Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
Showhai
üzenetére
Nos, körvonalazódik a terv, de egy kis segítséget kérnék ismét...
Az már leesett, hogy a "másfeles" 1007U gyenge lesz. Mondjuk egy Deus Ex HR lowban teljesen élvezhető, de az optimalizáltságot ne hasonlítsuk össze...
Akárhogy konfigurálnám, sajnos normális képminőségben még natívban sem fog összejönni, alább meg nem adnám. Úgy okoskodtam, hogy az EE emulált PS2 proci az a CPU-t használja, míg a VU a VGA-t.
Ennek alapján még az Intel HD is röhögve megbírkózik a feladattal a százalékok alapján.
Szert tudnék tenni megnyerő áron egy i3-3120M-re, a foglalat stimmel, szerintem a gyári lapos hűtése is jó hozzá.
Tudom az ideális egy i5 lenne, 3.2GHz turboval, de annyit nem szeretnék költeni rá.
A kérdésem a tisztelt egybegyűltekhez az, hogy a linkelt proci legalább natívban elegendő lenne-e az emuhoz? Nekem esélyesnek tűnik (ismétlem Tekken 5 native amire én max vágyom, az írás kedvéért persze más játékok is lesznek tesztelve).Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest