Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz albert8 #15850 üzenetére
Izmot nehezebb felszedni? Lehet. Izmot nehéz felszedni? Nem. Egy héten háromszor gyurmákolsz valamit és jön akkor is, ha csak fehérjedús, vagy energiaszeleteket eszel, aztán ahogy fogy a zsír és aktívabban nekiállsz edzeni, figyelsz arra mit eszel, akkor nem a zsír fog visszajönni. Zsír attól lesz, hogy felesleges kalóriákat viszel be és nem mozgod le.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
albert8
veterán
Természetesen ez igy igaz, ha valaki eldönti, és betartja az étrendet, mozog+ eljár edzeni akkor nem nehéz, de ezt sokan nehéznek vélik. A többi része is igaz, én is tudom.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
folyadék megvan naponta 3 liter tuti. bent melóhelyen 8 óra alatt eliszom két 1,5l vizet.
jelenleg sem tudok már sokat enni. 1. lassabban eszem 2. kb. 1 hét után úgy összeszűkölt a gyomrom. hogy egy tányér levestől eltelítődöm. ha nincs kajám egy napra akkor azt szoktam, hogy veszek 1 liter vagy 1.5 liter tejet és azt iszom egész nap. simán elvagyok így.
az inzulin szintem is beállt úgy 2 hét után. (nem vagyok diabéteszes vagy ilyesmi) csak voltak olyan hirtelen pillanataim, na most ki tudnám falni a hűtőt. na ez pl. megszűnt. cserébe viszont korog a gyomrom de arra egy pár deci víz azt kész.nálam is ennyi a bicaj, semmi extra 18 sebességes váltóval, mai napig teszi a dolgát. tekerem, menjen kész. csak ahogy faterom felhozta a témát és néztem utána ennek.hát ledöbbentem az árakon.
mondjuk egy komplett gumicsere lehet kellene az enyémre is mert még az eredeti 10en akárhány éves van rajta, ilyen nagy barázdákkal terep feeling gumi.nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
Hajrá GYŐR!!!!44!!4
Nézitek a meccset?[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #15855 üzenetére
Az első 5 percben nyerték meg.
-
Winne
nagyúr
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #15855 üzenetére
"Senkiházi???" Hát ennyire enyhén nem tudnék fogalmazni.
Bizarre
Reggel nem te tekertél 5.35 fele a francia-hegy lakópark felé?
winne
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Bassza meg az a jó kú.... 4 hónapja minden nap melózom a héten 12 óráztam ma is 10 órát melóban voltam és holnap lesz egy szabad vasárnapom, ami az elmúlt időben nagy kincs. Játszanék egy kicsit, erre ez a szemét fostaliga, fingtokájú, gecinyelő, szarmadzag, ea gennyláda kidob vagy fel sem enged. Hát dögöljön meg az összes buzernyák, aki ezt nem tudja javjtani
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
Mennyi voltál ? 150 ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #15862 üzenetére
Matek megy még??? ha most kb. 120 és 27-et fogyott, akkor 147 volt.
Mappa
Minden elismerésem a tiéd. Szerintem most ne a gyúrásra menj, mert az ízületeidet kicsinálod. Helyes étkezés /nem azt jelenti, hogy korgó gyomorra vizet iszom, meg 1.5 liter tejjel megelégszem/, mert gyorsan a gyomrod is tönkre megy.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #15864 üzenetére
Most kössél belém bakker 3 kg miatt. ~27 kg-ot írt. Most 150 kilónál 3 kg nem oszt nem szoroz.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #15865 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #15862 üzenetére
szarás előtt biztos megvoltam annyi is igazából lehet több is mert itthoni mérleg azt írta ki hogy Srt 1 ami nem tudom mit jelent hülye digitális 130ig mér mert ha Err írt megértem, így bementem Media Marktba január vége fele és ott megmértem magam. bakancs téli kabát farmer pulcsiban voltam ott 147
köszi Lama - hát ha nincs kaja akkor nincs kaja. de valahogy mindig megoldom. hát gyúrás az volt már 2004-2007-ig. akkor betegség 2007-2009 között pauza ekkor volt -24kg fogyás is. utána vissza, de csak tilitoli. majd 2012 óta semmi. még csak szinten tartás sem. voltaképp ezt az utolsó 2-3 évet bánom a legjobban. hihetetlen mekkora módon be tud lustulni az ember. de most jó úton vagyok ismét.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Ráléptél a helyes ösvényre. Irigylem, hogy így ki tudsz tartani emellett. Fel is pukkantom akkor a szőlőpáleszt, Neked már nincs rá szükséged. Vagy csak akkor adom oda, ha 100 leszel.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #15869 üzenetére
úgy is kevertem volna valami teszkós kólával
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
B1zarre hol vagy ma is?? Szedd magad összefele!
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Ment végre tegnap ez a f@s ?
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #15873 üzenetére
Nem tudom, mert B1zarre bepudingolt. Elvileg ment amúgy.
-
Svájcinéger
őstag
Én szombaton nem tudtam belépni sehova, tegnap meg inkább meg sem próbáltam, csak felhúztam volna magam megint rajt. Lehet, hogy keresek valami singlét már kínomban.
-
Mappa
addikt
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
És mit érdemes innem venni? Mondjuk ha lenne munkám egy JiaYu G3-at beválallnék fél áron.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
válasz @rglaaf #15877 üzenetére
utána meg volt a "Legenda vagyok" az meg jó film
tupacamaru - jó pár dolgot vettünk már innen a kollégákkal: 40% haszontalan kütyük. de pl. amit írsz, fél áron jó lehet. tableteket nézik itt családos kollégáim a gyerekeiknek. vagy ilyen kerti dekoráció világítós fényfűzér stb. stb. sok minden van.
kíváncsi vagyok arra a 40.000 termékre.
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Hát a Legenda vagyok egy f@s, vagy csak én vártam tőle túl sokat ?
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #15881 üzenetére
még jó, hogy Te vártál túl sokat tőle
alapjába véve én rühellem a zombis filmeket de ezt tetszett. sőt a tegnapival együttvéve már 3x láttam.
egyedül az nem tetszett benne, hogy a zombikon meg a város részletein - ez a kietlenség stb. nagyon számítógépes szét effektelt.még a World War Z-re leszek kíváncsi Brad Pittel
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
A tabletet én is néztem, jó lenne a gyereknek egyet venni. Ez nem lenne rossz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #15883 üzenetére
9 rongy lesz ez a sz@r? o.O
-
Svájcinéger
őstag
Nekem unalmas és vontatott volt az egész valahogy.
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #15888 üzenetére
Pedig nagyon jól fogja meg a témát és építi fel rá a sztorit. meg jól játszik benne W. Smith is . Rohadt nehéz lehet úgy játszani, hogy a filmben 80% hót egyedül van egy színész. Ott a 'Számkivetett' Tom Hanks zseniális múvi és a sztori egyszerű mint a faék, mégis magával szippant.
Majd most lesz még egy W. Smith film a fiával játszik benne. 'A föld után' sztori egyszerű de még jó lehet. itt is két személyre van kihegyezve a történet... ami vagy szar lesz vagy nem
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
-
tupacamaru
veterán
A Számkivetett az alapmű. A Legenda vagyok az nekem sem tetszett.
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #15892 üzenetére
Számkivetett alapmű , bakker még ha fizetnének se tudnám még 1x végignézni, hát a Legenda szerintem sokkal jobb. Persze teljesen más a 2 film története, max. abban egyezik, h. dráma jellegű mind2 film.
Norbi
A Road film, hát maradjunk annyiba, h. többet vártam, semmi extra.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #15892 üzenetére
Remélem már megunod lassan az NFS-t.
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #15894 üzenetére
Egész jó a world, szóval nehéz megunni. Most én is gridezni, meg metrózni, meg bio, meg larázni fogok ajajjj.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #15894 üzenetére
Nem hiszem. Nincs valakinek nem valós Facebook-ja? Még egy embert kellene meghívnom a játékba és kapnék egy bömöst érte.
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #15896 üzenetére
Dehogynincs, monnyad csak.
-
-
Winne
nagyúr
Aki nem olvas BF topicot: [link]
-
Svájcinéger
őstag
Tegnap majdnem csapkodtam már én is az egeret. Tankban ülök, mögöttem a csávó, mondom rátolatok, erre mint ha szellem lett volna átmentem rajt és felrobbantott C4-gyel.
Tupa: azt hiszem elveszítettük Tupát !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest