Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz NorDezs #101876 üzenetére
A GS-ek esetében nagyjából 20% árkülönbözet van a magyar és a német piac között azonos, közepes futásteljesítmény esetén, regadóval, behozatallal, mindennel. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy kint a pistike szerelők nem léteznek, egy motorműhely nagyon komoly ellenőrzés alá van vonva, ráadásul a szervizelés szinte minden esetben 100%-os és a km óra lekövethető. Az utak minőségéről nem is beszélve. Kicsit belevetettem magam a piaci felállásba, mert tavasszal indulok egy vállalkozással, németből és svájcból fogok motorokat exportálni megrendelésre is. A legtöbb eladó frissen szervizelt motort árul, mert ez itt nem játék, ha elperecel a vevő egy elhanyagolt motor miatt, téged is szépen elővesznek. Szóval igenis megéri nyugatról vásárolni, főleg ilyen otthoni árak mellett. Kár, hogy most a forint kissé elfingotta magát, reméljük tavaszig lendületet vesz.
-
Chris0321
addikt
-
akos727
senior tag
-
Doki16
addikt
válasz NorDezs #99530 üzenetére
Garmin Zümo. A legjobb ami a piacon létezik. Nincs kompromisszum. A transzreflektív kijelzőnek köszönhetően soha nincs olyan, hogy nem látod a napsütéstől. Ha süt rá a nap annál jobban látod
De ha olcsóbbat nézel akkor a Wayteq xRider.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Something_
őstag
válasz NorDezs #54276 üzenetére
Amúgy szerintem kevés az esély rá, ahol van készleten pont a méretedből. Auner Budapestnél viszont jó árban hoznak kintről csizmát hetente 2x, megrendelik neked mondjuk a 45-öst, ha nagy, akkor díjmentesen rendelik a 44-est.
Csak ugye illik megvenni, ha már berendelik. -
SirKero
őstag
válasz NorDezs #52388 üzenetére
Szerintem a DL-650 lenne a legjobb neked de a megkímélt és fiatal még millión felül vannak.
Ennyi pénzért viszont szép és aránylag fiatal 2007-2008 Transalpot lehet venni ami méretben nem sokkal kisebb a DL-nél. Én is azt hajtom 193cm/103kg paraméterekkel.
De mindenképp próbálj egyet hosszabb úton is mert egy-két utca hossz alatt nem derül ki,hogy kényelmes-e.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
-
csongi
veterán
Nah es ott vann a CBF.
Van mibol valogatni ebben az osszegben. Proba proba proba. Itt a forumon eleg sok vas van. Szeritem egy kis szorgalommal sok talit le lehet beszelni. Es ha ha mar raulni tudsz, az is sokat szamit. Egyedul vagy ketszemelyel motoroznal? A te sullyoddal es csomaggal mar nem sok marad az utasnak. Nem a legjobb ket fos motorozasnal a vas max sulyterhelesen motorzni. Sem motor ero sem fek hatas szempontjabol. Eg 650gs 200km max termeles 380kg. Vagyis te 120 vagy.
200+120+ruahazat 10kg. Ez mar 330. Maradt 50kb. Csomag plusz utasnak. Szoval okosan kell, mert akkor lesz elvezet az egesz, a simson utan -
V.Stryker
nagyúr
Tura/naked ... elég nagy is lehet a különbség. Én javaslom, hogy ülj rá erre is arra is,hogy melyik tűnik a legkényelmesebbnek.
Én DL650-et és Bandit S -t néznék meg elsőként. Hidd el, próba nélkül necces. Kicsit vagyok csak kisebb nálad, így nekem is a DL650-et mondták ideálisnak. Amikor meg ráültem, akkor méretileg oké volt, de rettentően zavart már álló helyzetben is a magas súlypontja.
Meg az is segít, hogy min tanulsz. Az tetszik-e... Pl én egy ER6-n -en tanultam, jó volt, fordulékony, de azt azonnal tudtam,hogy a sor 2-est nem...1 millióért igazából már bármit kapsz, csak jól nézz meg minél többet és ülj rá minél több fajtára.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz NorDezs #52386 üzenetére
2 méterhez nekem is a túraendúrók jutottak eszembe. Az egyhengeresek (Aprilia Pegaso, régi BMW F650GS) a maguk 40-45 lóerejével kicsit gyengécskék, a transalp szerintem is egy jó középút. DL 650 viszonylag friss, alig 10 éves modell. Aztán felfelé a csillagos ég az 1200GS ADV-ig, habár az már inkább kétkerekű tank, és nem motor
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest