Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Showhai

tag

válasz olbaidhun #1327 üzenetére

Igazságnak helytálló, csak az anyagiak beleszólnak :( egyelőre.
    De ma megjön a 4830, azzal már a natívnak mennie kell. Ha nem is God of War, mert az elvileg húzósabb, de a Tekken 5 valszeg igen.
    A 8500GT annyira veszélyes jószág, mint egy fogatlan törpeuszkár :DDD én nemtom hogy lehet ennyire elb@szni valamit, de állítom egy normális 7300GT jobban teljesít. Tényleg csak backup kártyának volt jó anno, de ma már minden integrált GPU felülmúlja.

Viszont lehet, hogy havertól el tudom kérni néha a PS3-ját, és egy DVI-HDMI-vel rátolom monitorra. Egy idő után meg annyira "natív" leszek, hogy veszek egyet :D . És erősebb PC-m már nemigen lesz. Hacsak a youtube nem igényel 4 magot, mer akkor még egy finom Phenom beúszhat oldalról suttyomban...(AM2+ for el presidente). Persze akkor már a +2GB sem hülyeség...na szerintem meg ez a veszélyes :O
    Azért a cikk már csak meglesz, mert "a becsvágy ami buzerál", nem hagyja veszni a dolgot...

Az fenti idézet helyes megfejtői nyertek egy kérdő pillantást a fiatalabb generációtól :DDD

Csak egyszer az életben érném el, hogy nem rombolom atomjaira a bioritmusomat hétvégén, hogy aztán szerdáig úgy nézzek ki mint egy 8500GT benchmark ;]

Új hozzászólás Aktív témák