Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22702) sesz


sesz
csendes tag

Valaki segítsen légyszi! Nagyon zavarnak ezek a problémák és hogy semmi megoldást nem találtam rájuk! :(

1. Ez a legfontosabb: Van olyan módszer/kiegészítő Firefoxra, amivel be lehet állítani, hogyha új lapot nyitok meg, akkor azt az aktuális lap mellett közvetlenül jobbra nyissa meg? Tehát ugyanúgy, mint egy linkre középső egérgombbal kattintva, ugyanúgy nyissa meg az új lapon megnyitott könyvjelzőket, kezdőlapot, keresést stb. (Ha ezekre középső egérgombbal kattintasz, akkor új lapon nyitja meg őket.) Tehát ne az összes lap végén nyissa meg őket, hanem az aktuális lap mellett közvetlenül.

2. Van lapkereső kiegészítő? Vagyis amivel az összes megnyitott lap között lehet keresni (a lap sima címe és url címe alapján is)?

3. Van olyan kiegészítő, amivel az összes megnyitott lap szövegében keresni lehet?

4. Én blokkolom a referer küldését a Firefoxban a network.http.sendRefererHeader 0 beállítás segítségével az about:config-ban. A probléma az, hogy néhány weboldal nem működik addig, amíg be nem kapcsolom a referer küldését. Hogy lehet ezt kivédeni?

5. Van valami módszer/kiegészítő arra, hogy be lehessen állítani, hogy a felugró ablakos linkeket az aktuális ablakban nyissa meg?

6. Van valami módszer/kiegészítő arra, hogy a javascriptes linkeket középső egérgombbal meg lehessen nyitni új lapon?

7. Miért van az, hogyha kipipálom, hogy "Kapcsolat nélküli munka", majd bezárom a Firefoxot és később elindítom, akkor eltűnik a pipa az előbb említett beállítás elől? Magától visszavált indításkor online módra a böngésző. Miért?

Én úgy akarom leállítani a Firefoxot, hogy ne kapcsolódjon az internethez, így következő indításkor ne kezdje el betölteni az összes lapot. Nekem kb. 250 lap szokott megnyitva lenni, így csak szenvedne 10 percig a gépem mire betölti mindet a Firefox. Nem hiszem el, hogy a legjobbnak nevezett böngészőben nincs megoldás erre az alapvető és idegesítő hibára.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.