Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rebel56
tag
Nemrég eltörölték azt, hogy motorokat nem lehet ideiglenesen forgalomból kivonni. Ha kivonod, arra az időszakra nem kell biztosítást és adót fizetni. Mondjuk nem tudom, hogy egy ki köbcentis gépre megéri-e a procedúra, számolgatni kellene, aztán egy szép napos téli délután vakargathatod a fejed hogy kockáztasd-e a jogsid egy motorozásért.
ETZ-árakhoz: én 150-ért adtam el.
De ha most vennék, akkor két féle közül választanék:
1: teljesen gyári állapotú (eredeti fényezés, bontatlan blokk) példány közép v. időskorú első-második tulajos papírkutyától aki alig használta, sok pénzért - ez ritka, az utóbbi években 1 v. 2 ilyet láttam eladót ~180-200 körül
2. közepesen lelakott, de rendkívül olcsó motort, számítva arra hogy felújítással kell kezdeni és ha elmegy 2.000 km-t akkor lehet mosolyogni
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha most vennék, akkor két féle közül választanék: