Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
[lAyCsI] #12798 üzenetére
hej, épp akartam írni, hogy megnézhetnénk az 577-es utat vasárnap, mindjárt meg is nézem, hogy az hány km. meg nyomatok valami útvonalat.
mod:
Meg is van Oda vissza 400 km egy egész napos kanyargás, haverom is jönne így már 4-en lennénk. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #12787 üzenetére
szerénység
na, vasárnap lehet cimbivel mennénk valami lájtot... skacok? -
törölt tag
válasz
ehhe. en eleinte a cb400-asrol ugy gondoltam h mar kimotorozom. csak aztan gurultam meg vele es rajottem h mennyi mindent nem tudok meg
az r6-osodat meg ugy adnam oda neki, ha nem lehetne 8000 fole porgetni, mert addig majdhogynem kezes, viszont konnyu es jok a fekei.pityu: sztem a topik rendben van ebbol a szempontbol, senkiben fel sem merult h neki a tudasahoz pici egy haccazas sportgep. max az igenyeihez pici
nekem sem azert van ezresem mert a kisebb mar ciki vagy nem tud ujat mutatni.
-
anxius
aktív tag
Sziasztok vitéz motorosok
Mint új motor tulajdonos beköszönnék ide,most fedeztem fel a topicot és gondolom néha még látogatom is majd^^ -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #12777 üzenetére
Én tegnap mentem mocival Hajdúszoboszlóra, még eső előtt odaértünk, de visszafele 2 órát mentem esőben
szerencsére vittem esőruhát,...... és ma is elkapott egy 20 percre.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
örülök h nem én vok az egyetlen aki bevallottan közelében sincs annak,hogy kimotorozzon egy haccázast...
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #12781 üzenetére
azt szoktak mondani h javitottal ne randalirozz 200 folott. nekem meg sosem volt gondom. es nem is hallottam olyasmirol.
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #12778 üzenetére
a nyomasbol gondolom hatsoguma. akkor irany a gumis. az elsot nem mindenhol vallaljak be.
gumiellenorzes, hm
feca: a belso nelkuli gumaval szinte lehetetlen durrdefektet kapni, lassan ereszt le serules eseten. durrdefektet a belsok okoztak, amikor lufiszeruen elpukkadtak. na azok meg tudtak ilyet. -
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #12778 üzenetére
ez a robesz tetszik
az elso,ami tetszik!
a szogre,irany gumis,most azonnal!nem lehet igy hasznalni.ha kiveszed,azonnal leereszt.ha ne mveszed,nagyobb sebessegnel kipattan,akar durdefekt is lehet.akkor meg fogd meg,ha tudod
szoval gumis,es o kiveszi,meg beragasztja.sztem ha kicsi,es nem kozvetlen a felni mellett van,hanem mondjuk a futofeluleten,akkor mentheto. -
qpakcovboy
őstag
Gumiellenőrzés során egy szögnek a feje kacsintott rám (lehet nem szög, csak egy darab drót, mert elég kicsi) . Nyomás nem esett, 2,8 bar-on van.
Ebben az esetben gumicsere, vagy javítható, vagy jó úgy ahogy most van? Valami tapasztalattal lepjetek meg!Hétvégén horvátoknál jártam, hát nem igazán szeretik a motort, itthon sokkal-sokkal-sokkal több motoros van. Viszont imádják a robogókat abból is a lánchajtásos sportkipufogós fajtát, mint a GP1 revolution, betegek...... Jahh és minden robesz rendszámos még a legutolsó kajahordó suzuki let's2 is.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #12773 üzenetére
Megúsztad, engem munkába menet félúton elkapott, mikor leszállam kiöntöttem köbö két deci vizet a csimmából... Köszönöm, Probiker.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #12774 üzenetére
hát igen.viszont sztem jócskán sokat mutatott az órája.mint a GRben is,többek között.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #12762 üzenetére
Hja eléggé hajtani kell
De azé nem borulok be az agyamba, mert ma sikerült egy csepp eső nélkül elvinnem a szervizbe a dzsamahát. Csoda.
-
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
A motorom hangja...
Persze akit érdekel...Tüzi...ez való igaz
-
feca81
aktív tag
válasz
stargazer #12763 üzenetére
amirol te almodsz,az teljeseggel lehetetlen kivitelezni.a msterseges intelligencia az oskorban van meg.mas meg a te elkezeleseid ne mtudna megvalositani.nincs olyan gyors kioldo szerkezet.meg nincs mi idoben kivaltsa.ha amr utkozol (mert ez a kivalto ok),mar a "ketrecnek" fel kellene epulnie,h vedhessen.eses kozben nem tud felepulni. ha meg a mest int olyan fejlett lenne,h idboen fel tudja merni,h hopp,most eses lesz 1 mp-en belul,akkor nem a ketrec kinyitasaval bajlodna,hanem az eses megelozesevel. egy ketrec kinyitasa iszoynat idoigenyes lenne. lasd cabriok automata tetonyit szerkezetet. meg hova rakod?minek az a tobblet suly? felejtsd el sztem.nincs biztonsagos motorozas,mint ahogy biztonsagos sex sincs. sot.semmi sem biztonsagos.a kaja se.a wc se.semmi. ezt vagy elfogadod,v idezlek: "nem motorozok".
ez a megvalositas lehetetlensegenek egyik oldala. es msot jojjon a masik:
nincs ket egyforma baleset.igy lehetetlen felkeszulni normalisan.ha teszem azt,hatulrol nyit a ketrec,akkor egy frontalis utkozesben "vedhet".de ha hatulrol jonnek beled,akkor mar bukta. mi van ha nem is jonnek beled,hanem csak elcsuszol?v fejre alslz?v azonnal megall a motor,mert izombol bekoszonsz egy berlingo hatso uvegen.
felejtsd el ezeket a dolgokat.egyeduli megoldas a legzsakos kabat.annal jobb nincs.nem is lesz. nem,soha.meg 100 ev mulva se.mert akkor mar motorok se lesznek. mert nem lesz benzin. hidd el.nem lesz.kesz. inkabb talalj fel egy jo kis mestintet.add el,es gazdag leszel. -
Nightmare
senior tag
Árt a motornak eső? Mert sokan úgy féltik, mintha attól elolvadna, de legalább öszetörne.
Urban legend ez az eső, vagy tényleg van benne vmi?
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr #12755 üzenetére
hát lehet hogy én nem vagyok normális de nekem nem ott kezdődik az élet értelme hogy önpusztítsak meg kockáztassak tök fölöslegesen. mert ez csak addig vicces amíg egyszer nem kell mondjuk amputálni az ember lábát.
nem nekem nem mp3 kellene mert nem az igazi. és nem kabrió mert az nem motorozás. nekem motorozás kell, abszolút biztonsággal. amíg ez nem jön létre nem fogok motorozni.
-
stargazer
senior tag
válasz
bajnokpityu #12761 üzenetére
gyakorlatilag én egy ugyanolyan elven működő robbanásos módszert képzelek csak ennek hatására egy erős bukókeret robbanna elő a vázból ami egyrész nem engedné hogy a motor teljesen elfeküdjön, másrészt ekkor már volna értelme a biztonsági övel rajta tartani a motorost, mert ebben az esetben védné a motorost egy ketrecszerű valami.
nem hagyományos biztonsági övre gondoltam mint az autókban (nyilván hiszen nem olyan ülés van rajta és nem is azt mondtam hogy akkor olyan ülés legyen rajta), hanem olyan mint a quadokhoz. nem láttatok még olyan biztonsági övet? gyakorlatilag egy heveder-mellény amit a derekadnál csatolsz az ülésen mögötted levő csatlakozóba.
de különben tény hogy én egyrészt fosok is (és nem magamtól), másrészt meg azért szülessen már valami normális védelem hogy lehetővé váljon a pólóban meg rövidgatyában motorozás. nekem jó lenne valami hirtelen felfújódó kapszula is, ami teljesen körülölelne és labdaként pattognék el ahogy az autók löködnek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #12755 üzenetére
no,ennyire sz*r az uj munkahely?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer #12746 üzenetére
neked ott van a Piaggio Mp3.
Jah de nem. Neked egy kabrió autó kellene.
De inkább életszemléletváltásra van szükséged. Ha kapni akarsz valamit, azért fizetned is kell. Ilyen nics, amit te akarsz. Te egy ideális világot akarsz, de ilyen nincs, az élet kemény, csapásokat adunk és kapunk. (tudod, jin-jang, meg érem két oldala, meg ilyenek) Neked találták ki a világítós láthatatlan füstös - vízgőzös ártalmatlan cigarettát. Vagy egy sor más terméket, ami agyonba***a mindazt, amiért az emberek rákattantak a dologra. Ha nem kockáztatsz - jó értelemben - akkor értéktelenné válik a dolog. És ugyanott vagy, ahol elindultál. -
Topiccsendőr
addikt
egy rövidet mentem egy haverral reggel, mert már kint van a szövetem.
Jah és ma viszem a szerizbe, ebben a fincsi időben. Ha törik ha szakad ez a korvány valahogy bemegy a szervizbe. Ha villám csap bele, akkor is betolom nekik, hogy rakják össze. Már elég volt a Benelli Tre hangból 8 000 alatt. -
törölt tag
mit szoltok ehhez? vagy tovabbra is az az elfogadott nezopont h istenmentsbelpiacos?
Parom levizsgazottkene neki vmi egy-ket idenyre
-
feca81
aktív tag
válasz
roviden:eselytelen
gondold at.ha kicsapodik,nem nyujt eleg stabilitast.es torik,mit naz idom.
v ha idoben kicsapodik,ki tud tamasztani,mielott foldet er,mi valtja ki a kicapodast?kell egy ok,mint a legzsaknal az utkozes ereje.de az itt mar keso.
ov: mihez rogzited?????annak kell egy fix hattamla.egy sportmotoron emg eleg idiotan nezne ki.nem is beszelve a tobblet sulyrol...
marad a legzsakos kabat -
törölt tag
válasz
runner 125 #12747 üzenetére
aha. es ha kanyarvadaszni volt a motoros, akkor dobogokorol szentendreig elpattog, legfeljebb nem vegig az uton
legzsakos ruha mar van. van sima nyakvedo is. es van motor (talan a goldwing) amire terveztek es csinaltak legparnat.
stargazer: nehez megoldani h tutira mikor nyisson. ha csak dolest nezel, palyazasnal egyszercsak kicsapodik az az ize, ugy elszallsz, mint gyozelmi laszlo. ha meg utesre nezed, akkor mar keso. ha meg kerulgeted a kocsikat es egyik araszolas kozben lekoccol, nalad meg hirtelen kicsapodik a buntetogorgo es gyonyoru lukat utsz a gaz galad kocsi kasztnijaba.
szoval nem konnyu... -
runner 125
nagyúr
válasz
Hali!
Ezzel nem vagy egyedül
Szvsz akkor már a motornak teljesen mind1... nem azt kell védeni-hanem a pilótát
Másrészt odaszíjazni a motorost.. hááát. És ha borul.?
.....Ilyen elméletek nekem is megfordultak a fejemben .Ugyan én nem motorozok,csak egy 500-as Nexus-t hajtok-de tapasztaltam azzal is ezt-azt
Az én ötletem; Magába az ember ruhájába beleépíteni egy "légzsákot"... Úgy h körbe vegye az egész testét.. (nyilván több db-ból állna)
Egy esetleges ütközésnél egy szerkezet aktiválná pl.: a hirtelen megváltozott irányváltozás miatt/sebességcsökkenés miatt.
S "berobbanna"..ez által a motorosunk egy "labda" közepén találná magát..pattogna párat-s életben maradnaNoh mindenesetre ez az én """ötletem"""
Üdv. M -
stargazer
senior tag
tudom hogy nem szeretitek amikor jövök a hülye lázálomszerű és biztosan megvalósíthatatlan és értelmetlen ötleteimmel, de mi lenne ha mégis lenne olyan berendezés a motorokon, amik ilyen kicsapódó támaszok lennének? ha valaki a motorosnak megy, és az kap egy erős lökést egy iránybol, akkor ezek kinyílnának és ezeken csúszna a motor. gyakorlatilag olyan lenne mintha kicsit bukócső lenne meg egy kicsit légzsák, ami egészen addig nem is látszana hogy a motoron van amíg nincs rá szükség. ez nem engedné a motort elfeküdni, és esetleg érdemes lenne vmilyen biztonsági övvel a motoron tartani a motorost is.
hm?
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #12710 üzenetére
cső!
Fater kedden megy a motoremelőjért, ha minden igaz, hozni fog egyet, de ha nem, akkor vmikor a héten kell visszamenjen érte. Majd lefotózom. -
Boci_83
őstag
Nah, nemrégen jöttem haza motorozásból, megnéztem a Mátrát.
Ahhoz képest hogy nem vagyok egy nagy kanyarvadász, egész jól sikerült ledölteni a Hondát. Sokkal könnyebb ezzel menni, és élveztem is nagyon.
Sok gyakorlás kell még, csuklóm lefele nagyon elfáradt. Azért jó volt! -
Calogero
addikt
A Bükk nem hozott szerencsét a motorosoknak ezen a hétvégén.
Szombat: Halálos baleset a Bükkben
Vasárnap: Motorosok ütköztek a Bükkben
Itt szerencsére nem volt komolyabb sérülés. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #12738 üzenetére
voltatok motorozni tegnap? Vagy nem szombatot mondtál?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #12738 üzenetére
tulmeretes 50-es dugo baaaazinagy gyurukkel
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szokeherceg #12735 üzenetére
jó eséllyel F12,F15 vagy aeroxról beszélsz,nem?no, 100as léghűtéses blokknak,és a variátornak a világon semmi köze nincs az 50es vizes blokkhoz,és variátorhoz.igy hirtelen 1 közös-csereszabatos alkatrésze sem ugrott be.bár valamelyik alátét,vagy külső imbusz csavar még akár véletlenül stimmelhet is.
Haverunk a vázszámot nyilván sarokcsiszolóval el kivánja tüntetni.csakhogy igy AFes alvázszámod lesz forgalomba helyezésnél,ami azt eredményezi,hogy jogilag a magyar állam tulajdona lesz a robi,te max üzembentartó lehetsz.ennek megfelelően nehéz lesz eladni, ráadásul a biztositása is lesz vagy 3-4x.
valamint lelki szemeimmel máris elképzeltem, ahogy ekkora hatalmas tudással majd saját kezűleg rádobsz egy hengerszettet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
na ezért lesz tenger alkatrész a 100as levegős robikhoz 2 év mulva.Te csak egy vagy a sok közül,akinek halovány fogalma sincs a motorok/robik világárólhát ez nem igy működik
ja és még vmi:nagytestű robi nem egyelő nagyrobogóval.az még nagyobb. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Az, hogy 100-as a hengered a vázszámban is benne van. Meg kérdés hogyan raksz rá 50-es hengert egy olyan forgattyúsházra, amelyik 100-ashoz van...
-
golyani
őstag
válasz
nem tartom valószínűnek ha a 100 és az 50-es henger egymással kompatibilis, mármint blokkilag.
-
szokeherceg
tag
nekem van egy nagyrobogóm, de amelyik nap majd viszem a közl felügyeletre rendszámér, dobok bele egy 50es hengert, amikor meg hazaértem visszateszem a 100ast, és ugyanúgy kisgép marad.. Sztem naon künnyű lesz ezt is kijátszani, és ugyanúgy lesznek 50es papíros nagygépek..
-
feca81
aktív tag
na mi van mindenki alszik? en meg karpatia koncert utn megint koran ebredtem?marmint hozzatok kepest.es meg ma lakodalomba is mennem kell! edzesbe kell tartanom a majam a nyaralasra.ha isten is ugy akarja,meg ez a MÉH szokeveny, akkor oda motorral megyek
-
feca81
aktív tag
-
ferkoboy
senior tag
válasz
feca81 #12725 üzenetére
Egyre gondolunk mi, én is ugy látom.
Olyan vicc ez, mint a zöldkártya, meg eredetvizsga.
Nem láttam még egyiken sem gépet megbukni... Pénzlehuzás az egész. Persze elviekben okés, amit kellene képviselnie, azzal egyet is értek. No de ez nálunk nem igy müködik. Illetve működik, de nem ez a célja.
Off - kórsz... -
feca81
aktív tag
válasz
ferkoboy #12711 üzenetére
korulbelul ki is mondtad mire gondolok.legyen atlathato a rendszer,fene banja,legyen rendszam a lopas visszaszoritasara.de ne 30Ezerert,es ne kelljen mar muszakiztatni ezeket.a robogoknak,meg a simsonoknak az volt az elonyuk,h olcso votl a fenntartasi koltsege.es most zt akarjak elvenni.
egyetertek bajnokpityuval abban,h jobba natlathatova kene tenni,de nagoyn nem mindegy milyen aron.es itt arol van szo,h azt hagnoztatjak,a lopasok visszaszoritasara hoztak emg arendeletet,holott inkabb a bevetel novelesere.mint anno a sulyadobol let teljesitmenyado.ott is azt modntak,azert,h fair legyen,h ne az fizessen tobbet,akinek nehezebb a gepe,hanem legyen inkabb loero alapjan.es mi lett?mi motorosok szivtunk.meg ezzel is egyetertenek,de kevesebbet kelljen fizetni.mert az elgondolas szep,de a kivitelezes katasztrofalis.
tovabb megyek,kelljen ennyit fizetni,de akkor legyenek minosegi utak is!ne pedig a penztarcajukat tomkodjek ott fent az en nehezen megkeresett forintjaimmal.
egyre tobb es tobb bort huznak le rolunk,es viszonzasul semmit nem kapunk.
abbahagoym,mert mar kezdek atfordulni politikaba.sry,offolom is -
Nyitott dobbal jobb hangja lesz, hidd el.
Hovatovább, sokan mondják, hogy a sportkipuff az alig ad valamit... hát, amikor én felteszem a gyárit, akkor 170nél vége van a motornak, nyitott dobbal meg viszi a 220-at. Szerinted? Ráadásul érezhetően jobban megy nagyobb sebességnél. -
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #12722 üzenetére
biztos nem fogok érezni túrót se, nem is azért veszem. Akkor se érezném, ha végig nyélen járatnám. Azért veszem, mert így is úgy is ki kell cserélni, gyári meg 9000 Ft, 12000 km-enként az kuka, ez meg mosható. Szikora Bandi (bátszi motor) annyit mondott, hogy ő a gixerén egy kis hang változást érzett közép tartományban, meg talán egy bolhafingnyi nyomaték javulást (amit biztos csak beképzelt
).
Osztrákoktól 16500 Ft, gondolom az euró árfolyam miatt olcsóbb, Omega motor meg biztos USA-ból rendeli, azért 2 hét. -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #12637 üzenetére
hozott cuccal jársz szervízbe?
-
ALI_G
veterán
wa'zze'
ugyebár mondtam, hogy 2 hét mire megjön a fain légszűrőm? Omega motornak nincs, osztrákoknak nincs.
Elmegyek louis-os ismerőshöz, aki eddig online áruházzal tolta, de mostmár csak van egy boltja is. na elmentem, hogy rendeljek barátnőm ruhájába gerincprotektort. Gondoltam megkérdem, tud-e k&n légszűrőt, mert hogy neki neten nincs fent egy se. Erre mondja, hogy ha kell holnapra tud!!!! Osztrákoktól, csak 4ig le kellett volna adni a rendelést. Most már csak hétfőn tudja rendelni, keddre van itt. Most mehetek lemondani bátsziékhoz, hogy még sem kell, mert találtam... -
NINJA_V
tag
Itt egy egész "jó" cikk, pro & kontra: [link]
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ferkoboy #12711 üzenetére
ezzel egyetértek,de hogyan akarod a 180as runnert megkülönböztetni az 50estől?
pláne,hogyan mondod ezt el egy fakabátnak?kénytelenek olyanra bizni,aki "ért" hozzá,pl közlekedési felügyeletre.sőt,ha eltekintünk az ujabb lehúzástól,akkor pont azok tehetnek arról,h a simósokat ellehetetlenitik,akik eddig is csaltak a papirokkal.azaz ezt nem lehet bizonyosan állitani,de ez is lehetséges.
ha azért született a döntés,hogy tiszta vizet pohárba,akkor nem volt más lehetőség.ha meg pénzbehajtás,akkor lett volna sokkal egyszerűbb lehetőség.szerintem.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
bajnokpityu #12710 üzenetére
Hi!
Ok. Részben teljesen igazad van, de elsbeszéltek egymás mellett Fecával.
125/180-as robeszokra eddig is kellett volna rendszám.
125-ösökre szintén.
Szürjék csak ezt szigoruan, nem kellene attol még rendszám a 50ccm alattiakra.
Pl haverom, hitellel a fején (auto - ami munkaeszköze is), vidéken, minimálbér. Ö pl a kis 49.8ccm-es Simsonját, amire vigyázgat, nem tudja majd lerendszámoztatni. Nem teheti meg egyszerűen, hogy akár 30e Ft-ot kiadjon ilyenre. S nincs vele egyedül. Munkalehetőségek szinte nincsenek (Borsod), igy kénytelen minimálbérért dolgozni.S örülhet hogy munkája van.
S szivassa meg még az állam is. Igy is azért járt motorral boltba, stb. , mert olcsóbb volt. Addig sem kellett az autot beinditania.
Mégeggyszer hangsulyoznám, nagyon nincs ezzel egyedül.Lopás meg van/volt/lesz. Max. csóri kisgyerekeket tántoritanak el a rendszámoztatással.
Az össze vissza szabadon kóvájgó robisokkal sokak nincsenek kibékülve, ellenőrizhetőségükre jó lenne a rendszám, de nem ilyen áron.
Ez véleményem szerint csakis reklámszövegében hordozza ezt, s ténylegesen inkább az álamkassza bevételi oldalát növeli. (amit Feca is emlitett már). -
bajnokpityu
félisten
válasz
feca81 #12707 üzenetére
én mindenképp üdvözlöm a dolgot.annyira sokan vesznek bármiféle tudás nélkül 125/180 akárhanyas gépet,kéne valami rend ebben a dologban.
tele van a tököm idiota nagyrobogósokkal,beállnak két kocsi közé,idegesitik a kocsisokat,idegesitenek engem,mert én meg vok olyan ügyes,h lendületből elférnék.és igen,akik 125ös gépeket használnak papir,jogsi akármi nélkül sztem teljesen jogosan szivnak majd.akinek meg volt annyi esze,hogy papirokkal valóban rendelkező nagygépet vett,csak levette rendszámot,az meg úgysem fog szivni.és mindenképp csökkenni fog a lopás.nagymotorokat messze nem annyit lopnak,mint robogót.robogót gyakorlatilag akárki ellophat,és egy fiktiv adásvételivel loboghat,hogy ez az övé törvényesen.
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #12705 üzenetére
ninsc sajat motorom.ill mukodokepes nincs,igy en kihagyom
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #12697 üzenetére
kepzeld mar el mi lesz itt.a simsonok ara hogy fog valtozni.egyik resze elado alkatresznek,kicsi penzert,v szetbontjak,a tobbit meg levizsgaztatjak,es meregdragak lesznek. es hidd el,jelentos + bevetel lesz ez az allambacsinak. minden 3-4. haznal van egy robogo,v segedmotor. nagoyn kivancsi leszek,mi les,mikor bevezetik.kaosz,az mar biztos.foleg ha a 125/50-eseket nezzuk. lopasi statisztikan meg sztem nem fog semmit se valtoztatni.falun ugyanugy mennek majd rendszam nelkul,+ majd eladjak az ellopottat alkatresznek...
-
[lAyCsI]
addikt
hétvégére 35 fokot mondtak, szal a motoros ruhába sülés helyett inkább a strandot választom, viszont jövő 7 végén lehetne valami...
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest