- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Aktív témák
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja. A víz bemelegszik, a blokk alja (olajteknő) meg még langyos. Tehát az olaj sem úgy ken, ahogy kell neki. Hát ez van. Én kényesen ügyelek erre, márcsak azért is, mert kurva drága az alkatrész belpiacos vashoz. Meg ritka is. Bár van egy titkos aduászom, aki talán tud segíteni kintről, de mi van ha mégsem? Nem akarok úgy járni, mint az egyik srác, akinek kiderült a blokkjáról, hogy a főtengelye tele van mikrorepedésekkel, meg a vezérműtengelyek is, a hajtókarcsapágyak meg hello. Ja, 250-es cbr volt. Blokk kuka, új nincs, sok sikert a szervízhez.
Én ezt a feelinget inkább kihagyom, kösz

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest