- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Némely dolog tényleg lassú a Vistában, de én nem mondanám elbaltázottnak, én pl. már pár éve használom, mióta kijött és megvagyok elégedve vele. XP-vel is volt legalább annyi problémám ha nem több, mint Vistával. De ez az én álláspontom.
Lenne egy olyan kérésem azok felé aki ráér, hogy írja már le ha megkérhetem milyen szűrőket, kiegészítéseket(addon), beállításokat érdemes FF 3.5-ben használni.
Gondolok itt a felugró ablakok elleni védelemre, tabok kezelésére, biztonsági dolgokra és gyorsítással kapcsolatosakra. Mert bár eddig 1 megás net volt és tegnap kötötték a 25/10-es netet, de nem sokkal tölt be gyorsabban, mármint az oldalakat. Szóval gondolom valami beállítási hiba lehet.Majd én is keresgélek miket érdemes állítani, feltenni hozzá, csak sajnos meló van ma is.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911