Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia Matthewus!
Jó volt a tipp a routerrel kapcsolatosan. Sose gondoltam volna. Köszi. Ezen az angol oldalon, de más angol oldalon is sokan panaszkodnak és adnak megoldásokat, de nem egyértelmű. Viszont sokan írták, hogy router gond. Vettem egy nagy levegőt és reseteltem. Ezután szórakoztam a visszaállítással, szerencsére amikor beüzemelték csináltam minden oldalról képernyőképet és ez alapján símán beállítottam. Most - hogy el ne kiabáljam - működik úgy mint régen.
Köszi a tippet és a többieknek is a hozzászólást. Imre921-nek is üzenem, hogy talán ezzel kellene megpróbálni megszüntetni a Yahot.
Viszont a három nap alatt sokat tanultam. Nem utólsó sorban van egy másik jó böngészőm a Comodo Dragon, mostmár nem szedem le.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest