Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zalaymate

senior tag

válasz student #145 üzenetére

Hallod!

Nem értem, hogy min vagy kiakadva! :Y

Egyrészt ne írj hülyeségeket! (DVD Combo hogy lenne már a Wind-ben??? :F :W )

Illetve Ez a gép neezésre, illetve Office munkákra alkalmas, rendkívül kompakt méretben és iszonyat sok akkuidővel!

Lássuk be lehet, hogy 100K-ból vehetnél DVD Combo-s nagyobb tárhelyű, gyorsabb gépet, de az lenne vagy 3 kiló és akkora, hogy külön laptoptáskában kéne hordanod és 1 év után tuti gerincferdülést okoz! Plusz ha használni akarod, akkor 1-1,5 óra után már kutathatsz konnektor után!

Ezzel szemben ez lesz 1,3 kilő, és akkora, hogy a bőr mappámba is belefér gond nélkül és egyész nap tudom használni 220 nélkül!

Azt majd meglátjuk, hogy a HD filmeket viszi e, de erre csak annyit tudok mondani, hogy nem értem 10"-on miért fontos a HD felbontás ( :W ) ha meg TV-re, monitorra kötöd akkor meg amellett csak van valami DVD lejátszó, vagy másik gép ami tudja ezt.

Szerintem a DVD felbontás tökéletesen megfelel még egy bazi nagy plazma TV-n is, aki meg full HD-s plazma TV-t vesz az vegyen már mellé egy HD lejátszós DVD-t is! Úgyse fog összeomlani a költségvetése!

És a D-Sub-ról meg annyit, hogy fogsz egy átalakítót és rádugod. Ennyi. És az nem valami helyigényes cucc! :C

Szóval szerintem aki dolgozni akar meg netezni és néha néhány film, annak tökéletes ez a gép! Szerintem ennyi. :))

Új hozzászólás Aktív témák