Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
1: Service (Szob-Nyugati Gyors) using invalid platform. Both track items are invalid.
2. Service ((null)) using invalid platform. Platform name is Rákospalota-Újpest 2b.
3. Player's path failed to load. Path may be missing or may require repairPath name: " "
Ezek ugranak elő egymás után. Alföld_4-es act., fent is van az Alföld_4, ráadásul más actoknál ezt nem csinálja.
-
karcsee
csendes tag
sziasztok,
felraktam 2 új vonatot, és ezt a hibát kapom:
van vmi ötletetek? előre is köszönöm. -
Skizz
addikt
Na ismét én.
Letöltöttem egy Szob-Nyugati activityt jadro oldaláról, erre indításnál (mármint az act. indításánál) egymás után 3 hibaüzenetet dob és kidob a játékból. Utána vissza tudok menni, csak az activity szar. Valaki próbálkozott már vele?
-
Skizz
addikt
Ahha, megy. Az alap legalábbis. Nemsokára megpróbálom egy jó kövér magyar pakkal.
Más: Akinek Xonar hangkártyája van és Win7 alatt a játék indítás után kidobja, az a feladatkezelőben állítsa le a HsMgr.exe nevű folyamatot, és akkor menni fog.
Ha jól emlékszem nyáron nyaggattalak titeket, hogy mirét dobál ki a játék indítás után, hát most sikerült rájönni a probléma okára. Már csak a különböző felbontású monitorokkal kell kibékíteni (1280*1024 fölött betöltés közben dob ki).
-
ftc
nagyúr
Valaki már próbálta win7 alatt?...
-
peti9878
csendes tag
megszeretném kérdezni,hogy hol lehet letölteni az MSTS Editors & Tools nevü programot?
-
istvan331
tag
Az Alföld4 pályával együtt van három act. az egyik a Szentes Félegyháza személy. Ha jól emlékszem(azóta ezt hibajavítás közben töröltem)60 km/hsebesség volt. Csináltam egy teher act-ot ugyan erre a vonalra,de végig 40km/h-val enged.AE.-n belül tudom módosítani a sebbességhatárokat vagy azt csak a pálya szerkesztésnél lehet?
"Every exit is an entry somewhere"
-
Jadro
veterán
Ha nincs hibaüzenet csak hiányzik a vezetőállás, akkor a cvf file jó helyen van. Ilyenkor a cvf fájlban megadott ace fájlokkal nem stimmel valami. Mondjuk a nevük nem egyezik, vagy nincs ott a kérdéses ace fájl a könyvtárban.
-
istvan331
tag
Végül is nem teljesen egyértelmű az a vezetőállás,mert elölnézetet ír,v43-asokhoz. Csináltam egy olyat,hogy felraktam egy vezetőállást és annak a file-it lecseréltem átnevezve,ennek a problémás vezetőállás átnevezett file-ivel.Elő is jött a kép,de nincsenek oldalnézetek,se mutatók,egyenlőre megint csak letettem róla,pedig ez az eredeti szili vezetőállás.
-
istvan331
tag
Elérési út alatt azt érted,hogy az engben a cvf,előtt szerepel a cabview bejegyzés? "CabView ( v43-1268.cvf )"-re írtam át. A cvf fájl is megvan az ace-kel együtt a cabview mappában. Bár más mozdonyoknál több file van a cab.mappában,de itt is megvan a front,a jobb a bal stb. Tehát elvileg,ha bármilyen cabint beteszek egy mozdony mappájába és annak az eng file-ben a cvf bejegyzést átírom a cabin cvf filenek a nevére,akkor a játékban ahhoz a mozdonyhoz azt a cabint fogja keresni?Hibaüzenet nélkül megjelenik a gép,tehát nem kéri a cabint,csak nincs vezetőállás.
-
Jadro
veterán
válasz
istvan331 #324 üzenetére
Addig oké hogy kijavítottad az engben a cvf sort de:
1.: Van elérési út előtte vagy nincs?
2.: Ha nincs, akkor az cvf fájlnak a mozdony könyvtárán belül a cabview alkönyvtárban kell lennie a hozzá tartozó ace fájlokkal együtt.
3.: Természetesen a fájlnévnek meg kell egyeznie az engben megadottal. -
istvan331
tag
Ki akartam megint cserélni egy kabint,de csak nem akar sikerülni.Letöltöttem az 1052-es Szilit a Repaint Masters oldalról.A Des irae oldalon találtam egy kabint,ami olyan mint amilyen azokon a gépeken volt, amiken utaztam.Tehát mivel a kabin cvf file neve V43-1268, a mozdony eng fileben kijavítottam azt a bizonyos "V43 cvf" sort "V43-1268.cvf-"re,de továbbra is hiányolja a kabint.Mi a teendő ebben az esetben?Átolvastam Jadro által megadott leírást is,de nem tudom mit kell még átjavítani.
-
istvan331
tag
A vezetőállások műszereit,mint pl. a sebességmérő,nem lehet élessé tenni? Mármint a képét.A segédablakok nélküli vezetés lenne ugye a cél,de némely km óra szinte nem leolvasható.Ezen nem lehet változtatni?Esetleg még azon az áron is,ha egyforma számlap és mutató lenne mindegyik gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest