- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #895 üzenetére
Hihihi (majd megszakadok a furdokadban) A fekdugattyukkal akarsz fekezni?
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #893 üzenetére
Belaim gondolkozzunk! A fekbetet uj, vastag. Betolhato a helyere, ha a dugattyut nem toljuk beeeee?
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #893 üzenetére
annyira elég hogy a tárcsa beférjen közéjük
-
Eszembe jutott egy kérdés. A fék összerakását követően, a feltöltés és a légtelenítés előtt a dugattyúkat tökig nyomjam be, vagy csak annyira, hogy ne essenek ki?
-
sdavic01
tag
válasz
Retro DJ #882 üzenetére
Valahogy csak megoldottam :3
A ház maga egy kinyúlt fékfolyadék tartó gumi, kifordítva
és a kijelző lefóliázva és egy gyors-szorítóval jól meghúzva
Remélem jó lesz majd a lámpabúrába kötök egy biztit hogy ne legyen zárlatos.
Valamit-valamiért elven betört a jobb visszapillantóm
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #884 üzenetére
attól tudod tesztelni,csak rövöidgatyóba és papucsba legyél
én nagyon útálom amikor reggel melóba menet lesz térdig vizes mind2 lábamon a nadrág+a cipők beáznak teljesen..
-
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #884 üzenetére
Esős, itten elborul, de nem igazán akar esni semmit
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #878 üzenetére
ezen jót mosolyogtam..
ugye a fékcsövet úgy hajtod rá,mert menetes a vége. a féknyergen is menet van. a középső "anya" pedíg olyan hogy ha tekered akkor a kettőt összehúzza. tehát ne a fékcsövet csavargasd majd,hanem a középső "anyát" azt a szép hosszút.
-
sdavic01
tag
Megjött a fesz. mérőm csak elég vízhatlannak láttam
Már csak valahogy fel kell kókányolni
valami ötlet hogy?
-
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #878 üzenetére
Te muszaki szemleletu vagy, gondolkozz meg egy kicsit mire valo a hollander!
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #876 üzenetére
gondolom az "új" szelep azért nem lesz olyan minőség mint a gyári,de tenni fogja a dolgát,csak nenagyon szaggasd majd meg.
háát nemigen tudom hogy miért van eltérő méretű cső..
Retro Dj valamivel okosabb szerintem ő ezt is tudhatja
milyen toldásra gondolsz? a cső két részben van, vagy hogy érted?
-
Na sikerült! Segítséggel ugyan, de végül melegítve kijött. A légtelenítő csavar tropa, veszek újat, illetve fékcsövet is cserélek, azon az 1-2000 forinton nem vacakolok.
Láttam több méretben is, mi ennek a lényege? Úgyértem, miért nem egyazon méret mind? Az enyémen van valami toldás is, nem tudom, az gyári tartozék?
-
teko99
tag
gondolom olyankor nagyon kicsit de esetleg a fogaskerékkel tudsz variálni?. tegyél nagyobbat előre,így lassabban fog felgyorsulni de talán nyersz pár km/h-t vele. bár nembiztos. 90km/h szerintem is bőven elég,sőt főleg egy ts-től. viszont az a 3,5L szerintem szép fogyasztás,ne nyúlj inkább a fufukhoz,az én etz-m kb 5L-t eszik meg 80Km-em 90Km/h-val 105ös főfufuval..
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #873 üzenetére
annyit már tudok,hogy a légtelenítő szelepet melegítsd valamival, vagy csak tedd ki a napra hogy melegebb legyen hátha úgy könnyebb kicsavarni,és nem jársz úgy mint én hogy menetestől jön..
-
Tegnap levettem a féknyerget, hát nem túl rózsás a helyzet...
Az összes csavar be van rohadva, meg sem mozdulnak, így szétvenni sem tudtam a két felet. A fékcsövet sem tudtam kitekerni a nyeregből, de szerencsémre a főfékmunkahengernél sikerült lecsavarni, így legalább a motorról le tudtam venni. Kapott WD40-et, hát nem jósolok neki fényes jövőt. Hab a tortán, hogy a légtelenítővel már küzdöttek előttem, és a hatlapfejű csavar mára inkább kör alakú lett. Egyelőre kérdés, hogy egyáltalán hogyan szedjük szét a nyerget, esetleg ha van ezzel kapcsolatban ötlet/tapasztalat, szívesen fogadom.Köszi!
-
-
tuttti
újonc
Kb 30 éve volt TS MZ 125 ös gépem 3 évig.Azt sem kellett tudnom van e benne gyertya , mert semmi gondom nem volt vele . Én csak akkor szerelem a motort ha már nem megy .Ez 3 évig 90 ennel ment ,többel nem ,hát ennyivel jártam vele ..Ezt fél gázzal vitte . Teljes gázt adva 90 en nél csak csörögni kezdett de többet 90 nél akkor sem ment . Fogyasztása így 3-3,5 liter 100 km re ..Majd eladtam a gépet 2500 ft ért ,csak azért hogy ne nekem keljen a méhtelepre vinnem .Meguntam ..Most 30 évi kihagyás után vettem újra egy MZ TS 125 öt .Ez már fordulatszámlálóval is el van látva .Ez is 90 et megy többet nem .És ez is fél gázzal .Várnék hasonló hozzászólásokat MZ sek től ,mi szerint mi az oka a fél gázzal 90 , teljes gázzal ugyan annyi csak hörgő hanggal ..Kinek mi a tapasztalata evvel ..?Persze úgy tűnik sok a levegő , de kevés a benzin hozzá ,azért hörög 90 ennél teljes gázt adva .Ezért nem tudja használni a teljes gázt .? Esetleg fő fúvóka cserével változás érhető el ? De akkor talán 70-80 nál is megnő a fogyasztása ..?Nem akarok versenygépet .Csak játszadozni e valós problémával .....Ki mit szól ehhez ? Tapasztalatok alapján ?
-
teko99
tag
na a telók megszimeringezve. húúú volt ám vele szenvedéés nemkicsi. a jobb első szár csavarja annyira bevolt rohadva,hogy csőfokóval is igen neki kellett feszülni,de még azzal is alig akart kilazulni..
hmmm ez a hidraulika olaj olyan mint a víz,tehát annyira folyékony,de egyenlőre nem ereszt sehol. Bár a teló attól keménynek mondható.
-
Retro DJ
aktív tag
Megvan az új karbim, nem őszinte a mosolyom!
-
teko99
tag
húúú féknyereg megmentve..
Haver fúrt bele új menetet,és kapott egy másik nagyobb légtelenítőszelepet.
-
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #859 üzenetére
Szerintem kb tökmindegy csak DOT 4 legyen.
Ferrodot vettem, működik.
-
Fékolajnak (akarom mondani...fékfolyadéknak) milyet érdemes venni? Van bevált márka/típus?
-
teko99
tag
na ilyen olajat vettem a telóba,holnap mókolok ezerrel.
-
Retro DJ
aktív tag
A beallithatatlan kinai Kentse 30n3-as karbimat kicserelik egy 30n2-re hatha az jobb lesz...
Vettem 9 forintert egy tranyos gyari gyujtast!
-
Retro DJ
aktív tag
Micsoda? Tönkrement a menet a légtelenítőnél? Az elég nagy baj, mert e-nélkül hogyan tudod légteleníteni?
Fix dugós helyett Helicoil megoldással kellene megjavítani... de már úgy is mindegy.
A hátsó teló szétszedéséhez szerszám kell. Enélkül gányolás.
A szerszámot könnyű elkészíteni egy 3/4-es csőből
-
teko99
tag
közben a balhátsó telóm is kiment végleg,szép rozsdás színű olaj folyik belőle akárhol megállok.
ebbe tudja valaki hogy mekkora szimering kell? ugyanúgy duplafalú? és mennyi olaj száranként.? Ahogy néztem neten kissé ennek már macerásabb a szervize.
-
teko99
tag
Közben ma megtaláltam mi a hiba a fékemnél hogy miért nem akar fogni. A szelep kiszedte a menetet a féknyeregből.. .
így amikor pumpálgattam ott eresztett csak lassan. mondom megnézem ma hogy mi a fene lehet ezzel,kicsavartam és a menetnek annyi.. most majd egy ismerős megpróbálja megcsinálni fix "dugósra"
-
teko99
tag
lenne még egy kérdésem. milyen olajat vegyek az első telóba? épp most készülök shoppingolni. hány W-s? hidraulikaolajat gondoltam bele.
-
sdavic01
tag
Retro DJ
A te gépeden láttam ilyen fesz. mérőt. Az lenne a kérdésem hogy kötötted be ??
-
válasz
Retro DJ #842 üzenetére
Hát én ugye brigéciolos fürdőre gondoltam, aztán vízzel kimosni (úgy talán jobban látszik, ha van valahol lerakódás), majd kompresszorral szárazra fújatni, bár nem tudom, az alumínium mennyire díjazza a vizet, talán nem árt meg neki.
Akkor a lényeg, hogy jól olajozzam be az egész belsejét, amikor összerakom. Mármint fékfolyadékkal persze. Oké.
De itt van még a Brembo nyereg is, előbb azt próbálom meg feltenni, és ha passzol frankón, akkor az lesz fenn.
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #841 üzenetére
Ha jól ki van takarítva (különösen a karmantyú nútja), akkor negyedig betolva, kézzel szerintem vissza lehet húzni. Nekem elsőre nem volt jó, így kompival kipattantyúztam.
Aztán egy elgörbített karctűvel addig maceráltam az aluoxidot, hogy megláttam az alját. Ezek után multigép + rézkorong, tisztára takarítottam, többször átmostam féktisztítóval.Ezek utána mindkét felületet bőven bekentem fékfolyadékkal, és uccu!
-
válasz
Retro DJ #840 üzenetére
Hát, biztos ez is jó, de ez kicsit széllel szemben dolog - nekem. Amit írtál, írtatok, az egyszerűbbnek tűnik.
Felvetődött bennem egy másik kérdés is. Miután szétbontottam és kitisztítottam a nyerget, hogy tudom ellenőrizni, hogy frankón mozog-e a dugattyú? Mert ha teljesen betolom, azt már nem sűrűn veszem ki, max ha belefújok pumpával...szóval mennyire kell szabadon mozognia?
-
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #836 üzenetére
tartály feltölt,és pumpáld,de arra figyelj nehogy mintet kiszívja a tartályból,mert akkor levegő megy bele és jól lelevegősödik. mindíg tölts bele amikor már nemsok van benne. ha feltöltötted,akkor meg elzárod,majd pumpa-pumpa amíg felnem keményedik,majd kar behúzva és nyit. a kart teljesen koppig ilyenkor behúzod majd megtartod,csap elzár,majd ujra pumpa. és így játszol vele egy párszor hogy biztos ne maradjon benne levegő,majd mehet a teszt. ha levegős akkor így csinálod és egyszercsak jólesz,hacsak nem valami szívat mint most engem..
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #836 üzenetére
"akkor polírozzam meg az üreget"
Nem tudom, hogy ki adja ezeket a tanácsokat, mert a dugattyún látszik ha bemaródott. Ha ilyen akkor új karmantyúval nem lesz hosszú életű.
Ilyenkor ovatján át kell polírozni a felületet. Egy esztergában lehetne a legjobban forgás közben.
Ha nincs rajta bemaródás vagy ilyesmi, akkor letisztítás, és vissza a helyére.
Légtelenítés, tartály feltölt. Másik ember kerít. Légtelenítőre kis cső, én nem szoktam kanyart tenni bele, de akár valahova fel is akaszthatod, hogy lásd mikor nem buborékos. A cső valami üvegbe végződjön.
Segítő pumpál a féken négyet ötöt bent tart. Te nyitod a légtelenítő szelepet, amikor besüllyedt teljesen a kar, akkor elzár, megint pumpál míg kemény nem lesz, benntart, leenged szeleppel. Ezt addig játszátok míg a cső buborékmentes nem lesz.
Van amikor elsőre elég hosszan kell játszani vele, hogy felkeményedjen, vagy fel sem fog nagyon, ilyenkor nem kell aggódni, pumpa, nyit, pumpa nyit!
Közben ne felejtsük el a tartályt pótolni, mert nagyon szar, ha elfogy a folyadék és újra levegős lesz a cucc.
-
Ha már a légtelenítés szóba került, le tudjátok írni részletesen, hogy ti hogyan csináljátok? Olvastam neten több, talán 3 fajta megoldást is, de jó lenne olyas valakitől hallani, aki csinált már ilyet.
Talán a héten eljutok addig, hogy meg tudom csinálni a féket...
Azt hallottam még, hogy a dugattyúkat ne nagyon polírozzam, mert leszedem róla azt a bevonatot, amit a gyárban ráraktak, szóval először nézzem meg, hogy egy új karmantyúval hogyan dolgozik a fék, és ha nincs változás, akkor polírozzam meg az üreget. Szerintetek?
MOD: Na most látom, hogy közben meg is érkezett egy ötlet.
Szóval tartály feltölt, légtelenítő megnyit, és pumpál addig, amíg csak olaj jön? Ami kijön felesleg, azt visszatölthetem, vagy pedig friss olajat nyomassak bele?
-
sdavic01
tag
A töltés nagyságát hol tudom állítani ?? (etz 125)
-
válasz
Retro DJ #830 üzenetére
Még a másik MZ fórumon olvastam ezeket a kínai Bing-ről, hogy bár olcsóbb, mint a német (40.000 helyett csak 15-20.000), de legalább vacak is...
Azt mondják, hogy ilyen esetben ajánlott egy használt BVF 30N3-1 karbit szerezni, mert még ha kopott is, sokkal jobb, mint az utángyártott.
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #824 üzenetére
Nem, a 30N3-ra, de megy vissza a feladónak. Beállíthatatlan.
-
andree04
aktív tag
válasz
csabyka666 #821 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzá szollásotokat.
Azt amúgy hogyan tudom megállapítani hogy ez egy tuningolt 70es vagy gyári 70es henger.
A henger falvastagságából kiderülhet igaz,ha nagyon vékony akkor a sima 50es henger lett csak feltuningolva? -
teko99
tag
válasz
andree04 #816 üzenetére
Ez attól függ hogy az etz ütve volt-e.
Ha a fogyasztást nézed,az etz-k szépen szlopálják a naftát,az enyém 80Km-en ha 90Km/h-val megyek beveri a 4,5-5litert szóval ezekkel ellehet menni a világ végére is ha rendbe van rakva és foglalkozol vele,de benzinkút legyen az útvonaladon..
szerintem cseréld el nyugodtan,bár városban igen jobb egy robogó,mondjuk én az etz-t városban használom jobban,de én így szeretem a gépet ahogy van,bár mostanában kicsit szívatgat..
-
-
Retro DJ
aktív tag
Amúgy én meg a karbival szenvedek, vettem a csatos változatnak egy kínai másolatát de nem akar összeállni.
-
-
válasz
andree04 #820 üzenetére
Ebben nem tudok állást foglalni, én eddig csak minimális javításokat csináltam az ETZ-n. Az biztos, hogy ha országútra viszed, akkor jobban megállja a helyét, mint egy robogó.
Nem tudom, hogy ez gyárilag 70-es, vagy egy szénné tuningolt valami, de ha utóbbi, akkor főleg nem ajánlatos, mert tudtommal azok nem mennek sokáig.
Amúgy meg, legyen 2 motorod, aztán tudsz választani.
-
andree04
aktív tag
válasz
csabyka666 #819 üzenetére
Igen az enyém lenne az Etz,jelenleg robogóval közlekedek egyenlőre falúban-városban,de nagyobb útra nem tudok elmenni vele,1 a fogyasztása elég sok,igy egy tank benzinnel,ami 4L messze nem jutok el.2 nem értek annyira a robogókhoz igy ha megáll az úton azt sem tudom mit kezdjek vele,egy Etz azért szerintem könnyebb javitani.
-
válasz
andree04 #816 üzenetére
Mármint a Tiéd lenne az ETZ, jól értem?
Nem hiszem, hogy egy ETZ-s topicban releváns válaszokat kapsz, itt minden motornál jobb az ETZ.
Na, de komolyra fordítva... Én "alapjáraton" nem vagyok robogópárti, viszont azt mondom, a vásárlás a használattól függ. Ha sokat mész faluban/városban (vagy szinte csak ott mész), akkor én a robogót választanám. Egy váltós motor nagyon jó, de ha csak tögymörögsz vele a forgalomban, akkor megbolondulsz rövid időn belül, állandóan váltogatni kell, szóval inkább a robogó. Ha viszont inkább úton mész, relatíve kevés falu és város mellett, akkor egyértelműen az ETZ.
Nem beszélve arról, hogy egy 70-es robogót rommá kell forgatnod, hogy menj vele "értelmes" tempót, a 125-össel ez némileg barátibb fordulaton lehetséges.
-
Én még mindig nem nyúltam hozzá, így legalább nem kell tankolnom se.
Egyik haver 250-esén ugyanez volt a probléma, mint amit te is írsz. Bár neki fogott a féke, de nem keményedett fel, és be lehetett húzni ütközésig. Nála a főfékmunkahengernél volt valami baj, ott engedte el a nyomást. Viszont ehhez a részhez nem értek, csak dobálózok itt a szavakkal.
-
teko99
tag
hát ez szerintem levegős lesz,mivel ma is szenvedtem vele,de most meg olyan hogyha pl állóhelyzetben guringatom a mocit akkor fog,de menet közben meg szépen lassan bírom befelé húzni a kart csutkára,és még lassítani se lassít. Nem értem hogy mit tökölhetek vele,légtelenítettem már féket és nemvolt gondom sosem.
Olajszivárgás nincs sehol,a cső se repedezett,stb hibalehetőségek..
Hát eldobom az agyam. most még a bal hátsó teló is megadta magát,már az is szimeringes lett.. pedíg olyan jó meló lesz a két elsőt is csinálni hogy már 2hónapja gyűjtöm az energiát hozzá,erre most még a két hátsót is csinálhatom.. Az ETZ-s istenek nagyon haragudnak rám,bár nemtudom miért..
-
teko99
tag
hmmm ma is légtelenítgettem,de most mégrosszabb..
most még annyit se fog,csak szép lassan betudom húzni csutkára a fékkart..
-
teko99
tag
válasz
Retro DJ #807 üzenetére
igen ezt már régebbem is írtad hogy egy javító szett-el cseréljek ki mindent. hát lehet hogy ez lesz
viszont hogy a betéteket kicseréltem,most olyan a fékem hogy felkeményedik,fog is,de van hogy néha fékezéskor bemegy a fékkar szinte majdnem a gázkarig. tehát bebírom húzni szépen lassan,és a fék is csak lassító fék szerű. Levegős lehet a cucc? légtelenítettem,de még mindíg ilyen a helyzet vele.
-
sdavic01
tag
Etz 125nel hol tudom alitani a toltes nagysagat ???mert +index megoli a motort( visszajelzo lampak elhalvanyulnak )
-
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #808 üzenetére
Oszinte leszek, en meg nem talalkoztam olyan akkuval ami feltoltve folyamatosan 12,7 lenne! Sot, az Octaviamban gyakran 12 V ala merul allas utan megis gyonyoruen indit!
Lehet, hogy kisebb a kapacitasa az akkunak mint a gyari ertek, de az sem biztos, hogy rossz!
-
válasz
Retro DJ #806 üzenetére
Igen, ez lesz, csak közben visszavittem, illetve nem voltam itthon. Most addig nem akarom bolygatni, amíg bele nem teszem a motorba, és rá nem kapcsolom a világítást. Te 11,3V-ot írtál, ha jól emlékszem, ha nekem jóval alatta lesz álló motornál és felkapcsolt világításnál, akkor nincs miről beszélni, az akksi a hiba forrása. Én szinte biztosra mondom, hogy az lesz!
Egy biztos: 12,7V-nál van egy akksi teljesen feltöltve, itt mutatja a táblázat, szóval a 12,45V még jóindulattal sem nevezhető 100%-osnak...
Az akksihoz kaptam egy könyvecskét, abban az szerepel, hogy "a helyesen beállított töltőfeszültség értéke közepes fordulaton mérve" 14 - 14,2V. Közepes fordulaton, tehát nem alapjáraton. Ehhez képest azt mondta a boltos úr, hogy alapjáraton is 14V fölött kell lennie az ETZ-n. Jajj, de nem szeretem, ha hülyének néznek!
-
Retro DJ
aktív tag
En ha mar szetszedem a motort, biztos darabokra szednem a teleszkopot, kicserelnem alul a fiber tomiteseket, kimosnam fektisztitoval a teloszarakat, kicserelnem a szaron levo gyurut. Igy legalabb biztos annyi olaj lesz benne amennyi kell. Egyebkent telofelujito keszlet kaphato!
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
csabyka666 #805 üzenetére
Meg egyszer csak Neked elmondom! Tegyel az akkura egy 21w-os izzot, meritsd 11Vig! Utanna tedd fel az imaxra, az megmeri a beletoltott kapacitast (minden hatarolot kapcsolj ki)! Ops, nem emlekszem, imaxnal lehet toltoaramot allitani, allits be 500 mA (ha 5 Ah-s az akkud). 10 ora alatt kellene eljutni neki kb. 14Vig!
Ezek utan ujra rakotod a 21w-os izzot, es figyeled mennyi ido alatt csokken 11Vig!
Ha ez harom oranal tobb, akkor az akku jonak mondhato!Dreamer
-
Az akksi-drámám folytatódik. Ott tart a történet, hogy felhívtam a boltos fickót, aki azt mondta, feltöltötték az akksit, és tartja is a töltést, a motorban van a hiba. Akkor (kb 2 hete) 12,6V-ot mondott, hogy annyira töltötték fel, és azt szerinte fél év múlva is tartani fogja, mert az akksi jó.
Hétfőn elhoztam hát. A boltban megmértük, már csak 12,51V volt rajta. Ma megmértem, 12,45V-ra esett vissza azóta. (Szerintem már ez sem normális, hogy 3-4 nap alatt ennyit visszaesik a feszültsége.) Még nem tettem bele a motorba, nem is töltöttem rá. Kíváncsi vagyok, hogy a világítást rákapcsolva mennyire esik vissza az akksin a feszütség, de gyanítom, hogy jóval 12V alatt lesz.
-
Csak az a gáz, hogy nem tudod, mennyi folyt el, és így azt sem tudod, mennyit tölts utána. Én hallottam két ellentétes véleményt is: az egyik szerint ha többet töltesz bele, mint amennyi kell, akkor sem lesz baj (a felesleget kifröcsköli), a másik szerint viszont kinyomhatja a szimeringeket, ha sok benne az olaj.
Nekem az utóbbi nem logikus, mert ennyi erővel minden kis szivárgásnál szét kellene szedni a telót, kiönteni az olajat, kicserélni a szimeringet és feltölteni újra.
De aztán a fene tudja, súlyfüggő is, én 65 kiló vagyok, alattam szerintem olaj nélkül sem ül össze a teló, legalábbis Retro DJ kolléga ezt mondta. -
teko99
tag
hmm mostmár az első telók szimeringjeit akarnám kicserélni,mert mostmár kezd jobban zavarni a kiszivárgó olaj.
A csere akkor röviden tömören úgy történne hogy a teleszkópszárakat a kormányról ugye kihúzom,a régi szimeringbe beleszúrok valamit hogy kitudjam húzni,majd az ujat bele,és a régibel belekopogtatom.?
Mást nemigen kell cserélni ilyenkor vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest