- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Francia91
veterán
Bogáár!
A kedvencem kocsik terén
Nem érdekel, ha picit benzinszag van, de ne fázzon a motor
Ugyebár hajtókaros lett a motor október első hetében.... Munkába menet megállt alattam, meg már kb 2 hétig szar hangja. Gondoltam, ha már hozzá kell nyúlni, akkor Bambinak viszem fel, majd decemberben hozom haza a blokkot.
Fúrás, új dugó, hajtókar, gyűrűk, stb. Ez lett csinálva a blokkon -
-
-
-
Francia91
veterán
Pontosan! A gyári megoldás tárcsafék tekintetében bőven elég erre a motorra! Ha minden jó, és nem utángyártott taiwani szarokkal van felújítva a fékrendszer, bőségesen elég
Én Erdélyt augusztusban a gyári fékrendszerrel jártam meg, több mint elég volt 20-30 km-en át lejtőkön is...
Ha olyat hallasz, hogy a gyári főfékhenger szar, akkor azt meg ne hidd el. sokan mondják, de csak azért, mert nem tudják, hogyan kell rendesen megcsinálni, vagy feéújítani. Nekem is gyári 100%-ban a hidraulikus fékrendszerem, de pöpec -
yamaha162
tag
De amint irtam a rezot optika miatt ess a hang miatt szeretnem. Nem teljesitmeny. Hu nem tetszik az a tank akk marad a gyari
valami pofas fejidomot akarook ratenni meg meg ugye az indexek meg egy hatso lampa. Kicsit fiatalitani
tarcsafeket neehez felszerelni? Az se leenne baj ha valami mas fajta motore menne fel.
-
yamaha162
tag
Még annyira nem feküdtem neki a dolognak h meglessem részletesen a kereket. Álló helyzetben is szivárog az olaj am. Egyik haver újította fel a blokkot es azt mondta h ott szivaroghat. Valaki keprt küldhetne arrol az uresjelzorol. Hogy mukodik ..stb.. Elkepzelesem sincs. Amugy nem is muodik
-
-
-
Pontosan, nekem is akkor csinálja, ha változatlan a gázállás. Nem tudom, ezen a karbi mennyit segít, egyszerűen elszegényül a keverék.
Szvsz a 2T motorok vezetéséhez több ész kell, mint a 4T-hez, értem ezalatt, hogy ha rángat a motor, akkor nem nyüstöljük, hosszú lejtőn nem motorfékezgetünk végig, stb... -
-
-
-
-
-
-
-
Így, hogy van egy biztos infóm, már meg merem venni, köszi!
Szóval mégegyszer, és remélhetőleg utoljára...első belső, hátsó belső?
-
-
-
-
-
-
-
-
sisu2
aktív tag
Ha a gyertya hossz nem megfelelően nyúlik be az égéstérbe az nem jó.
A hosszabb menetű gyertya túl hosszú is lehet azért jó a HELICOIL mert nincs + alátét a gyertya alatt és pont odáig megy be mint előtte.A hőérték és öntisztulás miatt is számít a gyertya hossza menyit nyúlik be a hengerfejbe.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Közben meglett az oldal.
Én is a Heidenau mellett vagyok, de eléggé elnyílik az olló, tényleg ilyen jó lenne, vagy csak marketing? Ha párezer lenne a különbség, nem téma, de itt majdnem dupla árak vannak.
Persze, első a biztonság, de annyira ismerem magam, hogy nem állatkodni fogok a motorral, meg lábtartóig döntögetni, szóval értitek...
-
-
-
-
-
-
Az a baj, hogy már kettővel ezelőtt is ment volna csukott szemmel.
A régivel is nyomtam, de csak nem akart annyira bemenni, hogy a gyűrűt rá tudjam tenni. Mindig pont annyit lökte vissza a rugó, hogy épp nem tudtam bepattintani a gyűrűt. Érdekes, hogy a másikon meg egyből jó lett, lehet azt szereti a motor, mert sokat volt rajta.
-
-
Ha üt a tárcsa, akkor szerintem mindegy, milyen a féknyereg, mert nem megy annyit vissza a dugattyú, mellesleg a betéteket sem húzza vissza semmi, ez is csak egy városi legenda.
Nekem hozzáér, ha izomból megpörgetem a kereket, akkor mondjuk 10x fordul körbe, mire megáll. Nem mondom, hogy ettől nincsenek jobb ETZ-k, de ahhoz képest, amilyen volt, ez is hatalmas fejlődés.
-
-
Max a tengely vége karcos, mivel nekem is fogóval kellett kihúznom (nem nyomta ki a rugó), de már előttem is küzdöttek vele - mondjuk az lényegtelen, ott nem kell tömítenie. Szerintem maga a ház, amibe beleül a külső tömítés, az karcos.
Nem a tengelytől jön az olaj, hanem a szélétől.
Most mentem vele megint pár kilométert, tök jó kemény a fékkar. Egy ponton felkeményedik, és ott kemény is marad, mint ahogy az meg van írva. Eddig még nem is olajozott össze semmi, majd megyek vele egy hosszabbat, akkor kiderül!
-
Retro DJ
aktív tag
Közelről ha látnád, nem elsősorban a nyereg porossága... Az előző tulaj itt-ott a vázat szó szerint ecsettel fújta, a tank és a dekni fényezésen kb sajtot lehetne reszelni. A nyereg huzat szakadt, meg van az új, de a speckós tömésem miatt majd jövőre teszem fel, mert akkor talán rá is megy...
Szóval hidd el lehetne mit szépíteni, csak előbb ahhoz valami munka kellene, hogy legyen kavics...
-
-
Voltam egy mocisboltban, ott is mondta a tag, hogy legyártják ők is, és akkor olyan szögben törik, ahogy akarom. De egyrészt egy legalább 10.000 forint, másrészt nem tudom, ehhez a nyereghez hogy oldják meg.
Mutatott féknyergeket más motorokon, de az teljesen máshogy nézett ki, mint a Brembo. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest