Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcello
csendes tag
válasz
DamonBounce #199 üzenetére
Marha eccerű, kezdd az SMS-eidet egy - jellel (értsd: egy mínusszal) és akkor kapsz értesítőt róla. Egyébként úgy emlékszem, hogy valahol be lehet állítani a V3-ason, hogy küldjön. De ez a -os GSM kód minden telcsin működik.
[Szerkesztve] -
DamonBounce
tag
A leírásban nem találom, de ennél a telónál nincs sms visszaértesítés? hogy mikor érkezett meg amit küldtem vkinek? ha van hol?
-
DamonBounce
tag
Valaki tud segíteni témaszerkesztésben?
Megcsináltam a témát, minden jó, csak ha kilépek a menüből az óra eltűnik. Látszik egy pillanatig aztán eltűnik. Ha becsukom a flipet és kinyitom az óra ott van. Mért? -
atosz
őstag
Lehet kapni a V3-hoz vmi ertelmes tokot? Leginkabb gyari erdekelne, ha van ilyen.
-
DamonBounce
tag
Hujjdejó megvettem csak még töltöm 20 óráig
Addig keresgélek egyet s mást
Olyan kérdésem lenne még, hogy tudtok ingyenes javás játékos oldalakat? amik v3ra valók? Illetve olyat amin témák vannak és nem fizetősek? Illetve nagyon nagyon érdekel témaszerkesztő progi
köszi -
lasa
tag
headset az biza mono
csomagban az wot. 640*480 kép
-
DamonBounce
tag
válasz
oettinger01 #192 üzenetére
Vodánál szeretném
Remélem lesz... a fekete jobban tetszik de ha meg lehet nézni majd meglátom -
oettinger01
őstag
válasz
DamonBounce #190 üzenetére
persze, hogy megy. nekem a world is mine csühög rajta
melyik szolgáltatónál veszed? -
DamonBounce
tag
válasz
oettinger01 #189 üzenetére
hát elvileg 29900 előfizuval
mp3 csngőhang megy? -
oettinger01
őstag
válasz
DamonBounce #186 üzenetére
USB van a csomagban
mindent át lehet tölteni a számítógépről és vissza is.
a játékokat nem tudom sosem játszottam még rajta
ne számíts rá, hogy sokmindent rátöltessz, mert a memóriája nem kifejezetten erre alkalmas.
mennyiért veszed? -
DamonBounce
tag
Jajj nem akarok ennyit izélni, MP3mat lejátszik csengőhangként?
-
DamonBounce
tag
Ja és még vmi. Mekkora képeket csinál? És szépek?
-
DamonBounce
tag
Halihó!
Holnap szeretnék ilyen telót venni ezért nagyon fontos lenne pár gyors válasz a kérdéseimre
A csomagban van USB adatkábel?
Azon lehet áttölteni MP3 csengőhangokat?
témák vannak a telóhoz?
Azok is átmennek az adatkábelen?
Jajj a játékokat is kifelejtettem)) Azokat is lehet?
Huhh ennyi, köszönöm előre -
patris
csendes tag
Sziasztok!
Én most tervezem egy ilyen készülék beszerzését, és szeretném tudni, hogy milyen headsetet adnak hozzá a dobozban. Ha tudna valaki egy fényképpel is szolgálni, hálás lennék..
Köszönettel: patris -
lasa_
csendes tag
sajna eladtam szép wolt de lassú
[Szerkesztve] -
THomas007
senior tag
Megfigyeltétek,hogy a szétnyithatós telefont is a motorola találta ki?
-
JoeYi
őstag
Hát igen.Bár a V3 az ős, de most eléggé bealázta az UTStronic a 10mm vastag mobiljával: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
válasz
M@trixfan #170 üzenetére
Én meg válnék az enyémtől...nézz be a fórumomba hátha érdekel:
Bővebben: link -
M@trixfan
addikt
válasz
oettinger01 #171 üzenetére
Alapkritérium a teljes iSync kompatibiltás Os X alatt, ez megvan mindegyiknél. V3-ban is van Bluetooth, ami mindenképp kell. Egyszerűen nagyon tetszik a telefon. Fontos a jó szervező és ,hogy legalább 3 napot bírjon az aksi. A racionálisabb ''énem'' a K750-hez húz. Komolyabb szervező, mp3 futás közben, méréskiírásokat, zh eredményeket nem kéne kisnoteszbe körmölni a haszálható fényképező miatt. Szerintem többet beszélek az átlagosnál mobilon. Még meglátom, mert formára egyszerűen nagyon bejön a v3.
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a vodás V3-on van-e Vodafone logo? (Nem látszik az ismertetőnél a képen)
-
oettinger01
őstag
nem babráltam még túl sokat a telcsimet, de azt hiszem ebben nincsen telefonzár ugye
-
fotel
aktív tag
Valaki tudna segíteni nekem? Valamiért nem tudom belőni a Mobile Phone Tools-t a gépemen (USB és WinXP SP2)
-
törölt tag
melyik a legjobb sw?
-
THomas007
senior tag
válasz
#30814464 #160 üzenetére
Bővebben: link
Itt egy leírás,hogy hogyan kell megcsinálni a szoft cserét...
Természetesen saját felelősségre! -
THomas007
senior tag
-
törölt tag
motox.us-rol lekaptam a softot, de hogy rakjam rá??
-
törölt tag
Motorola PST MultiFlashFlex-ezt honnan tudom leszedni?google nem segit
-
lasa
tag
Hello Moto
-
lasa
tag
Aki felteszi nekem a camerás softot,,jutalomban részesitem!
-
Fecka17
aktív tag
Hi!
Volt már olyan valakinek ezzel a telefonnal kapcsolatban, hogy nem tudott sms-t kapni és fogadni sem? Nekem egy pár napja megtörtént, aztán 1 nap után kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam a telefont és akkor jött meg minden sms-em, és akkor kültde el azokat amiket előtte én elküldtem. Azthittem szolgáltatói hiba volt, de akkor ezekszerint telefon szoftveres hiba lehetett.
Nos? Valakinek ugyanilyen rossz tapasztalat? -
Fecka17
aktív tag
Hát akkor neked tényleg valami ultra jó akksis telefon kell!
-
oettinger01
őstag
hát ha napi 5-10 percet beszélgetnék akkor lehet, hogy én is rekordot döntenék de én sokat beszélek nagyon (havi 40 körül van a számlám) mindíg mérem a kimenő hívások idejét és 15-18 órát beszélek egy hónapban. ezért idegesítő nekem ha folyton lemerül ilyen hamar a telefonom, mert ha autóval sem megyek ezen idő alatt akkor nem tudom tölteni sem ha nem vagyok itthon. az meg kicsit LOL ilyen telefonnál, hogy hordozgassam magammal a hálózatit és ahová belépek dugjam be tölteni......... lehet veszek egy másik telefont, nem szenvedek tovább ezzel. visszatérek a nokiához, abban még nem csalódtam soha...
-
Fecka17
aktív tag
Amit mondassz azt én is tapasztaltam, de viszont hogyha keveset beszélsz rajtaakkor nyugodtan elmehetsz otthonról, mert akkor úgy még bírja akár másfél napig is.
Most a rekordom az, hogy 4 napig működött a telefon egy töltéssel. (napi 2-3 sms, és 5-10 perc beszélgetés)
Viszont volt feljebb egy olyan hozzászólás amiben valaki azt kérdezte, hogy másnak is nyikorog-e a telefonja amikor kinyitja, meg becsukja.
Akkor azt válaszoltam rá, hogy nekem nem!
De mostmár egy pár napja nekem is csinálja, elég bosszantó kis hangja van, lehet ezzel valamit kezdeni? Szervízes tud vele valamit csinálni? -
Dzsimmy
aktív tag
Szaisztok!
A szoftvert le tudjátok menteni úgy ahogyan van!Szal,ha nem tetszik az új akkor vissza tudjátok tenni!
A programokamldr,Flashbackup!!!
nézzetek át az e398 topikba!Ott egy kicsit részletesebben vannak ezek leírva!
+használjátok a keresőt! -
oettinger01
őstag
nektek is gond van az aksi töltöttség jelzővel
mert nekem nagyon elegem lett abból, hogy ha egy rublika lemegy akkor olyan hirtelen kezd lemerülni a telefon, még ha nem is telefonálok közben, hogy maz 3-4 óra és csontra lemerül! egyszerűen miért nem tudják ezt úgy megcsinálni, hogy már el se merjek indulni itthonról, hogy ha egy hiányzik, mert hirtelen lemerül a telefonom. kezd elegem lenni a motóból...... -
Fecka17
aktív tag
Na hello srácok!
Mi a helyzet az új szoftverrel?
Semmi hiba? Minden full jó? -
THomas007
senior tag
válasz
orkester #143 üzenetére
Bővebben: link
Szia!
Itt töltsd le az elsőt és azt próbáld ki: R374_G_0E.41.C3R_A_reflash_mlp_MOTOX.shx
Természetesen saját felelősségedre -
fotel
aktív tag
Ez gyári software? Szóval ha elviszem a Retek utcába, akkor ezt kapom rá?
-
lasa
tag
Skacok ha igy haladunk még
TV-t is tudunk rajta nézni ,nekem is kéne ez a soft.Magyarul tud vajon? -
Fecka17
aktív tag
Király vagy köcce!
Akkor ezt a szoftot tényleg felrakom rá!
De ha tényleg lesz valami rossz vagy jó irányú fejlemény akkor azt légyszíves írd meg!
Thx...
Csáó! -
-
Fecka17
aktív tag
Ejha, na jó lesz ez a szoftver... Csak tényleg ne fagyogasson meg ilyesmi!
Mekkora felbontásban csnálja a videókat?
Légyszi ha bármilyen bajt észlelsz a telefon működésében, pl. lefagyás, vagy kikapcsol magától, akkor írd már be ide, mert akkor nem rakom fel rá!
Köszi!
Szerk.: A témák is újak lesznek benne? Vagy ilyesmi?
[Szerkesztve] -
THomas007
senior tag
Teljesen egyszerű felrakni ezt a szoftvert... Nekem 7Mb-os lett igy a telcsi meoriája.Bár azt nem tudom,hogy ezek után vissza lehet-e rakni a gyári szoftvert. A video felvétel egész jó!Most így hirtelen nem jut eszembe semmi nagy különbség a gyári és a motox.us-es szoftokon
-
Fecka17
aktív tag
Hi!
Na én jövő héten be is viszem abba a GSm boltba a telefonomat amelyikben vettem, ezt az új szoftvert nekem is rá kell rakatni!
Milyen új funkciókat tud az új szoftver? ( a videókamerázás tényleg működik?)
Gyorsabb lesz tőle a telefon? Van valami hátránya esetleg? (fagyogatás, lassúság, ilyesmi?)
Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm! -
Nincs mit
-
Szevasztok valaki letudná irni hogyan kell feltenni azt a softot amelyik mát tud videot felvenni !!
Légyszi és még a programok nevét is adjátok meg h mi kell hozzá !!!
Köszönöm -
THomas007
senior tag
Új szoftverrel megy a video... Bővebben: link
-
lasa
tag
Szevasztok! Ez mikori soft lehet? R374_G_0E.40.3ER_A Az uj softal tényleg megy a video?
-
Fecka17
aktív tag
Itt egy kép a feketéről! -
Fecka17
aktív tag
Nekem fekete van, úgyhogy én a feketére vonatkozóra válaszolok!
A feketének NEM kopik a festése egyáltalán egyenlőre...
A feketének ugyanolyan ezüst a billentyűzete mint az ezüst kivitelnek.
A plexinek nekem még rajta van a fólia kívül belül, így erre nem tudok válaszolni...
Na hi! -
Salak
aktív tag
Hello,
Nekem ezüst színű van, ugyhogy csak azokra tudok válaszolni ami nem színfüggő:
Ha erősen összenyomjuk vagy sokáig van összecsukva,akkor meglatszanak a gombok körvonalai,de nálam simán letörölhető utána.
A szoftver sztem nem lassu (nem is a leggyorsabb, de teljesen jó ) ,az akksija nálam kb 4 napot bír.
Nekem bejön, remélem te sem csalódsz,ha ilyet veszel -
fotel
aktív tag
Hellomoto!
Én is ilyet vennék, lejár a két éves hűség, de lenne pár kérdésem:
pl:
- a fekete kivitelnek kopik-e a festése?
- a plexik könnyen karcolódnak-e? [A GX20-amon egyik sem karcos, pedig nem figyeltem erre oda ésm ár egy éves]
- a gombok körvonala látszik-e a belső kijelzőn? [T720on látszott, belekarcolódott, utáltam]
- szoftver sebessége/telefon megbízhatósága úgy általában, aksit is beleértve
- és utoljára, afeketének milyen szinű a billentyűzete? [legegyszerűbb egy körbefényképezés lenne]
Heketéről Real-life képet is szivesen vennék
Előre is köszönöm. -
Fecka17
aktív tag
Az jó, de figy én ezek alapján állítottam be, ezután már csak aktiváltam az ügyfélszolgáltaon és már jó is minde garantáltan!
-
Fecka17
aktív tag
Akkor jó, lehet benyomod oda egy frissítésre!
-
Fecka17
aktív tag
Ezekkel a beállításokkal amiket én belinkeltem mért gratula ha működik? Kurva egyszerű az alapján beállítani, ha neked az alapján nem ment akkor neked gratula!
-
blackmoto
senior tag
Ha az általad beállított dolgokkal műxik az mms és wap, akkor Gratula!
Ha esetleg nem, akkor a www.hellomoto.com-ról a magyar oldalra navigálva le tüdod küldeni böngésző üzenetben (wap-push üzi) a beállításokat. Teljesen ingyen. Főoldal jobb alsó sarokban van egy Beállítások menüpont. Kb. 10*5 cm-es kép. Ja és ez másnak is segítség, ha eddig nem tudta. -
Fecka17
aktív tag
1 év garis és 73k volt
-
Fecka17
aktív tag
fekete és zsír újonnan vettem kártyafüggetlenül GSm boltban minden tartozékkal, bontatlan dobozban volt, és még most is rajta van a fólia! (1 hét után)
Szerk.: Mennyiért vetted?
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
hát jah...
Szerk.: Neked milyen színű a v3-masod?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest