- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elviccelitek... A szabályt én úgy ismerem, lennie kell a motorban, de a rendőr nem büntet, ha nincs, viszont balesetnél ha nincs nálad, megbüntetnek.
Nem tudom, igaz-e, de asszem 3-4000 forint egy ilyen cucc, én nem szórakozok vele.
-
-
sdavic01
tag
Motorba kell elsősegély csomag ?
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3693 üzenetére
hát itt sehol sem lehet kapni 4A-s kúpos végűt.
16a és miegyéb van kúpos,de ilyen nincs. na tettem bele egy 5A-s-t,majd ha szegeden járok nézek a mocisboltban.
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3691 üzenetére
hát igen ezt mondom hogy a gyári kúposvégű helyett csak ilyeneket lehet kapni a gyári méretű helyett. jó van kúpos végű is de nem 2-és 4a-sba hanem a 16osokhoz
biztitáblát cseréltem utángyártottra mert már tiszta oxidos volt,de az utángyártott alig tartja a kúpos végűeket is.
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3689 üzenetére
4 helyen voltam ma,a negyediken vettem egy 5A-st bele ideiglenesen. Csak cső alakú síma végűek vannak és azok is nagyobbak. neten láttam hogy van direkt méretezett simson/etz-be való "gyári" 50Ft/db-ért
-
-
teko99
tag
-
teko99
tag
az indexrelé tud zárlatot okozni? mert ma vettem észre hogy nem villog,látom a biztosítékot kicsapta. most vehetek 4a-st,csak az újak meg már nem kúpos végűek és nemtudom hogyfog megállni a gyári helyén..
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3680 üzenetére
na igen alul énsem piszkáltam,ezért készülök is egy ilyen malőrre véletlen ha nálam is előjön ez a jelenség. de én úgy voltam vele hogy amíg csak bírja alul nem piszkálom,az utángyártottak úgyis vackok csoda hogy a felső szimeringek még bírják.
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3678 üzenetére
alul? na olyat még nem tapasztaltam (kop kop) de öreg motornál előfurdul minden.
hát a hátsók nálam tavaly mentek ki,de két személyesre állítva egy személyt bőven elbír semmi baj velük,csak ne műszakikor kelljen majd mókolni vele.
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3676 üzenetére
köszi
pórbáltam a lehető legjobban figyelni mindenre hogy azért gyárias maradjon,márcsak a hátsó telókat kéne felújítanom majd ha lesz időm rá.
-
-
teko99
tag
közben márcsak nagyon apróságok vannak a mocin,ma is elmegyek meghajtom kíváncsi vagyok nyomja-e még majd az olajat..
-
teko99
tag
válasz
sdavic01 #3673 üzenetére
a 24es csavarokat cseréld majd mindenképp hogy jól megtudd húzni,plusz a menetre rakj fbs-t mert nekem tavaly szivárgott az olaj amikor megcsináltam a szimeringezést.
hmm pedíg lekellene jönnie a csavarnak,ha a felső teleszkopszárat kicsit húzod kifelé hogy szoruljon úgysem tudod a csavart lazítani? úgy már feszülnie kellene a "szárnak" így nemszabadna körbefordulnia. vagy fújd be wd40-el (ha nincs vegyél mert amióta vettem mindenre használom tényleg baromi jó dolog).
ne hagyd rá,csináld meg a szimeringezést valami módon mindenképp. vagy ha mástnem és tényleg nembírod szétszedni akkor net televan etz bontással,vegyél egy telót és azt újítsd fel,első teló rendbe legyen mindenképp mert fékezéskor eléggé sokat számít hogy rendben van-e vagy nincs.
-
sdavic01
tag
Na Emberek. Szétszedtem a teleszkópot nagy nehezen az előző tulaj szépen elmarta a teleszkop tetején lévő 24es csavarok sarkait okozott pár gondot. Mindegy. Aztán jobban szét akartam szedni a telot de!! Az alján lévő 10es csavart semmiféle módon nem tudtam kicsavarni csak forog magában.. Jó látok rajta egy bevagast de a szerszám amivel csavarom zárt plusz nincs 30 cm kis fejű csavarhuzom sem... Szóval szimeringet nem sikerült cserélni..
Itt egy kép.
-
teko99
tag
válasz
Francia91 #3671 üzenetére
tömítést nem,mert a gyári alatt sem volt,de látom lehet alukarikát kapni hozzá. De most délután elmentem kicsit meghajtottam a motort és most nem folyt egy cseppni sem. érdekes..
viszont hazaérve láttam hogy a berugótengelynél ill nekem is az olajbeöntő sapka szellőzőjén nyomta az olajat mint a barom,tiszta olaj lett a blokk hátulja/hátsó kerék is kapott. plusz az egyik blokkcsavarnál is szivárgott,ahogy néztem a menetnek annyi lehet,vagy csak rövidebb csavart tettem,ez esetben egy hoszabbal megoldható,de ez az intenzív olajkiokádás mindenhol...
Tegnap piszoknehezen akart beindulni amiután összeszereltem mindnet,lehet túlis szívattam eléggé mert egy csomószor cusszogott is a kipuf amikor rugdostam. De azóta is indul a megszokott módon elsőre,bár lehet kiment valamelyik szimering állásában. Vagy a jelenlegi 10w40es olajat nem csípi. mást nem tudok gondolni..
-
teko99
tag
na készlett a moci,összeraktam megjárattam.
Viszont máris kifúj a könyök,folyik lefelé a dzsuva. ezellen tudok valamit tenni?
-
sdavic01
tag
Ugye ezt a hidegebb időnek irhatom fel a számlájára ? Indítás után kis melegítés majd menetkozben nagyobb fordulaton az olajbetoltonel nyomja ki az olajat. Ilyet nyáron nem szokott csinálni
-
sdavic01
tag
Vettem pár alkatreszt.
Hatso fekpofa 990ft/db
első feklampa kapcsoló 650 Ft
benzin cső közti szűrő 400 Ft.
Nálatok is iylen ár uralkodik ? -
teko99
tag
különös trükk nemigen van,az új szimeringeket a régiekkel kell belekopogtatni a telóba erre kell figyelni. Énis a szocis blog alapján csináltam tavaly és pofon egyszerű a dolog a látszat ellenére. ott irják is hogy mennyi olaj kell. Hajrá
-
sdavic01
tag
Lenne egy kérdésem, biztos volt mar. Ugye elég puha az első teleszkópom volt olajszivargasa is stb.
Na szeretném feltolteni olajjal és új szimerinegel ellatni. A kérdés mennyi olaj kell bele szárankent? Hogy kell szetszedni? Valami külön tanács ? -
-
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #3657 üzenetére
Két éve használom a motort és a kezdetekben sokat kellett takaritgatni elég szarul nézett ki belül. .
-
Popes
őstag
válasz
csabyka666 #3657 üzenetére
Hiába van szűrő a csapban meg a csövön is ha a tank alján áll a dzsuva és nem tud rendesen folyni a benya, mondjuk azt is ki lehet takarítani csak le kell venni a tankot hogy felfordítva kimosd.
De az már régen rossz ha a tank alján sok a dzsuva mert az már azt is jelentheti hogy rozsdásodik belülről. -
-
hevizms
addikt
válasz
sdavic01 #3655 üzenetére
Írtam hogy merre kell tekerni.A tankon levő menet a jobbos(normál) irányú,a csapon levő pedig balos.
Így tudja összehúzni a csapot és a tankot.Magyarul a tankról tekerd le a hollandert,ahogy letekernél egy normál csavart is,abba az irányba.
Ha esetleg már annyira szar a menet a tankon,akkor üres tanknál hegeszteni kell rá egy toldót új menttel,azt legfeljebb 1,5 cm-el hosszabb lesz a csonk a tankon.
-
teko99
tag
Logikusan gondolva a tankon lévő menetnek jónak kellett volna lennie,gondolom nem csavargatták le havonta és elkoptatták a menetet rajt. Az még előfordulhat hogy valaki bikára húzta egyszer,és jött le belőle amikor te legelőször lehajtottad. De én inkább a csap menetére gondolok hogy az lehetett roszabb hamár szivárgott,de itt meg megint a csap jön elő,ha rossz a tömítés inkább a komplett csapot cseréltem volna hogy ne szivárogjon. Találékony a magyar,nekem is tömítő anyag jutna az eszembe legelsőre.
Marad a nyers erő,de lehet hogy a tankról a menetet is szedni foglya,úgyhogy abban az esetben meg hát nemtudom menetet szerintem nemlehet "újat" csinálni rá,majd kisebbet vágni,de akkor meg valami olyan csapot kell hozzá nézned majd hogy jó legyen. Vagy tankcsere/festés. Ezekkel azért számolj. Ha úgy látod,szerintem hagyd fent,inkább minthogy jöjjön a menet is aztán meg lehet gondolkodni. Esetleg még ha nagyon nem akar lejönni a csapot bombázd szét,tűreszelő vagy flex óvatosan,bár a tank menetébe a ragasztó gondolom beleragadt,de szépen kilehet majd csiszolgatni szerintem.
Na de remélem nem kell majd az általam leírt folyamatokhoz nyúlni,remélem lejön majd ép menettel.
-
sdavic01
tag
Popes és Teko megpróbálom majd akkor erősebben
-
hevizms
addikt
válasz
sdavic01 #3648 üzenetére
Esetleg tömitést kellett volna rakni a csap és a tank csonkja közé,nem körbekenni
Azt ugye tudod hogy annak a hollendernek(csavar) az egyik felén jobbos,a másik felén balos menet van?
Nem összehúzod véletlenül?
A tankon levő menet a jobbos,magyarul úgy tekerd,mintha a tankról lefelé tekernéd a csavart -
sdavic01
tag
üdv. Lenne egy olyan kérdésem hogy a tank és a benzin csap között ugye van egy kontra anya. Na elég kopottas volt és sokszor szivárgott. Elegem lett belőle így loctite piros flakonos ragasztóval körbe kentem a menetet és össze csavaroztam. Na a funkcióját be is váltotta hiszen egy csepp benzint sem eresztett. Ugye jön a szezon és ki szeretném takarítani a tankot és a csap szűrőket stb de az a helyzet hogy nem tudom szetszedni volt hogy holegfujoval kicsit melegítettem hátha de semmi. Valami ötlet ?
-
A csikorgás szerintem vissza fog jönni. Ideiglenesen én is meg tudtam szüntetni, de mindig visszajött.
Valakitől hallottam, talán pont itt a topicban, és logikusnak tűnik, hogy a fékbetét sarkait 45 fokban le kell reszelni, akkor nem fog rezonálni, és így nem is csikorog. Még nem próbáltam ki, de szerintem lassan itt lesz az ideje.
-
teko99
tag
ó tánk jú mindenkinek
azért az alapoktól nem teljesen,a váz az maradt a "gyári" festés,annyira nem szedtem szét sajnos. De amit csak tudtam festettem/takarítottam.
A tárcsa nincs szabályozva,még ősszel amikor tárgyaltuk ezt a csikorgó fékbetét témát akkor utána az enyém is elkezdte,adtam neki wd40-et utána eléggé fekete lett a tárcsa gondolom a betétből jött le valamennyi vagy nemtudom,de utána letöröltem és azóta patika,fog is,nemis csikorog egyszer semHát ez a "szezonális" napi használatos motorom úgyhogy ez is legyen rendben úgyvoltam vele. Elméletileg a héten készlesz a festés is,na azt már várom nagyon,szépen is dolgozik az illető akihez vittem,meg már mocizgatnák vele,simson mégsem adja azt az érzést mint az etz
-
-
teko99
tag
na összerakva a moci,mostmár tényleg csak a festés alatt lévő fő cuccok hiányoznak és ennyi.
közben haver is csinált egy atomstabil rugóakasztót a lábtartómra,azt még letörni sem lehetne ha direkt leakarnám.
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #3638 üzenetére
Jah, de ott a lámpatest belseje olvadt meg...
Az is utángyártott szar volt (ki hitte volna...)
-
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #3633 üzenetére
Most lett az irányjelző visszajelző is LED-es, meg kaptam másik elektronikus indexvezérlőt, mert a Szabolcs féle elfüstölt vasárnap
. Utángyártott irányjelzők vannak elöl, és kiesett a foglalatból az izzó, túláram lett, és lefüstölt a Szabolcs-féle elektronikus vezérlő
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #3631 üzenetére
Nincs az az Isten!
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #3627 üzenetére
Nem az én motorom, csak van egy ilyen képem. Tudod, hogy nekem már ezüst az első és hátsó sárvédő, valamint nem gyári tükreim vannak, a dobozom sem ilyen, és még sok egyéb más...
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #3627 üzenetére
Szerintem csak linklt egy kèpet amin látszik hogy hogy nèzne ki az övèn is a tárcsavèdő. Nekem tetszik,kicsit "enduros" lesz tőle a motor
-
-
-
teko99
tag
válasz
Francia91 #3620 üzenetére
Oké megyek érte,reggelre hűlt helye lesz..
Na,ilyennel nem pojénkodunk!
Gyönyörű. A hangja is remek.
Szeretem az MZ-knél ezt a tz4k-s berregő hangot amit a főtengely adhat ki?
Na jó megnyugodtam,ugyanilyen bowdenvédő harmónikát vettem,etz-n még nem láttam csak simsonon,de jól mutat a tz-ken is szerencsére
Látom neked is a "lassan járós órád van",mármint a spirál gondolom még neked is a gyári van.? Az utángyárikkal ugrál az óra ha jóltudom.
-
Francia91
veterán
-
teko99
tag
na ma megjött az utángyári sztender rugó. Beakasztottam a helyére,piff legörbítette egyből ez is a kis vasdarabot,ahogy kiakadt a rugó izomból neki is repült a falnak..
A terv az,hogy a régi görbe lábtartó vasról a rugó "akasztó fül"et átrakatom az új lábtartóvasra. Hogy mi lesz belőle az majd kiderül.
-
hevizms
addikt
Szimmeringből amit csak lehet a legjobbat vedd.
Márcsak azért is mert elég időigényes a cseréje,minél később kelljen újra.
Nem tudom márkában melyik.Ha helyi boltban veszed,akkor ott úgyis tudják,ha meg rendeled,akkor jobb híján vedd a legdrágábbat.Még az sem lehet egy vagyonOlaj témában én megfogadtam hogy sehol nem fogok ezután már véleményt mondnai,mert úgyis mindig vita van belőle.
Már lassan hozzászokom hogy szinte sportot űznek belőle az emberek hogy ki tud minél több helyre nem belevaló olajat önteni. -
teko99
tag
na próbáltam,tényleg csavarodnak a telók,nincsenek beállva szerencsére.
ezekbe mindegy milyen szimeringet veszek? mármint nem a méretét értem hanem márkailag.. ugye mindíg bajosak a kisipari vackok,csodálom is hogy az elsők még bírják lassan egy évre.. (kop kop)
ja és gondolom a hátsókba is jó akkor a hidraulikaolaj nem? az elsőkbe azt tettem,nincs vele baj.
-
-
hevizms
addikt
válasz
csabyka666 #3606 üzenetére
Ööööö.
Bocsi de nem inkább a jobb oldali állitóról kell a fotó?Amúgy a 250-eseken is elég közel van a kiputartóthoz az állitó kar vége,amikor átállitjuk
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #3606 üzenetére
Oké jó! Szerda-csütörtök felé lesz egyben a motor
-
válasz
Francia91 #3605 üzenetére
Majd ha odaférsz, készíts egy képet a bal oldali állítóról, légyszi. Enyémen gondolom utólagos barkácsolás miatt fordítva volt a csavar, a szára belógott egészen az állítóig, megfordítottam, de nem tudok több helyet csinálni...
Át tudom tekerni én is, de állandóan meg kell feszítenem kifelé a kipufogót rögzítő elemet, hogy teljesen körbe tudjam fordítani az állítót.
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #3603 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad hogy van, de én tökéletesen elférek, ha állítanom kell.
Amúgy én egy 100-as vagyok tömegre, de még nem koppant le 1 személyes módon a hátsó teleszkóp... Erdélyben 2 személyesre állítottam a plusz csomagok miatt is többek között, de itthon 1 személyes módon közlekedek vele -
-
Ez a egyszemély-kétszemély téma érdekes, nem szentírás. Függ a tömegedtől, illetve hogy melyik tetszik jobban. Én 65 kiló vagyok, alattam az "egyszemélyes" beállítás se ül össze normálisan, haver 250-es ETZ-jén (a srác 90 kiló körül van) állandóan elő van feszítve a teló. Képzelhetitek, engem úgy le is dobna az útról.
Csak akkor hajtom kétszemélyes állásba, ha hosszabb útra megyünk ketten.
A 250-esen is olyan ostobán van megoldva, mint a 251-esen? A kipufogó rögzítőjétől alig lehet átállítani a jobb oldali telót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest