Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
olbaidhun
üzenetére
Igazságnak helytálló, csak az anyagiak beleszólnak
egyelőre.
De ma megjön a 4830, azzal már a natívnak mennie kell. Ha nem is God of War, mert az elvileg húzósabb, de a Tekken 5 valszeg igen.
A 8500GT annyira veszélyes jószág, mint egy fogatlan törpeuszkár
én nemtom hogy lehet ennyire elb@szni valamit, de állítom egy normális 7300GT jobban teljesít. Tényleg csak backup kártyának volt jó anno, de ma már minden integrált GPU felülmúlja.Viszont lehet, hogy havertól el tudom kérni néha a PS3-ját, és egy DVI-HDMI-vel rátolom monitorra. Egy idő után meg annyira "natív" leszek, hogy veszek egyet
. És erősebb PC-m már nemigen lesz. Hacsak a youtube nem igényel 4 magot, mer akkor még egy finom Phenom beúszhat oldalról suttyomban...(AM2+ for el presidente). Persze akkor már a +2GB sem hülyeség...na szerintem meg ez a veszélyes 
Azért a cikk már csak meglesz, mert "a becsvágy ami buzerál", nem hagyja veszni a dolgot...Az fenti idézet helyes megfejtői nyertek egy kérdő pillantást a fiatalabb generációtól

Csak egyszer az életben érném el, hogy nem rombolom atomjaira a bioritmusomat hétvégén, hogy aztán szerdáig úgy nézzek ki mint egy 8500GT benchmark
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyelőre.
én nemtom hogy lehet ennyire elb@szni valamit, de állítom egy normális 7300GT jobban teljesít. Tényleg csak backup kártyának volt jó anno, de ma már minden integrált GPU felülmúlja.
. És erősebb PC-m már nemigen lesz. Hacsak a youtube nem igényel 4 magot, mer akkor még egy finom Phenom beúszhat oldalról suttyomban...(AM2+ for el presidente). Persze akkor már a +2GB sem hülyeség...na szerintem meg ez a veszélyes 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)