- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
2000 - 1901
4102 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
-
csabyka666
veterán
-
hevizms
addikt
-
Francia91
veterán
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
-
Francia91
veterán
-
teko99
tag
-
Francia91
veterán
En csak a ket muszerben csereltetem ki az izzokat LED-re (visszajelzok es hattervilagitas), az index nekem megfelel ugy, ahogy van. Az index "rele", ami van az ETZ-men, tudna a LED-eset (korabban irtam, hogy a Szabolcs féle elektronikus indexvezerlo van benne), de eleg eros fenye van igy is. Ha meg csereltetem az indexeket LED-esre, akkor a hatso lampa is olyan lesz. De ez a legutolso dolog, amit fogok rajta modositani.
Egyenlore a csomagtartot fogom picit atszerelni a jelenlegi poziciojabol (korabbi hsz-ben vannak kepek), most csak ideiglenesen lett igy felrakva, hogy el tudjam hozni a hatso dobozt. A heten megcsinalom rendesen, kinabol mar uton van egy kormanyra szerelheto GPS tarto a telefonomnak, aztan jon egy szivargyujtos csatlakozo a toltonek, majd a ketto oldalso Krauser turadoboz
-
sisu2
aktív tag
Engem is ijesztgettek vele .hogy mi lesz ha elromlik valahol a jeladó nem tudom megcsinálni és ott maradok a megszakítós meg bárhol javítható csak kondi meg kalapács kell hozzá .
Nálam volt tartaléknak egy megszakítós alaplap de még nem volt gondom vele

Szabolcsot ismerem én főleg a ledes index miatt nézegettem de ahhoz meg kell külön index relé is ha jól tudom.
-
Francia91
veterán
Lejart a szerkesztesi idom...
Kiegeszitve: Nekem sem a valtas miatt kell a ford.szammero, csak ha mar egyszer van, akkor mukodjon is. Erzesre valtok, mikor milyen stilusban hajtom a motort.
Ha ugral a mutato, akkor szerintem spiral baja lehet, ha utangyartott a spiralod, akkor meg szinte biztosan. Nekem a km mutatom ugralt, mikor elhoztam februarban a 251-est, de tudtam, hogy utangyartott spiral van benne. Nagy nehezen szereztem egy bontas alatt levo 150-es ETZ-rol eredeti, ujszeru km spiralt, es azota stabil a mutato, szinte mint az elektronikus orake

-
Francia91
veterán
Az en 251-esemben az o altala gyartott elektronikus fesz.szabalyzo, elektronikus indexvezerlo van, eddig popec. A motoromon levo matricak is tole vannak. Tudom, mert mint korabban irtam, egy jobaratome volt a 251-esem, en is munkalkodtam a felujitasaban ugy kb 4 evvel ezelott. Az elektronikat Müller Szabolcstol vette, amit kellett.
-
csabyka666
veterán
Enyém szerintem jó, legalábbis nem ragad be, csak billeg...remélem csak a kihajtásnak vagy a spirálnak van baja, mert bár nem az óra szerint váltok, azért jobban szeretem, ha mutatja a fordulatot frankón.
F-es Astránk van, szerintem a világ egyik legjobb autója ebben a kategóriában, de nincs benne fordulatszámmérő... Jó, oké, lehet hozzá venni fordulatszámmérős műszerfalat, de most komolyan, miért nem tettek bele gyárilag???

