Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Fn+F6-al lehet bekapcsolni és utána végig kell menni az msn beállításain (ideális esetben csak végig kell okézni)
Más: Nekiestem ennek a 800 vs. 1600 MHz témának, és arra jutottam, hogy az egésznek a windows üzemmód kezeléséhez van köze. Ha nemis nyomjuk meg az Fn+F10 kombinációt csak simán kiválasztjuk a "Maximális telep" üzemmódot akkor az istennek sem fog 1600 MHz-en menni, és ugyanígy, ha a "Mindig bekapcsolva" (vagy mittomen melyik, most ezért nem kapcsolom be...) üzemmódot akkor meg az istennek sem lehet rávenni a 800 MHz-re. De ha megnézitek az Fn+F10 is változtatja az üzemmódokat, szal amikor beállítjátok az energiagazdálkodásnál a megfelelő értékeket (monitor/vinyó kikapcs, készenlét/hibernálás ideje) akkor arra is ügyeljetek, hogy ezt üzemmódonként kell beállítani.
Akiknek gondja volt, hogy nem váltott le 800 MHz-re azok próbálják meg kézzel (bal gomb az akkun, ott a tálcán, és akkor lehet nyomkodni) beállítani az üzemmódokat. Everest 4.60-as verziója tökéletes a tesztre (igen a trial verzió is). Menjetek a számítógép/túlhajtás menübe keressétek meg a Processzort, ott írja hogy mennyi a jelenlegi meg zárójelben az eredeti frekvencia (trialban csak az eredeti nem látszik, de elárulom, hogy az 1600 MHz), ha megvan akkor Eszközök/rendszer stabilitásteszt és ott csak a CPU-s teszteket pipáljátok ki, az ablakot el lehet annyira mozgatni, hogy a háttérben látszódjon az Everest és a processzor sebessége. Nyilván mivel ez a teszt eléggé leterheli ezért várni kell 10-15 másodpercet mire frissül.
Amúgy úgy vettem ki, hogy a led színének nincs köze ahhoz, hogy 800 vagy 1600 MHz-en megy-e, csak annak hogy milyen módot választunk ki. Meg vmelyik módban működik a speedstep is, tehát terhelésre feltolja, üresjáratban pedig leveszi az órajelet.Uhh, ez hosszú lett, de talán sikerült vmi értelmeset is írnom...

Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Fujitsu LifeBook E5410 (made in Japan) i5-10.gen használt laptop garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest