Hirdetés
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
Még van olyan tippem, hogy használd a videokártya legfrissebb driverét, bár a komoly 3D teljesítménykülönbség miatt én se azt használom.(NVIDIA GeF.)
A másik tipp, hogy a videokártya DVI kimenetét használd, mert az van LCD/TFT-re optimatizálva még akkor is, ha a monitornak esetleg csak VGA bemenete van. Én is a DVI/VGA átalakítón keresztül használom a GeForce DVI kimenetéből és így minden korrekt.(a monitornak csak VGA bemenete van mert a leggagyibb/legolcsóbbat vettem VW195D).
Ha a videokártya drivere érzékeli az LCD/TFT monitort, akkor a képarány átváltásra még gyorsbillentyű kombináció beállítását is engedélyezi.
Ja, és én XPSP3/FF3.0.4-et használok az előző verziókat nem próbáltam a szélesvásznú monitorral.Hasonló problémák miatt anno én még a monitort is vissza akartam vinni oda ahonnan hoztam, de megoldottam és a pengeéles kép/frankó színek miatt megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911