- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Te is csak látatlanban ''okoskodsz''...
Tettél te már valaha fel V3 játékot?
Ez nem olyan egyszerű mintahogy te leírtad:
Elösször is telepíteni kell egy (SP2-es XP-re!!!) a tellóhoz egy p2k drivert, ha ez megvan akkor egy újjabb p2k tools feltelepít Kjava fűlre kattintva megjelenik egy ablak ott install gomb kiválasztod a jar file-t és a progi elkezdi telepíteni a tellóra a gamest...
Sajnos linkeket nemnagyon tok most mutatni mert már nem vok annyira jártas a témában, de a motorola.lap.hu oldalon minden szükséges linket és progit megtalálsz ami kell hozzá... -
Darla
tag
Sziasztok!
Lécci írja le valaki, hogy hogyan lehet játékot feltenni a telefonra? .jar kiterjesztésű játékokat szeretnék feltenni. Milyen programmal lehet ezt megtenni? Leírná valaki ezt részletesen? Köszi -
ufonauta
aktív tag
válasz
Viktor0610 #795 üzenetére
Viktor0610
A gond az, hogy amint berakom az akksit azonnal bootloader (flash) módban elindul a teló.
Így viszont nem engedi tölteni.
A moto-k már csak ilyen hülyén vannak megkreálva.
Úgynevezett ''flash'' módban nem töltenek, csak ''AT vagy P2K'' üzemmódban. Hogy a franc essen beléjük. Nem hiába írják, minden modder topicban, hogy csak csontra feltöltött akksival kezdjen az ember falsh-elni. Namost én így is tettem, de falsh-elés közben gubanc adódott és leállt az egész. Valószínűleg rossz monstert szedtem le a planetmotox-ról. Mire leszedtem egy újat és újból akartam csinálni az akciót, addigra az akksi modta be az unalmast.Így jártam.
A gond csak az volt, hogy lévén hétvége, sehol nem tudtam feltöltetni az akksimat. Gondoltam itt keresek valaki kelenföldit, aki önszorgalomból berakná a tellájába, amíg a vasárnap délutáni bridzspartiját játssza. És én szépen mgoldhatnám a problémát.
Holnap hétfőn már könnyebben ugrálhatok. Hisz elvihetem a Retek utcába, hogy rakjanak rá egy szoftot, vagy a közeli mobilboltban megkérhetem, hogy töltsék fel az akksimat. -
Attis27
csendes tag
válasz
oettinger01 #794 üzenetére
Biztos én vagyok figyelmetlen, de eddig egy darabot sem találtam benne.
-
Attis27:
Sz.tem több-kevesebb átfedéssel jók a V300-játékok a V3-hoz is.
ufonauta:
Mondjuk, felteszed tölteni?
Vagy nincs ''normális'' töltőd? -
Attis27
csendes tag
Hali emberek, ma vettem egy V3-at. Eddig minden szuper és jó, a kijelzője káprázatosan szép, csak egy aprócska kérdésem van: gyárilag egyetlen játék sincs benne?? Amit meg találok letölthetőt, az mind V300-ashoz van ,az meg gondolom nem jó neki.
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok.
Nem lakik valamelyikőtök Kelenföld környékén?
Megköszönném, ha kisegítene valaki egy akksi feltöltéssel. Szoftfelrakás közben lemerült az akksim és most állandóan a bootloader jön be kiírva, hogy battery low.
Így viszont nem engedi tölteni az akksit.
Most itt vagyok hétvégére meglőve. Itt cinyel az asztalon a teló, mellette a lemerült akksi és én bánatosan bámulom.
Valahogy fel kéne tölteni az akksimat és akkor már fel tudnám tenni a monstert, aztán már remélhetőleg működne.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Haliho. Hol tudol progikat ill. java játékokat letölteni a V3-ra!!
-
n0se
tag
Hali Alz, hát én is egy V3 tulaj vagyok T függő, scs amiket felsorolt engem azok közül 1 zavar a hangja, nem az első telefonom most már zsinorban aminek nem az igazi a hangminősége, nem tudom mintha mostanában a telefon - telefon mivoltát hanyagolnák el a gyártok egy kicsit, nem csak motorolaval jartam igy... mert mégiscsak beszélgetésre talaltak ki ezt az eszközt...ugylátszik ezt ma már nem nagyon veszik ezekszerint figyelembe vagy én nem tom... nem tudom vki esetleg vmi megoldás erre? esetleg sw update vagy vmi hasonló segíthet ezen, hogy jobb legyen? V3 szakértők várom a hozzászólásokat
-
cse978
csendes tag
''akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban''
ugye nem gondolod hogy a kamera tesz így történik?
Vmi raktárban, melegítő rucis emberek között.
MegaLOL
Emléxszem nagyon gyerek voltam, vettem egy kb 1GB-os HDD.
Volt rajta NT rendszerfájlok.
Viszem vissza boltba aszongya eladó ''japánba így tesztelik''
Na ez kb. ilyen. -
scs
csendes tag
Na hát a következő képet kaptam az új v3-mal a Pannonnál:
Azt mondták, hogy előttem bontották ki a dobozt, biztosan új a telefon, és hogy a kép akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban. Ebben maradtunk, mivel tényleg zsír újnak néz ki a cucc egyébként.
Viszont azóta használom. Azért vettem, mert megtetszett a design-ja, most viszont már azt gondolom hogy ezen a telefonon a Motorolánál csak a designerek dolgoztak. Amibe eddig belefutottam, összehasonlítva az előző nokia alsóközép kategóriás telefonommal
- rosszabb a hangja,
- jóval hamarabb lemerül,
- nem olyan érzékeny, ez főleg azért szívás, mert melóhelyen épületben ahol ülök kicsi a térerő, a régi még mindig talált, ez pedig sokszor nem,
- ha elveszti a térerőt vagy megtalálja, csipog. Nem tudom kikapcsolni, csak ha lehallkítom, akkor viszont nem csörög; kávézás közben ezért pl. időnként csipogással boldogít a térerő szempontjából még gázosabb konyhahelységben,
- ha a flippen lévő gombbal akarom csendes üzemmódba kapcsolni (mert mondjuk bementem egy moziba és elfelejtettem), szintén ordít, ez is kikapcsolhatatlan,
- sim kártyáról vagy törlöm a telefonszámaimat (egyébként egyesével lehet), vagy nézhetem duplikálva őket, vagy melózhatok kategóriák kialakításával, amit kikapcsoláskor állítólag elfelejt, mert olyan nincs, hogy csak sim vagy csak telefon memóriát használjon,
- sms-t nem lehet ám elmenteni, csak elküldeni, tegnap fel akartam valamit jegyezni a telefonba, el kellett küldenem egy kamu számra, hogy megjelenjen az elküldöttek között,
- informatikához nem vagyok hülye, de nem sikerült beizzítani a cd-n kapott programot, szerencsére a frissített változat már működik.
Ennyi jut hiretelen eszembe. És tényleg zúg, a hangszóró környékén. A design viszont még mindig tetszik, és egy pozitívum még, hogy tölti magát usb kábelről.
Na mindegy most már egy darabig ez lesz, majd megszokom.
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
válasz
Coyote2000 #782 üzenetére
Minden Moto V3-as ''zizeg''...
Ehhez csak annyi hozzáfőzni valóm van ,hogy a v3-va nem ledek , hanem illuminátor van ami minden kézűlékben hallható, nekem a Sony mp3 lejáccómban is illumonátoros a háttérvilágítás , és abban is zizeg... De szerintem ez annyira nem hallható csak a közel teszed a füledhez... -
válasz
Coyote2000 #782 üzenetére
Lejött e-mailben, h. ez a ''zizegés'' a telefon velejárója, mert v.milyen alkatrész a hallható tartományba eső rezgéssel dolgozik.
Ezzel legjobb tudásom szerint nincs mit tenni. -
Coyote2000
őstag
baratnom most vett egy v3at, feketet.
A billentyuzet-folia kontakthibas, osszeakad valamelyik ledekkel amikor bekapcsol a vilagitas, es iszonyu zizegesbe kezd. Persze visszavittuk, hogy hibas, de azt mondtak, ez vele jar, ilyen a v3, talan kesobb szoftverfrissitessel megoldodik.
Na most lenne 1-2 hozzafuznivalom:
1. mi az, hogy ez vele jar? Ennyi penzbe kerult, es ez vele jar??? Zizeg a telefon, akarhanyszor kinyitja... Rohadt idegesito, bar bnom szerint megprobalja megszokni... de rohej, hogy ilyen draga telefon kompromisszumokra kenyszerit. Fos motorola.
2. Szoftverfrissites? Annak mi koze van ehhez? Esetleg szoftveresen kikapcsoljak azokat a ledeket? Inkabb legyen sotet a billentyuzet de ne zizegjen? mas megoldast nem tudok elkepzelni.
Lattam mar valaki feldobta ezt a problemat ebben a topikban. Ha valakinek sikerult megoldani, vagy kicsereltek neki tremobilnal garanciaban, akkor legyen szives szoljon!
Koszi
[Szerkesztve] -
-
Kalandor:
Sz.tem nem megoldható a dolog a program közreműködésével (aztán mejd jönnek az okosok és megerősítenek/megcáfolnak).
Amennyiben nincs sok extra infó egy névhez, mentsd el a neveket a SIM-re, aztán másold át a kártyáról a másik teló memóriájába a kontaktokat.
evasmall:
Ez nem bug, ez feature!
A billentyűzet energiatakarékosságból világít csak időközönként, mikor a telefon kevesebb fényt érzékel. -
evasmall
csendes tag
Sziasztok!
Most sikerült szert tennem egy ilyen szép telefonre. Van egy pici gondom vele. Nem szoftver, vagy menü tekintetében, hanem van egy apró kontakt hibája a telefonnak. A billentyű nem mindig világít. Mit gondoltok, ez nagyon nagy hiba? Drága egy ilyen szervizeléses játék? Köszi! -
THomas007
senior tag
válasz
oettinger01 #771 üzenetére
Talán bekapcsolva maradt...
-
TayRol
nagyúr
válasz
oettinger01 #771 üzenetére
Szintén Trémobil, de nekem nem villog. Bár ha villogna sem venném észre, mert ugye az a külső kijelző jobb felső sarkában van, és én azt nem szoktam figyelni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
oettinger01 #769 üzenetére
Hm... Nekem nem
-
oettinger01
őstag
bekapcsolásnál neketek is villog a kék fog kb. 30 mp-ig?
-
Dig
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy tudtok e nekem olyan címet mondani ahol V3 menütémák és játok érhetőek el, közvetlen, géprevaló letöltés formájában.
A wap-os megoldás sajnos nem működőképes, több okból sem.
Köszönöm! -
BaliTHC
tag
válasz
Viktor0610 #765 üzenetére
Királyság, kösz
-
-
BaliTHC
tag
válasz
oettinger01 #763 üzenetére
a tied 60k-ért
-
BaliTHC
tag
761 ?
[Szerkesztve] -
BaliTHC
tag
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy jónéhányszor ''néma'' a telefononom, tárcsázás után nem hallom a kicsöngés hangját, és sokszor az első ''hello''-t sem, néha egyáltalán semmit. Ha kihangosítom, akkor hallatszik a hívott fél.
Ez szoftverhiba, esetleg egy ismert fajta? Vagy hardver hiba (nem hinném...) Szervíz lesz belőle, ha nem mndtok vmi jó ötletet.....
Kösz: Bali -
scs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #757 üzenetére
Még benne vagyok, holnap lehet tényleg beviszem. Kösz a gyors reakciót, majd megírom mit mondtak.
-
-
scs
csendes tag
válasz
Viktor0610 #755 üzenetére
homályos, életlen, tehát olyan, mintha a telefonnal csinálták volna. Pont ezért idegesít. Megpróbálom feltölteni valahová, egyelőre úgy látom problémám van a bluetooth-szal.
-
-
scs
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy ilyen v3-at a pannonnál. A képek között van egy csomó desig-os kép, gondolom az standard tartalom, viszont van egy, amin egy szemlátomást raktárban egy nő fekszik egy
raklapon.
Láttatok már ilyet? Engem némileg zavar. Használt a telefon? Vagy tényleg ennyire komolytalanok a motorolánál? -
Darla
tag
#747-re valaki?
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Tudtok olyan programot, amellyel az sms-eket lehet lementeni pc-re? Persze, hogy utána el is lehessen olvasni? -
Darla
tag
Köszi leszedtem, de ne makar működni. a P2Kcommander is megvan de az sem megy. Valami driver miatt lehet gondolom, tudtok segíteni? A telefon gyári szoftvere működik(Motorola Phone Tools).
-
Darla
tag
Hali!
Mondjatok lécci olyan progit amivel fel lehet tölteni játékot meg témát a telóra!! Van ilyen egyáltalán? Köszi -
Regisa
csendes tag
csá!
én tegnap kaptam egy v3-at és naggyon teccik....azt leszámítva h amikor a kezembe vettem azt se tudtam hogy kell rajta telefonálni. (valószínű azért mert még soha nem volt moto-m és forcsa volt az egész menülye)
De ezek mellett jó kis telcsi és aránylag annyira nem buta sztem!! -
-
Salak
aktív tag
A körülbelül 14 hónapos v3-mam tegnap este bedugtam tölteni,ma reggelre pedig leolvadt az akkumulator és meghalt az egész telefon.
no comment -
-
Ford2000
csendes tag
erdekes ez a memoria dolog. a haver februari telefonjaban 7,x mega memo van, a parom ket hetes pink v3-aban (nem szolgaltatotol), viszon csak 6,x mega.
na, nem mintha kihasznalna az egeszet...
az en l7-ben is 6053 kb-van -
atosz
őstag
Eloszor nekem is fura volt kisse, de idovel rajottem hogy milyen kenyelmes is. A szelessege miatt konnyeb megfogni velemenyem szerint es nem gornyednek ossze az ujjaim nyomkodaskor. Tovabba egesz jo nagyok a gombok, mikor kezembe kerul egy masik telefon, rendszeresen benazok vele... Persze kisse elfogult vagyok. Amugy csak telefonalasra hasznalom igazan, meg wap vagy gprsnet, fel ev alatt mar sikerult vagy 5 kepet keszitenem vele. A hasznalat soran semmi problemam nem merult fel, teszi a dolgat. Es emelle meg strapabiro is
-
Dongo
csendes tag
Köszönöm
, ez a program működött, őrők hála!
-
Dongo
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam részletesen végignyálazni ezt a fórumot, hogy választ találjak kérdéseimre, több-kevesebb sikerrel.
Csak Java-val van problémám. A következő a helyzet:
Megvan mindenféle P2K program, a P2K Tools v0.5.1.14, P2K Advanced Editor v6.5.2573, illetve a P2K Commander v3.2.9. A Commander meg a AE müködik is, csak a Java telepítés eddig sikertelen volt vele.
1, A P2K toolsal pedig az a bajom, hogy nem ismeri fel a telefont, ezt írja ki: ''List index out of bounds (0)'' és az Option menübe se enged be ugyanezzel a hibával.
2, A Commanderrel még fel tudom másolni a .jar , .jad fájlokat csak az a telónak meg kevés úgylátszik, mert a játékmenüben nem látom a játékot. A többi játéknak van még .pat , .rms , .png kiterjesztésű fájlja is, de ilyneket én nem találtam se honlapokon se dc++-on...
Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni, az is elég lenne ha mondanátok olyan progikat, amivel hozzáférek az ilyen .pat, .rms, .png fájlokhoz és akkor tudnék csinálni a többi Javahoz ilyeneket! -
tildy
nagyúr
ma fogtam ilyet a kezemben. Háááát , elb.szott egy ergonomiája van... Kényelmetlen fogni...
-
Tomiee
csendes tag
-
BaliTHC
tag
Sziasztok!
A saját fájlok részben nekem a telefon 7732 kb összes memóriát ír, és mintha V3v típusú vegy verziójú lenne a telefonom. Ez akkor valamivel korszerűbb, mint a ''régi'' V3? pedig még voda live-os szoft van rajta. ha azt is leirtom, akkor még több memóriám lesz? -
TayRol
nagyúr
Nekem pénteken került a kezembe egy T-Mobile-os, aznapi szállítással hozták, és az ég világon semmi T-s nem volt benne, csak annyi, hogy a wap be volt állítva T-sre, ill. az akksifedelén volt egy szolid t-mobile felirat. Amúgy minden gyári rajta, pozitívan csalódtam T-ékben...
-
Kinder
senior tag
köszönöm!
sejtettem sajna -
Kinder
senior tag
hali
az miért van, hogy ékezettel írt sms-t 2-3 példányban küldi el? unicode baromság itt is?
( magyar menüs, gyárilag független ) -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linket arról,hogy hogyan lehetne szétszedni V3-ast? -
Paki_84
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbálta már valaki a speedshop-ban kapható 1200 mAh aksit a telóval?
[link]
[Szerkesztve] -
Tomiee
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerű kérdéseim lennének.
Először is.
A voda rak a V3-ra logót? Mármint magára a telefonra.
Aztán.
Ha lecserélem a témát a vodás V3-on akkor a live ikonok maradnak?
És miben látszik a különbség egy live-os és egy sima menüs V3 között?
Alapból piros-fehér a menü, live-os ikonok vannak, meg van a live gomb.
Ezenkívül van valami kölönbség?
Ja, és milyen szímben kapható a vodánál?
Mert a honlapon nem írják...
Csak mert 30000-em van telefonra /voda előfizu/, de lehet 40-45e /kártyafüggetlen/ nem lenne...
[Szerkesztve] -
sepR
csendes tag
orkester azt nem tudod hogy skint hogy lehet rátölteni????
-
orkester
őstag
Ez ugyan már szerintem le lett ide írva de elmondom röviden. P2kmannal vagy total commanderrel(ha van plug-ined a telefonhoz) letöltöd a gain_table.bin fájt a telóról, majd a seemplayer programban megnyitod ezt a fájlt és ott tudod állítani a hangerőt. Az ajánlott szinteket ne nagyon lépd túl mert tönkremehet a hangszóród. Elmented és visszatöltöd a v3ra. Nagyjából ennyi.
-
Bece50
csendes tag
Tudna valaki segíteni? Hogy tudok a Motorola V3-al a PC-hez kapcsolódni. Ha valaki tud szoftvert, küldje el légyszi.
-
sepR
csendes tag
Hellosztok emberek attól szeretnék segítséget kérni aki esetleg tudja hogy gépről hogy lehet uj skineket tölteni a V3-asra mert nekem sajnos nem akar összejönni .
Előre is thx -
TayRol
nagyúr
Ciao!
Döntöttem, jövő héten veszek egy gyári függetlent ezüst színben, nekem az jobban bejön. Most már azzal a szoft-tal adják ki, amelyiknél 7 mega a memória? -
sepR
csendes tag
nem tudjátok skint hogy lehet rátölteni????
megköszönném -
nszb
tag
Vigyázzatok a szoftfrissítésekkel, mert a Motorola nézi, ha viszitek garanciális javításra, és megtagadja az ingyenes javítást.
Ha frissíteni akartok, megoldható úgy, hogy beviszitek a Motorolának, és ott feltetetitek akár a stock moto szoftvert. A lényeg az, hogy ha T-s vagy Vodás a készülék, és a T-hez vagy a Vodához viszed, ott csak a saját szoftjukat teszik rá. Ha viszed a Motorolához, akkor pénzért ráteszik neked a sima szoftot, de természetesen ezzel a T-s és Vodás garit bukod, utána csak a Motohoz viheted javíttatni, mert a Moto világgarancia attól még megmarad a készülékre. -
Alligator95
csendes tag
Hi!
Valaki nem tudná nekem elküldeni a Pannon által használt flexet?
Nagyon megköszönném
Emil: savolyi.tamas@chello.hu
Sürgős lenne!
Előre is köszi!
Üdv.:
Alligator95
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged