Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Showhai

tag

válasz olbaidhun #1295 üzenetére

Ránézésre tényleg harmatos.
    Én úgy okoskodok, hogy az említett vga mellé egy i3 is sok lenne bottleneck szempontjából. Nekem egy gyengébb asztali Core2-vel(sztem még az ebben a laposban található cpunál is gyengébb volt, de a lapos CPU-ja elég friss, csak benchmarkok alapján tudtam belőni), meg egy HD4850-el folyamatosan ment a Tekken 5. Mivel a célom a "tömegbunyó" :DDD azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.
    És hogy miért említettem a bottlenecket? Sokan lenézik a mobil GPU-kat, de itt is jókora fejlődés történt.
    A vidiben i3 van tudom, az erősebb, de egy olyan game is, ami viszont prociigényes.

Lásd.
    (ezt jelenti nekem a folyamatos játék)

Ha valaki azt hiszi fake, akkor tekintse meg a mellette lévő néhányszáz videót "710m gaming" keresőszóval.

Amúgy az asztali összehasonlítás szerintem a fenti videó alapján reális (~Core2Duo 2.4GHz+9600GT).
    De majd meglássuk, hogy az elmélet gyakorlattá válik-e. Azért a laptoposok így kinőhetnek a "kazuár" állapotból (nagyjából).

És ha úgy adódik, hogy a BF3 multinál nagyobb gépigénye van a PS2 emunak, akkor a bajszom alatt kissé csúnyán káromkodva visszavonom a cikket :(

Az utolsó mondatoddal logikai lehetetlenség vitatkozni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák