Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Aki teljes képernyős videókat akar nézni az ezzel a prigavl el tudja tüntetni a tálcát, sok dolgot be lehet állítani rajta:
[link] -
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty
üzenetére
es file explorerben a beállításoknál bepipálod a rootos dolgokat majd bemész a system/app rányomsz a play.apk-ra folyamatosan és legörgeted a menüt és ott lesz h properties, majd change és bepipálod mindet hogy read és a legfelsőt meg write ra majd ok és aztán gyári adatok visszaállítása, újraindul és jó lesz.
-
Tobika1
senior tag
Ki mit tapasztalt az új rommal? merülés készenlétben mennyi kb?
-
:AMF:
senior tag
válasz
Tobika1
üzenetére
az enyémen van hdmi (és ethernet is), látom a menüben. kapcsolgatni is tudom.
nem lehet, hogy te a 2013.01.03-as rom-ot próbáltad? az még 123-as kernellel ment. ez viszont a 2013.01.11-es, 128-as kernellel.
a menüje elég részletes, úgy tűnik egyedül a g-szenzor beállítás hiányzik belőle. illetve a hangerő gombok a "tálcáról".
viszont alapból van repülő mód kapcsolgatási lehetőség az óra mellett, és az 1 gb-ról se feledkezzünk meg.
rootoltam, bemásoltam, de a permissiont nem sikerült átállítani, úgyhogy kerestem egy könnyebb (és számomra jobb) megoldást. egyszerű felrakni, rootolni, nem kell mókolni a play-el.
-
Tobika1
senior tag
Nekem valami app egész este ébren tartotta de így is csak 1% ot merült óránként. Akkor sikerült felrakni a playt?
Szerintem 1-2 napon belül lesz egy vondroidos rom is az új kernellel, szerintem abban 2 giga lesz a belső tárhely az appoknak meg hát egy kicsit fel is lesz tuningolva :-) szóval annyira még nem akarom ezt belakni.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1
üzenetére
Na mostanra mennyit merült az éjszaka alatt, nem tesztelted?
Kíváncsi vagyok, bekapcsolva hagytam reggel és 96%-on állt, vajon mennyi vár mire hazaérek? Mondjuk elfelejtettem átkapcsolni repülő módba, az lenne az igazi.
Tetszik hogy végre bővítették a jobb alsó sarokban lévő "órás" menüt, meg hogy a hangerő ikonok is megjelentek. Szintén megjelent a beállításoknál az Ethernet menüpont.
Nem tetszik, hogy a ram mennyisége 1GB helyett 512MB lett. De ez legyen a legkisebb gondja ezek után. -
Tobika1
senior tag
Azzal a rommal csak annyi a bibi h nincs hdmi, meg nincs annyi beállítási lehetőség.
De ha már addig eljutottatok h rootolva van akkor csak bemásoljátok a system/app mappába a play.apk fájlt majd a permisson- t átállítjátok, én az összeset bepipáltam, majd ezután csináltok egy gyári adataok visszaállítását és jó lesz!
-
senior tag
Ez a TPSarky progi van a Tobika által emlegetett rom-hoz is csatolva.
Íme egy megoldás, amivel meg lehet szabadulni ettől a szenvedéstől:
1. felrakjátok a visture v10 romját (ugyanaz a 128-as kernel és 1.18-as bootloader. utóbbit onnan tudom, hogy kibontottam a rom-ot.
)
2. mivel ebben alapból normálisan működik a google play, így eldöntöd, hogy akarod-e rootolni vagy sem.
3. ha rootolni akarod, akkor a fent leírt módszerrel (moborobo telepítése, majd bat fájl futtatásával) tudod a legegyszerűbben megtenni.a tárhely nem 512 mb, hanem 1gb, angol nyelvű és a bootképernyő sem olyan ronda.

-
-
zseko
veterán
Tobika1, a roothoz mit használtok? Én ugyan rootoltam, de még anno a régen leszedett TPSarky-VonDroid-Root progival, ez vitte csak a gyári mayaudio-s romot is. Úgy emlékszem az adb-hez kell valami guglis cucc, de nem tudom biztosra, mert még a tab előtt feltettem a gugli androidos telepítő/szerkesztő készletét.
-
XDModesty
aktív tag
Tobika, neked van felrakva a gépedre bármilyen más driver, akár a tabhoz, akár vmi google-es szar, stb?
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de az adb-hez nem-e fell kell telepíteni valami guglis-androidos cuccot?
Honnan lehet leszedni működő play.apk-t? Felmásoltam ami a telefonban volt de nem működik. Elvileg a rootolás is összejött, mert az apk-t bemásolni és permissiont módosítani is sikerült.
-
erikö3
tag
nekem sehogy nem jön össze a root,elindítom azt a programot,de nem indul újra a tab mert azt írja ki hogy "device not found"
-
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1
üzenetére
Be van kapcsolva igen. És ez se oldotta meg, még mindig felkiáltójeles. Agyfaszt kapok, miért csak nálam szar?

A kábell tuti jó, mert a gép felismeri. Másolni is tudok ha usb háttértárba rakom. Meg így is látja h van. Csak nem jó neki az illesztőprogram, ezért nem tudom buzerálni pl a rootolóval.
-
erikö3
tag
rootolásról tud nekem valaki egy részletes leírást küldeni?
-
XDModesty
aktív tag
Nekem ez a root szar azt írja h nem találja a cuccot... Hibás a driverje, de felismeri n101ként, viszont a rockusb driverrel nem engedi frissíteni az illesztőprogit. ötlet?
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1
üzenetére
köszi, közben le is jött, feltelepítettem a drivert a winre, betallóztam, most épp tölt... Meglátjuk hová jut. Eléggé érdekes az a kínai krix-krax indításkor

elindult, vicces kissé a kínai karakter, de végre nem sípol
Kár hogy feleannyi rom van a programoknak.
Tesztelem. -
death.man
csendes tag
Jobban örültem volna ha több tárhelyet foglal le alapból, de majd felrakom ha lesz egy kis időm :-)
-
XDModesty
aktív tag
Letöltöttem, ne válaszoljatok.

Hibát észlel és leáll. Ötlet?
-
XDModesty
aktív tag
Fukk, nekem is eltűnt a play. Hogy kell rávarázsolni?

-
erikö3
tag
én is felraktam az új gyári romot,egy kérdés h az a kis menü ahol az aktuális dolgok vannak az nektek is kínai marad azután is h magyarra állítottátok?
-
Gemil
tag
Egy kicsit ostoba kérdés talán, de ha át akarok nyergelni az új romra és lementem Titaniummal a progikat meg a hozzá kapcsolódó fájlokat akkor az új romra mekkora sikerrel tudom őket visszavarázsolni?
Lehet backupot csinálni a romról, amit cwm-be visszatolok ha nem tetszik? -
senior tag
válasz
mandras81
üzenetére
nos, nem működik az új gyári kernel a régebbi romok alatt, újabb (1.18) bootloader van benne. ezért más cselhez folyamodtam.

a fent linkelt BBS Rom rom\image mappájából a kernelt belemásoltam a jó öreg Finless 1.8 Rom mappájába és frissítettem. működik, nincs sd dobálás, nincs gyors merülés, a felület a korábban megszokott, egyből van play, stb. eddig szuper.
(mivel csak egy szimpla másolásról van szó, ezért nem töltetném fel sehova. bárki meg tudja csinálni.)az alvó mód szerintem tuti működik, mert érezhetően lassabban ébred fel, mint korábban.
#2910: ennyi türelmem és szabadidőm nincs, hogy mindezt végig csináljam.

#2914: nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem fogsz ilyen tabot venni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tobika1
senior tag
Az új rom viszi a fullHD interlaced videókat is
a korábbi romok nem vitték. -
Loituma69
őstag
Myaudio.hu oldalon a terméktámogatások közt fent lesz ez a legújabb álítólag hibátlan rom na akkor majd esetleg meggondolom, hogy megint veszek egy 1016dcc. Bár engem ez a fél napos hibátlan műkdés még nem győzött meg majd 1 hétmúlva ismét benézek ki mit ír róla. Azért nagyon kiváncsi leszek mikor lesz fent a myaudio.hu oldalon ez a rom!
-
Tobika1
senior tag
Az új gyári rommal antutuban 11683 pont.
-
Tobika1
senior tag
-
senior tag
felraktam a gyári rom-ot, de nincs alatta google play. ha meg feltelepítem külön apk-ból, akkor indítás után rögtön kilép. az alkalmazások között a "bolt" sem aktív.
asszem csak a kernelt szedem ki belőle és megy a finless v. vondroid féle rom alá.

b.daniel: akkor passz. vondroidon volt valami megoldás erre, de az hátlap levétellel meg valami kisütögetéssel járt.
-
Tobika1
senior tag
Most vettem észre h csak 512 mega van a progiknak, mondjuk ez nekem elég, meg át is lehet tenni az sdre az appokat... szerintem hamarosan lesz Tuen es kiadás meg myaudios is.
-
senior tag
válasz
Loituma69
üzenetére
1. korábban mintha azt mondtad volna, ha lesz a tabhoz jó/javított firmware, akkor újra veszel egyet. vajon megtartod-e, amit ígértél?
2. jobb, ha nem kezdesz újra hangulatkeltésbe...
#2900 laszlohu: ha nem látja a gép, akkor semelyik rom-ot nem tudja felrakni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem lehet, hogy te a 2013.01.03-as rom-ot próbáltad? az még 123-as kernellel ment. ez viszont a 2013.01.11-es, 128-as kernellel.
de még mindig nemtok a systembe másolni
))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)