Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lehet hogy egyszerű vagyok, de legalább nem hülye
én sem értek a hitelekhez nagyon, de egyet tudok róluk, azt hogy ROSSZAK
nem is veszek fel, inkább kölcsön kérek rokonoktól, ismerősöktől. persze nagyobb összegnél ez nem működik, akkor meg gyűjtök inkább, hálistennek nem keresek olyan rosszul, félre tudok tenni...egyszer vettem részletre telót még fősulis koromban, már nem volt meg a teló, de a részleteket még fizettem, akkor megfogadtam soha többet ilyet.motoroznék én, de tetű idő van. itt még az idő is szar, mint minden más

Daywalker: na igen, de amire nincs pénzem azt nem veszem meg. ennyi. ezt kéne belátnia sok embernek
az a baj az ország is ilyen, veszi fel a sok unijós kölcsönt, és meg lehet nézni hol tartunk. ehelyett abból kéne gazdálkodni amink van, mert lenne miből, csak normálisan kéne csinálni...
Aktív témák
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én sem értek a hitelekhez nagyon, de egyet tudok róluk, azt hogy ROSSZAK
nem is veszek fel, inkább kölcsön kérek rokonoktól, ismerősöktől. persze nagyobb összegnél ez nem működik, akkor meg gyűjtök inkább, hálistennek nem keresek olyan rosszul, félre tudok tenni...egyszer vettem részletre telót még fősulis koromban, már nem volt meg a teló, de a részleteket még fizettem, akkor megfogadtam soha többet ilyet.
az a baj az ország is ilyen, veszi fel a sok unijós kölcsönt, és meg lehet nézni hol tartunk. ehelyett abból kéne gazdálkodni amink van, mert lenne miből, csak normálisan kéne csinálni...