Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakszazsolt
csendes tag
Nekem most 916DCC van az a problémám vele, hogy 512MB memóriája van ahová programokat telepithetek előtte 1016DCC vettem , de gond volt a töltő csatlakozójával és már nem volt több darab erre cserélték, ugyanazokat takartam telepíteni ami a 1016 volt, de kiírta , hogy megtelt a memória, áthelyeztem amit lehet SD-re, de így is kevés, hogyan lehet megnővelni a memo méretét? köszi
-
b.daniel
senior tag
Igen, láttam azt a hsz - t. De érdekes ez a rom mert most meg pl ahogy belapcsoltam a tabot, alapból a SwiftKey billentyűzetet dobja fel ha írok xd Egyébként nekem is úgy tűnik h a finles a legjobb, de már annyit flashelgettem most pár nap alatt, h azt mtam magamban h elég, és maradt a vondroid. Bár az a bug amikor alvó mód után néha nem érzékel a kép elég idegesítő...
-
Gemil
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Ezért írtam, hogy szerintem még mindig a Finless rom a legjobb, szvsz még mindig abban van a legkevesebb bug. Nem azért, hogy fikázzam Tuen-t dehát még egy sd kártyája sincs, hiába kértem, hogy legyenek nightly-k, nem akar folyamatos fejlesztést, csak kidobja, miután a teszterek megnézték. Hiába teszteli 3 gyerek egy hétig, mikor 40-50 ember akarja majd használni. Egy csomó bugról írnak.
-
zseko
veterán
válasz
death.man
üzenetére
Arra gondolsz, hogy húzgálja a betűkön az ujját? Az S2-esemben gyári opció, valami kegyetlen jó és gyors így írni, jobb mint a T9 pedig azt is szerettem, teljesen leszoktam már a nyomkorászásról
Swype a neve itt az S2-n. Hogy hol lehet beállítani azt nem tudom, majd kipróbálom a tabon. -
death.man
csendes tag
Nálam a dec. 21én mgejelnt Rom nagyon stabil.Eddig hiba nélkül fut :-)Remélem így is marad.
más:
http://www.youtube.com/watch?v=kA5Horw_SOE
0:55nél lévő billentyűzethasználalot próbálta már valaki?
Én feltettem a swiftkey flow-t,de a hagyományos nyomogatós billentyűzet van .Ezt az opciót hogyan kell beállítani?
Köszi
-
b.daniel
senior tag
Vondroid 4.1 alatt nektek nm felejti el néha a beállításokat? Mármint nekem pl, SwiftKey most az alapértelmezett billentyűzet, de a következő bekapcsoláskor, vagy ha annál még nem, de az utáninál, visszaáll a gyárira, és nem is hagyja átállítani. Kipipálom, ott is marad a pipa, de vagy még se jelenik majd az alapértelmezett választásnál a SwiftKey, vagy ha megjelenik, akkor kivalaszttani nem engedi, mert mindig visszaugrik a gyárira. Vki nem tud erre vmi megoldást?
Ezt eljátsza más beállításoknál is. Alvó mód változtatásnál, stb. Másnak is van ilyen? -
Tobika1
senior tag
Nektek is szar az új youtube kliens? Folyton megáll hd videóknál.... visszaraktam a 3.5.5 öst, azzal sem jó.
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok.
Nektek nem szokott olyan csinálni a tablet főzött romok alatt (finles 1.8,vondroid 4.1), hogy ha hosszabb ideig van alvó módban, akkor mikor felkel, akkor nem érzékel semmit az erintésekbol. Illetve a bevitelt sem hagyja atallitani a vondroidos. Vagy ha végre sikerül is, akkor ujrainditas után megint a gyári bill lesz, és megint nehezen lehet átaállitani. Ezek a hibák nekem a gyári alatt nem voltak. Vki másnak is produkál ilyeneket a tab? És esetleg van rá valami megoldás?.
Előre is köszi.Üdv,
Dani -
Tobika1
senior tag
Újabb ROM: [link]
-
ung.mario
tag
Go Launchert használok. Telefonon és tabon is. Persze a tabra valót. Meg vagyok vele elégedve.
-
:AMF:
senior tag
-
death.man
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=kA5Horw_SOE
0:55nél lévő billentyűzethasználalot próbálta már valaki?
Én feltettem a swiftkey flow-t,de a hagyományos nyomogatós billentyűzet van .Ezt az opciót hogyan kell beállítani?
-
Nipponka
tag
Idetévedt 1008B tulajdonosok figyelmébe.
-
Szeszes
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja raktam a tabba egy 8 gigás samsung sd kártyát de nem tapasztalok dobálást, pedig a gyári ICS van rajta.
Ennyire szerencsés lennék, vagy vannak mások is. -
Gemil
tag
válasz
XDModesty
üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig a finless 1.8 romot(4.1) érdemes feltenni , ebben már javítható a sípolás. Nem rég fel lett téve javítva. Találtak elvileg megoldást az sd dobálásra is, de még nem lett konfirmálva, hogy működik-e... Van még a vondroid rom ami 4.1, amit én amiatt vetek el, mert a srácnak aki fejleszti még sd kártyája sincs ennél fogva ő nem is foglalkozik az sd dobálással... Illetve nincs rajta talk, meg még ki tudja milyen hibák vannak.
Én gyárit, telefonon launcher ex-ettől, erre még csak azért nem tettem fel mert teljesen meg vagyok elégedve vele. Amúgy az apex launcher-t ajánlják nagyon.
-
death.man
csendes tag
válasz
XDModesty
üzenetére
Szerintem az új rom sokkal jobb mint az előző.
Igaz új vagyok itt ,max 2 hetet használtam a régit(4.0.4)
De érezhetően jobban megy a tab.Közvélemény kutatást is tartanék:
Ki milyen launchert használ?
(ha valaki tudja hogyan lehet fájlokról parancsikont használni akkor jelezze.Privátban is jöhet)
-
XDModesty
aktív tag
Olvasgatom a fórumot, de túl rég voltam aktív, hogy most tudjam mi a helyzet. Láttam van új rom, valaki be tudna avatni? 4.1es? És a szokásos hibákkal mi a helyzet?
-
bakszazsolt
csendes tag
Sziasztok
Nektek nincs gond a töltő csatlakozóval? Én most vettem de ha mozgatom nem tölt, mindig igazgatni kell!
Hogyan lehet gariztatni? a 3 nap már lejárt... -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
először is boldog karácsony tmindenkinek
Másodszor: tnp este feltettem a 4 gigàs vondroidos 4.1-t a tabletra, és az lenne a kérdésem, hogy gyári romon mennyi nand flash memót látott a tab? mert nekem most csak 4 giga beépitett van,annak annyinak is kell lenni azt tudom, de azon kivul kb 7giga nandot lát csak :/ és ez sztem csak 11 giga ,nyilván kell a rendszernek is valamennyi,de ennyi ?:/am a rom teljesen stabil,gördülékeny ,wifi jele is erősebb,talán az akksi is jobban birja, de ez nem biztos még

üdv,
Dani -
törölt tag
válasz
death.man
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a módszer attól is függ, hogy milyen launchert (ablakkezelőt) használsz. Mappát is lehet kirakni. Ha abba rakod a példaként említett pdf -et, akkor két kattal eléred. Nem tudom, a gyári launcher mit enged, de custom launcherek több beállítási lehetőséget adnak. Pl. egyedi ikont is rendelhetsz a mappához.
-
death.man
csendes tag
Nagyon láma kérdés de hogyan lehet parancsikont csinálni az Android rendszerben?(fájlokról és mappákról is)
(4.1) -
Tobika1
senior tag
Ez az új vondroidos rom nagyon jó! Nagyon gördülékeny és készenlétben alig merül! Állítólag az oroszok már az sd dobálást is megoldották, a végére még lesz egy jó tabunk
.Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!

-
padi68
senior tag
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Nipponka
tag
Továbbra sem sikerült dűlőre jutnom. Probáltam felrakni a hivatalos 1008B_SW_H12, ami állítólag gyrilag root-olt. Bemásoltam a root-ba és az SD kártyára is.
Olyan, amiket írtok,hogy minek kellene történnie, véletlenül sem jönnek elő a gépen.
VOLUME- és BEKAPCSRA : (SD kártyával és anélkül is)
Pirossal kiírja:
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 secondsNincs előtte semmilyen logo se Android, se My Audio.
Ha benyomom a gombot, ahogy írja, akkor csak ezúttal sárgával irja ki, hogy Recovery Confirmed, majd megint pirossal: Boot into system recovery, majd megjelenik egy sargás zold óriási android, a hasában egy kék pálcikákból álló gyémát.
Ezután, Myaudio Logo, ICS barna fehér töltő logo, majd kiírja: Android is upgrading, Optimizing application x of 63.
Ezután megint feláll az a rendszer, ami előtte volt.
Nem lesz rootolva a tablet, csak az eredeti cucc állt vissza. Ua. mintha a reset gombot nyomtam volna be.
Nem létezik, hogy nem lehet SD kártyáról betölteni egy kiválasztható upgrade-et vagy ROM-ot.
Lehet hogy rossz billentyűzet kombinációt használok??? De ezt mondja mindenki, arról nem is beszélve, hogy már minden más variációt is kipróbáltam.
Valakinek van még valami ötlete?
-
Hobbbyt
őstag
Alapvetően ez a Topik a Series10 1016DCC-nek lett nyitva. Sajnos mikor a topik nevezve lett, senki se gondolta, hogy ennyi 10-es szériába tartozó tab lesz

A 1016DCC-ben eléggé jártasak vagyunk, a többiben kevésbé.. azt egy kicsit nektek kell felfedezni, mert itt a többségnek 1016-osa van, (vagy volt
)Nálunk x64 alatt trükközni kellett, mert csak 32 bites driver van hozzá. Ilyen félig kikapcsolt, félig bekapcsolt sötétkijelzős állapotba kellett hozni a tabot miközben az USB-re van dugva. Úgy szó nélkül felismerte, és lehetett rá erőltetetten drivert társítani. Utána szépen működött...
-
death.man
csendes tag
http://vondroid.com/threads/firmware-cfw-vondroid-n101-v4-1.4054/
MD5:
2GB: d7bf491db6b146d312b3f86eef288096
4GB: 03ddfc8ec7b2b9ef0522ee4f178bc694E kettő közt mi a különbség?
-
b.daniel
senior tag
4.1es Vondroid romot használok meg tudnák osztani a tapasztalatokat?
Főleg a készenléti merülés, sd dobálás, wifi jel érdekelne
előre is köszönöm
Üdv,
Dani -
Nipponka
tag
Google FTW. Igaz csak azt találtam meg, hogy RK29-es kell, de továbbra is Error Code 10-as van a cuccok mellett.
-
Nipponka
tag
Kisebb fejlemény. Ha a VOLUME - nyomvatartásával dugom be az USB kábelt, akkor próbál telepíteni 2db Bleutooth Device-ot, de drivert persze nem talál hozzá.
Amikor kiválasztom a leírásnak megfelelően a RockUSB drivert, akkor viszont, 8-10db RK modelból akar választani, aminél fogalmam sincs melyik kell.
Próbáltam mindet, de csak Could not connect device (error code 10) hibauzenet marad mindegyiknél.
-
Nipponka
tag
Sajnos nem megy ezzel sem. Tegnapi napom ráment, de semmi.
A következőkbe futottam bele (Win7 x64 alatt):
- USB debug módban Android Phone-nak (Android ADB Interface) ismeri fel, látszólag jó driverekkel, ennek ellenére ha RKBatchTool-t akarok hasznalni nem találja semmilyen formában. Próbáltam a mellékelt driverre cserélni, de nem engendi, atz mondja nem kompatibilis amit akarok hasznalni. (az x64-est próbálom feltenni)
- USB adat átvitel módban (MTP ) Portable Device (MID) -nak látja a rendszer. Tökéletesen látja a Windows Explorer a gépet és az SD kártyát is.RKBatchTool továbbra sem látja és a driver update sem megy fel itt sem.
- VOLUME- és BEKAPCSRA csak kiirja: (SD kártyával és anélkül is)
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 seconds.Ha pedig hosszan benyomom a bekapcsot ennek megfelelőel, nem ad be újabb menut, hanem önmagáról frissíti a cuccot egy full eredeti allapotra visszamenve, tekintet nélkül arra, hogy mi van az SD kártyán.
Ha nem nyomom be csak simán elindul a tablet.
Próbáltam masik gomb kombinációkat is, semmi.
Próbáltam ezeket is:
"USB hibakeresési modba PC-re dugni, majd a letöltött "Cube Root for ICS 4.0.3" progiban elindítani a "root.bat" fájlt elindítani, tablet magátol ujraindul és kész" De írásvédelmi hibát ír ki mindíg, tehát egyszerűen nem tudja az adott cuccokat felrakni a gépre.
Valamint :
Ez http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ugyan lefutott, de nem lett semmi eredménye.
Valakinek valami ötlet?
1008B tablet 4.0.3. ICS-el (1.5.0, 20121031.040426), Kernel 3.0.8
-
death.man
csendes tag
Hogy vagytok az új rom tesztelésével?
Tapasztalatokat ,véleményeket várok:-) :-)Mindenkinek friss romoktól bőséges supportot azaz kellemes,boldog ünnepeket kívánok:-) :-)
-
Gemil
tag
Valaki próbálta már ezt a megoldást a kártyadobálós problémára?
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Vki meg tudná nézni hogy az új vondroidos 4.1-l kompatibilis - e a tabunkkal a Wild Blood gameloft játék
megköszönném 
Üdv
Dani -
Nipponka
tag
Sziasztok!
MyAudio 1008B-hez tud valaki működő root-olási módszert? (ICS 4.0.3) Már mindenhol kerestem, de egy módszer sem működött.
-
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
csak a finless-t használtam huzamosabb ideig, a többit csak kipróbáltam. nekem egyikkel sem voltak akadások, szóval ilyesmiről nem tudok beszámolni. ja de, a frissítés után ez lassabban indult el első alkalommal.

a vondroid-on nem írják, hogy optimalizálást végeztek volna a rendszerben, így szerintem nem várhatsz csodát ettől a rom-tól sem.egy bajom van csak ezzel a verzióval, eltűnt a beállítások közül a screenshot biszbasz ikonja és nem tudom kirakni a tálcára (vagy minek hívják azt a 3 gombot bal oldalt alul).
szerk: és végre eltűnt a rusnya robot!

szerk2: mikor tapasztaltál akadást? az egész alatt, vagy csak bizonyos programoknál? -
Tobika1
senior tag
Fent van az új rom! Valaki próbálta már?
-
senior tag
válasz
death.man
üzenetére
Az N101 I-es verzióhoz készült firmware-ek használhatóak a 1016-hoz.
Az általad linkelthez még nem lehet hozzáférni, csak a vondroidos tesztereknek. ("You do not have permission to view this page or perform this action."). Elvileg ma jelenik meg és onnantól szabad a pálya.A Vondroid-féle rom-ok eddig mindig 1 db img fájlból álltak, így igen, lehetett frissíteni a "gyári" programmal (RKBatch Tool 1.5).
-
death.man
csendes tag
N101 firm az jó a 1016hoz?
http://vondroid.com/threads/firmware-cfw-vondroid-n101-v4-1.4054/Elvileg akkor ezt lehet a gyári progival update-elni?
Köszi a választ -
-
Moralespg
tag
Nem tudom nektek hogy sikerült de nekem nem ismeri fel a pc a hangerő le gombra a tabletet, és igy nem tudom telepíteni a rock chip drivert.:-(
-
-
Delerium
senior tag
Hello.
Lehet bennem van a hiba és nem látom a fától az erdőt, de wifi beállításoknál hol találom azt, hogy készenlétben is csatlakozva maradjon a hálózathoz? S10 1008B. -
death.man
csendes tag
Ha valakinek van tapasztalata új rommal,
Akkor szóljon:-) :-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Horgász topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Swype a neve itt az S2-n. Hogy hol lehet beállítani azt nem tudom, majd kipróbálom a tabon.

)