Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Imibácsi
üzenetére
Hát nem tudom, az én fekete billentyűzetemen sokkal hamarabb látszik a kosz, mint az előtte 8 éven át meglévő fehéremen. Ezt aztán hetente kétszer lehet porszívózni, meg ablaktisztítóval törölgetni, a por azonnal meglátszik a feketén, nem is tudom miért kell erőltetni a számítógépeknél a feketét (ház, monitor bill, egér, stb.)
A sárgulás lehet probléma, ugyanúgy mint a régebbi Macbook-oknál (na meg a repedés) De ez akkor is harmadannyiba kerül. Elpasszolni meg nem éri majd meg, mert addigra jönnek az újabb darabok (kétmagos atom stb.) ugyanolyan jó áron (verseny miatt bőven 100 alatt) senkinek sem fog kelleni, 15-ért meg nem éri meg eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest