Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
Még az sd-t is dobálja. Igazán jó ez a hivatalos...

-
XDModesty
aktív tag
Visszaraktam a hivatalos JB bétát, baszod ez még a sípolós verzsön.

-
t-bali3
senior tag
A 816QC-ről vagy a 916QR-ről van bárkinek tapasztalata?
Mennyire lehet rizikós megvenni egy ilyen teljesen új szériát? -
IppY
tag
Sziasztok!
A 1016DCC-t továbbra is meritek ajánlani? Ha megveszem még mindig Android 4.0.4 van rajta? Mire lehet frissíteni az androidot gyárilag? Azzal is megbízható?
Bocs a sok kérdésért, apósnak lesz és Ausztriába fogja használni, igyexem biztosra menni. Köszi!
-
zseko
veterán
Egy olyan dolog jutott eszembe, hogy aksit honnan lehet hozzá szerezni vajon?
-
XDModesty
aktív tag
Valaki be tudná linkelni a legfrissebb myaudios romot? A héten bemegyek hozzájuk érdeklődni...
-
Typeter
csendes tag
Azt hiszem ide elmegyek a jövő héten és megérdeklődöm, mikor lesz frissített rom

A MYAUDIO facebook oldalán (http://www.facebook.com/pages/MYAUDIO/130464160312653):
Eljött a nagy nap! Holnap április 6.-án megnyitjuk a MyAudio bemutatótermét Budapesten a Király utca 43-45. szám alatt. Nálunk minden termékünket egy helyen megtalálsz, kipróbálhatod, tesztelheted tabletjeinket, lejátszóinkat és okostelefonjainkat. Szakképzett eladóink állnak rendelkezésetekre, válaszolnak kérdéseitekre. Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel, újdonságainkkal és hihetetlen akciókkal!
A MyAudio csapat -
Tobika1
senior tag
válasz
csababarca
üzenetére
-
Tobika1
senior tag
Jó ez a 4.3as rom, sokkal jobb a wifi, gyorsabb, pontosabb az érintés stb stb, eddig tetszik. Viszont ez egy régebbi android verzióra épül 4.1.1 ezért pl nincs benne multiuser.
-
törölt tag
Sajnos mégse tökéletes.Nekem nem megy rajta se a play se a viber.
-
:AMF:
senior tag
nálam rendben van, 4 gb is oké (rkbatch ->restore). a korábbi verzióknál tapasztal apróbb hibák közül eggyel sem találkoztam, nálam stabilabbnak tűnik. a kamera app jópofa, egyszerű és panorámaképet is készít. (van olyan elvetemült, aki ezzel fotózik?
) -
ung.mario
tag
válasz
csababarca
üzenetére
Igen, de csak 4GB-os változat van.
Vondroid 4.3 4GB -
Tobika1
senior tag
Az új 4.3-as romot próbálta már valaki?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
ung.mario
üzenetére
2db 1016DCC-om volt, az elsők között voltam aki megpróbálta a dolgot, és a vondroidot is én fedeztem fel

Az első tabom, kb 1-2 hét után mondta be az unalmast, a második (3 hét gari kihagyás után) 3-4 hét használat és eladás után a vevőnél kb. 3 hét után.. azóta nem tudom mi a számla sorsa, mennyi készülék lett cserélve rajta stb. De.. durva ,hogy azóta se sikerült a kínaiaknak ezt a problémát megoldani. Szerintem 10 ből 1 tab nem produkálja ezt a hibát.. :/Holnap hozza a futár a Nexus 10-em. Végre beteljesült a vágyam..

-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nah, hogy alakult a MyAudio sorsa amióta emigráltam a táborotokból?

-
XDModesty
aktív tag
Vett már valaki fóliát a tabhoz ami pont jó volt rá? Plz, én nem találok rendeset, segítsetek.

