Aktív témák
-
válasz
fejescsv #11093 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az esetben mehetsz A-ra, ha van két éves A1-ed. Azért, mert van B-d, attól még nem mehetsz A-ra.
Az A feltételei, hogy legyen legalább két éves A1-ed (ez esetben a különbözeti vizsga 2-3 hét), vagy legyél 21 éves.Motor választás.
Az nagyon fogós kérdés.
Mire kell? Milyen kell? Sportmotor, sport-túra, endúró, krossz? Én is 125ről mentem 400-ra, annyira nem rémisztő a dolog, de ne vegyél 600ast. Ha igen, akkor valami túra vasat, CB-F, vagy GSX-F, ami 600as létére 80-90 ló. Bár, embere válogatja, de a szamárlétrát érdemes betartani. Én tök jól elvagyok a 400assal négy éve, semmi bajom nincs vele, fenntartható motor. Nem nagyon eszi se a láncot, gumit, se semmit. 120-130al tötymörgésnél megeszik 4 litert. Visszabököd 3ba, akkor megindul jól. 250-es lépcsőfok érdekes kérdés. Ha lenne épkézláb 250-es akkor nem mondanék semmit, de állat magyarok szétk.rnak mindent, hidegen már tépi, olajcsere luxus, szelepállítás vajon mi... fél órát satarázik, mire beindul a motor...Szóval használt motor vásárlással okosan. Lehet jót kifogni.
Ha sikerülne egy jó 400as vfr-t rvf-et, vagy netán cbr-t (ebből csak az újabbat, az nc29-et keresd) kifognod, akkor sokáig jó társad lesz. De ez csak a Honda sportmotor felhozatala volt, van itt még cb400, meg minden egyéb motor, ízlés szerint.
Sok sikert
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest