- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Nippon
őstag
válasz
bajnokpityu #26054 üzenetére
A kocsimat Honda márkaszervizbe hordtam és vittem magammal az olajat. A szűrőket megvettem tőlük és fizettem a munkadíjat. Végig ott álltam a kocsi mellett és ha le akarták venni az emelőről idő előtt akkor szóltam, hogy ácsi. Csorogjon csak ki szépen az olaj. (hiába jattolok szépen a szerelőnek kézbe, ha elfordulok már megy a linkelés)
Lehet faszverés, de még azt sem engedtem, hogy beletöltsék abba a betöltőkannába az olajamat, amivel mindenféle olajat töltenek a többi autóba. Inkább beletöltöttem én a kannából. Sajnos nincs otthon se aknám se csápos emelőm...
De a lényeg, nem tesznek szívességet vele, hogy megcsinálják a munkát, ők a szerviz én vagyok az ügyfél. Viszem a pénzt, cserébe pedig kulturált kiszolgálást várok.Volt olyan váltóolaj cserénél, hogy nem volt gyári MTFII Honda olajuk, bele akartak tenni helyette valami "szart", inkább vittem nekik egy másik márkaszervizből. Nevetséges állapotok vannak!
ahol álmomban jártam Magyarország..... F@szom!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Windows 10
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpársportok
- NVIDIA® driverek topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest