Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
olbaidhun
üzenetére
Ránézésre tényleg harmatos.
Én úgy okoskodok, hogy az említett vga mellé egy i3 is sok lenne bottleneck szempontjából. Nekem egy gyengébb asztali Core2-vel(sztem még az ebben a laposban található cpunál is gyengébb volt, de a lapos CPU-ja elég friss, csak benchmarkok alapján tudtam belőni), meg egy HD4850-el folyamatosan ment a Tekken 5. Mivel a célom a "tömegbunyó"
azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.
És hogy miért említettem a bottlenecket? Sokan lenézik a mobil GPU-kat, de itt is jókora fejlődés történt.
A vidiben i3 van tudom, az erősebb, de egy olyan game is, ami viszont prociigényes.Lásd.
(ezt jelenti nekem a folyamatos játék)Ha valaki azt hiszi fake, akkor tekintse meg a mellette lévő néhányszáz videót "710m gaming" keresőszóval.
Amúgy az asztali összehasonlítás szerintem a fenti videó alapján reális (~Core2Duo 2.4GHz+9600GT).
De majd meglássuk, hogy az elmélet gyakorlattá válik-e. Azért a laptoposok így kinőhetnek a "kazuár" állapotból (nagyjából).És ha úgy adódik, hogy a BF3 multinál nagyobb gépigénye van a PS2 emunak, akkor a bajszom alatt kissé csúnyán káromkodva visszavonom a cikket

Az utolsó mondatoddal logikai lehetetlenség vitatkozni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- XENYX Q802 keverő, softbox, greenbox, capture card, mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Eladó felújított DeepCool / Ryzen 5 5600 / 3060-Ti / 16gb ram / számítógép
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azaz némi online Tekken plyaer bázis összehozása, ahhoz lehet jó lesz ez a proci is.