Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozefo
aktív tag
Srácok megéri ez a msi wind kütyü? most ruháznék be egyre... nekem az eee pc 7 8 colal picike 10-es pont jó ugy gondolom msn , bwin, net, camera, hm... szövegszerkesztés..stb
Illetve+ kérdés, youtuben láttam felrakták rá a mac os x mennyire igaz mennyire megy?
+ Hogyan telepitünk rá xp v vistát aki akar választani pl? Mindent pendriveról vagy érdemes beruházni egy, usb dvd-rw re?
Mennyit bir az akuja?
Várom válaszokat, tapasztalatokat! köszönöm -
dzsozefo
aktív tag
Melyiket ajánlanátok jobban eee pc asus, és társai vagy msi wind?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Zola007 #6098 üzenetére
MSI Wind U100W-013HU
10" WVGA LCD (1024*600), Intel® ATOM N270 1,6GHz / 533Mhz / 512Kbyte L2, 1x1GB / 667MHz, 80GB SATA 5400, Intel® GMA / 256MB, DSUB (VGA), Webkamera 1,3Mp, WLAN, Bluetooth, 3x USB, Táska, egér, 3 cellás akkulátor (kb. 2,5-3,5 óra üzemidő), Windows XP Home, Fehér
99 840 Ft
MSI Wind U100W-089HU 945GMS+ICH-7M, Intel Atom 1.6GHz, 120GB HDD, 1GB, Wlan, Blethoot, Webcam, Táska, XP Home, Fehér, 3 Cellás akku
99 840 Ft
mi a különbség a merevelemezen kivül?
Szerintem Ipon marad 110 + 4e 1gb ram! 2 év garival.. black
-
dzsozefo
aktív tag
MSI WIND BLACK 160gb merevlemezzel és + 1 gb rammal lesz!
Ipon 110+4+táska
Táskát adnak hozzá, vagy ajánlotok vmit? 10' parányi, létezik olyan mint a mac-nek ? 13 colosoknak? cipzáros finom táska? thx
-
dzsozefo
aktív tag
notebook.hu nál elfogytak.. melyikőtök vitt több darabot
Pedig ma akartam megvenni, extremdigital 110 nyomatja 1g és 160gb al!
Mediaba most mennyi?
-
dzsozefo
aktív tag
Ebbe a kis kütyübe van mikrofon is?
-
dzsozefo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen notebookot " msi wind " kinek mi a véleménye a géppel kapcsolatosan? 10' colos szeretném, illik e bele venni még ramot? tehát 2gb jobb?
Van e ebben a kategóriában jobb gép mint a wind?Hol a legolcsóbb jelenleg? Ipon-t nézem de most drága 96 volt ennél már olcsóbb is!
-
dzsozefo
aktív tag
melyiket érdemes az u100 vagy az új u120? régi 96 az új pedig 93
mi a különbség?
-
dzsozefo
aktív tag
Tegnap voltam egy áruházban megnéztem és nekem sajnos a touch padja nagyon érzékeny volt bár lehet állitani is biztosan. Ennyire érdes a pad vagy már elkopott a sok bámészkodótól? Láttam a középső részen a kopást...
Mellette volt egy Asus eee pc 10' eléggé megtetszett... így már elég normális a kijelző méret.
Mi különbség?
MSI WIND U100-051HU Fekete 1 év 1gb ram
MSI WIND U100-044HU Fekete szintén
MSI WIND U100-029HU Fehér ez pedig 2 év 2 gb és ugyanabba az árba miért is?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz szabomihaly2 #8018 üzenetére
milyen pendrive-t érdemes hozzá venni? tehát hány gb-t? illet milyen márkát? itt ph n is vannak eladó pendrive ok esetleg?
-
dzsozefo
aktív tag
én beruházok egy ilyenre " MSI WIND U100-051HU Fekete " ipon által 96 ért! Ha tud valaki jobb áron szóljon
-
dzsozefo
aktív tag
MSI WIND U100-051HU Fekete holnap megveszem. Az ipon milyen gyorsan hozza futárral? Talán jobb a személyes átvétel?
-
dzsozefo
aktív tag
Nah megvettem a Windet u100 051 -es black meglepetésemre 2 év gari 2gb ramot kaptam bele! Mivel 1gb ramot irt az ipon
Lényeg, beüzemeltem és wifi mac address megadtam a routernek, de nagyon lassú a net rajta pl google bejön más oldal meg nem... hálozati kapcsolat diagnosztizálást írja?
Xp home
-
-
dzsozefo
aktív tag
válasz BloodRay #8082 üzenetére
Hát én nem tudom srácok! Elkeseredtem... Van internet rajta meg megy meg minden de nem töltenek be a weboldalak, hihetetlen számomra. Gyári állapot sima xp wifivel keresek rá?! Rá is kapcsolódik meg minden. Valami betölt valami nem, inkább nem tölt be semmi.... Lehet, hogy szar?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz BloodRay #8085 üzenetére
Ma vettem a gépet, bekapcsoltam feltelepitette magát. Router adminjában adtam beirtam a wan cimét a gépnek. Észlelte a routert és csatlakozott is rá. Bejött a google és setovább semmi más. Most msi ról irok, bedugtam a kábelt, azon műxik a net, wifin nem. Hogy is van ez? Másik notebookon megy a wifi... pff
Ez nem titkositott wifi hanem csak meg kell adni a wan cimet aztán lehet elérni...
Sajnos csak tölt tölt tölt.. és pingnél se hajlandó semmit tenni csak nem tud csatlakozni probléma
-
dzsozefo
aktív tag
Ralink - rt2700E letöltöttem felraktam.
Elmegyek kipróbálom máshol... addig is egy kép, hogy mennyit látok
[ Szerkesztve ]
-
dzsozefo
aktív tag
Valamelyik nagyokos megmondhatná a problémámra a választ...
Adott, egy új msi vétel u100 black 051 es xp home -al. Otthon Wifi router egy gigabyte gn-br01g
Haza vittem, installl majd wifi - meg is találta fel is csatlakozott pik pak - de attól függetlenül, hogy felcsatlakozott nem nagyon jött be weboldal és nem nagyon jött be semmi... ha bejött az is lassan pár kb/s jöhetett...
Szerváltam egy másik routert - elég régi Trust router wifi - és ezzel kiválóan megy a dolog, folyamatos böngészés az msn re is felkapcsolodik! De sajna csak 1 m belül! Ha elviszem a gépet 2 m lebontja.. és nem is találja a wifit.
+ info ( mcdonalds prakti.... ) wifin kiválóan működött.
Lehet a gép rossz? Találkozott már valaki ilyennel?
-
dzsozefo
aktív tag
Akkor mi a teendő amikor már a Kamera sem működik? FN+F6 szerintem a világ legegyszerűbb dolga lenyomni nekem mégse reagál rá
-
dzsozefo
aktív tag
Pontosan... úgy ahogy mondod... mint egy usb ki be - de nincs! Semmi reakciója a gépnek erre a bill. kombinációra.
Tehát ma viszem vissza.
Ipon közölte hogy ne vigyem hozzájuk mivel nem foglalkoznak vele! ( 3 napon belül vagyok ) elég érdekes felhivtam székesfehérvárt msi szervizt, és kiröhögték őket...
Ha nem cserélik vagy nem jár pénz mivel fogyasztóvédelmi törv. jön a panaszkönyv.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
dzsozefo
aktív tag
Hali.
Gyors kérdés valaki találkozott már hasonló problémával?
A wind egyszerűen kifagy...?? se egérre, se bill. -re nem reagál teljes fagyás... hiba és üzenet nélkül?
Másik probléma meg a klasszikus régi témát használom (pl win2000 stb ) nem az xp -s kéket és vissza áll vagy az jelenik meg néha..
Megérné egy Saját XP- feltenni? - nem az MSI -t használni
-
dzsozefo
aktív tag
USB merevlemezről is fel lehet pakolni rá egy xp,vista,win7 vagy akár osx rendszert?
Adott - USB CANON dobozka, 60gb notebook vinyóval.
-
dzsozefo
aktív tag
-
dzsozefo
aktív tag
válasz fairyharry #8496 üzenetére
Holnap befektetek egy pendrive-ra! A kérdés az, hogy milyenre érdemes és megéri e?
Szeretnék a gépre normálisabb xp-t rakni és mellet egy mac osx-et, illetve kipróbálni a win7!
Ő elég jó lenne nekem? Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
dzsozefo
aktív tag
Szeretnék kérni valakitől egy normális windosx86 linket, sajna nem találok sehol! köszönöm, privibe!
-
dzsozefo
aktív tag
a mac osx- lehet installálni usb ről?
-
dzsozefo
aktív tag
Hali. win7 lehetséges 1024x600 nál nagyobb felbontást elérni? Ha igen, hogy? Sajna nekem ez a maximális. picit kicsi. köszönöm
-
dzsozefo
aktív tag
Valaki tett rá mac os-x -et? Ha igen, akkor lenne pár kérdésem hozzá!
Csak olvasóval lehet felrakni? Vagy elég egy pendrive? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest