- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
stargazer
senior tag
voltam hétvégén motoros rutinoktatáson. egy honda FMX 650-nel megyünk. nagyon tuti gép. apró érdekesség-részlet hogy míg az előző oktatóm kifejezetten fel volt háborodva amikor csak úgy magamnak megjegyzésképp mondtam hogy sztem ez menni fog (jó ekkor már asszem utált mint a szart), az új oktatómat meg érdekelte hogy érezzük, sztünk menni fog-e. én alapbol is ez utóbbit tartom normálisnak, sztem egy oktatónak az kéne hogy jól essen ha a diákja magabiztos a tudásában amit nála tanult.
mindegy most már 25x meggondolom mit mondok mielőtt kinyitom a szám, inkább nem is mondok semmit, csak ezen a motorjogsin legyek már túl. de különben jó fej hapi az oktató, elkötelezett honda-rajongó, a kocsija is honda, meg van egy zsír új 2007-es hornetje. nem rossz...
Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest