit.
Nem probléma ha átnézel rajtam,csak jelezd és akkor az ember nem töri magát feleslegesen -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #1820 üzenetére
Nem régóta van nálam és igen ez a második aksija már
-
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #1818 üzenetére
Ma átcsiszoltam a sarukat azzal már nincs gond csak a bekötéssel..
Igen én mondtam anno hogy világit gyújtás nélkül is
akkor ez még egy rejtélyes dolog ezen a motoron -
válasz
sdavic01 #1817 üzenetére
Ezt már írta itt valaki (talán épp Te), és szégyen, de most meg nem mondom, az enyém milyen, 90%, hogy csak gyújtással világít a féklámpa.
De ahogy olvasom, amiket mondtál, szerintem ott a bekötést is át kellene nézni. Kábelek csatlakozását, oxidos-e, ilyesmiket mindenképp. A töltés véleményem szerint jó - a motor részéről.
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #1816 üzenetére
Az aksit kb 2 hetente töltöm
Mmeg olyan probléma van hogy ha behúzom a fékkart akkor világít a féklámpa de akkor is amikor nincs benne a kulcs!! Szóval rosszul vannak bekötve a dolgok??
-
-
sdavic01
tag
szenkefet neztem kb meg 3/4 jo szepen hozzaer, a biztiket meg atcsiszoltam es meg mindig vilagit a piros lampa
-
hevizms
addikt
válasz
sdavic01 #1798 üzenetére
Hát én sok hibáról és tünetről olvastam már az utóbbi pár évben,de ilyet még sosem.
Ráadod a világitást és akkor elalszik a töltésjelző?
Hát ez érdekes.
Amúgy meg ha az a feszmérő az akkut méri,akkor a töltéseddel ilyen szempontból nézve nincs baj,hisz 14,2V az nem rossz érték.
Viszont a töltésjelző lámpa működése nem kicsit rejtélyes.
Milyen fesszabod van beszerelve? -
sisu2
aktív tag
Ott van Retro képén a 21- es. Jó szerelést.
-
válasz
sdavic01 #1803 üzenetére
Akksi nélkül ezek a motorok nem működnek, max nagyon magas fordulaton, de üzemszerű használat mellett nincs szikra anélkül.
Én nem mondanám egyértelműen, hogy nincs töltés. A fesz megvan, ekkora fordulaton ez simán jó! Nem lehet, hogy töltés még csakcsak lenne, de az akksi nem veszi fel (az áramot), és ezért merül le állandóan?
Mérj egy feszt az akksin üresjárásban, szóval amikor nem jár a motor, és nincs rajta a gyújtás. Aztán mérj úgy is, hogy rajta van a gyújtás, majd végül úgy is mérj, hogy ráadod a világítást. Ha sokkal 12V alá megy, akkor az akksigond is lehet. Az, hogy az akksid új, semmit sem jelent, én 2 zsír új(!) akksival is megszívtam, egy szezont se mentek el kb. Nekem sem töltött rendesen a motor, és most egy 5+ éves kidobott akksival van rendes töltésem...alapjáraton is megvan a 14V, világítást ráadva nem áll le a motor, rendesen működik a riasztóm - nem is ragozom, az akksigondot ki kellene zárni!
-
válasz
Francia91 #1787 üzenetére
Üdv!
Hohhó, még egy 251-es! Jó választás volt, én legalábbis nem csalódtam a típusban. Ha karbantartod, örök darab lesz!
Sok-sok balesetmentes kilométert a mocihoz!
Remélem, ez a topic nem megy át a 250-esek és a 251-esek nevetséges szurkálódásába, mint az emzéklub pont hu...
-
Retro DJ
aktív tag
Ma is volt egy kis...
Most csak egyedül voltam "nagygéppel"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest