Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikö3
tag
-
zseko
veterán
-
erikö3
tag
hmm érdekes,akkor ott lehet csak egyéni a probléma,én ha magára hagyom egész nap legrosszabb esetben is csak 10%-ot merül,ma reggel 10 óta nyúztam a gépet,oda fele zenét hallgattam,a suliban megnéztem/elintéztem ezt-azt,hazafele egy filmet megnéztem és még mindig van rajta 46%,szóval szerintem ez nem kollektív probléma
-
zseko
veterán
Persze hogy nem azért veszel, nem is azért írtam. Csak hogy lásd mennyire elcsesztek valahol valamit.
A másik meg, hogy tegyük fel 46%-on áll az aksi, elmegyek dolgozni de elfelejtem kikapcsolni. Hazaérek ~12 óra múlva és nem egy 45%-os aksi vár, hanem egy ~ 15%-os ami azonnal megzuhan amint használni kezdem, így tehetem rögtön töltőre használat helyett. -
erikö3
tag
-
Tobika1
senior tag
ja bocs

-
erikö3
tag
válasz
Tobika1
üzenetére
nem tudom h mi lenne a normális,de nekem még így is ki bír egy teljes napot ha felmegyek pestre,pedig netezek,wifi megy rajta,sőt még hazafele egy 1,5 órás film is belefér,olyankor mondjuk 20-25%-ot veszít is,de szerintem ez így jó,így mikor hazaérek egy 15% még mindig szokott maradni
-
:AMF:
senior tag
"Vondroid N101 v4.2.0: Releasing (Planned on Friday 15 Feb 2013 @ 23:00 Belgium Time (GMT+1))"
-
erikö3
tag
köszönöm a tippet,mindkettőt kipróbálom és megnézem melyik a jobb

-
erikö3
tag
valaki nem tud egy olyan programot amivel kicsit lehetne húzni a hangerőn?filmnézésnél elég halk nekem
-
erikö3
tag
felraktam ezt az új romot,első tapasztalat az hogy nem olyan rossz,viszont van egy kis ellentmondás benne,amikor bekapcsolom a jobb alsó sarokban azt írja hogy kernel 126,a beállításokban viszont #123 látható,ez annyira nem is nagy gond,de nézzük,5 perc használat után ennyit szűrtem le,pofás kis rom,rendesen működik,wifire egyből felcsatlakozott,a net is ment,és a gotheme alapjáraton rajta van ezért kicsit másképp néz ki.Első használatkor ez a kép fogad,mint látható a hangot megint tudjuk vezérelni alul a legutóbbi alkalmazások gomb mellett.

-
Tobika1
senior tag
The next firmware is build in kernel 135 (at the moment in testing).
Az új rom új kernellel jön majd
4.2 es andorid lesz
hátha sikerül megoldani azt a merülés problémát... meg a torrent fagyást is... -
-
Tobika1
senior tag
friss ropogós főzött rom! [link]
-
erikö3
tag
nekem a wifi nagyon bénázik,nem nagyon akar felkapcsolódni,ha meg igen lassú,kérdés ez szoftveres vagy hardveres gond lehet?
-
Guszty81
tag
Szerintem ezt érdemes kitölteni, hátha tesznek valamit a SW-es gondok érdekében.
http://myaudioworld.com/kerdoiv/
11, ill 15-ös ponthoz bátran lehet írogatni.

-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. 1 Kérdezniük kellett volna, hogy javítsák e. 2 Mi az, hogy egyértelmű??? Nekem meg egyértelmű lehúzás! Milyen jogon cserélték az alaplapot?? Gyári rom frissítés közben adta meg magát. A gyártótól beszerzett rom miatt történt. Nem tudom mit képzelnek. Verd ki a balhét, fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel, és ha erre sem reagálnak menj és tegyél feljelentést. Ne hagyd magad semmiképpen. (Mellékesen már nem forgalmazzák a 1016dcc-t lehet nincs is cserealkatrészük. Ők is vondroidról csinálták.)
Egy ismerősömnek a skoda márkaszervíz cserélte ki a riasztóban a hibás "főelemet" 18 ezerért.. Itt gyakorlatilag a kezébe nyomtak egy relét! 80-500ft??
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Semmiképpen ne fizess, ha nincs nyoma, hogy előzőleg elfogadtad a fizetéses javítást.
Ha erősködnek, akkor írd meg, hogy a következő megy a fogyasztóvédelemhez, ha nem rendezik.
Nyugi, egyszerűen nem fizettethetik ki, ha nem egyeztetek meg róla előzőleg.
Ja, és kérdezd meg, hogy ugyan fejtse már ki, hogy mi az, hogy "egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel". És ragaszkodj a saját verziódhoz, hogy a hivatalos szoftver-t akartad felrakni.
-
b.daniel
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
Most én is nagyon kiakadtam.. Nem beszélve arról, hogy ha normális szoftverrel adnák ki, nem romoltam vna.. Ráadásul a gyári frissítő programmal lett tégla. És am is.. Ha nem garanciális a probléma, akkor meg kéne kérdezniük, hogy pénzért is megcsinálják - e.. Tuti megkérdezem a fogyasztóvédelmet..
-
Tobika1
senior tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Kíváncsi lennék arra hogy tényleg cseréltek e benne valamit vagy csak felrakták rá a gyári romot... szerintem tuti nem cseréltek mert ezeket a készülékeket egyből cserélik és a hibásakat viszik vissza kínába a gyártóhoz... Jó egy mocskos cég ez... így lehúzzák az embert.
-
b.daniel
senior tag
Tisztelt Uram!
Sajnos a garanciális javítás a készülek esetében nem volt kivitelezhető, mivel egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel. Teljes alaplap és vezérlés cserélve lett benne, ennek díja 18.000 Ft.
Üdvözlettel: PC Éden Kft
Ilyet csinálhatnak?.. Meg se kérdezték, hogy akarom e így h megcsinálják, V vmi.. Most küldték ezt a mailt. Custom rom felrakas közben lett tégla, de ezt nekik nem mondtam. Én is meg tudtam vna csinálni, mert vondroidon volt egy cikk hogy kell, de inkább bevittem, hátha.. Szóval ilyet csinálhatnak?..
-
ung.mario
tag
Elnézést az újért, de már nem szerkeszthetek.
Kicsit belenéztem a fórumokba. 916QI felejtős, sorban viszik/vitték vissza hibákkal. Töltő bezavar a kijelzőbe, kotyog az alaplap, Nem megy a hdmi, hdmi-n csúnya a kép, nincs rom stb

916dcc ránézésre ugyanott vagy vele mint ezzel, de a gyenge support mellé jön, hogy fórumja sem mozog.
Végeredménybe szvsz maradj 1016dcc-nél ha nem muszály ne cseréld másik myaudio-s cuccra. Itt legalább fórum van és romokat is találnak a srácok. "Szerencsénk van". Ahogy elnézem nem is lesz már ez a tab a myaudio kínálatában, úgy hogy akinek behal az ragaszkodjon a pénzéhez, mert a többivel pórul járhatunk.
Részemről a tudása oké, úgyhogy használom amíg megy. A töltögondal meg visszaviszem gari lejárta előtt, és ha nem csinálják meg, akkor pénz vissza vagy vegyenek nekem note10.1-et
Esetleg nézz föl a fogyasztóvédelem honlapjára, ha nem megy a dolog.
-
ung.mario
tag
válasz
XDModesty
üzenetére
Megéri e? Árban talán. 5000-el olcsóbb, de új. Aksiban jobb. Felbontásban majdnem ugyanaz, csak nem szélesvásznú. 10.1 inkább filmezéshez, 9-es meg netezéshez, ha torrentre menne ez talán jobb. Torrent szerintem ugyan olyan lenne mint ezen. Ugyan az a hardver, csak más "monitorral".Nem vagyok benne biztos, de ha belenéznék egy ilyenbe ugyan úgy 2 hangszóró kimenet lenne a lapkán. Így a vagy 1 hangszóró, vagy 2 egymás mellett(kétlem az pénz
). Ha visszavinném a 1016-ost akkor vagy ugyan ilyet adjanak vagy a pénzemet vissza. 916QI jó lenne, de az akksi egy vicc ahoz a hardverhez. De ha választani kell inkább rádobok kicsit, és azt (916QI). Ennél van esély, hogy nem áll fenn a merülés, hátha jobban kidolgozták. Nézz utána a fórumjaikban is mielőtt döntesz, mert lehet hogy ugyan oda lyukadsz ki.(Szívesen kipróbálnék egy prestigo-t is, de az csak mvp és nem ips panel. De +10k és 3g-s.)
-
XDModesty
aktív tag
Akkor szerintetek nem éri meg cseréltetni? Igazából nekem a torrentezés az ami eléggé fontos lenne, + akkor már nem ártana ha a készenléti idő jobb lenne mint itt. Csak fene tudja h ott jók e ezek... Meg hátha itt is javítva lesz egyszer...
A lényeg, hogy felbontásban melyik a jobb? Számít ez a szélesvásznú cucc bármit?
-
csababarca
őstag
Bárki,aki tudja leírhatná magyarul,hogy hogyan kell rootolni a tabletet.
előre is köszi. -
XDModesty
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a 916dcc - rol? Fel lett nekem ajánlva hogy cserélnék a tabomat egy uj 916 dccre ha akarom, de nem tudom megeri e.
-
erikö3
tag
nekem a pattogást megoldotta hogy a képernyőzár hangját bekapcsolva hagytam
-
senior tag
válasz
ung.mario
üzenetére
a "sípolós" JB-nél a sípolás oka állítólag a JB-el érkező (ICS-hez képest) magasabb képfrissítés volt. bár az számomra továbbra is rejtély, hogy akkor miért szüntette meg a sípolást a max fényerő.

azt megoldották nagy nehezen, de úgy tűnik valami még mindig nem 100-as a hangnál.szóval a rockchip/yuandao-nál pár nyaklevest megérdemelne a hang-részleg.

-
ung.mario
tag
Hanggal tuti nincs rendben valami. Próbáljátok ki: Fülhallgató be, és hallgassatok meg egy üres számot, vagy valamit indítsatok ami bekapcsolja a hangkártyát, de nem ad túl hangos hangot. Sercegő ciripelő hangot fogtok hallani. Pont mint a kínai mp4-emnél. A proci bezavar. MP4-nél amikor kép váltás volt, vagy mozgókép stb mindig más szólamban zúgott/sípolt halkan. Ha már szól valami nem zavaró, csak piszkál kicsit. Mindegy melyik rom.
-
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
kezdem úgy érezni, hogy ezt a merülést nem fogja megoldani egyetlen rom sem, bár ne legyen igazam.
készenlétbe rakva a tabot kb. 5 percenként a hangszóróból egy pattogó hang hallatszik. régebbi romoknál ezt követően ébredt fel a tab és kapcsolt be a kijelzője. most viszont csak a hangot hallani a tab mégsem ébred fel egy másodpercre sem. (beállítások\akkumulátor menüpont is ezt mutatja.) a hangot annak ellenére is adja, hogy a hangerő a minimumon van.
használat közben pedig kb. 1-1,5 óránként felugrik az a kis ablak, ami a hangerő állításakor szokott és egy fokozatot lejjebb ugrik a hangerő (ha nem a minimumon van), annak ellenére, hogy senki nem piszkálta a hangerő gombot.leírva talán súlyosabbnak tűnik, mint a valóságban, pedig csak egy apróság. de lehet, hogy a hangnak van köze a merüléshez?
-
vbalint77
tag
Jól látom, hogy CM10 is van már a tab-ra? Bárcsak megjönne már a szervizből!

http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?3115-ROM-cm10-v2-0-(01-27-13)
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Én már annyira nem szeretek romolni
Utálom mindig újra belakni a telefont vagy a tabot. Persze én is lecseréltem már jópárszor, és ha jön ki újabb verzió akkor újra le fogom cserélni, de nem heti szinten
A telefon egy macerás menet lesz mikor nemsokára kijön rá a JB, az elmúlt több mint félév alatt igencsak belaktam már. Huh.. -
senior tag
válasz
üzenetére
a MA Facebook oldalán valaki arra panaszkodott, hogy a series7 tabletje nem akar tölteni. de mivel két tabja volt, így kipróbálta a másik töltőjével is. azzal működött, tehát a töltő volt a hibás.
ha van lehetőséged kipróbálni más töltővel és azzal működik, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a MA-val, hogy cseréljék a töltőt. így nem kell hetekre lemondani a tabról, ha mondjuk a neten vetted és nem Miskolc környékén laksz.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem is érintkezési hibás a töltő csatlakozóm,sajnos.
Egyébként loitumanak nincs igaza,én kimondottan szeretek új romokat kipróbálni,nem csak a tabon,hanem a mobilon is. -
zseko
veterán
Na ez már konkrét időpont

Közben rendeltem egy ilyet, remélem mire a rom kijön itt lesz ez is. Lassú wifin leszedni egy 2GB-os játékot
Rendeltem egy usb hub-ot is, remélem azzal működni fog, ami van azzal nem megy. Már csak a gamepadot kellene beállítani, de sehogy nem akar összejönni rendesen 
-
Tobika1
senior tag
Hamarosan megjelenik a 4.1 főzött rom és készül a 4.2 ő is! Juppiii :-)
-
senior tag
válasz
ung.mario
üzenetére
én az elsők között vettem meg, még tavaly augusztusban. gyakran használom, így gyakran lóg töltőn is. a töltő csatlakozójával még sosem volt problémám. ezek alapján eldöntheted, hogy korai-e vagy sem.
amíg a 2 év gariidőn belül vagy, addig nincs vész.úgy rémlik valahol a vondroid-on írták, hogyan lehet a tárhely méretét változtatni. nem tűnt bonyolultnak. (ha megnézed a Finless rom mappájában a "parameter2gb" és "parameter4gb" fájlokat, láthatod, hogy csak pár szám tér el a CMDLINE sorban. asszem a vondroidon is ezeket a számokat írták át.)
-
ung.mario
tag
Ámen

Viccet meg Loitumát félretéve, megy vissza a tabletem garanciába. Töltőcsati megadta magát, elfáradt az anyag. Nem korai egy kicsit?
Házilag nem lehet belepiszkálni a romba? Mármint nemhozzáértőként megadni, hogy 512MB helyett 2048GB legyen a belső tár? -
Loituma69
őstag
Totálisan rosszul látod a dolgot, a topik mindent elárul kb 5 vagytok akik még itt vagytok Lol. Örüljetek, hogy még valaki be néz ide véletlenül!
és két rom csere közt legalább tudtok mással is foglakozni!
Ti is csak azért vagytok itt mert rajtatok ragadt mert a kutyának sem kell ez a bug hamaz!
-
senior tag
válasz
Loituma69
üzenetére
a saját döntéseid helyességét próbálod újra és újra elhitetni magaddal és másokkal. és mivel többször el is ismételgeted, így megmaradsz az emberek emlékezetében, mint az az ember, aki:
1. megveszi a myaudio 1016-ot --> örül neki, odáig van érte --> csalódik benne, ezért ócsárolva eladja.
2. megveszi a nexus 7-et --> örül neki, odáig van érte, fikázza a myaudiot --> rájön, hogy kevés neki a 7", ezért eladja.
3. megveszi a prestigiot --> örül neki, odáig van érte, fikázza a myaudiot --> ....nem nehéz kitalálni, mi lesz a következő lépés...
-
zseko
veterán
nicsak, már tokot is árulnak, nem is egetverő áron: http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/tablet-kiegeszitok/tablet-sleeve-10/
Ahogy látom viszont 10"-os tabletet már nem forgalmaznak. -
zseko
veterán
válasz
Tobika1
üzenetére
160e-es samu tv-nél ugyanúgy lassú a smart része, én is tanusíthatom, kipróbáltam párat.
Már csak a merülés van vissza, ezt lenne jó kiszűrni mitől van, talán(?) mégiscsak hardverileg 'csorog el' valahol a nafta? De ez az 512MB belső tárhely igen kevés. 1GB szűken jó, de átváéltok én is 2GB-ra ha elérhető lesz egy olyan módosítás.
Valakinek sikerült már beállítani hozzá gamepadot játékra? Nálam csak félsiker van. Működik, be is tudtam konfigolni, de csak a fele kijelzőt érzékeli mikor a virtuális gombokat kell lepakolgatni, így lehetetlen beállítani a játékhoz. A jobb oldalra nem hajlandó semmit lepakolni, és a bal oldalon is össze-vissza - bal alsó sarokhoz érek és a a bal felső/közép részre teszi a gombot
Az S2-n tökéletesen működik elsőre. Csak azon kicsi a kijelző, tabon lenne jó játszani, tenném is fel a batman-es játékot újra 
-
Tobika1
senior tag
válasz
bakszazsolt
üzenetére
Csak 1016dcc hez jó!
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69
üzenetére
Youtube nem akad nekem, hanem a smart része :netezés meg a menü lassú, de ahogy olvastam ugyanez van a samsungnál is... Nem hiszem h neked gyártottak külön egy hibátlan tv-t
, Na de ne menjünk bele egy Samsung - LG vitába
visszatérve a tabokhoz, igen az lenne a normális h gyárilag hibátlan legyen, de nem az, és nem csak a myaudiónál nem az sajnos. Az olcsóságnak ez az ára, ha ilyen tudású márkás tabot akarsz venni, az 120k és hozzáteszem annak sem tökéletes a szoftvere. Igazából nem is értem h miért olyan nehéz megírni jól a gyári szoftvert, miért nem tesztelik mielőtt kiadják... :S
Én még mindig elvagyok a myaudió tabbal, már szinte az összes hibát kijavították, még egy ideig használom később úgy is jönnek a négymagos, retinakijelzős tabok, majd akkor lecserélem ha jó áron lesznek. -
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1
üzenetére
Nem a gyártókkal van a gond, ők csak megakarnak élni, a magyar minőségellenőrzés hiányával a minimum elvárható használhatóság meállapításával és vevő semmibevevésével van a gond. Látod én pl 165.00ft-ért samsung wifis tv-t vettem és nem akad nem lassú hibátlanul működik. Youtube videókat öröm nézni a 106cm full hd kijelzőn. Neked nem volt szerencséd rossz tipust vagy márkát választottál.
Igen és aki megveszi a medimarktba vagy tök mindegy hol az majd tudja, hogyez nem mayaudio hanem valami más. Szerintem természetes dologhogy a myaudio oldalon kellene a term€ktãmogatåsnak lennie nem pwdig valami kina dzsunka oldalon. Nem vsgyunk egyformåk neked ez így jó es termeszetes, nekem meg nem. -
Tobika1
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
azért azt nem mondanám hogy semmi támogatása nincs a tabnak, az igazi gyártó már vagy 3-4 szoftvert kidobott rá. az egy más kérdés hogy a myaudió megveszi a tabot, átcímkézi és utána nem foglalkozik a támogatással, de mi tudjuk h ez a tab valójában YuanDao N101 & Visture V10 és ha megnézed a gyár honlapját akkor láthatod h rendszeresen ad ki frissítéseket.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69
üzenetére
Nemrégiben vettünk egy LG 42lm660s Led 3d lcd tv-t 200000 ft ért( nagy áruházakban 240k) és annak is szar a szoftvere, lassú és akad, az ember nem ezt várná egy 240k-s tv től, ehhez is megjelent már vagy 3 firmware, és egyik sem tökéletes, mindegyiknek van valami hibája. Ennyit a támogatásról.... ha egy nagy márka sem tud rendes szoftvert csinálni akkor mit várunk egy noname kínai tabtól?
-
Loituma69
őstag
válasz
ung.mario
üzenetére
Prestigio tabon 62.000ft volt, jelenleg 65.000ft és van terméktámogatás. Az általad említett telefonokat sem engedném árusítaniert mind pocsék szoftverrel rendelkezik. A gyári romnak hibátlannak kell lennie, ha nem az azt azonnal kellene javítani hivatalos gyártó oldalról letőlthető formában. Az a gond, bogy itt magyarországon nincs pénze az embereknek ezért minden xart el lehet adni és amikor a vevő panaszkodik őt nézok hűlyének. Szerintem totálisan hibás felfogás az, hogy ha valami viszonylag olcsó akkor ott természetes a rossz szoftverműködés és mindenki oldja meg maga mindenféle mokolt szoftverekkel innen onnan letőltve és reménykedve, hogy majd ez jó lesz.
-
ung.mario
tag
válasz
Loituma69
üzenetére
Galaxy ace, Motorola defy plus, Alcatel ot995. Hányszor is cseréltem romot? 4-5x/készülék. Ebből gyári rom 0. Gyári mindig gyengébb. Minek is szenvedjünk a gyárival. Samsungra várva a galaxymon még mindig a 2.3-as rendszer futna a 4.2 helyett. Akinek nem tetszik vehet Samsung, Sony, Asus stb. tabot. Vagy nexus 7-est. Van támogatás és csak 30-40 ezerrel több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én úgy vettem észre 1 órában olyan egyszer-kétszer
Mi a tapasztalat? 

Vagy a NFS nem tetszett neki töltőn