Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hallod!
Nem értem, hogy min vagy kiakadva!

Egyrészt ne írj hülyeségeket! (DVD Combo hogy lenne már a Wind-ben???
)Illetve Ez a gép neezésre, illetve Office munkákra alkalmas, rendkívül kompakt méretben és iszonyat sok akkuidővel!
Lássuk be lehet, hogy 100K-ból vehetnél DVD Combo-s nagyobb tárhelyű, gyorsabb gépet, de az lenne vagy 3 kiló és akkora, hogy külön laptoptáskában kéne hordanod és 1 év után tuti gerincferdülést okoz! Plusz ha használni akarod, akkor 1-1,5 óra után már kutathatsz konnektor után!
Ezzel szemben ez lesz 1,3 kilő, és akkora, hogy a bőr mappámba is belefér gond nélkül és egyész nap tudom használni 220 nélkül!
Azt majd meglátjuk, hogy a HD filmeket viszi e, de erre csak annyit tudok mondani, hogy nem értem 10"-on miért fontos a HD felbontás (
) ha meg TV-re, monitorra kötöd akkor meg amellett csak van valami DVD lejátszó, vagy másik gép ami tudja ezt.Szerintem a DVD felbontás tökéletesen megfelel még egy bazi nagy plazma TV-n is, aki meg full HD-s plazma TV-t vesz az vegyen már mellé egy HD lejátszós DVD-t is! Úgyse fog összeomlani a költségvetése!
És a D-Sub-ról meg annyit, hogy fogsz egy átalakítót és rádugod. Ennyi. És az nem valami helyigényes cucc!

Szóval szerintem aki dolgozni akar meg netezni és néha néhány film, annak tökéletes ez a gép! Szerintem ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)