Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Készül az új vondroidos rom

there is a v3.2.2 released for testing (only for supporters and firmware testers, public release will come later)
-
Mbazsika
tag
válasz
krisztian112
üzenetére
A legnagyobb probléma (nálam) az képernyő érzékenységének drasztikus változása, a supportnak jeleztem, ma beszélek velük újra.
Az USB csati mini USB, elvileg megy az OTG, töltőn kívül mást nem adnak a géphez. -
krisztian112
senior tag
Üdv!
Akinek Myaudio 1008B tabletje van, az írhatna, hogy mik a legnagyobb problémái az eszköznek, illetve mennyire elégedett vele. Ja meg egy fontos kérdés: Van e rajta rendes nagy USB csatlakozó, vagy adnak hozzá USB OTG kábelt? Köszi a választ!

-
törölt tag
-
törölt tag
Én a 9.7 IPS plus -ra gondoltam, de most látom, hogy már kifutott és az általad említett lép a helyébe. Igen, a support az érdekes a dologban. Ugyanis náluk nem csupán kereskedelemről van szó. Ők fejlesztik a szoftvert itt, Magyarországon! Mielőtt bárki félreértené, nem vagyok a Concorde reklámembere, csak van CNS termékem, ismerem a hozzáállást.
-
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem egyeltalán nem megbízhatatlan a cucc.
Von droid rom és ha nem használod, ki kell kapcsolni. Ezzel a 2 dologgal lényegében ki küszöbölöd a 2 hibát.
Engem a JB nem vonz. Tehát sipolásom sincs.Mind ezek mellett, gyors a tab, a kijelzője igaz nem csúcskategóriás ips, de akkor is ips.. ami meg is látszik.
Ilyen Árban most még nem kapni ennél jobbat.. És hozzá kell tenni, hogy alapvetően nagyon minőségi érzés kézben tartani.Persze én is várom a Nexus 10-et de a Német 400€ árból ki indulva mire ide ér bőven 130-140Ft lesz. Ami kicsi sok.. Persze sokkal jobb is, de lehet hogy nem +70 ezerrel...
-
To_Pet
tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Ez eléggé kiábrándító. Mondjuk az SD kártya dobálás nem nagyon zavarna, mert nekem a 16 Gb beépített több mint elég. Azért 70 e forint nem kevés pénz, ahhoz hogy az ember egy ilyen megbízhatatlan cuccot vegyen. Így valószínűleg nem ez lesz a kiválasztott. Inkább gyűjtök egy kicsit és rámegyek a Nexus 10-re.
-
admin007
csendes tag
http://www.myaudiooutlet.eu
-
Hobbbyt
őstag
Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)
Az összes többi hiba készülék hiba..
-
Mbazsika
tag
Volt már vki, akinek sikerült a MyHelp-es számot felhívnia?
(Telefonon: +36-46-322-134)
Egész nap probáltam, vagy kicsörög és nem veszik fel, vagy foglalt

-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen tab vásárlását, de eléggé elbizonytalanodtam. Sajnos nincs időm végigolvasni a topicot, de bele-bele olvastam és sajnálattal tapasztalom, hogy nagyon sok gond van a cuccal. Valaki esetleg leírná egy összegzésben, hogy mik azok a hibák amik gyakoriak és egyértelműen a gép sajátosságai? Akinél hibás azok mikori vásárlások? Lehetséges, hogy csak az első szériákból valók ilyen rosszak? Az edigitalnál venném, ha venném. Róluk milyen tapasztalatotok van egy garanciális ügyintézés kapcsán?
Köszönöm előre is. -
ung.mario
tag
Valakinél jelentkezett csíkozódás a képernyőn Vondroidnál? Néha jelentkezik pillanatokra. Sd dobálást nem lehetne megoldani kis piszkálással? Állandó tápfeszt adni neki? Érintő fantom-érzékelése nálam is jelentkezett 1x. Töltőről le és megszűnt. Azóta rendben.
-
Tobika1
senior tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Adnak hozzá OTG-t és megy vele a bill és az egér is! + pendrive meg külső vinyó is elvileg.
-
krisztian112
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a tableten ( 1008B, 1016dcc) van-e dedikált USB port amihez egeret billentyűt pendrive-t lehet kötni. Egyáltalán megoldható ez rajta valahogy? USB OTG kábelt adnak hozzá? Mert én csak akkor venném meg ha egér, billentyűt hozzá tudnék kötni valamilyen módon:d
-
FTamas2
csendes tag
válasz
prnservices
üzenetére
A beállításokban nem találok ilyet, hogy"háttértár engedélyezése", melyik menü pontban van? Amikor csatlakozok a pc-hez, megjelenik a zöld android logo és rá kell kattintanom egy gombra, hogy engedélyezem a háttértárként működést. Ekkor az android figura narancsszínre vált és a két megjelenő meghajtóból a rendszert látom.

-
prnservices
tag
válasz
ung.mario
üzenetére
Általában a játék kalibrálja be a sensort az auktiális helyzet szerint(hogy tartod a játék indulásakor) legalábbis a speedx illetve a radio ball 3d nél így volt. Nekem 808DCC-n jobra balra ugrál g-sensor os irányításnál és azért mert az pontatlan benne ... Nem játékra van hanem képforgatás stb
-
Tobika1
senior tag
válasz
cronaldofunn
üzenetére
Nem véletlenül Loituma vagy? Már egy hétre eltíltották de mindig vissza regel vmi másik névvel. Ennek az embernek komoly baja van! Orvosi kezelésre szorul! Ez a készülék nem hardver hibás, hanem szoftver hibás, de a vondroidos rommal használható!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
cronaldofunn
üzenetére
A MyAudio-nak semmiféle gyártási problémája nincs.
Maximum a cimkéző gépük lehet, túl gyors..A 1016DCC valójában egy YuanDao N101-es csoda masina..
Ez a topik a 1016DCC-nek lett nyitva, tehát akik más cuccal rendelkeznek, legyenek szivesek oda írni, hogy mivel..

-
cronaldofunn
csendes tag
hejhó mindenkinek myaudioval kapcsolatba sajna én is csak panaszkodni tudok :SS 1 Myaudio 1016DCC-t vettem az extreme digital-nél és hibás volt, amit kaptam cserének az is hibás
AKI TEHETI SZEREZZE VISSZA A PÉNZÉT MIHARABB!!!!!!!!! nem egy oldalt nem egy topicot olvastam róla és mindenhol csak azt írják hogy mi a baj vele a változás csak annyi hogy kinél mi hibás :S -
cronaldofunn
csendes tag
nekem volt ilyen tabom sebessége jó kijelző nagyon szép hd-s filmeket tényleg viszi ...... stb a bökkenő csak az hogy a megbízhatóság a béka ....... alatt van. Vagy 2-3 terméket vittem haza az extreme digital-től és mindnek akadt vmi hardware-es hibája :S egyiknek a jobboldali hangszórója nem szólt a másiknak amikor kedve volt vmi magas frekis hangon sípolt :S egyre még rámondom hogy pechem van de 2 már nem véletlen!!
vagy a myaudio-nak ilyen szar a gyártási technológiája vagy csak az extreme digital trükközik a termékekkel de egyik se jó jel a termékkel kapcsolatban. -
FTamas2
csendes tag
-
FTamas2
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Myaudio 1008 tabletet. USB háttértárként akartam csatlakoztatni a pc-hez, de nem enged adatokat másolni a beépített kártyára, pedig a leírás szerint ez működik. A számítógép két meghajtónak látja, de csak a rendszerbe enged bele. Mit csinálok rosszul.
-
ung.mario
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Kipróbáltam másikkal tesztprogival, e szerint működik. Kalibrálni lehet valahogy? GTA 3ban folyamatosan balra megy a kocsi, csak akkor jó, ha kb 95-105fokot jobbra fordítom a masinát. Más játékoknál is ugyanezt csinálja. Hardveres gond nem lehet.
-
Tobika1
senior tag
projectoros myaudio tablet:
http://myaudioworld.com/tabletpc/series-708op/
-
ung.mario
tag
Találtam még egy problémát, már ha ez az. Van ebben egyáltalán giroszkóp? Képernyőt forgatja, de a játékokat nem lehet vele irányítani. Az elixir2 sem mutat semmi ilyesmi eszközt. Megint a kínai rom, vagy ez ilyen? (1016dcc)
-
Mbazsika
tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Eredeti gyári ROM. (Milyen romok vannak még?) Ma majd újra próbálom, hogy produkálható-e a hiba, vagy időszakos.
Az érintőképernyő érzékenysége változó és nem is nagyon tudom területhez kötni. Ha jól látom, akkor nincs ilyen állítási lehetőség a stock romban?
Egyébként még mindig úgy gondolom, hogy a szlovák áron jó vétel, a magyaron sem rossz, ha vki ragaszkodik a 10"-hoz és az elvárásai nem túlzók. -
ung.mario
tag
Sziasztok! Friss 1016-os tulajdonosként felettem a Vondroid 3.2.1 2g 26-os romot. Olyan hibákat tapasztaltam, hogy a belső tárhely eltűnt. Beállításokban csatolhatom, de azt írja hibás. Ezen kívül néha csíkozódás jelenik meg a kijelzőn rövid időre majd eltűnik. Gyári 404-es romnál nem volt ilyen. Ezzel még megbékélek nem zavaró, de a belső tárhely kellene. Mit lehet tenni?
Szerk.:Tárhely tárgytalan. 2. újraindítás után kiírta, hogy sérült és formázni kell. Megvolt, most megy.
-
papamaci791
tag
válasz
Tamasovics
üzenetére
2 magosakhoz nem tudom viszonyítani, de az olvasottak alapján érezhető a külömbség. Sajnos pénztárca kérdése a dolog. Nekem ennyim volt rá és örülök a 10 collnak mégha lagol is néha a cucc.

Ha anyagilag megengedheted, akkor a helyedben megvárnám a karácsonyi akciókat. Lehet alacsonyabb áron megkapod v. lesz egy jobb vétel.
Nekem netezésre kell, skypeon irogatni v. videótelfonálni (ment rajta gond nélkül). Még lesz hozzá egy tok+billenytyűzet és remélem 1-2 évig lefedi ezeket az igényeimet.
Kíváncsi leszek majd az egyedi romok mit hoznak ki a gépből... -
Guszty81
tag
válasz
Mbazsika
üzenetére
Nagyon ritkán előfordul velem is, hogy töltőre dugva nézek valami filmet, és magától állít a hangerőn, vagy felugrik a vezérlőpanel, mintha a képre kattintottam volna... de szerencsére az elmúlt 1 hónapban talán 2-3 alkalommal találkoztam ezzel, szóval különösebben nem zavar. (akksiról még ilyet nem tapasztaltam)
-
törölt tag
válasz
Tamasovics
üzenetére
Nekem ( még ) nincs tabom. De van egy mk802 -es és egy 808 -as mini pc -m. A 802 -esben az egymagos Allwinner A10 van, a 808 -ban pedig a kétmagos RK3066. Tehát a vas megegyezik a tabletekével. A felhasználói élmény szubjektív dolog, de szerintem a két készülék Makó - Jeruzsálem távolságban van egymástól.
-
Tamasovics
csendes tag
válasz
papamaci791
üzenetére
Szia! Nézegettem extreme digitaléknál a my auido-kat és hasonló paraméterekkel rendelkező tabletek ára jóvalmagasabb.(kétmagos procival, nem tudom ez mennyit számit..) akkor 40K-ért ez nem éri meg, annyival gyengébb lenne?
Köszi
-
papamaci791
tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Az eredetileg meghirdetett 32-ezres áron sztem. megéri. A magyar Tescos 40-nél, már nem biztos, hogy megvenném.

-
krisztian112
senior tag
Üdv! Aki Myaudio 1008B Tabletet használ írhatna, hogy megéri-e, miylen használni, ja meg akksi üzemidő, köszi :d

-
-
Mbazsika
tag
válasz
krisztian112
üzenetére
Ahogy olvastam valahol, megy az USB host, még nem próbáltam. A HDMI mini. Tartozék egy darab töltő, oszt kalap kabát (5v 2A). A kijelző nem rossz szvsz, TN-film (a Galaxy Tab után sem vészes), szerintem kicsit érzéketlen, az asszony szerint kicsit túlérzékeny, statisztikailag tökéletes. Smooth feeling a böngészőben nem nagyon van, de egyébként nem vészesen lassú. A fogása tetszik, nekem szimpatikus, hogy a hátulja nem csúszós.
M5 kivezető Tescoban vettem, reggel 8, volt még 3 darab... nagyszabású akció, azért megemlítettem a Komarnoi árat. -
Mbazsika
tag
válasz
papamaci791
üzenetére
Megvan, azasszony már nyúzza. Eddig egyszer verte magát hanyatt fényképezéskor, egyébként szódával elmegy.
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok,
Most vennék egy ilyen tabletet de lenne egy-két kérdésem.
A 916dcc-nél is fennáll a sípolás?
Mennyire hangos a sípoló hang?
Melyik képarányt tartjátok hasznosabbnak, a 916dcc-t vagy a 1016dcc-t?Köszi!
-
melan
senior tag
válasz
papamaci791
üzenetére
Megjött a mai Tesco-s újság. Persze a Myaudio tablet rosszul van benne. 800*480-as felbontást ír és 512 Mb ramot. Persze vasárnap fogtam a kezemben, és közel sem, hanem ahogy a gyártó írja...
-
ricke
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy myaudio series 9 tabom. Felmásoltam rá avi formátumban filmet.
Lejátszásnál van hang ugyan, de végig csipog. Kipróbáltam több filmmel és több lejátszóval is, de mindegyikkel csipog. Majd megnéztem youtube-on 5.1-es filmmel, avis filmmel és nem csipog.
Mitől lehet ez és hogyan tudnám orvosolni?Előre is köszi a segítséget!
-
Guszty81
tag
válasz
papamaci791
üzenetére
A beharangozott 32.990 helyett!!!

-
pusihusi
addikt
708M akciós a Tescoban Szegeden van! 19999,-ft

-
Mbazsika
tag
válasz
papamaci791
üzenetére
Köszi!
Ezek szerint Mo-n még nem kapható sehol?
-
törölt tag
válasz
papamaci791
üzenetére
-
Mbazsika
tag
Melyik Tescoban lehet bp.-n kapni a Myaudio 1008b-t?
(Tényleg van Metróban is? Ott mennyi?) -
papamaci791
tag
Navon 1.2 Ghz Cortex A8 processzor, Mali 400 Gpu
Myaudio 1 Ghz Cortex A9 processzor, GPU típust nem találtam.
A valóságban mekkora különbség van a 2 CPU között sajnos nem tudom.
Ahogy a Navont nézegettem még a körítésben lehet eltérés. Myaudiohoz csak töltő volt a dobozban. 2db music card, user guide, garancia jegy. -
melan
senior tag
A Myaudio 1008b miben különbözhet a Navon platinum 10-től? Nem látok eltérést a specifikációban...
-
Mbazsika
tag
válasz
papamaci791
üzenetére
Hol vetted?
-
törölt tag
-
Hobbbyt
őstag
-
törölt tag
Elkapkodták, nagyon bugosan jött ki. Viszont aktív a support. Egy hónap alatt, 3 gyári romfrissítés volt. Akad még javítani való, de a nagyobb hibákat elhárították. Így már egész jól használható. Van root és a konyhák is beindultak. Viszont a chipset forráskódja zárt, úgyhogy linux egyenlőre nincs. De amire kitalálták, arra Androiddal is tökéletes. Sőt!
-
-
jedis
senior tag
válasz
papamaci791
üzenetére
Hát nekem a 1016DCC-n kettő is volt, a második még mindig rajta van

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

AKI TEHETI SZEREZZE VISSZA A PÉNZÉT MIHARABB!!!!!!!!! nem egy oldalt nem egy topicot olvastam róla és mindenhol csak azt írják hogy mi a baj vele a változás csak annyi hogy kinél mi hibás :S

köszi a választ!

Tudom mi az a Lan adapter.. De te itt most arra gondolsz hogy OTG-be be az adaptert és LAN-t a másik végébe? Nem hallottam még, hogy ilyet is tudna az Android
Nekem még a "gyári" van fent