Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Némely dolog tényleg lassú a Vistában, de én nem mondanám elbaltázottnak, én pl. már pár éve használom, mióta kijött és megvagyok elégedve vele. XP-vel is volt legalább annyi problémám ha nem több, mint Vistával. De ez az én álláspontom.
Lenne egy olyan kérésem azok felé aki ráér, hogy írja már le ha megkérhetem milyen szűrőket, kiegészítéseket(addon), beállításokat érdemes FF 3.5-ben használni.
Gondolok itt a felugró ablakok elleni védelemre, tabok kezelésére, biztonsági dolgokra és gyorsítással kapcsolatosakra. Mert bár eddig 1 megás net volt és tegnap kötötték a 25/10-es netet, de nem sokkal tölt be gyorsabban, mármint az oldalakat. Szóval gondolom valami beállítási hiba lehet.Majd én is keresgélek miket érdemes állítani, feltenni hozzá, csak sajnos meló van ma is.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911