Vettem billentyűzetes tokot, sztem nagyon fasza, ha működne rendesen a torrent akkor laptopra alig lenne szükségem.
-
Tobika1
senior tag
Az új wayteq tabi mire emlékeztet titeket?
. [link] -
erikö3
tag
válasz
csababarca
üzenetére
reboot system now
-
csababarca
őstag
Amikor rom csere után újraindul a tablet, bejön egy ilyen:
CWM for Finless ROMs v5.8.3.4.
-reboot system now
-install zip from sd card
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-backup and restore
-mounts and storage
-advencedMi a teendő?
-
-
doczyus
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom amennyire csak lehet papírmentessé tenni a munkámat.
Szeretném kérdezni, hogy ismertek-e olyan alkalmazást, ami leginkább hasonlít egy klasszikus határidő naplóhoz?
Nem kifejezetten megbeszélések, találkozók vagy egyéb események figyelmeztetésére gondolok, azt teljesen jól lekezelem az exchange fiókommal, hanem inkább a napi munka során a kisebb feljegyzések, pár szavas infók rögzítésére gondolok, amit általában csak a lap szélére biggyeszt oda az ember.
Jó lenne, ha billentyűzettel, ÉS kézírással is lehetne ilyen kisebb megjegyzéseket bevinni.
Megjelenését tekintve pedig azért lenne jó a határidőnaplós nézet, mivel ha dátumhoz van kötve a feljegyzés, akkor talán könnyebb visszakeresni a későbbiekben. -
doczyus
csendes tag
A programok beállításait nem menti,csak magát az alkalmazást archiválja, így ha uninstallálod az alkalmazást vagy rom csere után nem kell a Play-ről újra letöltened, hanem vissza tudod telepíteni sd-ről.
Ennek a programnak is van fizetős, pro változata, az lehet, hogy rootolt kütyün a beállításokat is lementi. Ezt még nem próbáltam.
-
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca
üzenetére
Ezek a programok úgy működnek, hogy a korábban a kütyüre feltelepített alkalmazásokat mentik el pontosan azért, hogy pl rom frissítés után ne kelljen mindent újra a Play-ből letöltögetni, hanem elegendő csak ugyanazt az egy progit leszedni, amivel archiváltál, és azon keresztül a mentésből is fel tudod a programokat telepíteni.
Leírni majdnem bonyolultabb :-)
1. adott a kütyüd, amire korábban már telepítgettél különféle alkalmazásokat (játékokat, könyv olvasót, office fájlokat kezelő programot, stb-t.)
2. feltelepíted Appmonster-t, majd elindítod.
3. Beállításoknál beállítod, hogy hová mentse el az alkalmazások másolatait - lehetőleg sd kártyára
4. Backup-ra kattintasz -> lementi az sd-re az összes feltelepített alkalmazásodat.
5. kicseréled a romodat. - ilyenkor ugye minden utólag feltelepített alkalmazásod elveszik, beleértve az összes egyéb beállításaidat (e-mail, facebook, dropbox, viber, skype, és még sorolhatnám...) ha a kütyü belső tárolóján vannak dokumentumaid, képeid, zenéif, filmejid, bármi, az is el fog veszni. Egyedül az nem veszik el, ami az sd kártyádon van.
6. rom csere után elegendő a gmail-es fiókodat beállítani - ez kell a Play használatához - és az Appmonstert újra feltelepíteni.
7. Appmonsterben kiválasztod a View Backups-ot, és megmutatja, hogy milyen alkalmazásaid lettek korábban lementve az sd kártyára, ahonnan azokat vissza is tudod állítani - az alkalmazáson nyomva tartod az ujjad, ilyenkor megjelenik egy kis menü, és abból kiválasztod az "Install from SD" lehetőséget. Első alkalommal kéri, hogy engedélyezd az a Beállítások / Biztonság alatt az ismeretlen források használatát, de ha ilyenkor az OK-ra nyomsz, akkor a program rögtön odavisz ehhez a menüponthoz a beállításokon belül, ezután vissza nyillal vissza is visz az Appmonsterbe.
8. A free verzióban sajnos csak egyesével tudod visszatelepítgetni az alkalmazásokat, de tapasztalatom szerint így csak tényleg azokat rakja vissza az ember, amiket használni is akar, legalábbis nálam előfordul, hogy valamit csak érdekességből felrakok, kipróbálok, nem tetszik, de azért nem törlöm ki. -
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca
üzenetére
Az Appmonsterhez nem kell. Simán engedi menteni sd-re vagy ahová akarod az alkalmazásokat.
-
doczyus
csendes tag
válasz
csababarca
üzenetére
Szia!
Én speciel az Appmonster alkalmazást használom erre a célra. Ingyenes verzióját a Play-ből le tudod tölteni, de sok más ilyesmi alkalmazás is fellelhető.
Ha van külön sd kártyád, akkor a Settings \ Backup folder alatt be tudod állítani, hogy arra mentsen (így nem kell mentés után babrálnod, hogy nehogy elvesszen a mentésed a belső tárolóról, mivel az rom frissítésnél törlődik).
Rom frissítés előtt javaslom a kütyü belső tárolóján lévő cuccokat lementeni pc-re vagy szintén az sd kártyára.
Ha pc-re akarsz menteni, ahhoz usb kábelen kívül nem kell más. Amikor usb kábellel összekötöd a kütyüt a pc-vel, akkor a kütyü rá fog kérdezni, hogy akarod-e hogy a kütyü usb-s meghajtóként működjön. Ha ezt elfogadod, akkor a pc-n külön meghajtóként fogod látni a kütyü belső tárolójának tartalmát. erről ugyanúgy tudsz másolni, törölni, mint a pc winchesteréről vagy pendrive-ról.
Ha sd kártyára akarod az egyéb cuccaidat is menteni, akkor ahhoz kell valamilyen fájlkezelő alkalmazás - ha még nincs ilyened telepítve. (ha nincs, akkor az ingyenes közül akár az ES File Manager, vagy a Total Commander vagy bármi file manager app megteszi)Rom tekintetében bizonytalan vagyok. Nekem Vondroid 4.2.0 van fent 128-as kernellel, és 4GB belső memóriával a programoknak, illetve az emaileknek - céges levelezésem csatolt állományokkal viszonylag sok, így gondoltam 4GB egy darabig megteszi.
Tapasztalataim a rommal:
- ez a rom eleve rootolva van, nem kell külön tökölni vele
- ezzel is gyorsan merül a kütyü,
- utóbbi egy héten kezdett el pattogni alvó módban - ezt mások is írták róla, csak nálam nem jelentkezett korábban. :-(
- stabilan fut, még nem fagyott le
- irodai alkalmazásokra, hébe - hóba filmet nézni teljesen jó
- wifi nem túl hatékony
- kijelző érzékenysége görgetéshez, lapozáshoz jó, tollal jegyzeteléshez viszont nem a legjobb (olyan mintha ritkábban venné a mintát, normál sebességű kézíráskor többször olyan, mint amikor fogy a tinta a golyóstollban ki - ki hagy a vonalból :-)
- usb-s billentyűzettel - AnySoftKeyboarddal, hozzá magyar nyelvi kiegészítéssel megtámogatva - nagyon tuti, a virtuális billentyűzetet egyáltalán nem használom.
- játékokról nem tudok nyilatkozni, alapvetően munkához használomRemélem tudtam segíteni.
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy nagyobb segítséget kérni!
Szóval szükségem van egy leírásra,meg eszközökre, amivel lementhetem a tabletről az alkalmazásokat.
Rootolástól kezdve, az adott program használatáról,stb...
Aztán ha ez meg van szeretnék kérni,egy rom-ot,amivel szerintetek a legjobban fut a dolog, és annak a felrakásáról leírást.Jelenleg egy Visture rom van rajta,de nem a legjobb,sztem(sok alkalmazást a playből nem is enged feltenni...). Szeretném kicserélni, de szükségem van az alkalmazásokra is.
Előre is köszi!
-
senior tag
jó hír annak, akinek valamelyik programja nem fut JB alatt, hogy a vondroid korábbi ICS verziói alá (3.3, 3.2.2.) be lehet pakolni a 135-ös firmwaret.
részletes leírás itt.
én a 3.2.2 alá raktam fel, mert a 3.3-ban rossz a beállítások (settings.apk) verziószáma és rendszeresen dob valami hibaüzenetet. -
death.man
csendes tag
Sziasztok!
Wifi problémával kapcsolatban van e valakinek megoldása?(4.2 vondroid #128)
(általában jelszavazott hálozatokhoz nem tudok belépni annak ellenére hogy jó a jelszó meg minden)Vagy valaki tud valami wifi managre progit?
Köszi előre is
-
Gemil
tag
válasz
Zöld izé...
üzenetére
Nem, az nem egy SD kártya.
-
Zöld izé...
csendes tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne ahhoz aki már szedte szét a ketyerét.

Szóval a belső SD kártya az ténylegesen egy SD kártya a gépben??
Ha igen akkor, kicserélném egy nagyobbra a belsőt.
De amíg nem kapok visszajelzést addig nem akarom feleslegesen szétszedni a kis gépet.
Esetleg nincs valakinek egy jó minőségű fotója a teljes szerkezetről hátlap nélkül ??
A válaszokat előre is köszönöm és elnézést ha iszonyú marhaságot kérdeztem. -
senior tag
a finless 1.8 rom mappájában lévő kernel és bootloader fájlokat cseréltem le a vondroid-on lévő 4.2.0_2GB_kernel128 nevű romból kiszedettre, majd felraktam ugyanúgy, ahogy a finless rom-ot. nekem eddig nincs vele problémám, működik rendesen, 2 gb belső tárhellyel a programoknak.
a kernelt és a bootloadert felraktam ide. -
death.man
csendes tag
a vondroid-os 4.2 #135-ezzel kattingat néha
a vondoid-os 4.2 #128 -néha nem érzékeli a kattintást és a wifi nem egészen jól megy.(sokszor megáll ott hogy kapcsolodás)Valaki tud megoldást hogy mit is csináljak?
Van olyan 4.2 rom amiben van elég hely a progiknak és jól is működik?Köszi
-
senior tag
nem kellett szervizbe vinnem, egy rom csere megoldotta a be(nem)kapcsolás problémáját.

most a finless 1.8 van rajta, 128-as kernellel (bootloader 1.20).
-
death.man
csendes tag
Feltettem a 135 kernelest de néha elment a kép olyan mintha bekapcsolna a bill-zár
Közben meg semmit nem tudok telpíteni mert azt írja hogy nincs szabad terület a belső részen(8MB van).Hogyan lehet ezt orvosolni(azóta már cseréltem a 128 kernelre de nincs hely továbbra sem) ?
Köszi
-
b.daniel
senior tag
CM10-t próbálta már valaki?
-
ung.mario
tag
válasz
Tobika1
üzenetére
Kösz, akkor ezzel fogom magam meglepni. Aki vállalkozó kedvű, és ért egy kicsit az elektronikához (és persze nics garanciája vagy már nem is foglalkozik vele) annak találtam egy kis buherálni valót. A töltő csatlakozó a végtelenségig gagyi végül is egy U-alakú foglalat amibe úgy kóvályog a töltő ahogy éppen jól esik neki. Találtam egy hasonlót méretre ugyanez, de szét kell szednem, hogy megbizonyosodjak róla. ASUS eeepc töltő csati. Reményeim szerint komolyabb anyag, és az elején van egy karika megerősítésnek. Remélhetőleg nem olyan gagyi anyag, ami 2 hónap alatt elfárad.
Tudom garancia, meg idegesítő, hogy használhatatlan, de én lusta vagyok gariztatni. Esetemben 3 havonta lenne esedékes a töltő miatt.
Egyébkén kapható a csati Magyarországon is
Itthon egyanez929 postával vagy 7112+posta

-
kisgabi75
csendes tag
Kedves Mindenki!
Nem szoktam fórumokba írogatni, de most klaviatúrát kell, hogy ragadjak, mert ami velem történik, az nem 21.századba illő történet.
Dec.-ben vettem a lányaimnak 2 MyAudio 1016DCC tabot, 70e/db!. Nagyon sokat olvasgattam (kb.2 hónapon keresztül), mire elhatározásra jutottam, ő/ők kell/kellenek nekem. Karácsonykor hatalmas boldogság volt, a csajok nagyon örültek, és én is, hogy ők örülnek. A boldogság nem tartott sokáig, január második hetében az egyik tab nem akart tölteni. Felhívtam a MyAudio-t, mondták, hogy vigyem le Miskolcra, megjavítják. BP-en lakom, kerestem szervízpontot, találtam is (PCÉden), hurrá, elvittem, boldogságnak vége, mert közölték, hogy ők nem javítják, viszik Miskolcra. OK, vigyék. 2 hétig nuku tab, lányok a maradékon megosztoztak. Tab elkészült, PCÉden felhívott, mentem a tab-ért, de már vittem is a másikat, mert ua. volt a probléma azzal is. Tabot vittük, másikat hoztuk, lányok osztoztak, 2 hét eltelt, PCÉden hívott, tab-ért mentünk, hurrá, működik. Lányoknak parancsba adva, hogy csak asztalon tölthetik. Fagyás folyamatosan volt, a kezdetektől, meg ukk-mukk-fukk kikapcsolás is, meg nem bekapcsolás is. Eltelt 1 hónap, az elsőként szervízben járt tab megint szenyázik, néha nem tölt, sűrűn kikapcsol, stb. Észreveszem, hogy a menű visszalépés gomb be van esve. PCÉden-be be, tab lead, fejem vörösödik az idegtől. Ma 16 napja, hogy leadtam, de nincs róla hír. Azaz hogy van. PCÉdent felhívom, tab még sehol, miskolcon van, nincs kész. Fejem totál vörös az idegtől. Felhívom a MyAudio-t, "kedves" "szolgálatkész" "ügyfélszolgálatos" kb. 10 perc zenebona után felveszi, mondom mi a gond, nézi a "rendszert", tabomnak nincs nyoma. Hoppá. Mondom, MIIIII???? 2 hete ott van. Mondja az ember: "nem látom a a rendszerben". Mondom az hogy lehet? Aszongya, "biztos még úton van Miskolcra a tab"
. Mondom, jóember, nézze már meg, nem hiszem hogy PCÉdenék gyalog vitték volna... Aszongya, majd hívjam a jövő héten, akkor majd már fogja látni a rendszerben. Mondom neki, nem is biztos, hogy én ezt így annyira akarnám már, hogy megcsinálják, meg minden, elvégre a 3,5 hónapból lassan 5 hetet náluk töltött az egyik tab, a amásik "csak" mondjuk 2 hetet. Nem kell nekem már ez a szar, hogyan tudom viszakapni a pénzemet, vagy érvényesíteni a vásárlói jogaimat? Asszongya, majd ha nem tudják megcsinálni, adnak egy újat, de majd hívjam jövő héten. OK. Felhívom a WestEnd MediMarkt-ot (ott vettem), elpanaszolom, hogy mi van, és hogy a MyAudiórol lepattanok, és panasszal szeretnék élni, és amennyiben nem kapok megfelelő választ, megyek a fogyasztóvédelemhez (nem a MediaMarkt-ot, hanem a MyAudio-t feljelenteni). Hölgyike tündér aranyos volt, mondta, vigyem be a tab-okatt, levásárolhatom az árát. Mondom nekem nehogy ilyen szart adjanak, mert fölhöz vágom. De ugye az egyik tab Miskolcon... Felhívom MyAudio-ékat, mondom, hogy kb. 2 órája beszéltünk, asszongya a fickó: "valami rémlik". Fejem totál vörös. Mondom, mi a gond, tabot lehet futárral címemre küldeni msot, holnapra itt legyen, nem kérem a javítást. Erre jön a válasz, pllanat, utánanézek, mi a helyzet. Ember mondja nekem:"jaaa, most csinálják éppen a cuccot". Mondom, jéééé, az előbb még nem volt a rendszerben..... Mondom, okés, csinálják meg, küldjék vissza PCÉdenbe, elmegyek, azt jól visszaadom a MediaMarktnak, aztán veszek valami normális Tabletet.
Összefoglalva: Lehet, hogy kifog az ember egy rossz szériát, hiszen előfordul. De hogy kettőből kettő szar, az már ciki, az meg pláne, hogy az ügyfélközpontúságot ezek a parasztok (MyAudio), még hírből sem ismerik. (tudom, mi az, hiszen ha nem is ugyanezt, de hasonló munkát végzek a reptéren, üzemeltetek...) Kritikán aluli, ahogy a szervízelés folyik, az meg még inkább, hogy a kihelyezett szervízpontoknak nem adnak lehetőséget a javításra. PCÉdenben szerintem 1 óra alatt megoldották volna a gondomat, ha a MyAudio adna jogosultságot a javításra. Úgyhogy PCÉden-nek minden elismeréem, ezekhez a MyAudiósokhoz türelem kell. De nem adok 1 évet, és ha nem változtat a MyAudio a hozzáálláson, rájuk fog rohadni az öszes termékük. Bocs, ha kicsit indulatos voltam, de ezz vicc!!!!! -
ung.mario
tag
Sziasztok! Szemezekk ezzel a rommal: CFW VonDroid N101 v4.2.0 De nem tudom, hogy melyik kernellel a legjobb. 118-120-128-ok vannak. Van amelyiknél nincs össze vissza kattintgatás? Ki melyiket használja?
-
death.man
csendes tag
Feltettem a vondroid 4.2 BL120+CWM verziót.
Van az panel, amin lehet vezérelni a wifit meg a fényerőt stb...
Arra hogyan lehet "rávarázsolni" a bluetooth-t is?
(a régebbi Romon volt és hiányzik most :-))Köszi
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi