Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
egyetértek,én is elbasztam elején,de most már tényleg gyönyörűen érzem normális útviszonyoknál,mennyire nyomhatom a féket kocsiba.meg miután nincs semmi fölös kütyü a lábam meg a fékpofa között,ezért nagyon jól érezni is a határt.másik,h esőben nem motozok.
talán megmentett volna mindkét balesetemtől az ABS sztem,mert annyra minimális fékerőnél blokkolt,h nem volt mit szabályozni a lábamba épitett ABSel.
-
Autónál, ha normális lenne az oktatás színvonala, és nem merülne ki a szabályok ismertetésében, akkor abs nélkül is meg lehetne állni.
Motornál gáz, de aki 200al megy vizes úton, az meg is érdemli. Rajta pedig az abs sem fog segíteni. Nem mondom, hogy nincs értelme, de, ez az egész azért van, mert az emberek nem tudnak vezetni, és mindenféle (gyaran tönkremenő
) kütyüt kell rakni az autóba. -
bocX
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát a videót figyelembe véve és azon túl...tény, hogy ha hirtelen szitu adódik és aki nem régi motoros az tipikusan bele fog satuzni de ez autósnál is igy van
-
ALI_G
veterán
-
zsoltee10
addikt
Nekem van ABS a motoron, és erősen javaslom. Eddig kb. 3szor mentett meg, bár lehet, hogy az adott szituációban eleve nem mertem volna nagyot fékezni ABS nélkül. Egyszer kanyarban jártam úgy, hogy hirtelen szűkült a kanyar, és hátsó fékkel, meg mélyebbre döntéssel próbáltam befordítani a kanyarba. Blokkolt volna a hátsó kerék, mert közben ilyen sóderes kavicsos szutyok volt az aszfalton. Ha ott kiment volna a segge, akkor az idomok árán már bejött az ABS. Aztán egyszer nedves úton kellett hirtelen fékeznem egy autó miatt, semmi gond nem volt, dolgozott elöl-hátul, és simán meg tudtam állni, nem csúszkált semerre. Alapvetően ad egy biztonság érzetet, persze azért nem kell szándékosan forszírozni a dolgot.
Van sebességhatár. Nekem kb. 10-12km/h felett lesz aktív, alatta nem. Én úgy gondolom, hogy azért, mert ilyen kis sebességnél ha rásatuzol, megáll, mielőtt a kerék blokkolna, és pont kioldja a féket, mire megállnál. -
bocX
tag
közbe megtaláltam egy kis segítséggel: abs vs. no abs - mondjuk vizes vagy nem vizes út, azért ez elég kemény

autóba annyi, hogy mocskosul rühellem télen az abs-t, legalábbis hóba vagy csúszósabb úton, nyáron száraz meg esős úton ott jól tud jönni, motornak előnye télen nicsn használva...sajnos
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha motort kéne vennem, csak abs-est vennék már.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jah, kicsit tényleg marketingszagúnak tűnt a dolog. Pl. a Fabiankon néha kifejezetten előnytelen az ABS, de motoron még annyi rutinom sincs, mint négy keréken...
-
bocX
tag
nemtom, sztem legtöbb kocsiban is ugy van hogy az állandóan megvan, sztem nem sebességfüggő (lehet én tudom rosszul, meg sztem motoron is hasonló. na de ennyit az offról.
akkor mégis van értelme, mondjuk tény mocinál 2vel kevesebb kerék van, még a hátulját csak össze lehet szedni, de az elejét necc. a nagyvas még nincs meg, csak ha már veszek akkor alaposan körbe akarom járni a témát, a kismotornál tudom mennyire gáz, mert volt már satu, hát első beharapott azt majdnem nyekk lett. de megfontolom ezt az abs témát, hátha...hasznát mocák között is van amit tulaj abs-el vett, hátha ki lehet fogni valami jó példányt. -
ALI_G
veterán
ja, pont az amit mond persu. Képzeld el azt a helyzetet, hogy tötyögsz városban, pillanatra elbambulsz, észreveszed, hogy megálltak előtted, húzol egy satut és vagy kicsúszik alólad a motor ha hirtelen cselekedtél, vagy nem. Az ABS megfogja még a poros vacak uton is a kereked (állítólag).
Mondjuk biztos van egy sebesség korlát mint a kocsikban, hogy addig nem kapcsol be. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
A rendőrségi igazolás nálam is játszott, de még egy hónapig kellett ütnöm az asztalt...
A kárfelmérővel beszélj meg egy időpontot, hívd fel telefonon, hogy mérje fel a többi dologban a kárt. Ki kell töltened egy papírt, hogy hol vetted ezeket a dolgokat, mikor és mennyi pénzért. Ezekután elkezdi avultatni, meg fotót készít arról, hogy jó-e rád az a bizonyos ruha, tehát nem a havertól kérted kölcsön stb. Mindent beszélj meg részletesen a kárügyintézővel, hog yte menniyért vetted, és hogy mennyi pénzt kaphatsz a ruhákért. Az összeg az avultatás miatt nagyon alacsony általában, ráadásul a balesetben megsérült tárgyakat le kell adnod, tehát van hogy jobban megéri a szerviz, bőrruháknál az újrafestés, varrás. (számlát kell vinni erről is természetesen) Nagyon ütni kell az asztalt, hogy márpedig te ilyen alacsony összegbe nem mész bele, mert a boltban egy kulát kapsz ezért a pénzért stb, és ezek után add is le a ruhádat? Nehéz ügy. Fenyegetni kell őket sokszor. De azt mondtad van hátszeled, mindenképp használd ki, mert különben nagyon lehúznak. -
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
én se sajnálnám ha lenne, bár még nem volt rá szükségem, viszont lehet életet is menthet.
Egy vészfékezésnél füstölt állítólag a hátsógumim, de akkor nagyon. Egy lassú jármű kanyarodott ki kicsit későn elém egy kanyarban (!) miközben mi épp túrázunk haverokkal a hegyekben. Hát ha bevállalom a kanyart, akkor szépen felkenődtem volna a szembejövőre, vagy kimentem volna az útról...Na akkor volt satu fék, meg fisi-fosi
Úgy bírtam megállni, hogy befékeztem a traktor utánfutójának feléig, és onnan vártam meg míg elhaladt mellőlem
és visszasoroltam a saját sávomba. -
bocX
tag
ez az ABS téma motoron jó dolog, vagy inkább gusztustalan? met ABS-hez még nem volt szerencsém mocin? vagy ez is izlés dolga

-
qpakcovboy
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Neeem szerencsére, hanem a CBR-t.
Az egy dolog hogy a biztosító szarul fizet, főleg öreg mnotorra, de mi van a cuccaimmal?
Telefon és társa, meg hogy bizonytom be hogy ezek a dolgok nálam voltak? MErt ennyi erővel mondhatnám, hogy volt a táskámban egy 200 ezres noti, a bal zsebembe, meg egy 100 ezres PDA, amik beáztak/összetört.
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Az új mocidat összetörték?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jasszer
üzenetére
mármint ha az ügyfél korrekt.akkor tuti rosszul jár.azaz.stiftet mikor megtörtem 228 ért javitották,220at adott a biztosito.de a kocsi persze soha nem lehet azonos állapotú.
azok járnak jól a bztositóból,akik "megtörik" az uj gépet,felveszik a dellát.miattuk nem lehet normálisan kijönni a balesetből.
-
-
ALI_G
veterán
senki nem mondott semmit a honlapra amit csináltam
legalább fikázzátok le. -
Micsoda? Biztosító uán mindig mínuszban marad az ember.
Ne felejtsétek: A Bank mindig nyer.
Kapálózni lehet, csak kérdés, van-e értelme...
Ilyenkor van.
qpak: a biztosítónak mindent térítenie kell, amiben kár keletkezett, és a baleset miatt van.
Bukót, ruhát, cipőt, motort, kórházi költségeket, stb. Egyszóval mindent. Verd az asztalt, és fenyegetőzz ügyvéddel, ha kell, és mindenről hajtsd be a kárösszeget.Ezügyben esetleg keress meg egy ügyvédet, akinek ez a szakterülete, és elmondja, hogy mit-hogyan csinálj. Van is valahol egy weboldal, ahol segítenek. www.das.hu asszem... mindjárt utánanézek.
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
tyű, remélem nem maradsz mínuszban!
-
qpakcovboy
őstag
krélek segítsetek!
Megvan a rendőrségi igazolás, hogy nem én voltam a balesetben a hibás, és szeretném a kárbejelntést megtenni, de a motort már törötten eladtam. Volt az eladás előtt egy szívességi kárfelmérés a biztosítómmal, a kárszakértő csinált sok képet meg írt jegyzőkönyvet bla-bla, de nekem tönkrement a telefonom is, meg elszakadt a ruhám is, meg a bukóm is tiszta karc., erről nem készült semmi, viszont szeretném ha kártalanítanának.
Csinált már ilyet valaki, tudnátok segíteni? -
bence78
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nem eladó
ez ma már érték
ahha, kocsinál is így csináltam, ha valami probléma volt az indulássalköszi az infót, holnap délelőtt kipróbálom

-
bajnokpityu
félisten
válasz
bence78
üzenetére
hasonló van nekem is.ha eladó lesz,szólj

akkor összekábelezed,majd középről 12V irányába egy klikk,majd vársz. pár mp után beáll valahova az ampermérője.aztán még egy klikk,nagyobbra áll be,és igy tovább.na a gyári összkapacitásának (Ah) a tizedével szabad max tölteni,10 órán át.
ami érdekes volt,h a gyengébb minőségű akksimat max elsőn töltöttem,az F4be valót meg 3-4 osztással odébb,és még akkor is csak csöpögött bele az áram.
-
bence78
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na mit mondasz rá?
-
bence78
aktív tag
Ilyen a töltő:
[link] -
ALI_G
veterán
kicsit piás vagyok, ma voltam vizsázni algoritmusok és adatszerkezetekből, szarrá tanultam magam, már azt se tudom fiú vagyok-e vagy jány. Szóval vki emléxik még, hogy mennyit rinyáltam, hogy használt morort akartam venni kb. 2-400k-ért? Ennyiért most mi éri meg? kategóriától függetlenül.
-
bence78
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mindjárt készítek képet

-
-
bence78
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
i am only beginner user

-
bence78
aktív tag
ja, ez ilyen régi ruszki töltő még
de lehet szabályozni rajta a feszültséget (6V és 12V) elvileg, hogy mennyire töltse -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bence78
üzenetére
Ha be akarod indítani, lehetőleg rúgásnál ne húzz rá gázt, csak nagyon ritkán. alapjáraton gáz nélkül el kellene pötyögnie, ha el van állítva a karbi, akkro meg felkapja, ha néha húzol neki egy keveset. A legjobb ha benyúlsz a légszűrőhöz (úgyse férsz oda
), és a légszűrőház szívócsövét az ujjaddal néhány rúgás erejéig eltömíted - for advanced users only - mivel könnyen beköpheti így a gyertyát. Ez a régen állt kétütemű leggyorsabb kézi dúsítási módszere. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bence78
üzenetére
A kocsi töltőd mennyit tölt? Valszeg rá van írva, vagy te állítod be manuálisan. Ha nincs állítási lehetőség akkor valószínűleg cseptöltő szerűség, az akku ellenállása alapján tölt, tehát ez a legjobb eset. Ha neked kell beállítanod, akkor az akkura rá van írva, vagy a papírjára, hogy mennyivel lehet tölteni. Ha elég új, akkor gondolom a garipapírja megvan még, azon biztos megtalálod.
-
bence78
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ahha, Yamaha Jog.
na most akkor mi van a 12V töltővel? lehet, vagy inkább ne? még nem próbáltam ki, mert este jött haza a kocsink (a töltővel) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Teljesen igazad van, ezért írtam oda, hogy valószínű jó lesz.
Én zselés akkunál jártam úgy, hogy egy bizonyos töltőtől a kis téglalap alakú belpiacos akkuból egy lufi lett
Mod: bocs, Téglatest alakú
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igazán jól esik a dícséret, de fényévekre vagyok a "normális" motorozástól,
én csak egy 7végi divatbájker vagyok sosem tagadtam
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azért ez nem feltétlen igaz.autóstöltő igaz,h 12 V os,de simán túl nagy áramot ad a pici motorakksinak.lazán elgörbülnek az akksi lemezei.ezért szoktak egy izzót sorbakötni ilyenkor.de javitsatok ki,ha túlaggódom.
-
bence78
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akku az jó volt, ősszel lett újítva, csak november vége óta be se volt járatva, aztán teljesen lemerülhetett.
-
bocX
tag
válasz
bence78
üzenetére
ha automata szivatós null aksival, vagy aksi nélkül is el kellene indulnia, csak rugdosd sokat...én is jártam már igy, 30-40 rugás..nem indul, pihenés...megint 30-40 rugás...pihenés....és 3.körben elindult a 40. rugásra, persze köpte a füstöt de ment.
kézi szivatósnál annyi a para, ha túl sokat adsz neki "megszivhatja" magát...nekem egyszer csak karbi pucc oldotta meg...
meg még az segít ha van ilyen inditóspé, vagy fujj be minimális dezodor sprét, ugy hogy leveszed a gyertyát, állítólag pöccre indul, meg ennyiből gyertyát is megnézheted nincs-e nagyon elkoszolódva - ezt még nem próbáltam, azt mondták működik ez a trükk is
de ha sokáig rugdosod be kell indulnia, csak igy télen makacsabbak, nem indulnak pöccre
-
bence78
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sajnos rúgásra sem akarja, bár lehet csak én akarok finoman bánni vele
Köszi a választ, ki fogom próbálni 
Ja, amúgyYamaha robogó
-
Topiccsendőr
addikt
-
bence78
aktív tag
Üdv!
Kedves tapasztaltabb motoros társaimtól, és a hozzáértőktől várnék egy kis segítséget
Van egy kis robogóm
és a télen csak a garázsban állt. Akku teljesen lemerült, szóval az önindítóval esélytelen beindítani. Próbáltam berugni (a motort
), de nem indul így sem.
Egyik haverom szerint vegyem ki az akkut és töltsem fel. Ez lehet a megoldás?
És egy láma kérdés
Az a töltő ami a kocsihoz van, az jó ehhez is? 
Aki nem csak lehurrogni akar, hogy milyen amatőr vagyok, annak a válaszát örömmel veszem
És előre is köszi. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én nem gyorsulni szeretnék, mert nem ez a cél...
viszont jól jönne egy stabil futómű.
mondom néztem progresszív rugó kit-et(asszem wilbers volt) de elég drága volt... majd talán 1x...Ja és mentem géjjesixerrel, R1-el, RR-el is, szal van róla fogalmam mit jelent az hogy jó futömű

-
qpakcovboy
őstag
én is a papírra teszem le a voksom, de vannak olyan dolgok, amiket nem tud a térkép, a gps meg igen, meg jóval kényelmesebb is.
Van egy ismerősöm aki ANgliában dolgozik már egy ideje, de még nem ismeri a várost így GPS-el közlekedik, ami egyszer lemerült neki, kb mintha megvakult volna, se kép se hang

-
Nekem van GPS-em. Pontosabban Pdam. Majd valahogy a mocihoz erősítem!

-
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Albániában biztos nincs olyan részletes térkép mint Olaszban az tuti, de mivel az IGO magyar termék így a környező országok tuti fullosak, hisz elsődleges magyar célpont. (triviális
).
Egyébként lehet venni Magyarországot, Kelet EU, Nyugat EU, és EU pakkot ha jól tudom. De az EU pakk jó drága.
Egyébként amennyire tudom akkor már minden országban az EU-ban utcaszintű a kereső és minden évben van frissítés. Azt hiszem ha megveszel egy pakkot, akkor egy frissítésre kapsz "liszenszet", de látogass el az igo oldalára a részletesebb és főleg pontosabb tájékoztatásért. -
zsoltee10
addikt
Értem.
Az IGO-hoz milyen térkép pakkok vannak? Úgy értem, hogy nekem pl. szükségem van fullos kelet-európa térképre (Túrák miatt: Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Bulgária min.), aztán fullos NY-Eu térképre (Ausztria, Svájc, Franciaország, Olaszország min.)
Szóval pl. ha Olaszba megyek, vagy Ukrajnába, akkor ott milyen részletes térképet tudok használni? -
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
csak IGO, mivel windows mobile-om van és Európában ennek vannak a legjobb térképei az fix.
Meg van egy használt HP ipaq h5550 PDA-m, amiben igaz nincs GPS (így is 30k-ba került), de az IGO attól még fut rajta, csak nem mutatja a helyzetem. Ergo benznkúton be kell zoomoljak a térségre, ha nagyon kéne. -
-
zsoltee10
addikt
Ki használ gps-t a motoron? Tavaly sokat túráztam itthon, de idén kölföldön szeretnék többet menni, van egy csomó túratervem. Viszont külföldön már macerásabb a navigálás emlékezetből, papír térképpel.
Kellene valami GPS, de nem szeretnék 150k-t költeni Garmin motoros GPS-re. Tapasztalatok, ötletek? -
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
nem azt mondom,nagyon fonto a biztonságos futómű,nagyyon sokat lehet gyorsulni tőle,de azért annyira csak nem gyenge egy nagybandikáé,nem? mikori darab? amugy ha annyira gáz,akkor vegyél bele villarugót,villaolajat.vagy a hátulja hintázik?
mentél már komolyabb futóművű hasonló géppel?azzal jobban érezted magad?f2nél folyton basztattak haverok,mikor nonstop erre panaszkodtam,meg vettem hátsó gátlót neki.aztán felültem az f4-re,és igazolva éreztem magam.első üléspróbával döntöttem olyanokat,mint f2vel sosem,annyira bizalomgerjesztő volt.
meg kinyirtam az egyik winyómat
elég sok érték volt a 400gigáján. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja ilyen imbolygós lesz az egész cucc
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
háát a fene sem tudja, mert annyira nem puha, viszont a puhább rész az oldalsó 1- 1,5 centiméteren van, azt meg kihasználni igazából nagyon jó úton, vagy pályán lehet. De nem túra sport gumi, az biztos.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szerintem jó, mert jobban tapad, persze drága mulatság.
-
törölt tag
ma arra jottem ra, hogy ha ugy gondolom a teli honapok alatt benyara sporolok, kicsivel konnyebb elviselni a rossz idot

iden muszaj 15k-r gurulnom, akarmivel is
jovo hetvegen megyek Tatabanyara es Paksra megnezni egy-egy thunderciccat
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ezt ki mondta
de tény hogy ez inkább férfimunka mint egy bukóteres pályán kőrözgetni... szerintem -
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hát ezaz
csak előfeszítést lehet állítani sajna... -
qpakcovboy
őstag
Tudtok olyan helyet ahol motorosruházat van nagy választékban, ezt néztem nem olyan rossz szerintem, tudtok hasonlót vagy jobbat?
-
jasszer
őstag
Ha már a guminyomásnál járunk... Vegyek egy bringás nyomásmérőt párszázért és guruljak a 300 méterre lévő benzintyúkig fújni, vagy vegyek alsókat. kompresszort párezerért? (ha van ilyen egyáltalán, fogalmam sincs h mibe fájnak)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
nemtom mit akarsz becsavarni.én a csillapitást mondtam,nem előfeszitést.valamint ajánlom,h magad kisérletezz ezzel,ne hallgass másra.ird fel,h pontosan mi volt gyárilag,ha valami nem nyert,vissza tudd állitani.amugy nem vok benne biztos,h az összes nagybandikának lehet állitani a csillapitását.
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
höhö, nálam azt írja a villaszáton, hogy 1 személyjel és 2 személyjel is ugyanannyira kell felfújni

Úgyhogy én mindig tartom az előírtat.
De haver egyszer nem értette miért csúszik annyira a gumija, mondom csekkold a nyomást.
1,5 alatt volt mindkettőben
szerintem idejét se tudta mikor nézte meg utoljára... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jah, csak a TT-n közúton versenyeznek,
a GP-n meg nem találod magad szembe egy villanyoszloppal ha kicsúszol... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az okosok azt mondtaák nekem, hogy előre 2.1, hátulra 2.3 a tuti kombó...
én annyira nem éreztem a különbséget(biztos én vagyok hugyos) a pénztárcám viszont igen, mert 2 személlyes is ilyen nyomáson mentem egy egész szezont, és a vadzsi új Mez6 egy szezon alatt elfogyott
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
utánaolvastam, nem éri meg becsavarni,mert akkor meg olyan lesz mint a bakkecske, ha normál úton közlekedsz.
javasolták az első telő mega sűrű olajjal való feltöltését, állítólag ér valamit... sztem majd kipróbálom, ill van még a progresszív rugószett, ami krva drága, szal azt tuti nem veszek...
letojom,,, marad a csík
-
ALI_G
veterán
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem értek hozzá ezért kérdem! Azthiszem maradok a D208RR-nél eddig ez tűnik a legjobbnak. Amúgy meg akinek gumis dolgai vannak az olvassa el: EZT (vagy inkább mindenki?)
Aktív témák
Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kütyüt kell rakni az autóba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és visszasoroltam a saját sávomba.

).