Ja, vannak jó cuccai a srácnak, így kép alapján nem a vacak kategória. Mondjuk ára is van. A matricánál én nem hittem el, hogy UV és benzinálló, de bátran kijelenthetem, hogy még mindig olyan, mint amikor 2 éve feltettem.
-
Francia91
veterán
Én nemrég elküldtem hozzá felújíttatni a fordulatszámmérőmet is (hibás az óra, 4000-ig mért csak, a mutató sokszor ott ragadt 4000-nél, a spirál hibátlan, most egy másik órával tökéletes), közben LED-esíti is, majd lassan kész lesz vele. Plusz veszek tőle egy villamerevítőt
-
csabyka666
veterán
-
Francia91
veterán
Nekem egy komplett Hall eladós van tartalékba, erdélybe is viszem magammal majd

De én maradnék az eredeti Hall jeladós megoldás mellett.Van egy srác, aki csinál mindenféle elektronikát, meg felújítást MZ-khez és más régebbi motorokhoz is, ismerem, megbízható és jó szakember!
Müller Szabolcs, van saját weboldala issdavic01: Tudsz tőle venni csak jeladót pl
-
sisu2
aktív tag
-
sdavic01
tag
-
sisu2
aktív tag
-
sisu2
aktív tag
-
sdavic01
tag
az lenne a kerdesem hogy a ts 250es kalapacsos gyujtasat at lehet e tenni az en 125os etz re ?
gondolok itt a 6v - 12 v kulonbsegekre stb -
teko99
tag
-
hevizms
addikt
Nem huzhatja bele ha a távtartó kicsit is túllóg a bakeliten,márpedig te azt mondtad túllóg.Meg van az a távtartó neked biztosan?A lánckerekes képen nem látom ugyanis.
-
teko99
tag
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
aha,pippancson le a kisboltos itt nálunk..
[bakelincs] 3500Ft a gyári
-
teko99
tag
Vagy fogaskerék kopott és ugrik,vagy a bowden. De én a bovdenre gondolok. Nekem még a gyári van,ez nem ugrál,de az utángyártottak már igen. Vagy pedíg ha már az utolsókat rúgja akkor ugrálhat.
Közben szétszedtem a mocit.
A bakelittel van a gond.
A lánckerék pereme ugye belemegy a bakelitbe. ez mind szép és jó,de ha meghúzom az anyát akkor ugye egyre beljebb huzza a lánckereket (MIMINÁLISAN!) na a bakelit meg minimálisan vastagabb mint aminek kellene lennie,ezért megszorul benne,így a bakelit is fordul a kerékkel együtt legalábbis nálam. Gyárit feltettem,nemvolt vele gond,csakhát az szétvan durranva,de a közepe megvan így teszteltem le.
képek hogy miről beszélek.

Megoldás: Mérgemben vagy megveszem a 7500ft-os gyárit,vagy keresek a neten,bár nemhiszem hogy valaki is eladná. Megint egy nagy negatív a kisipari hitvány koppincsoknak

-
csabyka666
veterán
Egy kérdésem adódott nekem is. A fordulatszámmérőm tavaly szezon végén elkezdett feltűnően ugrálni. Alapjáraton szinte nem is mozdul ki, fordulaton ide-oda mozog, kb mutatja az értéket, de a jótól messze van. A kihajtás körül valami kattogás hallgató, illetve ha a meghajtást átvivő bovdent hajlítgatom, akkor egész jól működik.
Hol érdemes a hibát keresni? Leveszem a kihajtást takaró fedelet, és meg is látom majd, vagy mélyebben bele kell nyúlni?
-
csabyka666
veterán
-
teko99
tag
megvan az húzva decsak hangyaf.sznyit. kézzel nem bírom lehajtani,de mint ahogy megkellene húzni egy tengelyt annyira nincs meghúzva. Rálesz erre nézve,mert nekem se lenne kellemes ha 80-90nél megadná magát a láncfeszítő és elhúzná a kereket a lánc akkora sebességnél
-
csabyka666
veterán
Korábban írtam nektek a biztosításommal kapcsolatban, hogy mitévő legyek a megváltozott címemmel.
Felhívtam hát az Union24-et, ahol azt mondták, semmi gond, küldjem el nekik a lakcímkártyám fénymásolatát, illetve írjam le az e-mailben röviden, hogy mi a kérésem, majd fizessem be a díjat, és az igazoláson már az új címem fog szerepelni.
Szóval nem járt bünti a dologért, az a lényeg!
-
Retro DJ
aktív tag
En hive vagyok a javitsuk meg mozgalomnak, de ami itt a par hozzaszolasban elhangzott azt kokanyolasnak hivjak! Bocsanat az eros kifejezesert!
Mert a lanckerek anya slendrian meghuzasa eseten kikopik a lanckerek, a tengely magunknak okozunk anyagi kart, addig a kerek meg nem huzasa eseten baleset is lehet! Azt gondolom ez ennyire nem jatek! Egy majdnem veteran koru gep szerelesehez turelem kell! Ha mar a lanckerek szorul, akkor addig ossze nem rakom, mig rajovok mi a baj!
-
csabyka666
veterán
Nem akarok beleszólni, de... (és már bele is szólok).
Egy anyacsavart vagy meghúz az ember, vagy sem, olyan nincs, hogy "kicsit húzod meg". Az már más kérdés, hogy ha van egy csavar, mondjuk a váltóolaj nívója, azt nem kell ész nélkül megtépni, de itt mégiscsak a kerékről van szó - nehogy aztán a rezgéstől fellazuljon, a többit már nem is mondom inkább...

-
hevizms
addikt
-
teko99
tag
már nem emlékszem rá hogy mekkora hézagok vannak. De most nem akarom szétszedni csak ezért,most végre jólett csak nem tudom meghúzni rendesen a lánckerék anyáját. De nem zavar,eddíg is így motoroztam a másik bakelittel hogy nemvolt meghúzva az anya csak egy kicsit.
Persze majd ha lesz időm és türelmem akkor egy jóidőben nekiugrok
-
hevizms
addikt
A csavar meghúzása a következő dolgokat szoritja egymáshoz:
tengely.csapágy,távtartó,lengővillatengely.Sem a kmóra spiráljának a ferdefogazású kereke,sem a lánckerék,sem pedig a bakelit nincs benne ebben a sorban.
Türelemjáték,de kb ebben a sorrendben hagyd ki ezeket a dolgokat.Amelyik beépitésekor szorulni kezd,ott lesz a baj
Kezd azzal hogya bakelitet nem teszed fel.
Ha olyankor meghúzod a csavart,akkor is szorul?Na ezt nézd meg -
hevizms
addikt
-
teko99
tag
-
hevizms
addikt
Külön kellene megvizsgálni a jobb oldali egységet és a kereket.
Magyarul először csak a lánckereket és a láncvédő bakelitet kellene felcsavarozni a jobb oldali lengővilla tengelyre,meghúzni a csavart és megnézni hogy úgy forgatható e a lánckerék.Egyébként a bekelitnek nem szabadna befolyásolni a dolgot.Ha igen,akkor rendesen el van szabva a mérete.Van az az aluminium távtartó,amire megy a bakelit lyuka.Na annak ha minmálisat is,de kikell lógnia a bakelitből de minimum egy szintben kell lennie. -
hevizms
addikt
-
teko99
tag
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
-
hevizms
addikt
-
teko99
tag
-
hevizms
addikt
-
teko99
tag
na kipuceráltam a dobot azért hogy tiszta legyen. Közben visszatettem a gyári hézagolót,mert tegnap az oldalsztendert raktam fel mondom mostmár műszaki utánn így felrakom,de annak meg ugye az ármérője jóval kisebb mint a gyári hézagolónak. Háát most nem szorul annyira,de nincs is meghúzva nagyon a keréktengely mert akkor megint szorul de atommód,nemis a fékbetétek fogták. hézagolgatnom kellene belül csak nincs itthon akkora alátét,majd valahonnét szerzek.
-
hevizms
addikt
Megnyugtatlak nem csak neked nem megy ez olyan könnyen.Elég idióta ez a megoldás.
Egyébként sokkal egyszerűbb kikapni a kerék bal oldalát,hisz csak 3 csavart kell letekerni,azt már ki is jön a kerék.
Hamarabb megvan mint óvatoskodva,próbálgatni hogy rámegy e.
Hisz a jobb oldali kerékanyát még meglazitani sem kell
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
azért nemvagyok analfabéta,ez lenne a cél,de annyit nem enged a cuccos hogy rátudjam szépen rakni. De úgyis szétakarom szedni holnap,mert ma mostan sokáig a hátsókereket is a mosóban,és belefolyt a víz mert eléggé fütyült hazafelé

-
sisu2
aktív tag
igen pontosan mert ha egy recével arrébb dugod rá az se jó hacsak nem az volta célod

Nekem könnyebben vissza megy az eredeti helyére mintha eggyel arrébb raknám, de össze is van jelölve. -
csabyka666
veterán
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
sajnos nemtudom így rátenni,ez lenne a legjobb és legkönnyebb,de annyira szétfeszíteni meg nem akarom a kart hogy rátudjam tenni könnyen,azt utánna összehúzni a csavarral. csak nehézkesen megy rá,de nálam olyan ha kicsit meglököm már beis csúszik a racsni a dobba

-
csabyka666
veterán
-
teko99
tag
na igen,de teljesen hátra van tekerve,ha jobban tekerem akkor már kiugrik a pálca belőle.
A nemtudommicsodán meg ha rakok hátrébb,akkor ha leveszem utánna nemtudom visszatenni mert benyomja a kis kockát ami a belsőfelén nyitja a betéteket. tehát ehhez a művelethez a dobot a kezemben kell tartanom mert csak így lehet visszatenni a racsnira. Gondolom érted miről beszélek
-
csabyka666
veterán
-
teko99
tag
szövet? na olyat még nem láttam vagy nemtudom milyenre gondolsz

Közben kicseréltem a bakelitet is,mostmár fasza nem kattog nem kopog,ennyit számít az az 1cm-es perem hogy rendesen felfeküdjön.
Bár most a hátsófékem foglya a mocit érezni is rajta tolásnál is,meg menet közben,gondolom nagyon előre állítottam a "fékpöcköt"a multkor és mostmár hogy rendben van a bakelit is jól áll ezért most akadhat. Bár most nem szedem szét,remélem annyit kopni fog a betét,ha nem akkor szétkapom újból és állítok rajta
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
Na így egy hét utánn levettem a deknit hogy megnézzem jólett-e a tömítésem. Háát szép tisztaság fogadott nagy örömömre,nincs már lehányva a hátsókerék

közben addíg agyaltam hogy egykis mókolással jólett a kézvédőm is szerencsére

Holnap teszem fel a 250esre való bakelitet,mert ennek van pereme a távtartónál ugyan úgy mint a gyáriaknak,remélhetőleg ezzel már nemfog kattogni a fogaskerék. Bár ugye vettem 500ft-ért kis porvédőt a km meghajtóra mert enélkül nem feküdne fel rendesen a távtartó. Mert ugye a gyári az miért is passzolna az utángyártott bakelithez. Na megvettem,erre itthon beletettem és ez a látvány fogadott.

Na mondom még amit hozzá gyártanak direkt aztse tudják megcsinálni méretpontosra..
Tiszta vicc. Jó mondjuk baj nemlesz belőle mert a távtartó tengelyátmérője kisebb szóval nem akad,de azért na értitek.. -
teko99
tag
-
Francia91
veterán
-
hevizms
addikt
Na ezt én is így szoktam.Így helyes.

-
csabyka666
veterán
-
hevizms
addikt
Szinte minden jármú km órája többet mutat mint a valós sebesség.
Gondolom a gyárak ezt direkt csinálják egyrészt az eladások miatt,másrészt meg tutira nem szeretnék ha bárki beperelné őket gyorshajtási büntetés miatt,hogy az óra kevesebbet mért.Inkább mérjen többet és akkor tuti nincs baj.A GPS az pontos.
Mz-nél meg különösen nem mindegy hogy mivel mérjük,a gyári órák hajlamosak nagyon is többet mérni.
Amikor jönnek emberek az űrsebességű Mz-ikkel,akkor már tudni lehet hogy nem GPS-el mérték.
-
csabyka666
veterán
Normál használatnál kb tök mindegy, aki a pörgetőset szereti inkább, annak jobb a 125-ös, aki a töfögőset, annak meg a 250-es. Fogyasztásban kb ugyanaz 80-90-es tempónál, a különbség a dinamikában van, illetve a kétszemély a 125-ösön szerintem csak papíron használható, oda már kevés a ccm (izmosabb parton még a 250-es is gyenge sajna). Nagy emelkedőhöz már nyomaték kellene, ami 2T motoroknál elég visszafogott alacsony fordulaton, vagy pedig az van, hogy 3.-ban megyek felfelé 100-at, de akkor meg szétpörgetem.

-
csabyka666
veterán
Hm, na igen, az N8. Történetesen nekem is az van, eddig 3 autóval használtam (Opel Astra F, LADA 2107, Seat Toledo), és mindegyiken alámérte a sebességet az órához képest. 50-es óraállásnál a GPS 40-et mutat, viszont 100 fölött utoléri magát, és akkor már szinkronban van az órával. Nem tudom, hol az igazság.

-
teko99
tag
-
Francia91
veterán
-
teko99
tag
-
Retro DJ
aktív tag
-
Francia91
veterán
-
teko99
tag
-
sdavic01
tag
koszonom a segitseget

majd erkezek az uj keppekkel

-
Francia91
veterán
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
-
Francia91
veterán
-
hevizms
addikt
Most hirtelen nem találtam a neten a 251-hez sebesség/fordulat diagramot,de a 250-es Etz 5000-nél 5.-ben 110 körül megy.
Szerintem olyan nagy eltérés nem lehet a 251-nél sem.
Tudom hogy más a kerékméret meg ebből kifolyólag a lánckerekek mérete is,de szerintem kb hasonló lehet a fordulatszám/sebesség összefüggésSzóval vagy a fordulatszámmérőd vagy a km órád nem pontos.
-
hevizms
addikt
Lehet, hogy a töltésvisszajelző rosszul van bekötve.
Hát igen,arra vagyok kiváncsi én is hogy mi a helyzet az izzónál azon a gépen.Zoli én már nem tudom követni te milyen fesszabot használsz

Most akkor a wartburg fesszab van neked eredeti házba bujtatva vagy az csak egy készülő projekt? -
Retro DJ
aktív tag
Lehet, hogy a töltésvisszajelző rosszul van bekötve...
Egyébként egy érdekesség, elektronikus fesszabályzóm van, és a vasárnapi túrán a benzinkútnál észre vettem, hogy nem világít a töltésjelzőm, de ugye van feszmérőm, ott pedig minden rendben van.
100 km folyamatos világítás után is jó volt a rendszerfeszültség, hol világított a töltésjelző hol nem. Elképzelhető, hogy az elektronikus megoldás esetén a töltésvisszajelzés nem vesz részt a szabályzásban, csak visszajelzés.
-
hevizms
addikt
Na így már rendesen látszik,amit eddig is sejtettünk

Ennek így kell lennie.
A képekből számomra nem derült ki hogy mi lehet a hiba forrása.
Persze mindent nem láttunk még,szóval lehetne folytatni a kivánság műsort
Csak 1 kérdés,ennek nincs köze a töltéshez elméletileg,csak kiváncsiskodok:
A biztositékoknál,mi az a plusz szál a legbelső biztinél?
Ott gyárilag 3 lenne,neked meg 4 van
1:akku+
2:fesszab 51
3:gyujtáskapcsoló
4: ????Aztán még egy dolgot nézzél már meg légyszi.
A töltésjelző izzód honnan kapja a pozitivot?Elméletileg fekete szál.A másik az meg a piros/zöld.
Ehhez kikell tolnod a helyéről a fordulatszámmérőt és ha már kitoltad csinálj arról is képet. -
teko99
tag
igen énis ezt számolgattam már amiutánn megrendeltem hogy símán megcsinálnák faszántosan 6-7e-ből símán. Csak annyira felhúzott hogy az első sárvédőmre ráfolyt a fékolaj és levitte a festéket hogy elszállt az agyam és rendeltem egyet. még jóhogy a kalapácsot nem találtam hirtelen,mert így a gyári megmaradt tartaléknak ha lesz valami az újjal

-
Retro DJ
aktív tag
-
sdavic01
tag
-
teko99
tag
-
sisu2
aktív tag
-
teko99
tag
Retro: én arra gondoltam amit írsz,mert ezzel nincs semmi para egyenlőre,de majd kiderül meddíg bírja a taiwani karmantyú.
sisu: ami van jelenlegi kézvédőm azt csak feltudom vissza tenni,csak kicsit átkell alakítanom a felfogatóját,mert az direkt etz-hez volt szabva.
hááát 18e öccá a futárral együtt,komplett főfék csővel együtt adták.
-
sisu2
aktív tag
-
csabyka666
veterán
-
Retro DJ
aktív tag
-
sisu2
aktív tag
-
Retro DJ
aktív tag
-
teko99
tag
mehetsz ott lassaban is,haveromék 1300as ladával 90-100-al tépettek tavaly nyáron mert nembírt többet

-
teko99
tag
na közbe megjött a főfékhengó,már felis mókoltam. Csak sajna a kézvédőim ugrottam a tükörtartó más helyzete végett.

Viszon most se nem vonyít,senem kopog,senem karistol a fékbetét,lehet hogy a rossz karmantyú végett volt az a sok gubancom vele

-
csabyka666
veterán
Köszi a választ!
Igazából az mindegy is, hogy 251 vagy 250, a köbcenti legyen meg, mert azért pályára már kell a plusz paci.
A hibával kapcsolatban: ott szerintem a benzinszinttel volt probléma, nagy fordulaton kikapta az úszóházból a benyát, és azért dadogott, mert nem folyt utána olyan gyorsan. A csavarral ezt nem tudod állítani, ahhoz hajlítgatni kell az úszó nyelvét, ami a tűszelepet elzárja. Elvileg, ha az úszóházban lévő jelig van a benzin, annak jónak kell lennie, persze csak akkor, ha a főfúvókád gyári. A csavarokkal a benzin-levegő keverék arányát lehet állítani, de ha megoldódott, akkor oké, és végülis az a lényeg.

-
Francia91
veterán
Én szoktam vele stabil 120-as tempót menni, szintén 251-esem van.
Én Szeged - Hódmezővásárhely között szoktam olyan 8-10 km-en keresztül tartani a 120-as tempót, lazán veszi, még a 130-at is megkíséreltem, azzal sem volt baja 10 km-en keresztül
Amúgy meg mennie kéne 130-at szerintem, az enyém megy ennyit, legalábbis 10 km-en keresztül szépen tartotta
De karbibeállításra nem árt figyelni, nekem volt olyan problémám, ami csak stabil és hosszantartó 120-as tempónál jelentkezett, alatta sosem. Olyan 5-6 km után 120-as tempónál elkezdett visszafulladni a motor, mintha nem kapna benzint... Hazaértem, adtam vissza egy kis cuccot a karbin lévő csavarral, következő útnál nem csinálta ezt.Én még 5000 fölé sem nagyon pörgettem, egy évben esetleg 2x ha előfordult

szerintem felesleges addig pörgetni, 5000-ig elég azt. De csak szerintemÚtdíjakról nem tudok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
-
2000 - 1901
4102 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Aprilia ESR2
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tiszta vicc. Jó mondjuk baj nemlesz belőle mert a távtartó tengelyátmérője kisebb szóval nem akad,de azért na értitek..