Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
HELP!
Vidéki lévén életmentő lehet a segítség, mert akkor holnap kicserélem...
Tehát két bd rip lett telepítve a myaudio 1008-ra...de mindkettő pár másodpercenként iszonyúan zúg (fülhallgatón is) ...ez orvosolható firm frissítéssel, vmilyen alkalmazás letöltéssel, vagy csere?
Nagyon köszönöm a választ!!!!
-
Hobbbyt
őstag
Skacok!
A készenléti SD dobálás nálam megszűnt mióta a wifit úgy állítottam be, hogy készenlétben se lépjen le róla.
Próbáljátok ki, lehet nálatok is hatásos lesz..
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
leone510es2
üzenetére
megérkezett a géped?
-
-
Hanks77
csendes tag
Van új firmware a Myaudio honlapján a supportban! 1016dcc és 916dcc is! Tegnapi kiadású a firm. Hamarosan próbálom...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
Valahol olvastam már, hogy valami új szabványt hoztak létre amiben 5000mA/h-ben maximalizálták, de hogy a mostani dolgok még csak maximum ennyit tud (1,5aA/h) mitudom én.. ez csak egy kósza emlék. Mindenesetre az biztos, hogy ekkora eszközöket a jelenlegi gépek nem tudnak értelmes idő alatt feltölteni.
Igen, a PH-n is hibásan írják.. és az aki csinálta az első oldalt, az is hibásan tudta, sőt akinek volt.. az se nézte meg a dobozát, amire már helyesen van írva. De a fórumban keress rá a nevemre, vagy a 48-as számra. És olvasd el ,hogy mi tartozik hozzá

A MyAudionál is szar az adat. Nem is hiszek nekik semmiben..
-
tomi5244
őstag
A 0%-os THM-es hitelekkel vigyázni kell!!
Mert lehet, hogy tényleg "ingyen hitellel" meg tudod venni de sok esetben ezt megspékelik 20 akár 30 ezres kezelési költséggel. Hallottam már, olyanról is, hogy hitelkártyát is adnak aminek megint csak lehetnek vonzatai!!
-
leone510es2
csendes tag
Most már jó lenne tisztázni ezt a képarány meg felbontás dolgot. Valahol úgy írják a tablet felbontását (nem tudom miért, csak jól összezavarja az embert), hogy levonják belőle az alsó fekete sáv (itt vannak azt OS-t kezelő gombok, idő, stb...) magasságát. Az arány pedig egyszerű, csak el kell osztani a felbontást egymással, mármint így: 1280x800 esetében 1280/800 = 1,6
Vagyis az arány 16:10 (mert ugye 16/10 az is 1,6)A laptopom felbontása 1600x900, vagyis ez már 16:9 arányú. Vannak ugye az iPad-ek, azoknak mind 4:3 az aránya.
1024x768 (1024/768 = 1,33333)
4/3 = 1,3333 -
Hobbbyt
őstag
Csak a JB alatt sípol. ICS alatt nem.
Én lassan 1 hónapja használom ICS-vel, semmi hátrányom nincs még belőle..
Ha jól tudom, az USB max 1000-1500mA/h sebességgel tud tölteni.. ami egy akkora aksi esetében 7,2 - 4,8 óra lenne.. Szóval nem, nem tölt USB-ről. A gyári töltőjének is 3,5-4 óra kell.
-
leone510es2
csendes tag
Az Overmaxnak nyitottam új topicot, oda fogom irkálni a tapasztalatokat, ugyanis ma hozza nekem a futár este 6 körül. Csinálok videót is róla, hogy látványosabb legyen

Remélem annak nem lesznek komoly hibái, ha mégis, akkor kiderítem
Ja és a "hülye azért nem vagyok" áruházban most van 0 %-os THM-el elég sok minden, köztük tablet is. (ma jött a reklámújság)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
Nem értitek, hogy mit akarok ezzel mondani.
Ezzel a tévedéssel, a többi adat hitelességét rombolják porig. (ha ebben az egyszerű dologban tévedtek, akkor miben tévedhetnek még?) Természetesen engem se riasztana vissza, hogy nem 16:9 hanem 16:10 (a 4:3 már igen)Az tényleg nagy pofára esés lenne ha használat, letöltés közben egyszer csak ledobná az sd kártyát. Szerencsére én még nem találkoztam olyan cuccal.. de ha találkoznék se lenne hosszú életű nálam.
-
Gemil
tag
Sziasztok!
1300 hozzászólásig jutottam ezen a fórumon, de mivel látom, hogy még most is ugyanazok a problémák vannak, ezért nem látom értelmét végigolvasni. Most tervezek venni karira egy tabletet, a legvalószínűbb, hogy ezt. Annyi kérdésem van csak, hogy ez a sípolás ez mennyire hangos? Fejleszti még valaki ezt a szoftvert?Nézegettem ezt az Overmaxos tabit is, nem értem igazából, hogy min megy a vita. Azt sem tudjuk még annak milyen hibái vannak. Még nincs senkinek ha jól vettem ki... Egyáltalán nem biztos, hogy annak nincsenek nagyobb hibái, mint ennek.
Nem tudjátok van-e MM-ben 0% THM-es hitel?
-
leone510es2
csendes tag
válasz
üzenetére
Hmmm......hát igen, ez szerintem is így van. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kinéz egy tabletet és azt találja róla a neten, hogy 16:9, majd elmegy csórikám egy üzletbe, ahol meg is tudja nézni élőben és ott már látszik hogy ez bizony 16:10 és erre felkiált, hogy "óóóó b*meg ez így már nem is kell!!'....
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Igazad van, a konkrét számok, valóban így néznének ki. De sztem örülnénk, ha minden Tab specifikációjában csak ennyi "tévedés" lenne. Engem pl. egyáltalán nem riasztana el a vásárlástól, hogy 16:10, vagy 16:9. Ennek a "csalásnak" milyen negatív hatásai vannak a használat során? Olyanok sokkal jobban tudnának zavarni, ha pl. a reális akkuidő eccer csak valamiért a töredékére csökkenne, vagy ha egy háttérben zajló letöltés közben a specifikációban írt sd -támogatás hirtelen megszűnne.
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Ez nem feltétlenül a rossz számolás eredménye. Lehet, hogy a panel tud ennyit, de nincs kihasználva. Az sem egyértelmű, hogyan van számolva a dockbar és a notibar. Android tabon ezek szinte mindíg látszanak. Külső eltüntető apphoz is root kell. Ha ezeket leszámítjuk, akkor a hasznos képre kb. ki is jön a 720. Vagyis a 16:9 -es videó esetében a két bar -t beleszámolva lenne torzulásmentes a kép.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
Ez egy jó kérdés..
Mivel egyik oldal se tévedhetetlen..De egy olyan "gyártó" ami a 1280x800-as felbontást 16:9-nek jelöli, már alapból elásta magát nálam.
Ez egy egyszerű arányszámítás, de ha még arra sem képesek, hogy ezt a hibát felismerjék, akkor a többi komolyabb, nehezebben le ellenőrizhető adatnak a hitelessége kb. olyan mint 25 éves tényleg szűz lányt találni az 5-ös főút Budapestről kivezető szakaszán.. (remélem érted..
)De ésszel gondolkodva, a Bluetooth nélkül kiadni egy tabot, az túl nagy hülyeség lenne.. szóval szerintem van benne.
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Más témában ugyan, de annyit hozzá tudok fűzni, hogy anno a videómagnóm gyártói oldalán tagadták annak a funkciónak a létét amit pedig használtam is benne. Pedig a 140e-es Panasonic videó nem egy alsó kategória volt 10 éve. Vagy ha megnézed, némely telefonnál is összevissza hülyeségeket írnak specifikációra, még megjelenés után is.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
nyúlkoma
üzenetére
De az nem a neve!
Te hol élsz?
Neked sem az a neved, Hogy "nyúlkoma exlolituma troll szerencsétlen félnótás"
Nem hallottál még arról a marketing szokásról, hogy a címsorba, fejlécbe minden fontosabbnak vélt infót beleraknak azért, hogy aki csak azt olvassa el, némi képet kapjon a hirdetett termékről és felkeltsék a figyelmét?ICOO iCou10 az eredeti neve.
De ti is csak Overmax SteelCore 10-et vettetek..Nem tudom.. Te tényleg ennyire lassú vagy, vagy csak tetteted? Mert ha igen akkor nagyon vigyázz magadra.. Nem minden csoki ami barna és puha.. Ha szarszaga van akkor meg főleg nem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2
üzenetére
Kicsit még olvasgass a témában.

Az a gép egy és ugyan az. Ugyan az SoC (Amlogic 8726-MX)
Ez a SoC 1512Mhz-ig skálázódik és egy MALI-400MP2 van benne.. Amúgy se nagyon van MP2 nél kissebb kiszerelésben. -
leone510es2
csendes tag
Csináltam is egy új topicot az Overmax SteelCore-nak. Remélem másnak is lesznek tapasztalatai, amiket szívesen megosztanak majd.
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Ez nem tudom elírás-e, de a paraméterei alapján gyengébb is mint az Overmax. Az ICOO iCou10-ben csak Mali-400 van nem pedig Mali-400 MP. A proci is gyengébb, nem sokkal, de gyengébb. De szerintem az lesz a legjobb, ha nyitok egy Overmax topicot és oda irkálom a vele kapcsolatos dolgokat.
-
T-bag
tag
válasz
leone510es2
üzenetére
Remélem elfogulatlanul fogod leírni az általad tapasztaltakat. Egyébként tényleg gyanúsan olcsó hogy IPS legyen.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2
üzenetére
Keressetek rá az igazi gépre.
ICOO iCou10 -nek hívják. És itthon is kapni a 16gigás verzióját 46e FT-ért..

-
nyúlkoma
csendes tag
http://rendszerigeny.hu/ ?p=17734http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=pl&u=http://www.tabletmaniak.pl/68915/overmax-steelcore-specyfikacja/&prev=/search%3Fq%3Dovermax%2Bsteelcore%2BIPS%26hl%3Dhu%26tbo%3Dd%26biw%3D939%26bih%3D579&sa=X&ei=hcO0UNDvK8fStAb_jYCoBQ&ved=0CFgQ7gEwBQ
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
leone510es2
üzenetére
Egy valaki nyekergett a betekintési szöge miatt....nem igaz...jó IPS kijelzője van!
-
nyúlkoma
csendes tag
-
leone510es2
csendes tag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Ez annyira érdekes, mert én sehol sem találok semmilyen utalást ilyesmire. Mindenhol csak annyit írnak, hogy best of the best.....és hasonlók. Nem akarom teleszemetelni a MyAudio-s fórumot, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy konkrétan hol és mit írnak. Én már szerintem az összes létező oldalt megnéztem a tablettal kapcsolatban, mivel én is rendeltem egyet, holnap érkezik.
Ez mit jelent hogy az Overmax "hivatalos" facebook oldala? Mert ott aztán végképp nem találni ilyen infót. Sem magyar, sem lengyel oldalon. Lehet én voltam figyelmetlen.....? -
Hobbbyt
őstag
válasz
leone510es2
üzenetére
Igen, az Overmaxról.
Lengyel fórum, meg a forgalmazó "hivatalos" facebook oldalán.. -
nyúlkoma
csendes tag
válasz
krisztian112
üzenetére
info@multi-plaza.hu
-
nyúlkoma
csendes tag
Akit a 1016 mellett az Overmax SteelCover is érdekel, most kihagyhatatlan áron kapható egy webshopban. 49 ezer szállítással együtt!
-
Guszty81
tag
válasz
pacman789
üzenetére
Én már próbáltam, lehet vele tölteni, viszont mivel a Nokia-s töltő dugója kisebb, így folyamatosan enyhén oldalra kell feszíteni a csatlakozót... ami szerintem hosszú távon nem tesz jót a tab csatalakozójának, meg nincs is kedvem ott állni mellette, és tartani, amíg fel nem tölti teljesen!

Ja, és a Nokia-s töltő csak 800mA-rel tölt (legalábbis az enyém), a gyári viszont 2000-rel, tehát 2.5-szer tovább tart a töltés a Nokia-ssal.
-
pacman789
aktív tag
Valaki töltötte már nokia töltővel? Nem találom a töltőjét, de ahogy néztem ugyan olyan, mint a nokiáké.
Illetve ha nem, akkor csak valaki írja meg, hogy hány ma.s illetve hány voltos a töltője, mert ha a nokiáé kisebb akkor baj nem lesz belőle. -
zseko
veterán
-
Hobbbyt
őstag
Pedig nincs oda ragaszva..

A hoszabbik oldalon szépen alá tudsz nyulni egy műanyag késsel vagy hasonlóval.. Kb. (2+4)x2 kis pöcök van ami be van akadva, ezek vagy le törnek, vagy nem.. Nekem 1-2 letört, de én vadállat módjára estem neki.. Senki nem mondta, hogy hol kezdjem stb. Szóval már tudom, hogy kéne..

-
zseko
veterán
válasz
nyúlkoma
üzenetére
Legyen igazad
Nézd, azt nem tagadom hogy nem az igazi a rom, ám a tényleges használatot ez sem akadályozza - csak zavarja.- Sípolás megszűnik teljes fényerőnél, de ez este egyrészt zavaró, másrészt jobban merül.
- A készenléti merülés ellen a kikapcsolás ami hatásos. Macerás, de amikor dolgozni megyek és nem vagyok itthon 10-12 órát, akkor végülis milyen valós indok lehet arra hogy készenlétben legyen?
- SD kártya dobálás: használat közben nem teszi, használaton kívül meg -lásd az előzőt- ki lehet kapcsolni így szintén nem játszik. De ez már zavaróbb, ez tény.
- És végül, a wifi. Ez az ami valóban idegesítő. Az S2 is gyengébb a régi telefonomnál, de azt legalább tudom használni az egész házban + egy kevés udvar. A tab gyakorlatilag csak a szobámban használható teljesértékűen, azon kívül macerás a net.Gondolkozom azon, hogy leszedem a hátulját, beviszem munkahelyre és maratok bele egy ablakot a wifi elé, + maratok hozzá műanyagból egy ellendarabot amit beragasztok
Csak eddig még nem tudtam leszedni a hátulját 
(#2228) Tobika1 hát ez szomorú...

-
zseko
veterán
Jeee, úgy néz ki lesz/lehet új romunk!

[link] -
nyúlkoma
csendes tag
válasz
leone510es2
üzenetére
Az Overmax veri a 1016-ot szerintem. Megbízhatóságban, és főleg árban. Szép gyors. Mt2s formátumot hibátlanul viszi. Készenlétben nem merül, sípol, nem dobálja az SD kártyát. A többit privátban küldöm. Nyugodtan vedd meg!
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Meg látjuk, hogy alakulnak a dolgok dec. közepéig, addig mindenképpen várok, az idő nekem dolgozik.
Jó lenne ha szürke importos boltok addigra beszereznének belőle és meg lehetne nyomkodni valahol. Az usb OTG a nexuson ugyan elérhető, de alapból ott sem. Root szükséges hozzá(ugyanúgy min n7-nél), ami persze megoldható majd később de azért idegesítő, hogy alapból nem támogatja.Ami az árat illeti az ipad 4 nél tényleg 150 a kezdő ár. De nekem tökéletesen elég a 3-as modell is, ami lényegesen olcsóbb most - 120 környéke -.
-
Hobbbyt
őstag
Igen, ez tény.. viszont nem akkora a különbség, elvileg.
Pl. feke szintben a PLS jobb mint az iPad (a Transformers Infinity viszont sokkal jobb mindkettőnél)
A versenytársként felhozott iPad-ben sincs sd bővíthetőség, de ha jól tudom még OTG-sem. Szóval sokkal behatároltabb mint a Nexus -
Hobbbyt
őstag
válasz
Hanks77
üzenetére
Hát ez kérlekszépen nagyon jó kérdés.. na de majd ha gépközelbe kerülök, én is megnézem.
A főzött rom felrakásának lépései 100%-ban megegyezik a gyári rom frissítés menetével.
Annak meg van leírása, myaudio-nál valahol.. de a forumban is le lett írva, még régen. Ugyan csak ha gépnél leszek, és nem tabról majd alkotok valamit.. ha addigra más nem teszi meg, vagy nem találod meg. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1
üzenetére
(#2216) tomi5244 Igen, mende-mondák szerint még 2-3 hét mire ide is elér. (karácsonyra dejó lenne.. juhúú) A kinézet az a szíved dolga.. beleszólni nem akarok
De tény, egy élő visit után sok minden változhat.
Én is sokat nyomkodtam iPad-et. Jó jó.. de nekem túl buta. Vagy hogy mondjam.. Nekem az iOS és a 4:3 na meg az, hogy Apple és semmivel nem kompatibilis, ergó semi másra nem jó) az ami lényegében kizárja a dolgot.. pedig árban a WiFi only, 16Gb-s old new iPad tényleg nem rossz vétel a maga 150 közép árával
A Nexus 10 felbontása durván jobb mint az iPadé
Sajnos én is csak annyit tudok amennyi a neten kering, olvastam pár tesztet és mindenhol áradoznak róla, hogy mennyire smooth, szép éshúde.. meg ilyenek.
Gyorsan tömören, szerintem kapható lesz még az idén.. és a kezdő ára nem lesz magasabb a iPadnél. Hisz a német kezdő ára 400€ a Google play-en.. Namost ha picit is próbálkoznak egységes áron adni, akkor ez 115e ft-nál meg fog állni. (A boltok, szürke import stb.. más tészta..)
(#2217) ung.mario Nekem is az van.. apk-ból pedig a v1.0.28 Nekem megy.. :/
[ Módosította: radi8tor ]
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Nexusba még nem merültem bele annyira, úgy értem, hogy tudtommal nálunk még egy darabig nem lesz kapható (aztán lehet én tudom rosszul) külföldről meg nem vásárolnék. Másik meg, hogy a nexus formavilága nekem nem nagyon jön be, ez a túlzóan lekerekített sarkok és a vastag káva nem nyerte el a tetszésem. Bár jó lenne látni élőben.
A felbontás ott is brutális ha az ipaddel nézem össze. Majd meg látom.
Jelen állás szerint az ipad a favorit nálam, meg nyomkodtam élőben és hát mit tagadjam magával ragadt.
124-125 körül mennek most a 3-as 16 GB-osak ennél szerintem csak drágább lesz a nexus, eleinte biztos.De ha te többet tudsz nálam a nexus terén, akkor ne kímélj!!
Szerinted idén kapható lesz már nálunk is?Na de nem offolom tovább a topikot.
-
Hanks77
csendes tag
-
leone510es2
csendes tag
Tud amúgy valaki valamit erről az Overmax-ról? Bocsi, hogy itt írok, de mivel itt lett említve ezért gondoltam itt kérdezem meg. Az hogy ez az új SteelCore tab 55 ezer HUF-ért vihető mennyire riaszt el benneteket? "Túl jó hogy igaz legyen?" Mármint van annyira jó hogy érdemes legyen foglalkozni vele? A Conflix oldalán lehet megrendelni, na őket sem ismerem. Support tapasztalat valakinek régebbi tabokkal?
Azt nem írták sehol, hogy képes-e ez az új tab az OTG-re. Van rajta ugyan micro USB, de nem biztos hogy egyenlő azzal hogy tudja. -
Hobbbyt
őstag
Nincs itt olyan MyAudio tulaj akinek nem foglalkoztak a problémájával. Bármilyen hibával vittük vissza, lényegében cserélték.
Aki nyomon követte az én esetemet, ezt láthatta is. Szétszedtem a tabot, és sajnos úgy sikerült hogy látszódott is.. sőt, még 3 csavarja most is itt figyel az asztalomon.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És 3 hét után cserélték. Szó nélkül.. Pedig ha akartak volna, szólhattak volna, hogy héhó, ez így nem korrekt. És igazuk is lett volna..2 legrosszabb esetben 3 hiba. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez nem Rengeteg. A rengeteg az nem itt kezdődik.
A Sípolás az rom hiba, nem készülék hiba. De senki sincs rákényszerítve hogy úgy használja.. van sokkal jobb rom.
A gyors merülés meg SD dobálás 1 gombnyomással megoldható. Használat után, kikapcsolod. Ennyi!
(mióta a Wifi úgy van beálllítva, hogy készenlét alatt se lépjen le róla, ez is megszűnt)A Hangszóró az valós lehet.. de sosem zavaró.
(#2205) ung.mario Nálam vondroid 3.2.1-el szó nélkül megy a NFS MW Szóval nálad más lehet a baj. (megvetted a játékot?) Mert ha nem, akkor lehet hogy az apk-dban van a hiba.
-
Hanks77
csendes tag
válasz
leone510es2
üzenetére
Eddig semmi problémám a 4:3-as képaránnyal, elég sokféle alkalmazással próbáltam, eddig minden ment rendesen, sőt böngészni még jobb is mint a 16:9.
-
ung.mario
tag
Ismerősömnek van egy concorde ips 9.7 még a sima nem a plus. Összevetettem a kettőt külsőre. A hátlap és az oldalsó műanyag csík ugyan az az anyag, még az árnyalatuk is dettó ugyanaz. Support lehet jobb, de hogy ugyan attól a kínai cégtől veszik mindketten az is biztos.
Vondroidosoknak tudna valaki esetleg írni, hogy nfs mw miért nem megy? Ha én írok az angol tudásommal, előfordulhat hogy integrálnak háttérképet a tab-ba vagy nem tudom, de a célt tuti nem érem el

-
ung.mario
tag
válasz
leone510es2
üzenetére
Filmezésen kívül internetre, játékra is használom. Semmi gondom nem volt vele, minden belefér a képbe aminek kell. Olvasgatásnál talán többet kell görgetned, de megszokható.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)