Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Nem kérdezzük. A ps2 játékok nagy része már nehezen felkutatható, de ha majd aktuális, nekem is van egy szép gyűjteményem..
-
-
olbaidhun
őstag
-
olbaidhun
őstag
válasz
Showhai
üzenetére
Azért hihetetlen, mennyire elszaladt az idő a játék felett. Ne értsd félre, biztosan nem ez a legszebb arca a pcsx2 emunak és a tekken5-nek úgy általában, de pár éve kb ugyanez az érzésem volt a tekken3-al is, mint most. [ azért egy fHD és max részletes beállítást is meg kellene néznünk!
Most, hogy van pc-re mortal kombat9, kevés versenytársat látok ebből a kategóriából. [ egyébként is az volt az örök kedvenc, szóval jól jött a remake ], pedig a tekken is bőven nagy klasszikus.
Más játékról is van esetleg tapasztalatod, beállítások tekintetében?
Vagy van erről valami szépen összeszedett gyűjtemény, hogy mit, milyen környezetben, milyen plugonnal, stb érdemes futtatni? [ van még nagy eltérés a régi és új pcsx verziók között fps-ben egy-egy játék között? ]
-
olbaidhun
őstag
válasz
Showhai
üzenetére
Első sorban én is a procitól félek, mivel az emu pár éve még alig épített a GPU "tehetségére", nyilván azért mert a cpu egyszálas számítási kapacitását igyekeznek/tek kiaknázni a fejlesztők, kezdetektől..
Szerencs, hogy ma már a belépő notik is viszonylag erős [ emu-ra is alkalmas ] technikát tartalmaznak.
Azonban én nem a tekken-nel nyomtam a teszteket annó a pcsx2-vel, hanem [ tudomásom szerint ] az egyik legjobb játékkal, mely maximálisan kisajtolja a konzol utolsó vésztartalékait is [ legalábbis ami a grafikát illeti ].
Szóval fel a fejjel, támogatunk és drukkolunk! Nem vagyok nagy tekken-es [ azért még joshimitcsú-val leverek bárkit ], de egy jó kis fórumért kivételt tehetek néha.. cserébe újra kitanulom a fortélyokat és az időnként eladó sorba kerülő notijaimhoz mellékelem a korrekten belőtt ps2 emulátort is, hátha mások is kedvet kapnak!
[ Annó nagyon szerettem a psx1 emulátorokat, keresztlányommal mai napig elindítjuk néha a crash bandicoot-ot, vagy más hasonló gyöngyszemet.. nah ahhoz már tényleg bármilyen pc elegendő és fHD-ben mennek szintén a játékok! ]
-
-
olbaidhun
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Hi nem hiszem, h ennyire új játék el fog indulni az emun, egyelőre. Várj vele még egy kicsit! És nézz körül itt is support ügyben: pcsx2.net

blogomban is foglalkozok a témával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)