Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát, én kiszedtem mindent, csak az alap maradt, úgy sem változott semmit. De akkor sem, amikor visszaraktam, se nagyobb, se kisebb nem lett. De kb 1.5x nagyobb mint kéne neki.
Mivel tudom elérni azt, hogyha beírom addressbar-ba, hogy prohardver, akkor bejöjjön a prohardver.hu (vagy akármi más oldal, magyarul I'm feeling lucky a googletől).
Másik pedig, ha jobb gombot nyomok a frissítés gomb-ra akkor minden lapot frissítsen. Ez még egy hasznos dolog lenne, amit 3.6-hoz használtam már 3.6nál is bugos volt, FF4-et nem szeretném "beszennyezni" vele.
szerk.: about:addons- itt a scrollozás miért akad? és miért zabál 20-25% processzort? O.o
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gran Turismo
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911