Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pacman789
aktív tag
Megvan!
Azért feltettem dropboxba 23órára fel is tölti. (Finless ROM 1.8 benne az új kernel)
Csak le kell tölteni kicsomagolni tabletet gépre dugni ROM Flash Tool-t elindítani.
Reboot to flash mode majd flash rom és kész is
-
:AMF:
senior tag
válasz
pacman789
üzenetére
a 2453-as hsz-ben ott a link a kernelhez. én is onnan rántottam le.
Somatom: egyáltalán nincs szükségem a Go-ra és külön alkalmazást sem akarok telepíteni, mert nem áll szándékomban launchereket váltogatni. nekem tökéletesen megfelel a finless féle rom, azon csak a gyári launcher fut, és az is root-olt, mint a vondroid.
a vondroid-os romhoz gépészkedni kell. ki kell bontani a firmware img fájlját (az rk29image programmal), kicserélni a kernel.img-t, majd frissíteni a finless féle programmal (vagy a kernel csere után visszacsomagolni mindent egy fájlba, ha az rkbatch tool-al akarom frissíteni).
a fentebb vázolt első verzió szerint csak a kernelt kell cserélni és frissíteni, sokkal gyorsabban megvan a dolog.a kernelben szerintem csak ezt a sípolós hibát javították, mert továbbra is jobban merül készenlétben, mint kellene. sd-kártya nélkül 1,9%/óra merülést produkál nálam, képernyő kapcsolgatás nélkül, kikapcsolt wifi-vel. (sd-vel a képernyő is bekapcsol.)
-
memento1999
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Ma vásároltam egy 1016dcc-t.Szinte tökéletes.Egy dolog nem jó.Pattog a hang.A pattogás csak az egyik oldalon hallható,mégpedig úgy,hogy az az oldal eleve hangosabb mint a másik.Ez a jelenség a hangszórókon és a fülesen is tapasztalható.Valahogy orvosolható vagy garis csere?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
a Fineless féle rom-on a gyári felület van, a Vondroid féle rom pedig a Go Launcherrel indult. lehet valamit rosszul állítottam be flash előtt, mert emlékeim szerint korábban, amikor kipróbáltam, nem a GO-val indult.
zseko: nem sikerült a gyári firmware alatt kernelt cserélnem. de az is lehet, hogy csak én vagyok béna.
visszaraktam a Finless 1.8-as verziót, nekem tökéletesen megfelel. csak ne lenne ennyire gagyi az a villogó szemű robot, amíg boot-ol.

szerk: ics alatt a "music volume eq" nevű progival hangosítottam a nem túl acélos hangerejű zörejkeltőket. most jb alatt le kellett vegyem fél hangerőre, mert leordítja a hajam.

-
pacman789
aktív tag
Megpróbálom megcsinálni, ha sikerült feldobom valahova a módosított romot.
A romot letöltöttem, de a javított kernert nem találom valaki adna egy linket? -
hdman
őstag
Már nem árulják a 1016dcc-t?
-
Hobbbyt
őstag
Nem tudom.. senkitől se hallottam, hogy nem.

(#2479) hdman Nálam teljesen megoldotta az SD dobálást az, hogy a wifi-t úgy állítottam be, hogy sose lépjen le a hálózatról. És ahogy néztem az akkunál, egy pillanatra se ment alvóba.. de a merülésen nem vettem észre, hogy jobben pörgött volna.. szóval

Ha valaki megcsinálta a javított kernerű Vondroid JB-t az feltehetné torrentre

-
senior tag
a képernyő most is feléled. nekem 10 perc után villant fel (kikapcsolt wifi-vel).
de mivel a JB-ben egyedül a sípolás zavart, így számomra már teljesen használható lett.#2470: Elb*sztam a program nevét. Szóval a firmware-ek szétrobbantásához nem az RKBatch Tool kell, hanem az RK29 Image rom tool. Sorry.
-
Tobika1
senior tag
A wifim erősebb lett! eddig nem látta a szomszédok wifijét most már igen

-
Hobbbyt
őstag
Hehe...
Eltudom képzelni, hogy az oroszok hogy oldották meg a problémát..
Egy fémszerű hideg csövet tettek a fejlesztő kínaiak füléhez.. és hopp 15 perc alatt kész is az új javított kernel
hdman (#2473 A Merülést kéne leginkább megtudni. Az SD doblására van megoldás amúgy is..
-
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
1. Egyszerűbb mód: leszeded a Vondroid-ról a Finless Rom 1.8 verzióját. Ennek a "Fineless Rom" mappájában lévő kernelt lecseréled a javított kernel21fix.img fájlra (miután törölted az eredetit, ezt nevezd át kernel.img-re). Aztán elindítod a Rom Flash Tool-t és az "Erase Nand" és "Flash Rom" gombok használatával frissíted a kütyüt.
2. Bonyolultabb: abban az esetben, ha nem a Finless féle JB-t szeretnéd használni, akkor magadnak kell szétrobbantanod a kiszemelt firmwaret az RKBatch Toolal, majd a kernelt lecserélve Finless programjával frissíteni. (Sajnos a Myaudio firmware-t hiába szedi szét, nincs benne külön kernel fájl.)
Szerk: kipróbálom majd a vondroid féle JB-t is. Ennek csúnya a kezdőképernyője.

-
senior tag
felraktam, nem sípol!!!

-
hdman
őstag
válasz
Amoonre1717
üzenetére
Ha oda jutok, akkor igen, de nem igazán van kedvem újrapakolni mindent :S
Csak ez tart vissza

-
Tobika1
senior tag
na te kipróbálod?

-
Tobika1
senior tag
Sípolás mentes JB!!!
http://vondroid.com/threads/some-fix-with-noisy-on-fw-4-1.3610/#post-15501
-
Gemil
tag
Milyen memóriakártyát vegyek? Kingston vagy Samsung megy jobban? 32GB class 10-re gondoltam, de nem tudom melyik gyártótól...
Nekem is jó lenne egy kis wifi javítás, elég gyenge a vevője. Vondroidban jobb? -
Szeszes
csendes tag
Sziasztok!
Hogy áll a JB? A legjobban a Wifi érdekel, mert a szobámban már nem érzékeli. Javítottak rajta?
-
LvFord
csendes tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Nekem SP3 van, de nem megy rá a driver, mindegy majd a rack-re felteszem a 7-est.
Egyébként nem véletlenül hosszabította meg az MS az XP supportot, elég sokan használják még. Amire nekem kell, arra bőven elég az is.
Már kinőttem a nagy installálásokból, a kezdet kezdetén még a PC-XT-ben 10 MB-os MFM HDD volt, ha játszani akartam, akkor előtte le kellet szedni a Corel 2-t, ha végeztem, a jatékkal akkor vissza, 5,25 -ös floppy-ról, az akkor még igen sokáig tartott. Megszállott koromban a WIN95 a hivatalos MO.-i megjelenése előtti estén már fent figyelt a gépen.
Ennyit a nosztalgiáról, na mindegy, akkor majd megpróbálom a Win7-en. -
törölt tag
Ez nem igaz, csak azért nem írtam, mert nekem nem ilyen kütyüm van. Mikor megjött a Win7 és látván, hogy UFO, mondám, mi az istennek ez? És letöltém az új XP -t. XP4EVER, annak, aki érti
. Persze csak ha nagyon muszály egy ilyen batár. Minden másra Puppy linux ( XP Puppy 528 ), vagy Android. Ha ez a Rockchip driver megegyezik az Androidos mini PC -k rockchip driverével, akkor x86 XP SP3 -ra nekem símán felment. -
EveRY
csendes tag
Window (YuanDao) N101 II -est itt most csak ennyiért adják még pár napig, ez szerintem nagyon jó ár érte: http://www.ebellking.com/window-yuandao-n101-rk3066-dual-core-tablet-pc-mid
-
EveRY
csendes tag
Window (YuanDao) N101 II -est itt most csak ennyiért adják még pár napig, ez szerintem nagyon jó ár érte: http://www.ebellking.com/window-yuandao-n101-rk3066-dual-core-tablet-pc-mid
-
Silent82
csendes tag
Akku kijelzéssel nincsen gondom, viszont ahogy a myaudio verzió, ez is az elvártál gyorsabban merül alvó módban, akkor is, ha azt állítom be, hogy olyankor kapcsolja ki a wifit.
SD problémáról nincsen tapasztalatom, nem használok külön kártyát benne, mert 32GB-s belső tárhelye van és az nekem bőven elég egyelőre.
A hangszórókkal semmi bajom, tökéletesen működnek, nincs olyan sípolás sem, amiről itt többen beszámoltak.
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy a wifi antennája elég gyenge (gondolom a fém hátlap miatt), a telefonomhoz vagy a notebookomhoz képest jelentősen rosszabb a jelerősség rajta. Otthon ezt megoldottam annyival, hogy átraktam a routert máshová, szóval nem halok bele, de az én listámon ez a legnagyobb gyengéje. -
LvFord
csendes tag
Szia Silent82!
Az N101 -nél az eredeti rom-nál neked is voltak gondok az akkukijelzéssel, hangszóróval és az SD dobálással?
Engem ezek a problémák nem igazán zavarnak, mert biztosan orvosolhatóak a későbbiekben, csak érdekelne.
A másik dolog, mindenkitől kérdezném, hogy a rockchip driver-t próbálta valaki XP alatt, mert nekem az írja, hogy a driver nincs aláírva és nem enged tovább menni.
Hiába állítottam be, hogy az aláírást ne vegye figyelembe, akkor sem engedte.
Esetleg Win7 alatt más a helyzet, vagy ugyanaz?Köszi.
-
törölt tag
válasz
Amoonre1717
üzenetére
Abban nem tudok segíteni. Van egy bőrdíszműves barátom, ezért én nem vásárolhatok ilyen "gyenge minőségű tucatszarokat". Persze nem is bánom. Egy egyedi tok, préssel belenyomott monogrammal azért mégis más.
-
Amoonre1717
tag
válasz
üzenetére
Nekem csak az a lényeg hogy amit leírok a táblára azt megfelelően lekezelje a gép. A note csak egy példa volt (lehet kicsit félrevezető).
Köszönöm a választ. Nekem az a fontos hogy megfelelően lekezeli a tollat.
Esetleg valami tokot is tudsz ajánlani hozzá? Ha lehet bőr (fekete) borítós tok legyen. -
-
tomi5244
őstag
-
törölt tag
-
Gemil
tag
Sziasztok!
abban reménykedem, hogy valaki tudna nekem segíteni. Együtt használjuk ezt a tabletet a barátnőmmel és az a probléma, hogy csak egyikőnk tudja megadni az @mail címét, facebook profilját stb... Nincs erre valami jó megoldás amivel kényelmesen mindkettőnk tudná használni az összes profilt? -
Silent82
csendes tag
válasz
Szeszes
üzenetére
Én egy Samsung VG-KBD1500/XH billentyűzetet vettem hozzá, eredetileg samsung smart tv-hez való, de egy kis segédprogrammal tökéletesen működik rajta az összes magyar betű. És van a jobb szélén egy kis touchpad is, nekem az is hasznos néha, amikor távoli asztalra jelentkezek be és kell az egérmutató. :-)
Nem olcsó annyira, de nekem bevált. -
Szeszes
csendes tag
sziasztok!
megvettem a 1016dc-t. eddig nagyon tetszik, ez az elsõ tabletem. billentyűzetes tokot szeretnék venni hozzá. angol billentyűzetet már találtam, de jobb lenne magyarral. lehet kapni valahol ilyet? -
törölt tag
válasz
Amoonre1717
üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz pontosan. Egy filléres ceruzám nekem is van, lehet vele kezelni a kapacitív kijelzőt. A Note ceruzája viszont egy spec eszköz és én úgy tudom, hogy egy plusz spec réteg van a kijelzőben hozzá.
-
Gemil
tag
Sziasztok! Én is megvettem ezt a készüléket,van valakinek kompatibilis Viber-e hozzá? Illetve ha valaki tudna küldeni egy tv kódot,azt is megköszönném. Előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
Amoonre1717
üzenetére
Az egy másik árkategória. Olyan program biztos van. Viszont olyan kijelzőt nehéz lesz telepíteni rá.
-
Amoonre1717
tag
Honnan, milyen tokot lehet használni a táblához?
Továbbá szeretnék stylus-al jegyzetelni, van olyan program ami támogatja ezt? Mint például a galaxy note 1-2 nél? -
Silent82
csendes tag
-
LvFord
csendes tag
Sziasztok!
Most voltam a MM-ban és láttam egy tabletet aminek az ára elég jó. A belseje ugyanaz, mint a Myaudioé, dualcore, Mali400 stb., de a képaránya 4:3 -as. Ez egy Trekstor 95140 azaz "kínai nyelven" MOMO 11.
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékok vagy egyéb alkalmazások íródnak -e kimondottan 16:9-re?
Pl. egy 16:9 -es játék, (ha van olyan) elfut a 4:3 -ason?
Vagy inkább felejtős a 4:3 -as képarány az Android tabletnél?
Bocs, ha hülye a kérdés, de tablet témában nem igazán vagyok informált.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. -
törölt tag
Akkor én biztos nem erőltetném. Nekem jó az ICS.
A merülésre még az jutott eszembe, hogy az viszont egyszerűen megoldható, hogy egy automatizáló programmal a készenléti állapotba kapcsolás előtt futtatni és leállíttatni egy alkalmazást. Ez persze ugyanúgy kényszermegoldás, de legalább a wifi nem merítené az akkut. -
törölt tag
válasz
Silent82
üzenetére
Te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy ez a szálloda -dolog ilyen népszerű téma.
A Concorde adaptere mikro usb -s. Mini PC -n van egy OTG és egy normál USB csati. Lehet, hogy csak azért lassú, mert az OTG -be dugtam. Lehet, hogy Tabon jól viselkedik. Ezt sztem a Concorde fórumán kellene megkérdezni. A net megy vele stabilan, oldalakat tölti szépen, a Youtube is megy. A lassúságot arra értem, hogy az SGS 2, belső hálózaton, 5x gyorsabban másol át egy filmet Wifin, mint a mini PC LAN -on. De mint írtam, nem biztos, hogy az adapter a szűk keresztmetszet. -
Silent82
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem nem MyAudio a tabletem, hanem a vele elvileg egyenértékű YuanDao N101, gyári kínai 4.0.3-mas androiddal. Nekem van a menüjében LAN beállítás, ezért is kezdtem el kutakodni, hogy mégis hogy lehet abba drótos netet bedugni.
Legtöbbször kínai és hongkongi négy csillagos szállodákban fordulok meg, utóbbival nem is szokott gond lenni, a China mainland-ben, főleg délen azért előfordulnak olyan helyek, ahol másfél-két csillagot szerintem önhatalmúlag ragasztottak fel maguknak.
Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.
A lassú az mit jelent a Concorde-os esetében mit jelent a marha lassú? Leginkább emailezni kellene, pár fotót küldözgetni, meg RDP klienssel bejelentkezni a céges terminál szerverre. Youtube videókat meg hasonlót nézni nem akarok vele, főleg mert Kínában az nem is elérhető.
-
senior tag
válasz
üzenetére
az ics nálam tökéletesen működik, nem indokolja semmi a jb-re váltást.
nem hülyeség, én is erre gondoltam első körben. de valamelyik vondroid-os topikban írták, hogy a jb más kernelt használ. ettől függetlenül próbáltam összehegeszteni pár kombinációt (
), de egyik sem lett működőképes. -
LvFord
csendes tag
Mindenképpen az 1-est.
A 2-est valamelyik agyament kínai jól elrontotta.
Az 1 -es kasznija megegyezik a myaudio-éval, a hangszóró elől és a csatlakozók az oldalában szabadon.
A 2-es hangszórója 1 db lett és a tablet hátulján van. Gratulálok....
Valamint az USB és egyéb csatlakozók egy kihajtható ajtó mögött vannak. Ha ezt kihajtod, mert valamit bele akarsz dugni és az asztalra teszed, akkor a tablet szépen felfekszik rajta. Noooormáááális?
Az 1-es töltőfeszültsége 5V, a kettesé 12, na ennyit tudtak igazán előrehaladni a fejlesztésben.
Úgyhogy az 1-es lesz 32 GB-tal, ami teljesen úgy néz ki, mint a Myaudio, az teljesen jó úgy, ahogy van. -
zseko
veterán
válasz
üzenetére
két hete voltunk egy 4 csillagos szállodában, őskori tv, csak az egyik irányban működő csatornaléptetés a távirányítóval... A szobába bejutás viszont mágneskártyával történt, és volt egy dokkoló amibe betéve kapott csak áramot a szoba. Ha kimentünk, áramtalanított mindent.
Azon már én is gondolkoztam mit lehetne tenni a merülés és a sípolás ellen. Nem sokra jutottam. 2 nap alatt lemerül készenlétben, ha a wifi is be van kapcsolva és kártya is van benne akkor még hamarabb. Használat közben viszont normális tempóban merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)