Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Integra
titán
19 éves volt a csíra, aki megölte a zebrán az anyát..
nem tudom mi lesz itt, de nagyon megszívjuk az ilyenek miatt, csak idő kérdése.. -
Kevo
tag
Köszi a tipeket mindenkinek, közben már én is kimatekoztam
A lényeg, hogy mivel az olcsóbb gumi dettó ua., mint a W-s és ennek H-s minősítése van, így jó lesz az SV-re. Amúgy a Pásztóy-tól rendelem, fel is hívtam ma a Tamást, azt mondta, akkor rendeljem a W-t, ha van felesleges 6 ropim, neki az csak jó
, de megnyugtatott, hogy felesleges. Pár perce meg is rendeltem a gumit, 34K, ami szerintem korrektnak számít (ráadásul péntekre itt is van, szombaton pedig már fel is szereleik) és legalább ua. marad, mint eddig (annyi, hogy a mostani hátsó W-s, az előző tulaj azt rakott rá) és ezzel a szettel én nagyon meg vagyok elégedve...bevált csapaton ne változtass, tarja a mondás 
Még1x köszi mindenkinek

-
brownus
veterán
hi,
a motorsport havonta jelenik meg? és mekkora példányszámban?
köszi!!
-
Kevo
tag
Nos, én is ezt hittem pár percel ezelőttig, de most olvasgattam közben egy kicsit és a sebességhatárt pár oldal szerint a H ill. W jelöli
Mert valahol ezt írják. A fenti második linkelt guminál van Z (240+)is és W (300) is, szóval nem értem, míg az elsőnél nincs is semmi, csak R (az tudtommal a Radial) és ugye a H (210)
Nem értem, csak nekem nem világos? 
-
Kevo
tag
Valaki hilfe, plííz
(#25769/25770) -
Boci_83
őstag
Tisztelt MotorShow1 néző!
Június 15-22. között minden KBC modellre 30-50% kedvezményt kap, aki regisztrál nálunk!
A sisakok árai:
sisak típus - eredeti ár - akciós ár
VR2, Magnum 59.900.- 40.000.-
VR1-X, Force RR Blade 39.900.- 25.000.-
TK8, Tarmac 29.900.- 15.000.-
Mintás retro FFR 59.900.- 35.000.-
FFR 59.900.- 30.000.-
Nyitott sisak 19.900.- 10.000.- -
Kevo
tag
Hello!
Rég jártam erre, remélem mindenki itt van

Egy kérdésem lenne: érdemes nekem e helyett az abroncs [link] helyett ezt [link] venni, ugye a különbség a sebbességmaximum. Az első H-s, az tudtommal 210km/h, míg a W-s ennél jóval több, Futási teljesítményben (pl lassabban kopik, biztonságosabb, stb) jobb, vagy kár belenyomni azt a 4K különbséget az utóbbi javára?
Köszönöm a válaszokat, ettől függ, hogy melyiket rendelem meg

-
A Rossi-Lorenzo videot mar vagy negyedszer nezem meg, elkepeszto.
-
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
mintha picit megszállott lenne a csóka

jut eszembe, mit láttam ma!!!
2004-es, legutolsó szériás fazer 1000, félidomos, fekete acélbölcső váz, fekete blokk, fekete villa, fekete/vörös hót ritka fényezés!!!
43e km-rel, egy 40-45 körüli emberé, beszélgettem is vele, ááááááááááááááááá
az arcot elnézve, tuti nincsen széthajtva, huhh, nagyon must have az a bringa
-
TayRol
nagyúr
Hat ezt eleg szepen megcsinaltak!
-
Kasza08
őstag
Amiért a speed-motoros nem int vissza:
1. mire felemeli a kezét ,már kilométerekre jár az őt üdvözlőtől
2. csak egy felvillanó elmosódott foltnak látja a másik motorost
3. épp egy kerekezni készül
4. a sisak plexijén elkenődött bogaraktól nem lát rendesen
5. a szembejövő motoros pont az új fejidom holt terében van
7. senkinek nem int akinek a végsebessége 220 km/ó alatt van
8. nem tud megmozdulni a protektoroktól
9. nem mer mocorogni mert nyomja a tank a zacsiját
10. épp az új karbondob hangján élvezkedik
11. mindig int, csak nem látszik, mert ő is ugyanolyan színű mint a motorja
12. nem lát az adrenalintól
13. épp a nitro gombját nyomkodja -
En egyszer vittem le az asszonyt a Balatonra. Nem volt semmi rendkivuli eset, de tobbet nem szeretnem vinni -- sisakot azert kapott, ha esetleg a belvarosbol haza kellene vinnem nagyritkan, de aztan ennyi. Magamat a tenyleg komoly serulesektol feltem, de mondjuk egy kulcscsonttorestol nem esnek ketsegbe -- viszont ha neki lenne egy torese, akkor nagyon rosszul ereznem magam. Szoval nem.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
akkor már harcban edzett férfi vagy

sajnos ilyen nálunk is volt még kis koromban, judo edzőtábor..
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne aggodj, en is ezt mondtam neki. altalaban kilat tolem, szoval latja remelem a dolgokat, mert en akkor massal leszek elfoglalva. egyebkent nagyjabol vagja a temat, neki is van jogsija, szoval egy fokkal jobb az 'amator' utasoknal.
-
[Vazz]
tag
Valaki holnap kakucs úgy reggeltől-estig vagy valamettől-valameddig?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
hat talan ketto van, akikre esetleg szavaznek.
asszony eppen a hetvegen kerdezte, hogy hogyan fogom jelezni, hogy ha az utkozes elkerulhetetlen, hogy ugorjon es merre ugorjon. elkezdtunk beszelgetni, es lattam rajta, hogy azert ez nem egy vidam tema. en nagyon szivesen megyek utassal is, de a motorozas veszelyes hobbi, ezt tudja mindenki.
most igyekszem borruhat keresni neki viszonylag jo arban, meg egy jobb csizmat, mert naponta vinnem munkaba ill. hoznam, es hat Pesten minden az autotsok altal minden lehetseges... -
Boci_83
őstag
Aki nem látta a Gp-t kötelező anyag!
Nézzétek Lorenzó sisakját a nagy sebességű kanyarokba. Húzza bele az aszfaltba!
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bocs, de odáig most nem megyek el
pedig zsír lehet.Kasza08: kakucsring.hu
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mi is terveztünk kakucsot

te mit tudsz a tarifákról? -
Topiccsendőr
addikt
A mai nap elég sűrű volt. Elvittem Bambihoz az első telómat, kapok tőle hátső rugóstagokat is, azt mondja attól is lehet rossz az eleje. És a lényeg: szereztem RSW első gumit jeee
Kakucsra megyek ki edzeni a jövő héten. Kapjátok össze magatokat, menjünk, mert edzenem kell, Bábolnán lesz 28.án egy utcai verseny. A jó hír, hogy ha nem török ketté egy villanyoszlopon, akkor a kocsmában bármikor megverhetnek, mert az "emzések" tavaly rombadöntötték egész Bábolnát részegen. De elmegyek.
Akkor szép, ha zajlik. -
Kasza08
őstag
Tankpad nem kell valakinek (az ismerősének (a bátyjának a csajának, a nővérének az exének a volt szobatársának))?
-
Boci_83
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Én is azon parázok, hogy ha ne adj isten történik valami baj, akkor ne üljön mögöttem a barátnőm, vgay senki sem. Szokott is ebből néha vita lenni, hogy én miért nem viszem magammal soha, vagy csak keveset.
Egyébként a pályázás baromi jó dolog, volt egy időszak amikor én is azt mondtam hogy eladom az utcai motort, és egy pályagép lesz helyette, de én nagyon messze vagyok a pályázástól, sem tapasztalatom hozzá, sem pénzem. Baromi drága, az meg hogy havi 1x eljussak annak nincs értelme. Kakucs meg hasonlók jók edzeni, meg kondizni, de a Hring nagyon sokat ad, sok-sok Forintért. Akkor nem beszélve a gumikról, az üzemanyagról, a kopó alkatrészekről, a rizikóról hogy ha elesel akkor az még drágább, plusz kell egy kis tréler amivel viszed a motort, stb-stb.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
ööö, nem újkeletű a dolog, nem csak mostanában volt necces szitu, hanem régebben is, csak nem vettem fel, egyszerűen. de mostanában túl sok volt. elkezdtem félni.

pihen egy ideje, 2 hete nem ültem fel rá, tegnap elővettem, erre egy haver mögöttem esett el, hallottam ahogy korcog a betonon, és láttam a tükörben, ahogy csúszik....
utólag azt se értem, hogy mertem elvinni a barátnőmet több ezer km-n külföldön... -
Boci_83
őstag
De mit le nem szaladgáltam, amúgyis utálom Bp-et nem lehet közlekedni, nincs parkoló, dugó mindenhol, bűz, smog stb.Egy-másfél óra átjutni a városon, engem tönkretesz. Motorral nem indulok el mert kivan a régi lánckerék, nem akarom szétcseszni az új láncot a régi lánckerékkel, ráadásul holnaptól nem is érek rá, csak olyan pénteken legközelebb. Addig a motor is szétszedve, állványon garázsba nem birok beállni a kocsival napok óta stb stb.
Néha azt érzem nap végén hogy jobban jártam volna ha ki sem kelek az ágyból csak enni, meg sz@rni. Ma is ez van.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Ideológiai krach"
hát ez kurva jó, ezt még nem hallottam, tökéletes
én nem mertem beírni a tyúk identitás zavarát, de kibökte a szemem nekem is... -
Boci_83
őstag
Akkorát sz*ptam a lánc cserével hogy ihajjjja. Amit adtak az Imetben első lánckereket nem jó méret. Most mehetek vissza megint, egy tetves 4500 Ft-os lánckerékért, és se időm, se kedvem! Kiborított ez a sz@r. Szinte egész napom ráment így is.

-
ALI_G
veterán
Nekem a keresztapám vitte keresztanyámat babettával még amikor 20 évesek voltak vagy talán annyi se. Tépnek ezerrel a földúton csak úgy a világba. Képzelhetitek milyen csúcssebesség volt 2 személlyel. Na aztán jött egy bukkanó, keresztapám meg érezte, hogy felgyorsultak (!), igaz keresztanyám közben elmaradt

-
zsoltee10
addikt
túl sokan estek mostanában körülöttem, és túl sok nagyon necces szitut úsztam meg épphogy. nem akarok úgy járni, mint egy barátom, aki már eladná a motort, csak kapná vissza a kezét. arról se ő tehetett.
amúgy ahol én járnék enduroval, ott a madár se jár. ez falu, nem felkapott dolog a terepmotorozás. talán 3-4 ember van, aki szokott endurozni.
-
Preda
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát azért nem egészen így van ez. Én terepen is majdnem ütköztem. Csak az mentett meg, hogy bogár a szemembe ment és megálltam.Mivel 3 másik endúrós szembe jött. Meg földes úton részegekre is jobban kell számítani én pl nem egyszer találkoztam velük
.
Gondolom ott se állandóan pályán mennél. Mondjuk biztos kevesebb eséllyel fogsz balesetet szenvedni mástól.
Valamitől nagyon besokalltál én úgy látom. Lehet kicsit pihentetni kéne a motorozást nem ? De nem kell feltétlen eladni a gépet. Te dolgod mondjuk én csak azt mondom a baj mindenütt utolér teljesen mindegy mivel mész honnan jössz. -
Mawyx
őstag
válasz
csukszik16
üzenetére
Keresztanyám 80as években tépetett Babettával lakott területen kívül. Igyekezett az útszéli postaládához (tanyavilág), katona szerelmétől várt szerelmetes levelet.
Rendőr lemeszelte gyorsahajtásért.
Babetta max sebessége lehet vagy 20km/h.
Rendőr: túl gyorsan hajtott
Keresztanyám: megszeppenve pislog-pislog
Rendőr: biztosan túllépte a sebességhatárt, láttam, hogy gyorsan hajtott, mert lobogott a haja

-
jasszer
őstag
válasz
csukszik16
üzenetére
Köszönjük.
-
csukszik16
csendes tag
gyerekek a babetta a legveszélyesebb

-
ALI_G
veterán
azért van ott finom falat is
én 3-at elvinnék, na de csak szigorúan egy körre! 
remélem senki se adta meg a real adatait: Figyelem! Ön hozzájárulását adja az általa szolgáltatott adatoknak az Inform Média Kft. adatbázisában történõ rögzítéséhez. Az adatokat az IM piackutatáshoz és közvetlen üzletszerzéshez használja fel. Az IM az adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át
-
jasszer
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nálam Evelin a favorit, lerí hogy egyszerű mint egy ásóbot. Ritka ostoba feje van, de biztosan tudna róla mesélni hogy mit jelent az alázat. Vszeg motoron életében nem ült, csak pucsítani engedik fel vmi "C"-kategóriás nepper standján évente egyszer-kétszer, de így legalább készülnek róla dzsukel "májvipes" képek.
Persu: Nem érted ezt. Az a fontos hogy mit érzel. Egy napon majd visszavesszük amit elvettek tőlünk. Jön a V2-es 200 lóerős Rotax blokkos Danuvia. (jódarabig így szerepelt a honlapjukon...) Megállítjuk a globalizációt az országhatárnál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsoltee10
addikt
köszönöm mindenkinek az együtt érzést.

egy darabig ezt a kockázatot elfogadtam, de van egy pont, amikor azt mondja az ember, hogy elég. rengeteget mentem az elmúlt 2 szezonban, többet, mint sokan 10 év alatt. sok helyre eljutottam, sokat tapasztaltam, de közben érik az agyam, és úgy érzem, nem éri meg. az ország kerülő túrán is egy hajszálon múlott a dolog, és nem az én hibámból. én tudom magam moderálni, de nem segít, ha mások hibáznak. én a kenyeremet a két kezemmel keresem. ha bármilyen szinten megsérülök, akár csak ideiglenesen, akkor a megélhetésemnek lőttek. és akkor mit csinálok? nincs betegszabi, meg táppénz, csak magamra számíthatok. már nem éri meg a kockázat.

félreértés ne essék, nem szakadok el a motorozástól, azt nem lehet, aki egyszer motoros lesz, az nem tud elszakadni. csak máshogy folytatom. még nem tudom, hogyan. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
hálaajóistennek
mit keres egy japán belpiacos ZXR 400 ason egy nagymagyarországmatrica?. Vegyen az ilyen Pannóniát, vagy Csepelt, azt arra mehet az árpádsávos amcsizászló. Magyar ember alá magyar motort!
Elkészülök az ilyenektől. Ideológiai krach. Egyébként valami nem stimmel a csajokkal olyan maszkulin nagyon az összes. Mint valami NDK női úszóválogatott. -
Integra
titán
bájker chick szavazás
első körben nem tudtam szavazni..
Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A baszott kormánynak kellene korlátoznia, hogy ki hogyan szerezhet jogosítványt!
A lényeg, hogy mivel az olcsóbb gumi dettó ua., mint a W-s és ennek H-s minősítése van, így jó lesz az SV-re. Amúgy a Pásztóy-tól rendelem, fel is hívtam ma a Tamást, azt mondta, akkor rendeljem a W-t, ha van felesleges 6 ropim, neki az csak jó
, de megnyugtatott, hogy felesleges. Pár perce meg is rendeltem a gumit, 34K, ami szerintem korrektnak számít (ráadásul péntekre itt is van, szombaton pedig már fel is szereleik) és legalább ua. marad, mint eddig (annyi, hogy a mostani hátsó W-s, az előző tulaj azt rakott rá) és ezzel a szettel én nagyon meg vagyok elégedve...bevált csapaton ne változtass, tarja a mondás 

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.