Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Megjött a billentyűzetes tokom

2500 ft volt, kb olyan mint amit a cc hez adnak. Műbőr, hátul van egy kitámasztó. Angol, de később leugrom a sztechboltba, kb 500 ft a matrica, aztán magyarositok

-
Tobika1
senior tag
jébé jébé?

-
tomi5244
őstag
Még mindig szinte semmi videós teszt nincs a neten a kütyüről "csak" amit Loituma69 tett fel.

-
Chaser
legenda
Miről? Az sd chip típusát kimutatja valami? Elmondom én már láttam olyan samsung desktop ramot ami nanya chipes volt, ez külsőre nem látszik. A samu tőlük is vesz chipet és rárakja a matricáját. Még örültem is neki, mert a samu asztali ramban elég ótvar, nanya viszont annál jobb.
szerk: zseko: Valszeg úgy mint a tabok nagy többségére, sehogy.
-
Tobika1
senior tag
Ezek sem rosszak... :[link]
-
zseko
veterán
Vajon ubuntut hogy lehetne rátenni...

-
tomi5244
őstag
Én valami Ilyesmit Tudnék elképzelni persze 1016 pontos méreteivel. Ugyanis használat közben is a tokban tudható a cucc.
Bár még nem tartok ott, hogy ilyeneken gondolkodjak.

-
padi68
senior tag
Sziasztok,
TOK kérdés:
én ezt vettem [link], ca.10 Euró volt és bőségesen elfér benne/ hely még: 3-3cm oldalt ill fent
1. Minőségi termék
2. 4 nap alatt itt volt
3. szabad fordításban teljes körű védelem: "Az Impact Wrap a netbookok és a tabletták teljes mértékben integrált D3O ® egy szabadalmaztatott védő anyag, amely egyesíti ütközésvédelmét és nagy teljesítményű rázkódáscsillapítás védelmére elektronikus eszközt nyújt teljes körű védelmet a laptop" -
Chaser
legenda
" Bővíteni maximum 32 GB-os microSD kártyával lehet, de ez utóbbinál a vásárlás előtt nem árt utánaolvasni/érdeklődni a ConCorde hivatalos fórumán, hogy mely típus(oka)t nem tolerálja a tab (a Samsung 32 GB Class 10-es kártyája elismerten inkompatibilis)."
Ez a CC 9.7 IPS+ egyik itteni tesztjéből van. Tehát ez kő kemény inkompatibilitás az RK3066 SoC-ot használó gépekkel sajnos. Valszeg az ott megadott kártyák ugyanúgy jók lesznek a myaudiohoz is.
Érdekes a tesztben megemlíti a pattogó hangot is. Állítólag a CC azt ígéri a 4.1 azt is megszünteti. -
Loituma69
őstag
Media Markt tele van tablet tokokkal én ott vettem az enyémet ami most üresen tátong!
-
Loituma69
őstag
Nekem nem tok kellene, hanem egy hibátlanul működő 1016 DCC!

-
hdman
őstag
Most rendeltem egy billentyuzetes tokot

-
Tobika1
senior tag
De honnan rendelted?
-
XDModesty
aktív tag
jaja nekem is
-
Sanzaa
senior tag
Ehhez mit szóltok?
hardverapro.hu/apro/elado_bluetooth_billentyuzetes_tok_fokent_motorola/hsz_1-50.htmlA méreteket csekkoljátok le!
-
Tobika1
senior tag
Valaki vett már tokot a tablethez? ha igen akkor milyet? olyat esetleg lehet kapni amivel fel lehet állítani pl filmnézéshez? mert azért 1,5-2 óráig tartani nem olyan jó

-
jedis
senior tag
Nekem Telenor-os mobilnet-em van. Én is lemértem mit szalad

ping: 59ms
download: 1910kb/s
upload: 1024kb/sNekem Invitel-es előfizetésem van ( net+TV+telefon ), és mikor lejárt a hűségidőm, ezt ajánlotta fel az Invitel. Azonos havidíjért adnak ingyen egy 2GB-os mobilnet-et ( Telenor ), de nincs túlszámlázás, csak ha letelik a 2GB, akkor vissza veszik a sávszélességet, a következő havi ciklus elejéig.
-
zseko
veterán
Hogy idézzelek : Na ácsii

Nincs mobilnetem, majd hülye lennék több ezer forintot feleslegesen arra költeni. Akkor lesz, ha 1000Ft-ért adnak majd 2G-át, addig felejtsenek is el.
Mint írtam is, kivettem a telefonomból a sim kártyát és azzal próbáltam próba-cseresznye alapon, ami be is jött. Nem tudom a wifis programot honnan vetted, nincs semmiféle wifis program
Ez az androidos beépített forgalommérő program. -
hamyka
senior tag
Na ácsii

Elöször is:
van mobilneted a tablethez?? 3g usb modemröl nyomod a netet ha van??
Én arra gondoltam hogy amit használsz programot az a wifis, ill a szolgáltatódtól csak kaptál valamiféle programot mutassa hogy mennyi adatforgalmat bonyolítotál le.....
Nah csak úgy kíváncsiságból érdekelne hogy mennyire mér pontosan az a wifis program

-
hamyka
senior tag
szia!
Nah az jutott az eszembe 1 ből ( max lefogtok lőni a kérdés miatt
)Végre valaki használja ezt a wifis mérőt, é ezt írja ki idézem
,,Szept 16: Kb: 3, 79 MB felhasználva Ez a táblagép általi mérés, A szolgáltatói adathasználati mérés eltérhet ettől,,
Tehát a lényeg:
Engem az érdekelne hogy ez a program és amelyik szolgáltatótól van neted, össze kéne vetni hogy mennyi az eltérés, remélem érted mire gondolok, kíváncsi-fáncsi lettem

-
zseko
veterán
Kipróbáltam, rádugtam, és lőn... sötétség. Ám, az előzőből okosodva adtam neki delejt
és visszakapcsolt a kép
Kihúztam, kivettem a telefonomból a sim kártyát, bedugdostam mindent oda ahova kell ahogy illik
és már szaladt is a net
igaz nem észveszejtően, de a szobámban nincs full térerő.Ott látni a sarokban a lényeget.
-
hamyka
senior tag
a 3g letöltési sebessége: 42 megabit/fel 5 megabit van megadva ez a hipernet 42/LTE:Le akár 100 fel: 50 megabit/ 3g: 20 giga napközbeni adatforgalommal, este+100 giga/LTE: 40 giga adatforgalommal és ezt akarják eladni 11.990 ft-ért// Az LTÉhez 2030 ft-ért vásárolhatsz +3giga adatforgalmat/ hipernet42: haví 8090 ft// hipernet 84: le 84/fel 10 megabit/ napközbe 40 gigát este+200 giga adaforgalmat bonyolíthatsz le ez kerül 9990 ft-ba de most csak 7990 ft
és remélem segítettem 
-
hamyka
senior tag
Napi 100 terrát nem is tudnál letölteni mivel a hipernet 42-nél 120 giga adatforgalmat lehet le bonyolítani

és azért választanám ezt mert mert ebbe a legnagyobb az adatforgalom

Hipernet 5-nél csak 2 giga adatforgalom van, 2 giga adat forgalom nekem semmit se ér

és nem torrentre gondoltam hanem netes rádíóra pl-ul
nah meg tévé, videó 
-
zseko
veterán
hát most eléggé besz.rtam az előbb... rádugtam a billentyűzetet és az egeret egy hubbal, és elszállt a kép, meg pattant egyet a hang. Power hosszan nyomásra semmi, rövid nyomásra semmi, se kép se hang
Gondoltam is, hogy de fasza, megint vihetem vissza
, aztán rádugtam töltőre és visszajött a kép. A launcher fagyott ki mint kiderült, de azért marhára nem repestem örömömben. -
pusihusi
addikt
Szia nem írtad az Asus és az Ipad árát! Hát végül az Ipadnak könnyű. csak egyvalamit csinál egyszerre, azt biztos jól! Android Ios, kinek a papp kinek a felesége! Én jobban megvagyok elégedve az S3-mal, mint voltam az Iphone 4-gyel! Senki nem fog megkövezni mert neked volt +100000,-ft-od Ipad 2-öre! 70000.-ft-ért nem olyan rossz vétel ez sem! S nincs mindenkinek 150-210 ezre Full tabra!

-
badly85
csendes tag
Sziasztok!
Voltam a Media Markt-ba, megnéztem a tabletet, hát kapásból látszódott a bevilágítás, SD kártya nem volt benne, szóval ezt a hibát nem tudtam lecsekkolni, töltőn volt a kicsike, nem ébredt fel míg ott voltam, hangszóró sem recsegett. De voltak mellette viszont ASUS tabletek, hát eszméletlenül jók. Ez a myaudio nem ér 70e-t.

Az eladó srác azt mondta, hozzájuk 20-ból egyet vittek vissza töltő gondok miatt, de szerintem kamuzott. Mivel nem volt raktáron nem is vettem, de már nem is akartam, kövezettek meg de inkább vettem egy iPad 2-t és szerintem megérte, semmi ilyen gond nincs vele, jailbreakeltem is, szóval azt rakok rá amit akarok és az akksija tényleg sokáig bírja.
Tartozékokat most rendeltem hozzá ebay-ről tök olcsón. 
Részemről ennyit az Android-ról, bár az S2-met lehet megtartom mókuskodásra, de naon gondolkodom a iPhone-ban is.

Engem elvesztett az Android ...
-
Loituma69
őstag
Amíg jól működött kb 24-48 óra addig dicsértem, de kb 48 óra eltelte után jöttek elő sorba a gondok, 2 db-nál pedig azonnal gond volt képernyő panel! Itt arra hivatkoznak, hogy csak szoftveres hiba, könyörgöm akkor miért hozták forgalomba vagy miért nem elérhető a weboldalukon a javítás, ha csak szoftver hiba???
-
Loituma69
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
Loituma69
üzenetére
Nem kell parázni akkor se, ha az új rom nem lesz jó. 1 éven belül 3x ugyanazzal a hibával szervizbe kerülés után el lehet állni a szerződéstől. Magyarra fordítva kötelesek visszaadni a pénzt ha azt kéri valaki. És arról a helyről, ahonnan vették az eszközt, hiába hivatkoznak myaudiora v szervizre, azt majd ők elintézik ahogy akarják. Pontos jogszabályt így éhgyomorral nem fogom kiköpni, de hatályos és élő. Aki úgy érzi élhet vele bátran.
-
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi
üzenetére
Adsz rá pénz veszek ipodot! Hiába 70.000ft a myaudio 1016 DCC ha használhatatlan ez van!
Priviben egymás közt cserélgetitek a javított rom letőltési linkjét mert a gyártó oldala üres!?
lol ami ráadásul még rontott is az amúgy is kehés tableten! Gratulálok a myaudio cégnek úgy cuzámen, de kiváltképp a supportnak! -
doczyus
csendes tag
Figyelj már, jedis: a kezdeti akkumulátor szint hibára kiadott hivatalos frissítés telepítése nálad hekkelésnek minősül? Vagy esetleg az
Evernote,
Documents to go,
Adobe Reader,
FBReader,
Freenote,
Catch,
index app,
Total Commander,
vatera app,
Dropbox,
BSPlayer, és
tv24 app
együttes telepítése már meghaladja egy 70ezres, dupla magos, 1,6GHz procis, 1GB RAM-os, 16GB belső táras, ICS Romos kütyü képességeit, és erre kifüstöli az 5 napos gép wifijét? Miről beszélsz? Amíg nem ismered a pontos részleteket, ne oktass, ne ossz észt.Egész egyszerűen az egyik alvó módból visszatérés óta nincs wifije a gépnek.
Elsősorban munkára, tanuláshoz, és kisebb arányban film nézegetéshez akartam/akarom használni, mint ahogy a telepített app listámból kiderül. A hét lett volna az ismerkedés hete, hétfőtől már élesben akartam kiváltani az összes papír alapú jegyzeteimet, figyelni a beeső napi 100+ e-mailemet, és nem mindenhova a laptoppal rohangálni. Ezzel szemben, mivel lejárt a vásárlástól számított 3 nap, hogy azonnal cseréljék az üzletben, szerintem érthető, hogy először a közösségtől érdeklődtem, nem-e ez is esetleg valami szoftveresen orvosolható hülyeség.
Ja, és közben - tekintettel arra, hogy rom frissítésnél a belső tárolót minden kérdés nélkül formázza, gondoltam, h egy 8GB-s microSD-re teszem a cuccaimat, amit az előző frissítés után újra a gépre másoltam. Másolás után még minden OK volt, aztán egy újabb alvó módból visszatérés után nem látta a 8GB-s kártyát, és azóta én is csak a microSD kártyát látom, de a tartalmát semmivel sem tudom kiolvasni, de se formázni, de újra particionálni nem tudom.
Alapvetően csak azt szeretném, ha a fenti hülyeségek helyett a specifikáció szerinti feature-ökkel stabilan üzemeljen a tablet. A boltban és sem trükköztem a 70000 Ft vételár átadásakor. Nem tűnt el a fizetéskor a készülékért cserébe átadott papírokról sem a szín, sem a felirat, azok most is ugyanazok a húszezres, és tízezres címletű fizetési eszközként funkcionáló papír lapok. a gép, illetve a gyártója se trükközzön velem. -
Chaser
legenda
válasz
Loituma69
üzenetére
Nem kell ahhoz venni, ismerős bolttal lebeszélni és megoldva. Magam részéről ha a kártya eldobálás nem javul JB alatt se és hw-es hiba, akkor hanyagolom a gépet. Nem fogok pendriveot hurcolászni kanóccal. Ha teljes méretű USB lenne rajta akkor igen nano pendrive-val, de olyan meg nincs rajta.
szerk: 1ébként simán lehet inkompatibilitás. Notebooknál is van, hogy max 2-3 típusú rammal működik megfelelően, másik meg szinte mindegyikkel. Ez nem ram, de attól ugyanúgy lehet ez a probléma. Egy próbát megér.
-
Loituma69
őstag
Vegyetek 5 féle gyártótól szármzó SD-t valamelyik csak jó lesz!

Megsúgom nem az sd kártya a probléma, hanem maga a tablet! -
Sanzaa
senior tag
Nem vágom kapásból a 3G és LTE letöltési sebességet, de menj biztosra és vásárolj hordozható Mifi Routert a leendő tableted mellé, vagy oszd meg az Androidos telefonodról az interneted, ha van! Ne vacakolj lifegő stickekkel! A Google a barátod.
Az sem mindegy persze, hogy milyen wifi szabványt támogat a tablet... -
zseko
veterán
,, Akár 7,2 Mbps-al tudsz le és 5,76 Mbps-al feltölteni. ,, ez a sebesség mindig megvan??
ööö, mond valamit az a szó, hogy "akár"? Ez egy bűvös szó, ők nem ígérték azt hogy menni is fog ennyit, de akár össze is jöhet... Ez az elméleti maximum, sose fogja elérni..
A 42Mbit az 42Mbit és nem 3. Ezt tudja is, természetesen csak ideális körülmények és bolygóegyüttállások esetén... és itt valószínűleg fel is tűnik a szövegben a másik varázsszó (nem néztem utána), mégpedig a "garantált sebbesség".
A 84Mbitet nem azért nem tudja mert 3g-s a myaudio, hanem mert 7.2-t tud a kapott 3g stick...
A többit meg ki kell próbálni, csak akkor fog kiderülni.
-
hamyka
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!!
Egyik topikban leírtam az úgy mond ,,kis rizsámat,, de ha ott nem válaszolnak akkor itt is megkérdezem......
Ill örülök hogy megtaláltam ezt a topikot így itt is tudok kérdezzni

Az jutott még eszembe a ,,kis rizsámon,, kívül hogy:
Myaudioék a az oldalukon ezt írják a mobil netükhöz:
,, Akár 7,2 Mbps-al tudsz le és 5,76 Mbps-al feltölteni. ,, ez a sebesség mindig megvan??
A másik kérdésem:
Van ugye a telenornál ( van aki telenyomornak hívja
) ez a híres neves: hipernet 42/ és azt írják hogy: le: 42 fel 5 megabit a sebesség, először elhittem de szerintem jó ha lefele megvan:mondjuk 3 felfele pedig 2 megabit
nah ez csak 1 példa.........és ugye azért 8090 ft havonta mert:
napközbe:20 giga este+100 giga adatforgalmat lehet le bonyolítani ha jól emlékszem,persze hűséghez van kötve........
gondolom a hipernet 84 szolgáltatással nem működne a myaudio mivel a hipernet 84 az ha jól tudom 4g-s a myaudio pedig csak 3 g-s............
a kérdésem a következő:
hipernet 42 szolgáltatással működik a myaudio készülék ill a 3 g-s usb modemje? szerintem működnie kéne
nah nem vagyok szakértő de a hipernet 42-re mondták azt a telenornál hogy 3 g-s.......Ja illetve míg elnem felejtem:
Ha: lefele csak 7 megabitet bír a 3 g-s usb modemje akkor lefele nem is fog sose 42 megabitet elbírni........ Ill más fajta 3g-s usb modemmel pl: telenoréval működne-e vagy nem bírná el a készülék?? és csak a saját 3g-s usb modemjével hajlandó csak elindulni?? nagy kérdés

remélem tudtok segíteni

Ha esetleg valami nagy ostobaságot mondtam, remélem elnézitek és kijavítotok.........
Írjatok és üdv: Hamyka

-
tomi5244
őstag
Én még ugyan nem vagyok 1016 tulaj, de hasonlóképp várom a JB frissítést mint ti, na jó ti nyilván jobban

De az biztos, hogy nagyban befolyásolja majd a döntésem a vételt illetően, hogy jól sikerül e a frissítés vagy sem....
T
-
zseko
veterán
Naja, én is egy nappal a topiknyitásod előtt kaptam meg a tabot, igaz nekem nem volt hibátlan ám mivel rögtön maguktól felajánlották a cserét ezért éltem a lehetőséggel és kicseréltettem. És az új rommal kaptam vissza. Ezen enyhén hangosabb a jobb oldal, de ezen kívül (na meg a hang akadás gondon kívül, ami szoftveres) nincs hiba.
(#710) hdman nekem már frissítve küldték vissza...

-
hdman
őstag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész

A root semmit nem jelent, attól nem lesz instabil, csak egy moddolt kernel. AZ uj fw felrakása előtt nekem csak az akku volt szar, sd dobálás nem volt, mégis frissitettem, és most lett tök szar minden, de már többször leirtam...
A régi rommal nekem tökéletes volt a hang, szóval senki ne frissitsen

u.i. én bevállalom, hogy az elsők között frissitek JB-re, mert ez igy türhetetlen, akaratlanul is az akadásokat figyelem, ebbe fogok belehülyülni

-
jedis
senior tag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész
. Furcsamód nekem már lassan 1 hónapja megvan ( ha minden igaz én kaptam meg elsők között az országban, mivel a topikot is én nyitottam ) , és furcsa mód az enyémnek q.ára nincs baja
. Igaz az aksi, és az SD kártya "hiba" nálam is meg van, de ezek nem olyan hibák, hogy ne lehetne használni tőle 100%-osan a cuccot, csak idegesítő ( lehet hogy a JB megoldja, de még az sem biztos hogy felrakom ). Én pl. kikapcsolom a tabot, ha nem használom, mert nekem totál mindegy, hogy 3 sec. alatt, vagy 15 sec. alatt áll startra készen, ha használni akarom, és nekem így több mint 8 órát ment el vegyes használat közben ( net+game ). -
zseko
veterán
Az azért érdekelne hogy mitől merül ennyire. A telefonom 17 óra alatt merült 10%-ot, a tab meg 10 óra alatt 20%-ot, holott itt a wifi sem volt bekapcsolva, a telefonon meg állandó 3G és wifi is megy.
-
doczyus
csendes tag
Sziasztok! Pár napja garázdálkodok egy 1016-os tablettel. Az akkus hülyeség nekem is előjött, tegnap lecseréltem a ROM-ot, mely ezt a problémát orvosolta. Ma 2--3 órás alvó mód után a tablet wifije nem működik. Nem lehet bekapcsolni. Újraindítás megvolt. Beállításokból gyári adatok visszaállítása megvolt. A ROM-ot még nem raktam újra, mivel tegnap a rom frissítésnél a belső 16 GB-s tárat is leformázta kérdés nélkül...
Találkoztatok már ezzel a problémával? Nekem gyanúsan hardware-es zűrnek tűnik, csak nem értem mitől szállt el... -
zseko
veterán
válasz
Loituma69
üzenetére
Kicsit késő volt már, nem is emlékeztem rá hogy beírtam
Általában tolerálom az offokat, ha nincs belőle rendszer, és nem trollkodás. Egy másik topikban pl. a mindennapos "sziasztok" beköszönés, és a rendszeres "
" smiley beírása külön kommentekbe, mindezt offba sem téve azért nálam is kicsapta a biztosítékot. De azért szeretem ha arról szól a topic ami a címe. Örülök hogy nem vette véresen komolyra a beírásom 
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, szerintetek miért nem lehet nagyon kapni ezt a tabokat? Itt csak azok írnak be akik tudnak a fórumról, v. van hibájuk. S a többi 90%-nak jó, vagy mi a helyzet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OTP Bank topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mercedes topic
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem, jó rom!!!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, aztán rádugtam töltőre és visszajött a kép. A launcher fagyott ki mint kiderült, de azért marhára nem repestem örömömben.

.Csak mutasd meg hová?