Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent82
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem nem MyAudio a tabletem, hanem a vele elvileg egyenértékű YuanDao N101, gyári kínai 4.0.3-mas androiddal. Nekem van a menüjében LAN beállítás, ezért is kezdtem el kutakodni, hogy mégis hogy lehet abba drótos netet bedugni.
Legtöbbször kínai és hongkongi négy csillagos szállodákban fordulok meg, utóbbival nem is szokott gond lenni, a China mainland-ben, főleg délen azért előfordulnak olyan helyek, ahol másfél-két csillagot szerintem önhatalmúlag ragasztottak fel maguknak.
Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.
A lassú az mit jelent a Concorde-os esetében mit jelent a marha lassú? Leginkább emailezni kellene, pár fotót küldözgetni, meg RDP klienssel bejelentkezni a céges terminál szerverre. Youtube videókat meg hasonlót nézni nem akarok vele, főleg mert Kínában az nem is elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.