Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
ezek a consist ok hol vannak???? honnan hova tegyem??
-
rapatac
csendes tag
válasz
Janesz_20
üzenetére
helló most letöröltem az egészet és elkezdem újra rakni.. meg néztem azt hiszem minden megvan xtracks newroads bin tools minden meg van a pálya amivel játszani szeretnék és van itt még azthiszem feladat....egy oldalon volt annyi volt hogy volt egy kép aminek az volt a neve hogy 11.. számú vonat budapest-pécs és a képre kattintva letöltöltöttem....azt szeretném kérni hogy ha lehetséges akkor a sorrend kellene mert abból kétfélém van amit találtam és hogy mit milyen mappába kell tennem és hogy a telepités után valamit valahova kell-e másolnom és ha igen hova..és ha lehet akkor ne igy irjatok hogy ez meg ez a link mert egy csomó nem jó 404.es hiba előre is köszi és neharagudjatok hogy ilyen hülyevagyok hozzá

-
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
helló most már nagyjából megvan most amikor tölti be a pályát a felénél kb. ezt irja: failed to initializie activity manager van ötleted hogy miért??????
-
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
hát nem nagyon sikerült

elinditom a játékot...betöltés....ezután kiirja hogy error trains/trainset/acth4 villany/acthu v43 3187 itt rámegyek hogy igen igen igen igen igen és ezután elindul kiválasztom a pályát meg minden aztán ugye betöltés...szimuláció betöltése....a tájak betöltése...és itt megakad és ezt irja ki hogy no extended shape data for A1t200mstrtos itt megint igen....igen.....igen....igen....igen és vagy kilép a játékból vagy betölti a pályát és kb.3perc után megakad és a pálya sem rendesen van... tudjátok mi lehet a baj????? nagyon játszanék már vele......... köszi... -
rapatac
csendes tag
válasz
GubisKristóf
üzenetére
le tudod irni hogy mi kell és hogy mi a sorrend????
-
rapatac
csendes tag
sziasztok én most kezdtem játszani s szimulátorral és az a gondom van hogy letöltöttem a déldunántúli pályát belerakta el is inditja a játékot de amikor a pályát tölti be ott hogy szimuláció betöltése után tölti hogy tájak meg nem is tudom hogy mi és ott megakad kiirja hogy error és kilép..tud valaki segiteni hogy miért lehet és hogy mit tudok csinállni... köszönöm előre is a janos.szatmari88@gmail.com ra irjatok
Új hozzászólás Aktív témák

- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest