- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cukorvir
csendes tag
sziasztok! Kolombusz megoldódott már a baj? nekem is volt ilyen gondom és szétbontoouk és a szalagkábelt megmozgattuk azóta semmi baja. nekem leesés után csinálta ezt
lenne egy nagy kérdésem:
valaki tudna nekem abba segíteni hogy miért van az hogy 5 rövid üzenet után kiírja a telefon hogy az üzenettároló megtelt? egyik ismerősömnek is így volt de neki valaki beállította és nem tud segíteni!! valaki segítene hogy lehetne ezt megoldani? -
akasp
senior tag
hogy kell a telóra tölteni java jatekokat? mivel lehetne kilőni a java application loader-t? asszem ez blokkol
-
retro.nono
csendes tag
Volt olyan, hogy letettem pont a telefont (beszélgetés után), és kikapcsolt.
Aztán egyszer lassan csuktam be, akkor is szinte ilyen volt...elkezdte keresni a hálózatot, bekapcsolta magának a BT-t...
Kezdjek aggódni? Mi baja van a kicsikémnek? -
@Timcsy@
csendes tag
Na,voltam szervízbe...És azt mondták,ugye nekem teljes burkolatcsere kell,hogy a fóliát is meg kell csinálni,mert milyen az hogy teljesen új burkolat van, és régi billentyűzet,tehát elkért ezért 3000 Ft-ot.Kár h annyira nem értek ehhez...
-
Darkness
aktív tag
Udv,
olyankerdesem lenne, hogy a Ve as telefonnal hogyan lehet bekapcsolni a cella informacio kiirasat? vegig neztem mar a menuket, a kezikonyvet, de nem talaltam benne hasznalhato informaciot. otlet? -
(Kolombusz)
veterán
Beirom ide is, hátha tudtok valamit:
Szarban vagyok gyerekek.
V3i-m van, mint ezt tudhatjátok.
Pici semm módositások (clublight, egyéni betöltő animáció, meg kilépés animáció), de a bootscreenek maradtak gyáriak.
Nem is volt semmi gond a cuccal, ma csináltam pár fotót egy kutyáról, összecsukatam és azóta ''megdöglött''. A megdöglöttet úgy kell érteni, hogy szétnyitom és világit a billentyűzet, de kint se az M logó, se a kijelző, bent se megy a kijelző. Összecsukom, elkezd égni a külső M logó és ennyi.
Ebből lehetne szalagkábel hibára asszociálni, de nem az. Kivettem az akksit, betettem, bootloadert előhoztam a *# + bekapcsológombbal, azt irja battery low, cannot program.
Oks, hazahoztam a telót, rádugtam töltőre, a hangokat kiadja a töltésre, sőt átrakja magát hangos módra is. Töltöttem egy jó húsz percet.
Akksi ki, bootloadert előhiv: OK to Program, connect usb data cable
Ami érdekes, hogy nem is jelezte, hogy le akarna merülni, második rublikán volt. Bekapcs és kigyúl a billentyűzet, de a kijelző nem. Ahogy fent leirtam.
Akkor most mivan?
0A.30 boot loader
sw: r479_G_08.B4.8
Seemeken kivül a cl.gif (külső kijelző képe mikor szét van nyitva) lett cserélve.
Szerintetek legarizzák, vagy mit csináljak?
Elszáltt a 70k-s telóm. Marhára boldog vagyok. -
@Timcsy@
csendes tag
Helloka!
Nekem május 3-án volt 1 éves a MotoV3asom,és semmi problémám nem volt vele
Viszont sikerült úgy leejtenem,hogy kitört belőle egy rész,ami fogja a flip-et.Így most szervíznél van,ki kell cserélni a burkolatot,5000.- lessz...3-4 napot ígértek nekem,de még nem hívtak
Egyedül olyan problémám volt vele,hogy a kijelző belsején poros... -
Vistaboy
veterán
válasz
Blackdoggy #1292 üzenetére
Ha végképp nem sikerül, akkor próbáld ki Bluetooth-al. Én is úgy használtam XP alatt.
-
Blackdoggy
csendes tag
Megvan mi a baj! Az XP nem ismeri fel hogy csatlakoztatom a géphez és kiírja hogy az eszkösz nem fog megfelelően működni. Pedig felraktam az USB Handset Drivert...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Blackdoggy #1289 üzenetére
Először telepítened kell hozzá a driver-t (A CD-ről, amit kaptál), majd úgy telepítened a Phone Tools-t. Fontos, hogy a driver telepítése után húzd le a mobilt, majd indítsd el a progit és ha kéri, akkor (Na most ide majdnem írtam egy csúnyaságot...
), szóval akkor csatlakoztasd a mobilt.
Ui.: Ha Vistát használsz, akkor ugyanaz a problémád, mint Nekem, Én sem tudom használni, mert nincsen hozzá driver, ami jó. -
Blackdoggy
csendes tag
Sziasztok!
Motorola V3-as mobilomat szeretném összekötni a PC-vel, USB kábel és a Motorola Phone Tools progi segítségével, azonban sehogy sem szeretné felismerni nekem. Olvastam hogy a restart megoldja a problémát, nekem így sem működik. Tudnátok vmi tippet adni h mit csinálok rosszul?
Köszi szépen -
monti17
csendes tag
ha valakit érdekel egy v3mas ne fogja vissza magát
[link] -
pohicop
tag
Sziasztok!
Eladó egy 2006.09. havi ezüst színű vodafonos V3-as alakatrésznek. A telefont sajna leejtettem és letört a bal oldali sarka. Megragasztottam pillanatragasztóval, de az meg sajna megkeményítette a szalagkábelt ami elszakadt. Az akkuja jó, 3 napot bír, CD, head set, adatkábel jár hozzá, a töltőt lenyúlta az öcsémA kijelzők karcmentesek, a telefon is nagyon szép állapotú a leírt sérüléstől eltekintve. A billentyűzet körüli rész cseréje és új szalagkábel berakása után tökéletesen fog működni. Akit érdekel írjon a pohi@vipmail.hu címre. Képet tudok róla küldeni.
Sziasztok! -
Orgi
addikt
válasz
Viktor0610 #1284 üzenetére
Köszi, így persze eltűnt a felirat végül, csak szerettem volna ezt elkerülni, de tényleg ez volt az egyetlen megoldás
-
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
egy ideig nem használtam a v3-as telefonomat, de most be kéne üzemelnem újra. SIM kártya behelyezése után mindig azt az üzenetet kapom, hogy ''az üzenet tároló megtelt''. Ezt érteném is, de összesen 8 sms van eltárolva a simen és nem tudok rájönni, akkor miért kapom ezt az üzit. Más SIM kártya behelyezésével is ezt kapom. Nincs vmi tippetek véletlenül? -
szocsi
tag
Sziasztok Úrak!
Volna egy tisztelet teljes kérésem!!!!!
Nézegettem az #1-es oldalt,de nem találtam a páromnak megfelelő MP-t és lang.packot.mert az övé R4515-ös féle-fajta.
Szóval kérek vkit aki tud hozzá egy normális MP-t és magyarnyelvű lang.-ot,vagy olyan MP-t amiben már van magyarnyelv azt nagyon-nagyon megköszönném,ha segítene rajta(m).
Bármilyen megoldás érdekel!!!!
Előre is köszi szépen a segítségetek!!! -
Kösze
csendes tag
Szevasztok!
csak pár napja vagyok v3 tulaj, mindig is tetszett, de az ára eddig elriasztott, most viszont olyan potom pénzért juthattam hozzá, hogy nem hagytam ki.
eredetileg nem állt szándékomban túlzottan beleturkálni, azonban szinte biztos vagyok benne, hogy az engem leginkább érdeklő kérdésben mélyen bele kell nyúlni a konfigjába, ha egyáltalán megoldható házilag:
van-e rá mód, hogy megváltoztassam milyen külső fényerőnél kapcsoljon be a bill. világítás, ill. hogy a jobb soft gomb funkcióját átállítsam?
ha erről már esetleg esett szó korábban, elnézést, ezesetben visszaolvasok.
azért előre is kösz a választ! -
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Vista alá nem találok driver-t a V3v típusú telefonomhoz... Nem tudna nekem valaki linkelni egyet? A Motorola Phone Tools nem látja, a netről pedig nem tud automatikusan sem frissíteni, kiírja hogy a file nem található... -
-
szamovar
tag
Bocsi, ha már volt kérdés, de hogy lehet beállítani, hogy kijelezze azt hogy éppen melyik városban vagyok, vagy a metro megállókat .. stb.?
Függetleníteni szeretném a telt. házilag, valami kódot vagy nem vágom ....
A válaszokat előre is köszönöm! -
-
8x57js
tag
Helloka
HELP!!!
V3ra lehet rakni egys más alkalmazást??
Pl. könyvet-mint a nokia 6131-emre???
Szótár progit stb stb??
Nagyon leköteleznétek, ha adnátok pár linket!!!
Köszi -
wst
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Köszike azt láttam már
De nekem spec olyannak a segítsége kellene aki már találkozott ezzel a problémával és sikerült megoldani
-
wst
csendes tag
Még nagyon uj vagyok itt mi az az 1. sz izé? :'( Jajj de kínosan érzem magam segíts légyszíves
-
-
wst
csendes tag
Sziasztok. Nem jövök rá az istenért se hogy tegyek fel a V3-ra játékot. az alap cd-n levő progival nem tudom megoldani. Ötlet?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610 #1269 üzenetére
Attól nem riadok vissza, már egy órája túrom a különböző modder fórumokat, de olyan szinten moderálatlanok, hogy képtelenség megtalálni, amit akarsz.
-
válasz
(Kolombusz) #1268 üzenetére
Úgy tudom, h. ez csak szoftver módosítással megoldható.
-
(Kolombusz)
veterán
Utolsó kérdés: hogy lehet különböző háttereket használni a külső és a belső kijelzőn?
Azt már megoldottam, hogyha kinyitom, akkor ne az a gagyi m betű jelenjen meg a külső kijelzőn, hanem saját kép. -
(Kolombusz)
veterán
Ha valaki összedbona egy minőségi Nissanos témát (igaz v3i-re kell, de sztem ez lényegtelen
), azt nagyon megköszönném!
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Viktor0610 #1265 üzenetére
Ahogy vesszük. Ha neked az belenyulásnak számit hogy zenét teszek a telora. Annyi a különbség hogy nem gyári cd-n lévő MPT-vel hanem p2k commander-al...
-
válasz
ez_meg_emaz #1264 üzenetére
''-p2k buzerálás(csak annyi hogy mp3-at tettem velae fel) után a csengőhangok listája kicsit összekavarodik és ha épp ugy választod ki a csengőhangot hogy a listában nem szol akkor ha hivnak akkor se fog.''
Ez sz.tem nem a telefon hibája, mivel a felhasználó nyúl bele a szoftverbe... -
ez_meg_emaz
őstag
Kezdem közben kitapasztalni a hátrányait.
Jah leszögezném a V3 nem u.a. mint a V3r! Bár erről hátrébb már volt szo. Lehet vhogy be kéne szerkesztenem #1hsz-be...
Hardveres különbségekről van egy pdf-em. De szoftveresen is biztos van vmi különbség.
Első negativ benyomások:
-1 sms nem jött meg(nem feltétlen telo hibája de v3-nak szokása)
-p2k buzerálás(csak annyi hogy mp3-at tettem velae fel) után a csengőhangok listája kicsit összekavarodik és ha épp ugy választod ki a csengőhangot hogy a listában nem szol akkor ha hivnak akkor se fog.
De utobbira is van megoldás mint sokmindenre. Egyenlőre lusta voltam utánajárni mert ha szorakozok teloval egy picit akkor be tom ugy löni hogy szoljon az amit akarok.
Jah és java motomidman-el tökéletesen(és egyszerüen) müxik. Kb 560 játékot lehet leszedni motoportálrol és amit eddig probáltam azok jok(6-7).
Lassan majd a skin-ekkel is elkezdek foglalkozni.(mármint feltenni stb)
Jah és egy elég jo progi nem csak mp3 tömöritésre(vbr) hanem konvertálásra és egyébre: Easy CD-DA Extractor 6
Eddig gondom nem volt vele.
Sound forge meg egy kis csengőhang készitésre akár
Bár nemigazán erre találták ki de én ezzel csinálok egy számbol magamnak csengőhangot(effektek,vágások,konvertálás). Szerintem elég komoly kis progi. -
KillDon
tag
Ha belebuzerálsz a szoftverébe akkor tudsz berakni külön képet kivülre is, de alapból nem. Az mp3 tömörítő progi neve: LAME v. RazorLame, keress rá google-ba és lesznek oldalak ahonnan le lehet szedni. Több van, ezért pontos linket nem tudok, nemtudom az enyém melyik, de mindegyik ugyanaz a fajta.
-
KillDon
tag
Akkor most újat mondtatok, mert nemtudtam hogy van bill.lezárás kinyithatósoknál.
-
Nika34
csendes tag
Sziasztok!Nemrég vettem egy Motorola V3 telót
Szerintem nem rossz a teló és elég szép a képe is!Igaz van nála jobb készülék is de az 3szor annyiba kerül!Kivül pont azért szép mert nem az a megszokott -
hnoemi
csendes tag
válasz
KillDon #1258 üzenetére
Hát, tesóm Nokia 6131-én van bill-zár, pedig kihajthatós.
Mert azért az oldalsó gombok miatt azért nem lenne mindegy.
Egyik ismerősömnek meg más kép van kívül, mint belül...na majd megkérdem őt. Bár nekem is úgy tűnik idáig hogy ez lehetetlen
Kezdenek előjönni a puritán megoldások ennél a kis telónál. Nem leszek így jóban vele!
(Kedden érkezett meg hozzám...) Ma szerda van. Khm... -
-
hnoemi
csendes tag
Sziasztok!
Kérdések:
Billentyűket hogy tudom bezárni, ill kioldani?
A belső és a külső képernyőhöz szeretnék más-más képet tenni, ezt hogyan lehet?
És csngőhangnak küldtem át mp3-at, de ez így túl nagy. Hogyan lehetne lekicsinyíteni, ill. vmilyen programmal szerkeszteni?
Köszi! -
Xervo
csendes tag
Sziasztok!Történt egy kis furcsaság:át akartam tölteni bluetooth-on keresztül a telómra egy mp3-at.Kiírta hogy kevés a tárhely és én kiválasztottam hogy törlök adatokat és ott megláttam a témák mappát...Volt benne 3skin scarlet,silver,moto.Ezek ha jól tudom a független moto skinei,csakhogy nekem live-os van...Egyet kitöröltem így lett elegendő hely és már tölti is rá az mp3-at
Kérdésem az lenne:Valahogy fel lehet ezeket a skineket szabadítani(V3vROHS)vagy hogy müködik?Mert volt kedves a voda bennehagyni a darabonként 200kb körüli méretü témákat
GRAT
[Szerkesztve] -
válasz
Viktor0610 #1253 üzenetére
Most kérdeztem meg kolleginától, a 1430-on lehet regisztrációt kérni v. egy üzletben tudod megrendelni a szolgáltatást, személyesen.
-
-
monti17
csendes tag
helló
beakarom állítani az email-t a telón, olvasgattam a t-mobilon erről a szolgáltatásról, és ott mindenhol azt írja hogy felhasználónév és jelszó szükséges a dologhoz. eddig oké is , de regelési funkciót sehol se látok csak bejelentkezni tudok, mintha már alapból regelve lennék.
Szal hogy kell oda bejutni? -
Xervo
csendes tag
válasz
Norsuie #1247 üzenetére
Helo!Én mindenképp a függetlent ajánlanám!Nekem vodás és ezért live-os V3-am van és hát a live....Na az egy rakat f*s!Bár van azonkívül két téma és a live-ot is ki lehet venni a softgombról de mind3téma gusztustalan szerintem,és az ikonok amugy is megmaradnak.Szal ha v3-at vodnál v3i-t függetlenül vennéd akkor én a v3i-re szavazok.Ui:Nekem a sima v3amon már lötyög a flip,igaz nem hímestojásként bántam vele...
LE A LIVE-AL!!
[Szerkesztve] -
Norsuie
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #1249 üzenetére
jajj azt csak ugy példa képpen irtam
de nagyon szépen köszönöm a segitséget,elolvasom az írásod! -
-
Norsuie
csendes tag
Illetve az is érdekelne, hogy a voda féle live-os menüvel használhatóbb-e avagy a hátrányára válik, ugyanis a simát vodánál venném , az i-s verziót függetlenül..
Köszi! -
Norsuie
csendes tag
Heló mindenkinek!
Régóta olvasgatom a fórumot,sok hasznos infoval szolgál!
Viszont lenne egy kérdésem...azon kivül amit tudunk különbségként a v3 és a v3i között(bövithetöség,kamera stb) gyakorlati használat során melyik válik be jobban??Mármint megéri pár ezerért drágábban venni egy i-s verziót vagy bőven megteszi a sima is?Nagyon megtetszett ez a teló és nem tudom melyik lenne jobb?Itt most használatbeli különbségekre gondoltam(pl a v3i-nek hamarabb elkezd lötyögni a flipes rész vagy hasonlo dolgok..)Szívesen venném a hozászólásokat!
Köszönöm! -
Lovejoy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám: vette egy V3i-t, de a bluetoothot nem lehet bekapcsolni. A szervizes azt mondta, hogy csak szoftvert kell frissíteni rajta. Tudna ebben segíteni vki, hogy milyen programmal, honnan tudom letölteni, stb....
Előre is köszönöm! -
Bodz
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #1243 üzenetére
Flash, flex, langpack együtt. Így érthető vagy írjam le részletesebben is?
-
(Kolombusz)
veterán
Mik ezek a monster packok?
Nekem v3i-m van, de annak a topicja nagyon kihalt. -
Bodz
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1236 üzenetére
Rádugod másik USB-re pl.
Eddig jó volt? -
_cirmos_
őstag
na akkor ide is:
elhagytam a flip jobb felső sarkában lévő gumitappancsot. lehet ezt valahol gyorsan és olcsón pótolni?
Xervo:
sztem semmit, ezek az ingyenes cuccok csak vezetékes vonalon működnek. de nem legyen igazam...
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni,nemtom jó helyen járok-e.Van egy Vodafone-os Motorla V3-am(ROHS).Szeretném modemnek használni a telefont az ''ingyenet''-hez(Indexnet,Freestart)De ha bluetooth-on vagy kábelen kapcsolódok modemként mindig hibát ír,beírtam a behívószámot a telefonba is felhívtam és ezt mondta:''A szám hívása nem engedéllyezett''<- Ezzel mit lehet kezdeni?Meg kéne rendelni,hogy tudjak 0651-es számokat hívni?Ha valaki segítene azt megköszönném
[Szerkesztve] -
monti17
csendes tag
Szevasztok
tudna valaki segíteni beállítani a email szolgáltatást a telón?
nekem valamiért nem is engedi elmenteni amiket bírok
kössz -
sss
őstag
A teló egész jó képeket csinál, ahhoz képest, h csak 640x480-as a max. felbontás.
-
Bodz
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1234 üzenetére
Normális.
Feltettem a leírást a Portálra. [link]
[Szerkesztve] -
Bodz
nagyúr
c/mobile/pictures. Itt vannak a képek. Ha nem boldogulsz a Commanderrel, próbáld ki a P2KTools 3-at!
@ez_meg_emaz
A V3 és a V3r között vannak apró hardveres különbségek és külsejük sem egyezik 100%-ban. Van erről egy leírás, ha érdekel előkeresem.
Így hírtelen nem tudom, hogy van e a V3r-ben fényérzékelő.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1223 üzenetére
Közben kiderült a telo v3r és a memo csak 5,8mb. Nemvágom miért csak ennyi amikor a voda oldalán is 7,5 szerepel.
Azért mert ez nem sima v3 hanem v3r? Amugy ugyanugy néz ki csak (szerintem) szoftveres különbség van. (v3-asbol csak ez van vodánál, a v3r.)
Nemtom sima v3-asoknál hogy van de ennél nincs fényérzékelős bill világitás. (Mintha mondtátok volna anno hogy v3-ban van ien.)
Bodz-tol szivesen veszek minden választ. motoportálon nincs ien általános topik v3r-ről amiben ien alap dologkrol lehetne beszélni azért sem irtam oda.
[Szerkesztve] -
sss
őstag
Most, h leszedtem az mpt-t a p2kcommander meg a motomidman miatt, most hogy tudok képeket átrakni a telóra meg vissza?
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1217 üzenetére
Kösz a sok segítséget.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah végre megvan a v3-asom...
Majdnem 3ora szenvedés után, de megvan. 4x kellett visszamenni de remélem megérte...
[Szerkesztve] -
Bodz
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1221 üzenetére
Jól tudod.
-
monti17
csendes tag
igen az van fent
de megpróbálom mégegyszer ezt az eégsz driver telepítős folyamatot hátha... -
monti17
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #1217 üzenetére
szeva
az lenne a bajom hogy a motomidman elindítás után ezt írja:unsapported platform.Cant continue
ez miért lehet?
úgy csináltam mindent ahogy le lett írva nemrég tehát eltávolítottam drivert resrtart, utána megint telepítettem, és a motorola phone tools sincs fent -
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1214 üzenetére
Úgy csináltam mindent ahogy leírtad. Mpt-t leszedtem a gépről. A motomidman ilyen adapted jar meg jad fájlokat csinál az eredeti fájlokból. Az jó? Meg a commanderben a telót kiválasztva egy ''a'' nevű könyvtárat látok. Az normális? És hova tegyen a játékokat? Az mindegy?
-
sss
őstag
Ja meg p2k commander fagyogat...
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1211 üzenetére
Mindent feltelepítettem amit mondtál(motomidman, p2k comm. ,stb.), most hogyan tovább?
[Szerkesztve] -
sss
őstag
válasz
Viktor0610 #1203 üzenetére
-
leitnor
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #1207 üzenetére
Köszi szépen. Nekem is főként azért tetszik, mert nagyon szép és mostmár olcsó is.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
leitnor #1198 üzenetére
Motorola betegség az hogy a szoftver néha behülyül. Motonak kéne egy normális programozo társaság vagy ha az megvan többet kéne költeni szoft fejlesztésre mert nekem is csak az az 1 bajom van a motokkal hogy megesik hogy a szoftver csinál érdekes dolgokat.
Bnőm régi moto-ja(a tipusát már nemtom, régebbi kék szinu kinyithato kerekitett alaku) is elég érdekes dolgokat produkált. Aztán egyik barátom barátnőjének v360-asa is érdekes dolgokat csinál. Viszont egy dolog elmondhato a v3-asrol, mégpedig az hogy iszonyat szép. Legalábbis nekem elöször ezért tetszett meg. Nomeg a 3510i-mnél többet is tud. Bár az akksija meg a szoftvere nokiámnak biztos sokkal jobb. De hajlando vagyok kockáztatni.
Ha nagyon érdekes dolgokat csinálna a telefon, ami akadályozna abban hogy rendesen tudjad használni: 1 év gari van rá ha ujan veszed és akkor simán visszaviheted.
v3-rol sokat tudnék beszélni(hogy szerintem mien telefon) de nemhiszem hogy mindenkit érdekelne. Amugy csak holnap lesz v3-asom, csak végigolvastam ezt a topicot, meg még 1-2 külföldi oldalon nézelődtem meg motoportálon olvasgattam azért tudok ennyi dolgot a v3-asrol anélkül hogy lenne. Lehet ha lesz kedvem logout-ba irok egyet rola. Bár a v3i-s írás is a lényegre tapintott kisebb gondok, hátrányok vannak de szeretnivalo ez a telo. És mondj egy telefont ami tökéletes....amiben nincs fölös funkcio és tud mindent ami az illetőnek(pl:neked) kell, ráadásul olcso is. Ien csak akkor lenne ha te magad terveznél. -
-
spyduck
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1203 üzenetére
és ezt hol lehet letölteni?
-
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1194 üzenetére
Motomidman az meg mi?
-
diegho
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #1197 üzenetére
köszi a választ. mpt normálisan működő verziója hol érhető el? most perpill melóhelyen vagyok és itt nyaggat egy csóka hogy szerezzek neki, igaz nem tudom ez mióta tartozik a munkámhoz de mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged