- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Zalaymate!
Először is bocsánat, igazad van.
De ha már egy ilyen sumák görénynek elnézitek, hogy x ezer hozzászólásban végezze aknamunkáját, és - ellentétben velem aki simán görénynek, féregnek nevezi nyíltan - alattomosan, hazudozva "nagydumás fanoknak" és finoman a mondókájába fűzve egszerűen hülyének állítson be embereket, fikázza őket komolynak álcázott megnyilvánulásaiban...
Nos akkor nekem is engedtessék meg, hogy kicsit kiakadjak... Mégegyszer bocs.
Csak szóltam, a Te topikodat lehetetleníti el, és ami rosszabb, az ide csak beugró tanácsokra/információkra/véleménykre vágyókat szédíti mindenféle marhasággal, hazugsággal, tényként állított fals infókkal. Mindezt annyi hsz.-ban, hogy még a normális emberek netán más véleménye sem kap teret, egszerűen mert annyira termelékeny. És annnnnyira hazug....
Mondom, ez a legrosszabb. Ennél a 10enX éves vérpistike kutúrált "EZ SZAR" hozzászólása sem kártékonyabb, mert azt könnyű kiszűrni.Ja, és senki nem szól neki. Te sem. Ti nem látjátok, mire megy ki a játék?
Azért húztam fel magam, megmondom őszintén, mert konkrétan 2 haveromnak ajánlottam ennek a topiknak az olvasását vásárlás előtt. (meg a netbookosat)
És mindkettőnek az jött le, marhaság ez a netbookmizéria, mert egy csomó hozzászólásban írták, mennyire nem is használja aki megvette, meg mennyire felesleges venni, mert hamarosan 3százezer féle lesz a piacon, meg hogy még akkor sem lesz érdemes, hiszen, egy umpc meg subnoti mennyivel jobb, mert erősebb/stb. Viszont az drága nekik, de persze az egyik már vett is magának pénteken. Netezésre és skype-ra.... pffff.És persze egy ide beleolvasgató nem fogja megjegyezni, hogy ezek a dumák mind egy embertől jönnek... csak átfutja a hsz-eket, és leszűr.
Mindegy, szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest