- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
-
sdavic01
tag
[link] Valakinek kategória váltás ? Vagy esetleg ismerősnek ?
-
sdavic01
tag
Sziasztok. Az egyik teleszkop szarnal nem tudtam alul kicsavarni a 10es csavart csak forog körbe körbe és szivárog az olaj. Valami javaslat?
-
sdavic01
tag
Sziasztok. Valaki leírná a lancvedo gumik cseréjét? ?
-
sdavic01
tag
a kérdés a régi és az új dugora vonatkozott
-
sdavic01
tag
Köszönöm a válaszokat esemény dús de megoldhatato
A hengert már levettem mert az furtak meg.
Rongyot egyből tettem köre levétel után. -
sdavic01
tag
Nemsokára megjon a fúrt henger és az új dugó. Az lenne a kérdésem hogy kell levenni a régit és felrakni az ujjat ?
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #3700 üzenetére
én is így ismerem
-
sdavic01
tag
Motorba kell elsősegély csomag ?
-
sdavic01
tag
Na Emberek. Szétszedtem a teleszkópot nagy nehezen az előző tulaj szépen elmarta a teleszkop tetején lévő 24es csavarok sarkait okozott pár gondot. Mindegy. Aztán jobban szét akartam szedni a telot de!! Az alján lévő 10es csavart semmiféle módon nem tudtam kicsavarni csak forog magában.. Jó látok rajta egy bevagast de a szerszám amivel csavarom zárt plusz nincs 30 cm kis fejű csavarhuzom sem... Szóval szimeringet nem sikerült cserélni..
Itt egy kép.
-
sdavic01
tag
Ugye ezt a hidegebb időnek irhatom fel a számlájára ? Indítás után kis melegítés majd menetkozben nagyobb fordulaton az olajbetoltonel nyomja ki az olajat. Ilyet nyáron nem szokott csinálni
-
sdavic01
tag
Vettem pár alkatreszt.
Hatso fekpofa 990ft/db
első feklampa kapcsoló 650 Ft
benzin cső közti szűrő 400 Ft.
Nálatok is iylen ár uralkodik ? -
sdavic01
tag
Lenne egy kérdésem, biztos volt mar. Ugye elég puha az első teleszkópom volt olajszivargasa is stb.
Na szeretném feltolteni olajjal és új szimerinegel ellatni. A kérdés mennyi olaj kell bele szárankent? Hogy kell szetszedni? Valami külön tanács ? -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #3657 üzenetére
Két éve használom a motort és a kezdetekben sokat kellett takaritgatni elég szarul nézett ki belül. .
-
sdavic01
tag
Popes és Teko megpróbálom majd akkor erősebben
-
sdavic01
tag
üdv. Lenne egy olyan kérdésem hogy a tank és a benzin csap között ugye van egy kontra anya. Na elég kopottas volt és sokszor szivárgott. Elegem lett belőle így loctite piros flakonos ragasztóval körbe kentem a menetet és össze csavaroztam. Na a funkcióját be is váltotta hiszen egy csepp benzint sem eresztett. Ugye jön a szezon és ki szeretném takarítani a tankot és a csap szűrőket stb de az a helyzet hogy nem tudom szetszedni volt hogy holegfujoval kicsit melegítettem hátha de semmi. Valami ötlet ?
-
sdavic01
tag
A 60:1 keveres arany milyen a motorba ?
-
sdavic01
tag
magyarul ha tartalekba van akkor a tank teljesen kiurul ?
-
sdavic01
tag
A benzin csapnal melyik allasba folyik at ugy a benzin hogy a tankban ugye ne a csotetejerol kapja a benzint hanem a csap tetejebol?
-
sdavic01
tag
Help!
Az első főfékhengert hiába húzgálom nem nyomja az olajat már többször kitakarittomtam de semmiötlet??
-
sdavic01
tag
Mi a véleményetek egy új Varta aksiról 12V és 9Ah az ára 7000Ft
Szerintem elég korrekt ár -
sdavic01
tag
Üdv.
Ilyen aksim van JP MOTO (YB5L-B) 12V 5Ah kérdés mekkora A-ral kell tölteni ? -
sdavic01
tag
koszonom a segitseget!
-
sdavic01
tag
Van egy régi aksi töltőnk amin több fokozat van és szereztem egy multimétert a kérdés az hogy megtudom e mérni rajta hogy melyik állásba mennyivel tölt ?
-
sdavic01
tag
súbertű mozgatásával hogy lehet elérni nagyobb végsebességet?
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2631 üzenetére
majd elmúlik.
(szerk: a gyertya nem nedves olajos.) -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2629 üzenetére
nem fúj ki, múltkor vissza is rúgott !
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2627 üzenetére
annyit vettem észre ugye nem rég kapott egy perselyt a hengerfej menete mert kiment..
és olyan mintha nem lenne benne annyi erő, amúgy minden ugyan olyan -
sdavic01
tag
az mitől van hogy fehéren/szürkén füstöl a kipufogó ?
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2617 üzenetére
nem tudom hol laksz, de én vidéken és nem is járok vele olyan helyekre, hogy órákig ott állna..
Szóval nekem ezért nincs. -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2609 üzenetére
én örülök hogyha a lámpát bírja az aksi nem hogy egy riasztót még
-
sdavic01
tag
a 125-ös és a 150-es gyári hengerfejek között van különbség?
-
sdavic01
tag
Üdv.
Nemrég írtam, hogy kiment a menet a hengerfejben, az autósboltban kaptam egy perselyt, szépen légmentesen bele lett téve a hengerfejbe.
Vettem bele egy új hosszított gyertyát kép1 kép2 .
Na szóval a régi rövid gyertyával beindul egy két másodpercre az új hosszú gyertyával be se indul csak pukkadozik a kipufogó, fogalmam sincs mi a bánat lehet vele. (Amikor bele lett téve legelsőnek a gyertya beindult és járt vagy fél percig, kitudja míg be nem melegedett és leállt)
Valami ötlet ? videjó -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2294 üzenetére
menet közben amikor indexelek akkor nincs baj
-
sdavic01
tag
Ha mentek a városban és stop táblához értek és ráadjátok az index-et akkor nektek is leáll a motor ? (tompított ON)
Ez akksi baj lehet ?
-
sdavic01
tag
Sziasztok.
Ma megint elővettem a gépet. Alapjárat megint fasorba se volt ugyan olyan volt mint a 2 hetes videón amit feltöltöttem. Szétszedtem szépen kitisztítottam megint a semmit beinditottam szép alapjárat volt szépen finomhangoltam közbe bementem a cuccomért a próbakörre. Indulok megyek vagy 200 métert leállt. Megint eltünt, vagy nem tudom mi volt de benzin meg szikra meg akksi is jó volt. Gyertyát meg nézem tiszta fekete szinte olajos. Megtisztitom visszacsavarom és hoppá kép1 kép2 megszakadt a menet szerintem. Lehet javitani vagy cserés ? És ha cserés mennyi egy hengerfej ? Amúgy így néz ki a dugattyúja kép3 kép4
kép5
szakértő szemmel nézzétek meg milyen.A végén meg nem tudtam pontosan hogy volt ez össze szerelve kérhetnék egy robbantott ábrát ?
Köszi előre is. -
sdavic01
tag
Köszönöm hevizms jó lett a piros lámpa
Most már csak az alapjáratot kéne megcsinálni rajta mert írtam én ide kb 1 hónapja hogy az alapjárat fúvókám eldugult és vettem bele másikat meg is néztem most a karbit és ott van rajta a lyuk nincs eltömődve és semmi más se! De alapjárat fasorba sincs hiába próbálom finomhangolni. Akksi tegnap töltött, 3-4 gyertyát is néztem és benzin is van.. Nyáron tökéletes volt és szép barna volt a gyertya. Ja és füstöl is a kipufogó most. Valaki megoldás ?
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #2050 üzenetére
hevizms kérte hogy fotózzam le
Mit vennél el ?
-
sdavic01
tag
az lenne a kerdesem hogy a ts 250es kalapacsos gyujtasat at lehet e tenni az en 125os etz re ?
gondolok itt a 6v - 12 v kulonbsegekre stb -
sdavic01
tag
koszonom a segitseget
majd erkezek az uj keppekkel
-
sdavic01
tag
Sziasztok.
Ma megnéztem a kábelezést és csak egy kábelt láttam "nem a helyén"..
Az egyes a kettesbe volt dugva átdugtam de semmi változás nem volt -
sdavic01
tag
válasz
hevizms #1822 üzenetére
Ne haragudj de ezer felé állt a fejem!
Az van hogy ráadom a gyújtást beindítom a motort és bárhogy pörgetem nem alszik ki a piros visszajelző csak akkor alszik ki ha ráadom a tompítottat. Az a feszmérő a kormányon az aksira van kötve hogy lássam mindig mi a helyzet mert okos döntésnek véltem beszerezni egy ilyet amikor ilyen gondok támadtak kb már egy éve.
Szerintem gyári feszültségszabályzó van. -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #1820 üzenetére
Nem régóta van nálam és igen ez a második aksija már
-
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #1818 üzenetére
Ma átcsiszoltam a sarukat azzal már nincs gond csak a bekötéssel..
Igen én mondtam anno hogy világit gyújtás nélkül is
akkor ez még egy rejtélyes dolog ezen a motoron -
sdavic01
tag
válasz
csabyka666 #1816 üzenetére
Az aksit kb 2 hetente töltöm
Mmeg olyan probléma van hogy ha behúzom a fékkart akkor világít a féklámpa de akkor is amikor nincs benne a kulcs!! Szóval rosszul vannak bekötve a dolgok??
-
sdavic01
tag
szenkefet neztem kb meg 3/4 jo szepen hozzaer, a biztiket meg atcsiszoltam es meg mindig vilagit a piros lampa
-
sdavic01
tag
Sziasztok!
Nagy segitsegre lenne szuksegem.
Valaki nezze mar meg nekem hogy ha beinditja a motorjat es kozben lekoti az akksit, leall e a motor?! Mert nekem leall es elvileg az akksi csak a beinditasra kell, a generator tartana tovabb a motort de szerintem nekem az bekrepalt mert az akksi allandoan lemerul
Mi lehet a gond a generatorral ?
Miket kene rajta kicserelni ??
Koszonom elore is -
sdavic01
tag
Hát persze hogy nincs két városban se 35-ös fúvóka (Y)
-
sdavic01
tag
Sziasztok!
Szétszedtem a karbit(etz125) a nagy tél után mert nem volt alapjárat és az egyik kis fúvóka el van dugulva szerintem mert annak lyukasnak kéne lennie ha jól tudom
Szerintetek is ? Az alapjárat hiba ebbe lehet ?
-
sdavic01
tag
A héten kétszer mentem a géppel és mind a kétszer a blokk tetején lévő dugón keresztül kiverte az olajat..
Attól lehetett mert kicsit hideg volt a motor és gyorsan mentem ? Vagy mitől? Mert ha így folytatja lassan után kell tölteni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Autós topik
- Opel topik
- Hyundai, Kia topik
- Villanyszerelés
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest