- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenomen
csendes tag
válasz
raczger
üzenetére
Ugyanez történt velem is: feltettem a 2.0.0.3 verziót, mire a ZoneAlarm blokkolta a kommunikációt. Újratelepítettem a Firefoxot (a régi 1.8.x.) verziót), minden klassz volt, majd frissítés után ismét nem megjeleníthető oldalak ...
Érdekes, hogy a ZoneAlarm nem a valódi utolsó módosítási dátumokat jeleníti meg a Firefox (és egyes más alkalmazások) esetében, sőt a 2.0.0.3 verziót nem ismeri meg.
Legyaktam a ZoneAlarmból a Firefoxot, majd feltettem ismét, de akkor sem az aktuális adatokat mutatta...
Nekem úgy tűnik, nem feltétlenül a FIrefoxban van a hiba. Arra tippelek, hogy az alkalmazás jellemzőiből a ZoneAlarm képez valami egyedi azonosítót (ujjlenyomatot), amelyet valahogyan módosít az alkalmazások frissítésekor; és mintha ez a módosítás nem működne most. (Persze nem tudom, hogy ez az ujjlenyomatosdi valóban így van-e, de nekem magyarázat lenne).
Egyébként pedig fogalmam sincs, hogyan lehetne együttműködésre bírni a 2.0.0.3 Firefoxot és a ZoneAlarmot (ami nálam 6.5.737.000 verziónál tart).
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Pixel 6a
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911