- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
a következőben szeretnék segítséget kérni: mindig is firefoxot használtam, telejesen meg vagyok elégedve vele.
múlt hónapban rátaláltam a 64 bites nightly verzióra, ami nagyon bejött, észrevehetően gyorsult a böngészés (mind a 32 bites rókához, mind a waterfoxhoz és Palemoonhoz képest), meg nekem az új design is bejön.
Viszont: mégis egyenlőre visszatettem a 32 bites foxot, mert nem tudom megítélni, rejt-e biztonsági kockázatot a nightly.(ha jól tudom ez egy fejlesztői változat, amit nem tesztelnek különösebben).
Nem a stabilitásra gondolok, mert azzal nem volt gond, hanem az esetleges biztonsági résekre, hibákra (már ha vannak). Ezeket kivédik-e a köv bővítmények, amiket használok: noscript, adblock plus, valamint az EMET-ben is hozzáadtam a nightlyt és a nightly plugin containert.
Megköszönném, ha vki tudna segíteni, aki ezt a verziót használja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Yettel topik
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911